Ervaringen Wallll.com

Ben jij continu op zoek naar exclusieve kunst om je huis te transformeren in een kunstmuseum? Wil je een keer iets anders aan de muur dan foto’s van je kleinkinderen? De unieke muurdecoraties van Wallll.com zijn dan misschien precies wat jij zoekt. Hun muurdecoraties hebben namelijk een beperkte oplage van 50 stuks en alle afbeeldingen zijn door het team gefotografeerd. Exclusiever kan bijna niet. Heb jij een prachtige afbeelding in de webshop gevonden? Lees dan eerst hier nog even de reviews en beoordelingen van andere klanten voordat je alles bestelt. Ze vertellen je over hun ervaringen met Wallll.com zodat je nooit voor onverwachtse verrassingen komt te staan.

Over Wallll.com

Misschien heb al geprobeerd te tellen hoeveel L’en er in de naam van het bedrijf staan. We zullen je niet langer in spanning houden. Het zijn er namelijk vier. De muurdecoraties in de webshop zijn namelijk niet voor iedere muur. Deze afbeeldingen zijn uniek en verdienen een plek aan de muuuuuur. Het team van Wallll.com wilde een keer iets anders. Steeds vaker worden dezelfde afbeeldingen gebruikt om muurdecoraties te maken. Wallll.com biedt hun klanten daarom een origineel kunstwerk dat ze nergens anders kunnen vinden. Door de eigen foto’s en de kleine oplage heb je bij Wallll.com altijd een exclusief canvas aan je muuuuur hangen.


Zijn de foto's van Wallll.com net zo spectaculair als de foto's van Erik Johansson?

Diensten Wallll.com

Ondanks dat Wallll.com hun eigen beelden gebruikt voor de decoraties, bieden ze klanten toch een uitgebreid assortiment. Ze hebben natuurfoto’s, foto’s van steden, foto’s van dieren en hebben op dit moment ook winterfoto’s. Je bepaalt zelf of je de foto’s in kleur of zwart-wit wilt laten drukken. Om de beste drukkwaliteit te garanderen is de levering meestal binnen 5 werkdagen. Je moet dus misschien even op je bestelling wachten, maar Wallll.com belooft dat de muurdecoratie het wachten waard is. Overigens is de verzending in Nederland gratis en betalen kan veilig en snel met Visa, MasterCard, American Express, PayPal en iDeal

Klachten Wallll.com

Voor alle klanten met klachten heeft Wallll.com een klantenservice die je graag verderhelpt. Op de contactpagina van de website vind je een contactformulier dat je eenvoudig in kunt vullen. Probeer altijd duidelijk uit te leggen wat er fout is gegaan. De klantenservice kan je dan het beste helpen. Klanten met vragen kunnen ook gebruikmaken van het contactformulier. Bij het formulier staan echter de meestgestelde vragen al vermeld. Lees deze altijd eerst even door. Heb jij contact opgenomen met de klantenservice? Laat in je review dan weten of je vriendelijk geholpen bent.

Jouw ervaringen met Wallll.com

Hangt er boven jullie eettafel een prachtige muurdecoratie uit de webshop? Of werd jij verliefd op één van de foto’s en had je gelukkig het laatste exemplaar? Vertel dan over jouw ervaringen met de webshop een geef jouw beoordeling over de muurdecoraties. Krijg je echt de beste kwaliteit? Werd de bestelling op tijd geleverd? En wat vind je van de foto’s? Schrijf een review en vertel andere klanten wat zij van Wallll.com kunnen verwachten.

Wat vinden klanten van de drukkwaliteit van de muurdecoraties? Zijn de ontwerpen echt uniek? Lees hier de reviews en beoordelingen over Wallll.com.

Wallll.com
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Wallll.com

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)