Ervaringen Viagogo

Geweldig! Of niet? Wat vinden anderen van Viagogo? NederlandReview.nl is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview.nl nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Een beslissing welke je ook over Viagogo straks sneller kunt maken.

Over Viagogo

Viagogo is een bedrijf welke een grote ticketmarktplaats is. Het is eigenlijk de grootste ticketmarktplaats van de hele wereld. Hun website is in maar liefst meer dan 60 landen actief in de verschillende lokale talen. Ze hebben volop te bieden en zijn een veilig uitwisselingsplatform wat mensen in staat stelt om een kaartje te kopen voor een live sportevenement of een entertainment evenement. Ook wanneer kaarten aan de kassa al zijn uitverkocht weten ze bij Viagogo nog volop kaarten aan te bieden. Het is heerlijk om te zien.
Zekerheid boven alles! De Viagogo medewerkers controleren alle transacties om zo zeker te weten dat de verkopers ook leveren. Het leveren van de tickets gebeurt met eersteklas koerierdiensten. Alleen wanneer je ook daadwerkelijk het evenement het bezocht moet je betalen. Natuurlijk wordt ook een tijdige levering van de kaarten verzekerd.

Diensten van Viagogo

Er zijn volop evenementen en kaarten waarvoor Viagogo bemiddelt. Denk hierbij aan de kaarten voor Adele Tickets, Beyonce, Kaarten FC Barcelona Ticket, AC Milan Ticket, Real Madrid FC Ticket, Tickets voor F1 Grand Prix België, Elton John Kaarten, Arctic Monkeys Concert, tickets Michael Bublé, Tickets Robbie Williams Kaarten, F1 Grand Prix Monaco Tickets, Justin Timberlake Tickets, Sonisphere Tickets, Bruno Mars Tickets, Desert Trip Tickets, Europees kampioenschap voetbal 2016 Tickets, Copa América 2016 Tickets, Tomorrowland 2016 Kaarten, Roland-Garros Tickets, NFL International Series Tickets, Kaarten Coldplay, Harry Potter and the Cursed Child Tickets, Tickets voor Rio 2016, Primavera Sound Tickets en nog voor tal van andere evenementen.

Klachten, tips en complimenten over Viagogo

Heb je een klacht of ben je ontevreden? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Wees duidelijk en to the point. Geef eventueel aan wat je van hun verwacht om het probleem op te lossen. Je maakt het ze hiermee alleen maar gemakkelijker. Ze zullen het zeker waarderen.

Heb jij ervaring met Viagogo?

Jouw mening telt! Deel hem op Nederlandreview.nl. Laat anderen weten wat jij van Viagogo vindt. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om je hart te luchten of juist om een pluim uit te delen aan een bedrijf. Ook Viagogo zal hier van genieten.

Geweldig! Of niet? Wat vinden anderen van Viagogo? NederlandReview.nl is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties.

Viagogo
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (46)

3,8
30% Zou hier weer kopen!

Bestellen

4

Service

3,4

Prijs

3

Leveren

4,4

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Tickets

Ze doen voorkomen alsof het concert bijna uitverkocht is en dan gooien ze er zomaar 100- boven op.
Oplichters zijn het!

Door: Claas Lorier19-07-2019
Zou hier NIET weer kopen ( de JA kan weg)19-07-2019

.

Mark12-08-2019

NOOIT EN TE NIMMER BIJ DEZE CLUB JE… NOOIT EN TE NIMMER BIJ DEZE CLUB JE KAARTJES KOPEN!!!!! VEEL TE DUUR EN VEEL TE LAAT DE TICKETS!!!! Voor de 1e keer concertkaartjes besteld. Google: "Tickets voor...." kom je al snel bij deze oplichters uit. Omdat het de eerste keer was en ik ze snel wilde bemachtigen als cadeautje dacht ik bij viagogo aan het juiste adres te zijn. Direct na het plaatsen van de bestelling kreeg ik mijn twijfels over de afhandeling van de aankoop omdat je de kaartjes niet direct kunt downloaden. En dan ga je eindelijk eens de reviews bekijken....... Schrok me kapot. Klantenservice van Viagogo via omwegen kunnen bereiken, "Nee meneer, u hoeft zich geen zorgen te maken, de kaartjes ontvangt u ruim op tijd" Omdat het een cadeau betrof via ticketmaster (inmiddels uitgezocht) 2 kaartjes besteld en bij viagogo gezet op doorverkopen. Als ik er dan toch niet zeker van ben of ik ze krijg dan maar het beste er van maken. Tot op de dag van het concert waren de kaarten niet verkocht maar OOK NIET TE DOWNLOADEN dus je kunt er helemaal niets meer mee. Nu een dag na het concert kun je ze fijn downloaden en zie je er ook nog eens mooi opstaan voor hoeveel geld je bent opgelicht. GROTE HUFTERS BENDE!!! NOOIT IETS BESTELLEN!!!!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Tickets voor Rammstein

OK, iets duurder dan gewoon. Maar bij officiële voor verkoop kom je er niet door.
Alles was goed. Heerlijke avond gehad!

Door: Wilma 14-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

F1 kaarten duitsland 2019

2 kaarten gekocht voor weekend inner tribune f1 duitsland. Prijs 399 inc verzenden.
Krijgen we 2 kinderkaarten hoofdtribune voor het weekend thuis gestuurd. Deze kaarten kosten 50 EUR vor een weekend
Contact gezocht,maar geven ons ongelijk. Volgens hun hebben we verkeeed besteld. Maar kunnen geen verklaring geven over het prijs verschil. Inmiddels reageren ze niet meer op mijn vragen

Door: John Livius04-07-2019
jose lommerse13-07-2019

Heb ook 2 jaarten voor de F1 Duitsland gekocht en schrok 502,80 ????kreeg de jaarten opgestuurd blijkt 169,00 per stuk dus 164,80 teveel betaald . Heb de klanten service aan geschreven zou bi nen 24 uur antwoord krijgen echter nog niets ????lees nu pas deze berichten . Ben altijd voorzichtig geweest echter wilde graag ernaar toe . Ik hoop wel dat het geldige kaarten zijn

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Gregory Porter OPLICHTINGSPRAKTIJKEN DAT DAT MAG....

Kaartjes binnen nu zien we dat het ticket 51 euro kost we heben voor 3 tickets 478,01 euro betaald we dachten dat er picknick bij zat op zijn minst zit plaatsen. Maar gewoon staplaatsen. 105 euro servicekosten ..... we voelen ons zo opgelicht.

Door: thea de wit03-07-2019
De Realist03-07-2019

Wat een flauwekul. Het concert was binnen een mum van tijd uitverkocht. Dan snap je toch zelf ook dat je meer moet betalen als je alsnog naar het concert wil. En blijkbaar had je destijds dat bedrag over voor die 3 kaartjes. Dan snap ik niet dat je nu ineens gaat piepen dat je te veel hebt betaald. Het is nu eenmaal een erg exclusief concert waar maar weinig mensen heen kunnen. Voor die 51 euro was je blijkbaar nou eenmaal te laat. En ik neem toch aan dat als het zitplaatsen waren of er een picknick bij zat dit er bij had gestaan, wat blijkbaar niet zo was. Al met al vind ik het een heleboel geklaag voor kaartjes die je zelf met je volle verstand voor die prijs hebt gekocht, wees blij dat je kaartjes hebt!

Stefan05-07-2019

Mwoh... zeker geen flauwekul. Viagogo zijn smerige profiteurs. De artiest in kwestie verdient hier geen cent extra. Dat doorverkopen tegen schandalige tarieven moet verboden worden. Die 51 euro was de prijs: alles wat daar bovenop komt is onnodig. Die tickets worden direct de eerste minuut weggekocht zodat echte fans ze niet tegen normale tarief meer kunnen kopen.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

kaartjes Skillet

Kaartjes voor Skillet gekocht via de site voor ruim 100 euro, blijkt dat je via de website van Skillet voor 58 euro kunt kopen. Echt te belachelijk voor woorden om zo afgezet te worden. Koop er geen kaartjes!!

Door: Harro van der Wekken02-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Kaartjes festival

Onder invloed van alcohol deze kaarten gekocht. Helemaal niks ontvangen en het dubbele betaald van wat nodig is. Beetje dom maar koop geen kaarten via viagogo onbetrouwbare site.

Door: Gijs30-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Tickets voor de ashton show

Voor meer dan €80,00 opgelicht. Schandalig dat dit soort praktijken, hier in Nederland ( met links naar het buitenland) mogen huishouden.

Door: Janssen17-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Tina turner de musical

Geen woorden voor deze vorm van oplichting!

Door: Johanna08-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Phil Collins concertkaarten

Te dure kaarten gekocht maar oke, voor Phil Collins fus ik zet me er wel iverheen. Kijk in mijn 'account' GEEN aankopen, GEEN verkopen en vraag hierover stellen waar ze gebleven zijn is NIET MOGELIJK.
GELD WEG, GEEN KAARTEN, NIKS. OPLICHTERS, ik ga aangifte doen.

Door: Iris04-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

tickets Beth Hart

Oplichters van de bovenste plank, ze laten je veel te veel betalen door de kaarten in euro's aan te bieden en bij de laatste stap voor het afrekenen blijkt het opeens om britse ponden te gaan.

Door: Irene van den Berg31-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Voetbal kaartjes Inter Milaan

Oplichters. Nadat de wedstrijd kwa tijdstip werd verzet, geen enkel steun om de te duurbetaalde kaartjes weer via hun site te koop aan te bieden. Te duur omdat hun kosten hoger waren los de voetbal kaartjes en dat zie je niet bij aankoop. Je denkt dat de voetbal kaartjes zo duur zijn. Mensen aub geen kaartjes daar kopen

Door: John25-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4

Veel te duur

Ipv 50 125 euro betaald, wauw - hurts. Vergelijk de prijs met de originele prijs mensen, te vinden op de website van het desbetreffende poppodium !

Door: Bastiaan23-05-2019
bastiaan23-05-2019

Geen idee waarom hier staat dat ik weer kaartjes zou kopen -> absoluut niet.

bastiaan23-05-2019

Geen idee waarom hier staat dat ik weer kaartjes zou kopen -> absoluut niet.

jayslinn29-05-2019

iemand ervaring met ozuna tickets

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3,5

Gebruik een andere site dan viagogo.nl

Ik heb twee week geleden een kaartje gekocht voor het concert BlackPink. Omdat de site van ticketmaster het niet deed, keek ik naar andere mogelijkheden en viagogo.nl kwam al vrij snel naar voren voor een mogelijke optie om tickets te kopen. Het lukte mij om een ticket te bemachtigen en ik was zeer blij totdat ik de reviews las. Veel mensen hadden slechte ervaringen en de stress was bij mij hoog. Veel van de klachten waarover men had, had ik daarentegen geen last van zoals een te hoge prijs, slechte service of geen tickets ontvangen. Met veel zenuwen ging ik naar het concert omdat ik ook reviews las dat sommige mensen niet binnen kwamen met de tickets die ze via viagogo hadden gekocht. Toch ik mij wel gelukt om binnen te komen met mijn kaartje. Dus ik had geen slechte ervaring met viagogo. Toch zeg ik wel dat de site van allerlei verschillende particulieren kaartjes aanbied en zij controleren hen niet. Dus ik raad niet aan om deze site te gebruiken. Doe het altijd via ticketmaster of van de site van de organisator. Je kan met viagogo een betrouwbare particulier tegenkomen of oplichters, dit kan je niet zien bij de aankoop. Vermijd deze site om stress en het verliezen van geld te voorkomen.

Door: Pauline19-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Valse kaarten en geen geld terug

Per ongeluk kaarten gekocht bij Viagogo, aangezien google hen boven de officiële verkopers plaatst. Is een doorverkoopsite, maar zij bestellen tickets met valse namen en adressen. Dat is tegen de algemene voorwaarden en dus zijn de kaarten ongeldig verklaard. Desondanks weigert Viagogo het geld terug te betalen.

Door: Stefan08-05-2019
Dejee12-06-2019

Ze staan bovenaan maar met grote letters dtaat er ook advertentie bij. Tevens is het een marktplaats hun kope zelf geen kaarten maar iedereen kan er kaarten te koop zetten en zelf een prijs aanhangen. Ala je een kaartje bij ticketmaster voor 40 eur koopt kan je het bij viagogo verkopen voor 300eur en dat is exclusief de 55eur die je aan viagogo betaald.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Operakaartjes Berlijn

Ben het helemaal eens met andere revieuws vwb de druk die uitgeoefend wordt om snel te beslissen omdat het de laatste kaartjes zouden zijn. DE kaartjes die we ontvingen zijn 73,80 /st en we moesten afgerond 400 euro betalen voor 2 kaartjes.

Ik heb de Staatsoper gebeld of er voor de door mij gekozen voorstelling nog kaartjes waren. Geen enkel probleem en voor hetzelfde geld.
Daarom voel ik mij zwaar opgelicht. Dat je iets meer moet betalen voor service en verzendkosten ala. Maar dit slaat alles. Nooit meer kopen via hen

Door: Jjh Steijvers10-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Oplichters!

Het zijn oplichters want ze geven niet duidelijk aan dat je het geld kwijt bent als de wedstrijd wordt verzet. Daarnaast moet ze jou de mogelijkheid bieden om een soort annuleringsverzekering te nemen indien wedstrijd wordt verplaatst.
3 voetbal Kaarten besteld(veel geld betaald) en er een paar dagen Madrid aan vast geplakt. Krijg ik het bericht dat de wedstrijd verplaatst is, dus wij kunnen niet meer gaan. Geld weg en uitje verpest. Met geen mogelijkheid in contact met de organisatie kunnen komen; kan alleen via mail maar geen telefoonnummer. Maar nu begrijp ik waarom . Dus niet bij hen bestellen zou ik zeggen.

Door: Ralph05-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

veel te duur

laten we ophouden om kaartjes bij viagogo te kopen, zo drijven wij met elkaar de prijs op.niet meer doen????

Door: rita03-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Nooit weer trap ik erin

Flikkerij. Je betaalt het dubbele voor kaartjes.

Door: Buitenhuis30-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2,5

Scammer’s heaven

Don’t ever buy tickets on viagogo!!! We got scammed when we bought tickets for a Paul McCartney concert in O2 London, we were sold tickets that were cancelled and couldn’t go in. We paid an exorbitant amount of money for them and when we complained they didn’t refund us, just gave us a voucher for their website of 20% of what we paid for the tickets!!

Door: Cristina Rotariu22-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2,5

Nergens geen problemen mee

Het is natuurlijk niet verplicht om hier een kaartje te kopen. Als je de prijs te duur vind dan koop je deze toch gewoon niet dit heb je zelf in de hand.

Ikzelf heb nergens problemen mee gehad (real-Ajax) en vrijwel alle Nederlanders die bij ons in het vak zaten hebben een kaartje via viagogo gekocht heb met een aantal man gepraat en niemand heeft hier problemen mee gehad.

Door: Alex09-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Trap er niet in!!!!

Alles op deze site is er op ingericht om je een impuls aankoop te laten doen. Je krijgt info over de zogenaamd laatst beschikbare tickets en komt in een gefingeerde wachtrij terecht. Als je de tickets eenmaal geselecteerd hebt krijg je groot in beeld dat je vanwege de grote vraag een 6 minuten de tijd krijgt om deze af te rekenen en moet je vervolgens eindeloze schermen doorlopen om de bestelling af te ronden. Door de manier waarop ze de site en het bestelproces inrichten heb je niet in de gaten dat er bovenop de ticketprijs aan worden gerekend.
Ik heb vervolgens mijn tickets opnieuw te koop aangeboden, deze staan echter niet eens op de site!!

Door: Eline14-02-2019
Waneer komen de vrijdag voor ronny flex in Groningen 23-02-2019

Waneer komen de kaarten van ronny flex viagogo de mail

Angela12-05-2019

Tyfuslijers

Angela12-05-2019

mensen niet eens de gelegenheid geven om rustig kaarten te bestellen. (Ongekend) moet gestresst binnen 6 minuten. Ben gelukkig direct gestopt. ???? Afzetters krijgen

Angela12-05-2019

Van mij niks ????

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Niet doen

Het lijkt of je 1ste rangs kaartjes koopt, maar krijgt vervolgens 3e rangs. En dat voor een hoop geld.

Koop hier niet! Je wordt opgelicht.

Door: Jeroen05-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

misleiding en uitbuiting

Ik wilde graag naar concert van Cher. Zij staan boven aan met kaartverkoop! Er wordt gesproken over secundaire platform voor live events. Snap je waar het over gaat? Ik kaartjes kopen vol enthousiasme zie ik later bij ticketmaster de kaartjes veel goedkoper en nog volop te krijgen. Ik heb contakt gehad met hen en gezegd dat ik koop ongedaan wil maken. Dit kan dus niet want ze zijn een secundair platform voor live events. Duidelijk hé. Ik heb de indruk dat ze kaarten opkopen en zgn op naam van een ander door verkopen voordat de werkelijke kaartjes uit verkocht. Afschuwelijke manier van geld verdienen, vind ik!

Door: b.v.soerland17-01-2019
Dejee12-06-2019

Er staat bij google groot bij ADV ala in dit is een advertentie en dus niet je eerste zoek opdracht. Ligt ook een beetje aan opletten. Tevens staat er op de site goed aangegeven dat ze een marktplaats zijn en geen officieel verkoper

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

NIET kopen

Je wordt echt aan alle kanten opgelicht. De kosten voor het kaartje liggen hoger, Ik heb 228 afgerekend ipv orginiele prijs 136. Echt te bizar voor woorden. En op geen enkele mogelijke manier behulpzaam. Nog nooit heb ik mij zo genaaid gevoelt.

Prijs per kaartje: €77.84
Prijs van kaartjes: €155.68
Reserveringskosten: €45.72
Verwerkingskosten: €16.95
Koper BTW: €9.60
Totaal bedrag: €227.95

Door: Maureen16-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Was gewoon super

Ik had in mei kaartjes besteld voor Marco Borsato Carte in December. Kreeg al gelijk te tickets. Toen ging recensies lezen, grootste fout. De hele aanloop naar het concert was ik zo zenuwachtig dat mijn kaartjes het niet zouden doen. Maar gelukkig, ik kwam binnen zonder problemen en heb een heerlijke middag gehad.

Door: Estrella02-12-2018
Lieke02-05-2019

Ik heb gister kaartjes gekocht voor een concert en lees nu alle recensies van viagogo, nu ben ik dus ook bang net als wat jij had dat ik dadelijk niet binnenkom bij het concert... weet jij of de tickets wel gewoon betrouwbaar zijn? Voordat ik dadelijk niet binnen kom

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Never again!!!

Never, ever buy tickets from these swindlers!
They mislead you by selling tickets for kids which you will find out after the purchase took place. The original price was 10 euros, tax included. I had to pay 53 euros! Complaints against this dishonest organization won't do you any good.

Door: Harry28-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Idd vianono

Te duur
Kan bestelling niet annuleren
Geen reactie op mails
Geen contact te krijgen via diverse andere kanalen
Reinste oplichting !!

Door: Mel09-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Boycot

Viagogo is niet degene die je lastminute kaarten verkoopt. Viagogo is de reden dat je niet aan reguliere kaarten komt.

Oplichterij niet ondersteunen.

Door: Boris08-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

DO NOT BUY TICKETS FROM THIS COMPANY

Beste iedereen

Ik moet jullie waarschuwen! Ik heb gisterenavond 2 tickets voor PINK, Amsterdam, juni 2019 gekocht. Ik moest alles binnen 5 minuten doen. Dat is het tijdstip die je krijgt. De twee tickets kosten €172.28 (€86.14 per ticket), bookingsfee kost €50.72, handling fee €5.95, VAT €10.65.

Een totaal van €239.60
Ik heb de tickets via e-mail gekregen. De namen op de tickets kloppen niet! Ik probeerde vanochtend dit probleem op te lossen. Ik heb hun telefoonnummer in Zwitserland gebeld. Ik had met een zekere 'Michelle' gesproken. Zij zei dat omdat dit concert niet gepersonaliseerd is, zijn de tickets geldig, dat ik ze gewoon kan gebruiken! Ik zei tegen haar dat ik de Johan Cruijff Arena zou bellen om te vragen of ik dit kan doen. Dan zei zij tegen mij dat ik de ticketnummers aan ze niet moet geven, anders maken ze de tickets ongeldig!

Ik heb nu mijn Mastercard bedrijf gebeld en alles uitgelegd. Ik moet ze om 8 uur terugbellen. Hopelijk krijg ik mijn geld terug. Dan zou ik op vrijdag de tickets kopen online via ticketmaster.nl - een betrouwbare website.

Door: Michelle24-10-2018
Andrea 24-10-2018

Meen je..., ik heb dat ook gedaan. Zijn deze tickets niet geldig dan??

He2lomi24-10-2018

Ik kocht ook deze avond tickets voor p!nk in Amsterdam via viagogo. Bestellingsbevestiging gekregen maar e-tickets komen pas ten laatste 3 dagen voor optreden binnen via mail om te downloaden. Bestelling staat wel op mijn naam. Hoop dat ik niet bedot ben....????

He2lomi24-10-2018

@andrea Heb jij jouw tickets al ontvangen via mail?

Sven25-10-2018

Ik heb zojuist ook 2 tickets gekocht... 309,- in totaal. Ik heb de tickets gedownload maar er staat idd een andere naam op. Is er ergens te checken of de kaarten echt zijn?

Romy Haas26-10-2018

Ik heb ook vandaag 4 tickets gekocht, ook betaald via ideal. Namen die erop staan zijn afkortingen dus niet te achterhalen. Ook heb ik een ticket met een naam van een onbekende man. Deze man heb ik opgespoord en een bericht gestuurd. Morgen ga ik aangifte doen. De bank kan niks doen.

He2lomi27-10-2018

Ik krijg mijn e tickets pas ten laatste 3 dagen op voorhand. Ik betaalde via visa. En kon ze dus nog niet downloaden. Raar dat jullie dit wel al konden...

C196927-10-2018

Ook ik 2 tickets, voor 276, met andere naam. Maar op de site van Ticketmaster staat, dat een andere naam niet uitmaakt. Iemand een ticket met vak 429,rij 14 en stoel 285? Zo ja, dan zijn we bedonderd

Jan14-01-2019

De mensen die deze tickets via ticketmaster gekocht hebben, hebben deze via viagogo aangeboden. Dat is de rede dat niet jouw naam maar hun naam op het ticket staat. Viagogo is geen officiële verkoopsite maar een doorverkoop site die mensen de gelegenheid geeft hun kaart te verkopen indien ze niet kunnen. Geen paniek mensen de kaarten zijn zeer waarschijnlijk gewoon echt en direct via ticketmaster gekocht alleen doorverkoop via viagogo.

Lien18-02-2019

ooo ik ben zo bang he ... mn moeder heeft als verassing 2 tickets voor shawn mendes gekocht over 18 dagen en ik ben zo bang dat we niet binnen komen en mn ma was s blij voor me enzo ookall koste het haar een rib uit dr lijf kwamen de meeste van jullie behalve dat het duur was wel binnen dan?

celien17-03-2019

@lien Ben je binnen gekomen bij shawn? ik heb namelijk kaartjes gekocht voor pink in london.

Jo04-04-2019

Wij net 2 tickets gekocht en me vriendin zegt weet je zeker dat ze echt zijn ik krijg ze een week van te voren thuis gestuurd via dpd en moet er voor tekenen voor ontvangst oh mij nu word ik echt bang. Ik heb colden cirkle besteld. Ook apart de ene download en de ander thuis gestuurd

Lieke02-05-2019

Heb je uiteindelijk je geld terug gekregen via martercard?

Ben benieuwd 16 juni of we binnen komen 07-05-2019

Heb vanmorgen de kaarten binnen gekrege. Staat gewoon ticket Master op kaartjes zitten aan elkaar ben benieuwd de 16e

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

8/10/‘18 concert U2

Omdat we geen kaartjes hadden bemachtigd voor U2 , afgelopen zondag alsnog kaarten besteld bij viagogo.
Het bestellen is hectisch: de tikkende tijd die aangeeft dat je echt nog maar een paar minuten hebt om je kaarten te bemachtigen zorgen dat je in alle gehaastheid en gretigheid dingen over het hoofd zie of te laat zie.
Zoals de prijs. Hoewel de tickets amper duurder waren dan de reguliere TM tickets, kwamen er BTW kosten en reserveringskosten bij die behoorlijk hoog te noemen zijn. Wij waren voor twee zitplaatsen bij U2 in totaal €100,00 meer kwijt.
Na het reserveren sloeg bij ons de twijfel enorm toe na t lezen van de horror reviews op diverse sites. Een woekerbedrijf met oplichters die mensen in de kou liet staan met valse tickets was toch wel een beetje het beeld wat bij ons bleef hangen.
Gisteravond dan ook met lood in de schoenen vertrokken richting de Ziggo. Niet terecht , want we konden probleemloos naar binnen en hadden , zoals op de website van viagogo al vermeld stond , grandioos uitzicht en was alles wat er op het ticket stond ook correct.
Of we het nog eens via zo’n site zouden doen?
Nee , het is gewoon oliedom geweest van ons om via een woekersite te bestellen , al moet ik eerlijk bekennen dat ik in al mijn naïviteit en gretigheid niet eens gecheckt hebt of deze site correct handelde. Daarnaast was het tot het scannen aan gisteravond onzeker of we het concery konden bijwonen of niet. Het ticket had zomaar ongeldig kunnen zijn.
Het is goed afgelopen en ik denk dat we gewoon heel veel geluk hebben gehad.

Door: C09-10-2018
He2lomi25-10-2018

Kregen jullie de tickets online?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Als nog goed hun best gedaan

Ik heb in februari 4 tickets besteld via deze doorverkoopsite. wij wilde zo graag naar U2 dat ik er best wel wat geld voor over had.
Maar tot de dag van het concert had ik zo een gevoel dat er iets niet klopte. 7 oktober werden wij met onze via gogo tickets geweigerd aan de deur. Ik belde ter plekken Via gogo en die fingen meteen op zoek naar andere tickets voor ons.
Ze vond er 2 en die werden rond 20:15u geüpload en ik ontving ze via de email. Zo konden mijn man en zoon toch nog genieten van U2. Ik werd in de watten gelegd door het cafe naast de ziggo dome.
Of ik het geld nog terug krijg van de andere tickets ....daar moet ik nog achteraan. Dus sta je bij de deur en word de ticket geweigerd.... bel viagogo.

Door: U2 lover07-10-2018
wessel 25-10-2018

mag ik vragen welk nummer je dan belde? Heb namelijk kaarten gekocht maar ik kan geen nummer vinden en vertrouw er niet alles van...

masja hoek02-03-2019

Welk telnr heb je gebeld?

hannelore08-03-2019

Ook tickets gekocht. Veel te duur. Welk nr heb je gebeld?

Monique14-03-2019

Welk tel nr heb je gebeld?

Leuntje21-03-2019

Ook ik zou graag dar nummer willen weten?!

grutje02-05-2019

dit is ws een fake-bericht.... natuurlijk is er geen telefoonnummer beschikbaar.... daar zijn we toch allemaal naar op zoek?

grutje02-05-2019

dit is ws een fake-bericht.... natuurlijk is er geen telefoonnummer beschikbaar.... daar zijn we toch allemaal naar op zoek?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5,5

Viagogo = Absoluut no no

Viagogo is een instelling die je ongeveer het 3 voudige laat betalen wat je normaal kwijt bent bij de leverancier van de kaartjes. Vorige week vrijdag 27 juli 2018 Aida bezocht in Verona. Kaartjes last minute besteld via Viagogo die 132,50 euro kosten voor 2 personen. Kaartjes komen binnen en de prijs is 40,50 euro. Kaartjes omgeruild in Verona en de prijs van 26,50 euro staat erop. Dus 132,50 euro betaald voor kaartjes die 52 euro kosten. Gemaild met Viagogo waarna je 3x eenzelfde antwoord krijgt van een zekere Billy. Na dreiging dat ik contact opneem met consumentenorganisaties word ik gebeld via Belgische Billy die via een UK nummer belt. Pak je op dan betaal je waarschijnlijk nogmaals 6x het normale tarief want tja als je iemand het vel over de neus kunt trekken is er geen einde.
Mijn advies is is om Viagogo meteen weg te klikken. De tarieven die ze berekenen zijn absurd en klantenservice is een absoluut lachertje. Viagogo = Absoluut no no.
Tijdens g
Het proces zie je inderdaad een prijs die gewoon niet klopt. Start is 82 euro en einde 132,87 euro. Btw erbij en bezorgkosten. Deze website zou absoluut door autoriteiten jjn de gaten moeten worden gehouden of zelfs vervolgd. Dit lijkt echt op oplichting. Doe geen zaken met Viagogo!

Door: Koos Bezemer 30-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Kaartjes Andre Rieu

Geen minpunten. Kaartjes 6 dagen voor de show gekocht, nog goedkoper dan de reguliere prijs. Keurig geleverd. Geen enkel probleem gehad bij de toegang.

Door: Aaltje Evers21-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
10

Ed sheeran

Kaartjes gekocht voor Ed sheeran € 540 twee kaarten bij de arena aangekomen mochten we niet binnen naam ticket was niet gelijk aan onze id.
Geld kwijt geen optreden

Door: Anita Snoeren29-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

De zwendeltruc van Viagogo. Lees, want leerzaam

De truc van Viagogo:
Op zoek naar een kaartje voor het optreden van Paul Simon doorloop je een aantal schermen op de site van Viagogo. Er wordt regelmatig een bedrag van ca. € 220 getoond.
Je geeft de gegevens van je kaart in en dan gebeurt het:
Er verschijnt ineens een veel hoger bedrag - ca. € 300 – met als onderbouwing o.a. BTW. Op consumenten sites moet overigens altijd het bedrag inkl. BTW worden genoemd!!!!
Onder deze verrassende prijsverhoging verschijnen twee knoppen “Accepteer” of “Vraag om assistentie”; er is geen optie “Alsnog niet accoord” (want prijs ineens veel hoger).
Ik heb dus maar gekozen voor “Vraag om Assistentie” ...et voila.... de transactie blijkt dan toch geboekt.
Viagogo heeft een site waarop je als klant kunt inloggen – wat me na flink wat moeite is gelukt. Maar daar bestaat geen mogelijkheid om een Email te versturen of op een andere manier een klacht in te dienen, laat staan de optie om met ze te bellen.
Met Visa bezig om transactie terug te draaien. Ze hadden deze boeven er al lang uit moeten zetten....

Door: Bart Veltenaar20-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Klantenservice helpt niet mee om tickets terug te vinden

Geen reactie als ik aangeef dat ik de door mij gekochte tickets niet kan vinden. En dit dagenlang ! Waardeloos

Door: Rosemarie Merz11-05-2018
Theo Stevens05-06-2018

Het vergaat mij exact hetzelfde, kan mijn aankoop niet vinden, en dan heb je geen aanknopingspunt voor welke reactie of vraag dan ook. Maar vandaag las ik dat de Fifa de kaartverkoop via Viagogo gaat aanpakken. Fifa files criminal complaint against ticket site Viagogo Football governing body acts as part of crackdown on unauthorised World Cup sales. Dat zou hier ook moeten gebeuren.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Oplichters

1 ster is zelfs teveel voor dit bedrijf. Dat zulke websites in Nederland kunnen bestaan. Doet u hiermee uw voordeel en koop hier nooit.

Door: Nina23-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Duur - maar na navragen kreeg ik wel mn tickets

Ik ken geen alternatief waar ik makkelijk kaartjes kan kopen voor buitenlandse voetbalwedstrijden.
Ook tijdens het bestellen bleken er steeds nog kosten bovenop te komen waardoor de prijs totaal niet transparant was.
Maar schrok wel enorm van de provisie die zij pakken op een kaartje. Ik heb uiteindelijk meer dan 4x het bedrag van een kaartje betaald.

Door: Wendy23-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4,5

oplichting

Ik heb 02-02-2018 2 kaartjes gekocht voor Eminem ter waarde van 280,- euro. Ik heb dit bedrag betaald via i-deal en dit is ook daadwerkelijk van mijn rekening afgeschreven, toen ik na de betaling wilde inloggen op mijn account stond er bij de bestelling dat dit geannuleerd was. Ik kan nergens een telefoonnummer van dit bedrijf vinden en vind dit heel raar. Het bedrag is van mijn rekening afgeschreven terwijl bij de tickets staat dat het geannuleerd is. Toen ik de kaartjes wilde bestellen stond er ook bij dat e-tickets direct beschikbaar zouden zijn maar dit is dus niet het geval, ik heb geen tickets, maar er is wel 280 euro afgeschreven.

Door: J de Groot02-02-2018
karlijn14-02-2018

Dit is hun telefoonnummer: +31 858 881 523. Ik zou even bellen als ik jou was. Via de mail krijg je steeds automatische reacties.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Kaartjes Women EK 2017

Kaartjes besteld voor de halve finale women EK in Enschede. Beetje overhaast misschien maar blij dat ik kaarten had. Na de bestelling de site gecheckt. Oeps dat was schrikken, wat een negatieve berichten maar ja m'n incasso via Ideal was er al door dus fluiten naar m'n centen dacht ik. Een aantal keren gemaild met Viagogo om m'n angst aan te geven nav de negatieve reviews. Drie maal gemaild met verschillende vragen en driemaal keurig reactie gehad. Een dag van te voren de kaarten ontvangen en een prachtige wedstrijd gezien. Dat de kaarten veel duurder waren dan via de gangbare weg weet je van te voren. Maar bij ons is gelukkig alles goed gegaan.

Door: Olga08-08-2017
Marianne Van vliet21-09-2017

beste Olga, kun je mij het emailadres geven waarnaar je die drie mailtjes had gestuurd? hartelijk dank Marianne

Lex Dekker03-01-2018

Hallo Olga, ik zou ook heel graag het mailadres willen ontvangen waar ik naar toe kan mailen om mijn vraag aan Viagogo (waar ik kaartjes heb besteld voor een voetbalwedstrijd maar die nu uiteindelijk verplaatst is) beantwoord kan krijgen! Groetjes Lex Dekker

Henk24-05-2018

D

Henk24-05-2018

Ik

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Voor 497.45 euro - 2 valse kaarten voor rollings stones concert

Voor bestellen geeft ik 3 sterren, voornamelijk omdat het bestelproces vrij gemakkelijk is, echter word je enorm onder druk gezet door:
a: een teller die aftelt en aangeeft dat er nog 24000 anderen in de wachtrij staan om jouw kans op kaarten over te nemen.
b: Door andere kaarten waarbij komt te staan dat deze zojuist verkocht is.
c:

Voor Service geeft ik een 1, dit omdat:
a: Je 35% van de kosten betaald aan servicekosten waar je tot 72 uur voor aanvang van het evenement geen aanspraak op kan maken.
b:Er behalve een helpdeskpagina in je account waar je beperkte informatie kunt vinden.
c:Er geen contact mogelijk is via mail, Facebook, Twitter en per telefoon.
Zoek eens op Twitter met #Viagogo #Vianogo #Fairgogo en dan weet je genoeg.

Voor Prijs geeft ik ook een 1, voornamelijk omdat:
Ten eerste de prijs van de ticket 2x overdekop gaat.
Ten tweede de service kosten veels te laat worden getoont.
Ten derde elke euro die je voor een niet bestaande Rij betaald natuurlijk te veel is.

Voor levering kan ik ook alleen maar een 1 geven, omdat ik 3 dagen van te voren te horen ga krijgen dat de gekochte kaarten niet te leveren zijn door problemen met de aanbieder (klopt, want deze kaarten bestaan dus gewoonweg niet (VAK126/RIJ30 amstedam arena) De Amsterdam ArenA heeft dit middels email bevestigd en geadviseerd contact op te nemen met de verkoper (viagogo.nl) en aangifte te doen.
Aangifte is meteen gelukt, maar tot op heden is er nog geen contact met viagogo geweest en dat gaat ook niet gebeuren tot 72 uur voordat het evenement begint.

Mijn advies: DOE MAAR NIET JOH!
Ik hoop dat een ieder dit advies tot zich neemt en gewaarschuwd is!

Groeten Raymond de Vries

Door: Raymond de Vries24-05-2017
Armaud Sluik21-07-2017

Helaas ben ik te laat met het lezen van reviews. Ik koop ter goeder trouw 2 tickets voor de wedstrijd van Borrussia Dortmund tegen Bayern München. Heel duidelijk staat te lezen dat wij op de Zuidtribune twee plekken hebben. Er staat ook bij; Je zal naast elkaar zitten. Na betaling van twee keer €53,77 en twee keer boekingskosten van € 18,50 staat de teller op bijkans 150 euro. Na een paar weken krijg ik keurig de kaarten binnen. Ik blij, mijn zoontje blij. Envelop open en ........... twee staplaatsen met een waarde van € 16,70 per kaartje. Dat ik mogelijk meer voor mijn tickets moest betalen dan de werkelijke waarde, wist ik. Maar dat ik staplaatsen zou krijgen had ik niet verwacht. Ik dus contact opnemen met Viagogo. Antwoord; U heeft de juiste kaarten gehad. Dit is ook bevestigd per mail. Niet dus, daar staat alleen maar Zuidtribune blok 81. Verder niets. Na meerdere keren emailcontact komt Viagogo met het volgende antwoord; We stellen uw feedback op prijs, geven die door aan de betrokken diensten en trachten onze procedures te verbeteren om de klanten een zo goed mogelijk ervaring te kunnen geven. M.a.w. men geeft indirect toe dat men mij foutief heeft geïnformeerd, maar doet er vervolgens niets mee. Dat wordt dus ongeveer 2,5 uur op de benen staan met mijn zoon van 12. Tot slot heb ik hen nog een advies gegeven. Verander de site Viaqgogo.nl in Vianono.nl.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Bah wat een waardeloze club

Kaartjes FC Barcelona besteld. Weken van tevoren. Viagogo belooft levering uiterlijk 3 dagen van tevoren. Krijg 3 dagen van tevoren een mail: we doen ons uiterste best. Dag van tevoren nog niks. Geen enkele mogelijkheid met ze in contact te treden (website is een doolhof van naar elkaar verwijzende nietszeggende pagina's, geen tel). Gemaild waar het blijft: geen reactie. Uiteindelijk 20 uur van tevoren gemaild dat ik geen kaartjes meer van ze wil en ze zelf gekocht
Op de ochtend van de wedstrijddag stuurt Viagogo doodleuk toch kaartjes. Niets in reactie op mijn eerdere mails en geen mogelijkheid tot contact. In de middag een mail met een telefoonnummer "voor als er iets niet duidelijk is". Gebeld. Had ik net zo goed niet kunnen doen want het enige dat de medewerker zegt en blijft herhalen is 'dat ze niets voor me kan betekenen'. Geen enkele poging om samen de ontstane situatie op te lossen...

Waardeloze dienst, heeft me 630 euro gekost, twee dagen stress en een middag woede. Nooit meer dus

Door: pepijn nicolas23-05-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Categorie 1 kaartjes?

Voor de verjaardag van mijn zoon mooie kaartjes voor Schalke 04 besteld via viagogo. Dure aangelegenheid maar toe maar...dan zit je ook categorie 1. Krijgen we de kaartjes 2 dagen van te voren, blijken het categorie 3 kaartjes te zijn maar wel de prijs betaald van categorie 1. Wij e-mail sturen met klacht. Geen reactie terwijl men zegt binnen 24 uur te reageren op mails. Nog maar een mail, wederom geen reactie. Op de dag van de wedstrijd krijgen we vervolgens een mail met als inhoud "veel plezier met uw bestelling".

Door: Arjan geurts17-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Oplichting !!

Als U bij een evenement bent aangekomen, dan ziet U vaak verschillende aanbiedingen van tickets. Beweegt U eens over 1 van de buttons "kopen" of "kaufen". Ineens springen een paar aanbiedingen naar de status 'verkocht'! Dit is een script/programma, bedoeld om U te laten denken dat de tickets er snel uit vliegen, en U dus snel moet zijn! U doet dus een paniek aankoop, want U wilt natuurlijk heel er graag tickets!

Drukt U eens op "F5" en selecteer weer alle tickets, en U ziet dat deze tickets weer gewoon 'beschikbaar' zijn. En nadat U over 1 van de vakjes beweegt met uw muis, veranderen dezelfde aanbiedingen weer op status 'verkocht'.

Als ze al verkocht zijn, waarom worden ze dan na een nieuwe oproep (F5) weer als beschikbaar aangeduid?

Heel simpel. Dit zijn "nep" tickets, bedoeld om U een paniek aankoop te laten doen.

Zo werkt Viagogo! En er zijn nog meer voorbeelden van bedrog! Ik zou hier nooit kopen!





01. "Nep" tickets die altijd op "verkocht" springen.
02. Veel te duur, U betaald uiteindelijk ook nog "extra kosten", die worden pas in de aller laatste stap voor de betaling aangeduid.
03. Men laat je wachten omdat het 'druk' zou zijn. Dit klopt helemaal niet. Dit wordt alleen gedaan om U het gevoel te geven dat U snel moet kopen.
04. Je kan niet storneren. Gekocht is gekocht. Meteen na de aankoop kan je zelfs niet eens storneren.
05. Hoge verzendkosten!
06. Je kan de tickets via ViaGogo weer verkopen. Geloof maar dat je daar verlies op maakt!
07. Prijzen van tickets al behoorlijk boven de originele prijs!

Door: Henk Jansen03-03-2017
Marga17-05-2017

Precies wat hier staat beschreven is mij opgevallen ... nog 60 kaarten even later bij opnieuw 90 kaarten ... en steeds uitverkocht wat mij al deed vermoeden dat ze hopen op paniek aankopen - bestelling. Maar voor mij is het lezen denken en dan pas ... dus jammer dan en geluk voor ons. Sneu voor de mensen die erin zijn geslonken echt gemene praktijken !!!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Gewoonweg top

Kaarten besteld. week voor de wedstrijd netjes thuis gestuurd. Niet duur en lekker makkelijk allemaal. Bestel nu bijna al mn kaarten via viagogo. Super

Door: Coen09-11-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Eindelijk mn tickets!

Het heeft even geduurd, maar naar wat moeite heb ik eindelijk m'n festivalkaarten voor Lowlands Paradise! Bedankt!!

Door: rachel09-08-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Schrijf zelf een review over Viagogo

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)