NederlandReview

    Ervaringen Viagogo

    Geweldig! Of niet? Wat vinden anderen van Viagogo? NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Een beslissing welke je ook over Viagogo straks sneller kunt maken.

    Over Viagogo

    Viagogo is een bedrijf welke een grote ticketmarktplaats is. Het is eigenlijk de grootste ticketmarktplaats van de hele wereld. Hun website is in maar liefst meer dan 60 landen actief in de verschillende lokale talen. Ze hebben volop te bieden en zijn een veilig uitwisselingsplatform wat mensen in staat stelt om een kaartje te kopen voor een live sportevenement of een entertainment evenement. Ook wanneer kaarten aan de kassa al zijn uitverkocht weten ze bij Viagogo nog volop kaarten aan te bieden. Het is heerlijk om te zien.
    Zekerheid boven alles! De Viagogo medewerkers controleren alle transacties om zo zeker te weten dat de verkopers ook leveren. Het leveren van de tickets gebeurt met eersteklas koerierdiensten. Alleen wanneer je ook daadwerkelijk het evenement het bezocht moet je betalen. Natuurlijk wordt ook een tijdige levering van de kaarten verzekerd.

    IK BEN OPGELICHT VOOR €950 MET TICKETS VOOR HET WK! - YOUSTOUB VLOG - #726

    Diensten van Viagogo

    Er zijn volop evenementen en kaarten waarvoor Viagogo bemiddelt. Denk hierbij aan de kaarten voor Adele Tickets, Beyonce, Kaarten FC Barcelona Ticket, AC Milan Ticket, Real Madrid FC Ticket, Tickets voor F1 Grand Prix België, Elton John Kaarten, Arctic Monkeys Concert, tickets Michael Bublé, Tickets Robbie Williams Kaarten, F1 Grand Prix Monaco Tickets, Justin Timberlake Tickets, Sonisphere Tickets, Bruno Mars Tickets, Desert Trip Tickets, Europees kampioenschap voetbal 2016 Tickets, Copa América 2016 Tickets, Tomorrowland 2016 Kaarten, Roland-Garros Tickets, NFL International Series Tickets, Kaarten Coldplay, Harry Potter and the Cursed Child Tickets, Tickets voor Rio 2016, Primavera Sound Tickets en nog voor tal van andere evenementen.

    Klachten, tips en complimenten over Viagogo

    Heb je een klacht of ben je ontevreden? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Wees duidelijk en to the point. Geef eventueel aan wat je van hun verwacht om het probleem op te lossen. Je maakt het ze hiermee alleen maar gemakkelijker. Ze zullen het zeker waarderen.

    Heb jij ervaring met Viagogo?

    Jouw mening telt! Deel hem op NederlandReview. Laat anderen weten wat jij van Viagogo vindt. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om je hart te luchten of juist om een pluim uit te delen aan een bedrijf. Ook Viagogo zal hier van genieten.

    Geweldig! Of niet? Wat vinden anderen van Viagogo? NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties.

    Viagogo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (59)

    3.6
    34% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    3
    Leveren
    rating
    4.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Viagogo

    Uw beoordeling

    Kaartjes Women EK 2017

    Kaartjes besteld voor de halve finale women EK in Enschede. Beetje overhaast misschien maar blij dat ik kaarten had. Na de bestelling de site gecheckt. Oeps dat was schrikken, wat een negatieve berichten maar ja m'n incasso via Ideal was er al door dus fluiten naar m'n centen dacht ik. Een aantal keren gemaild met Viagogo om m'n angst aan te geven nav de negatieve reviews. Drie maal gemaild met verschillende vragen en driemaal keurig reactie gehad. Een dag van te voren de kaarten ontvangen en een prachtige wedstrijd gezien. Dat de kaarten veel duurder waren dan via de gangbare weg weet je van te voren. Maar bij ons is gelukkig alles goed gegaan.

    Door: Olga08-08-2017
    Marianne Van vliet21-09-2017

    beste Olga, kun je mij het emailadres geven waarnaar je die drie mailtjes had gestuurd? hartelijk dank Marianne

    Lex Dekker03-01-2018

    Hallo Olga, ik zou ook heel graag het mailadres willen ontvangen waar ik naar toe kan mailen om mijn vraag aan Viagogo (waar ik kaartjes heb besteld voor een voetbalwedstrijd maar die nu uiteindelijk verplaatst is) beantwoord kan krijgen! Groetjes Lex Dekker

    Henk24-05-2018

    Ik

    Natascha 19-07-2020

    Win,win,win for them, lose ,lose,lose for customer

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    2 Tickets UEFA EURO 2020

    2 tickets besteld voor UEFA Euro 2020 voor de wedstrijd Nederland - Oostenrijk. Na het bestellen zagen wij pas de vele negatieve recensies over Viagogo. Wij hebben het gewoon afgewacht want we konden het nu niet meer terug draaien. Twee dagen voot de wedstrijd kregen wij bericht dat onze tickets klaar stonden in de app en alles was geregeld.
    Wij hebben van een fantastische wedstrijd mogen genieten, met een TOP uitslag!!
    Al met al waren wij dus zeer te vreden over Viagogo!!

    Door: Eliana den Heijer18-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Nergens geen problemen mee

    Het is natuurlijk niet verplicht om hier een kaartje te kopen. Als je de prijs te duur vind dan koop je deze toch gewoon niet dit heb je zelf in de hand.

    Ikzelf heb nergens problemen mee gehad (real-Ajax) en vrijwel alle Nederlanders die bij ons in het vak zaten hebben een kaartje via viagogo gekocht heb met een aantal man gepraat en niemand heeft hier problemen mee gehad.

    Door: Alex09-03-2019
    Tuna09-10-2019

    Ik heb een vorige maand kaartjes gekocht voor de wedstrijd gs- vs. Fc barca voor de match in Istanbul. Nu kan ik de e ticket downlouden maar ik zie geen namen op de ticket. Had jij dat ook toen? Ik hoop niet dat we worden geweigerd ivm een ongeldige ticket omdat er geen namen opstaan.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Was gewoon super

    Ik had in mei kaartjes besteld voor Marco Borsato Carte in December. Kreeg al gelijk te tickets. Toen ging recensies lezen, grootste fout. De hele aanloop naar het concert was ik zo zenuwachtig dat mijn kaartjes het niet zouden doen. Maar gelukkig, ik kwam binnen zonder problemen en heb een heerlijke middag gehad.

    Door: Estrella02-12-2018
    Lieke02-05-2019

    Ik heb gister kaartjes gekocht voor een concert en lees nu alle recensies van viagogo, nu ben ik dus ook bang net als wat jij had dat ik dadelijk niet binnenkom bij het concert... weet jij of de tickets wel gewoon betrouwbaar zijn? Voordat ik dadelijk niet binnen kom

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Tickets voor Feyenoord / VVV 11-04-2020

    Vanwege Corona niet doorgegaan en om je geld terug te krijgen krijg je geen gehoor en alles in het Engels… heb ondertussen al meerdere malen proberen telefonisch contact proberen te krijgen maar helaas…
    Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben. Is toch €106,10.
    Veel geld.
    Heeft iemand een telefoonnummer die wel te bereiken is?

    Door: Johnny13-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Oplichters

    Oplichters

    Door: AV09-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Kaartjes Andre Rieu

    Geen minpunten. Kaartjes 6 dagen voor de show gekocht, nog goedkoper dan de reguliere prijs. Keurig geleverd. Geen enkel probleem gehad bij de toegang.

    Door: Aaltje Evers21-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Gewoonweg top

    Kaarten besteld. week voor de wedstrijd netjes thuis gestuurd. Niet duur en lekker makkelijk allemaal. Bestel nu bijna al mn kaarten via viagogo. Super

    Door: Coen09-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tickets voor Rammstein

    OK, iets duurder dan gewoon. Maar bij officiële voor verkoop kom je er niet door.
    Alles was goed. Heerlijke avond gehad!

    Door: Wilma 14-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Eindelijk mn tickets!

    Het heeft even geduurd, maar naar wat moeite heb ik eindelijk m'n festivalkaarten voor Lowlands Paradise! Bedankt!!

    Door: rachel09-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Koop hier alsjeblieft niks.

    Koop hier alsjeblieft niets.

    Ik had twee tickets te koop, vergeten dat ik ze ooit online had gezet (1,5 jaar geleden). Inmiddels tickets allang weg, stonden blijkbaar nog op deze website (nooit meer wat van vernomen). Dit bedrijf heeft het lef je daar 50 euro voor te berekenen (de tickets waren 30 euro per stuk). Je moet er simpelweg mee akkoord gaan anders kan je de order niet cancelen. Het is echt te gênant voor woorden.

    Door: Vink30-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    knvb bekerfinale 2020

    Door de coronacrisis is de finale niet gespeeld. Tot op heden hebben we ons geld, na vele verzoeken nog altijd niet terug gekregen. Je wordt afgewimpeld met wat standaard afdoeningsmails. Slechte zaak.

    Door: Wichard Verlaan23-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Twee concertkaarten

    Onbetrouwbaar bedrijf.

    Na meer nan een half nog steeds mijn beloofde 360.00 euro niet terug.

    Als je ze mailt krijg je een standaard mailtje dat je geduld moet hebben.

    Door: Dennis04-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Turandot

    Door corona is ons evenement geannuleerd en worden er nieuwe data in 2021 gepland. We hadden dit al op de officiële site gelezen. Echter viagogo ontkende dat het evenement was gebeurd! Vervolgens kon je voor data kaartjes aanvragen tegen inlevering van de oude kaarten. Gezien wij deze niet ontvangen hadden, verzocht viagogo dit voor ons te regelen. 5x gestandaardiseerde mail terug dat we niks hoefde te doen en het zou worden geregeld. Dit is uiteraard niet gebeurd. Nu met veel gezeur geld terug kunnen vragen, maar hier mogen we nog maanden op wachten. Zou viagogo zeer zeker afraden

    Door: Jessica10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Kaartjes voor the weeknd

    Heb zojuist kaartjes gekocht via viagogo, na lezen van de recensies begin ik heel erg te twijfelen of mijn kaartjes het wel gaan doen. Iemand ervaringen of tips wat ik anders kan doen?

    Door: Madeleine28-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    tickets Brigitte Kaandorp

    Bende oplichters:
    Officiële ticketprijs Brigitte Kaandorp was 2x 36 euro. Viagogo rekent daarvoor 145 euro aan. Tijdens het aankoopproces heb je geen enkel idee hoeveel de service- en afhandelingskosten uiteindelijk gaan kosten. Het echte kostenplaatje verschijnt pas nadat het geld is betaald via je creditcard. Pas dan krijg je een gedetailleerd overzicht van hun woekerpraktijken, maar dan is het te laat. Geen enkele kans om je aankoop te annuleren. Deze bende opereert vanuit Zwitserland waardoor ze niet kunnen vervolgd worden.
    Absoluut te vermijden.

    Door: Rudy Dewilde 07-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Concertkaarten

    Slechte service. Betaald en verder gaat de service niet! Geen kaarten en geen reactie op mail

    Door: Anoniem03-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Tickets

    Ongelofelijke slechte service totaal geen mogelijkheid tot communicatie als ze denken gelijk te hebben.

    Door: Fred28-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Kaarten CL Borussia Dorrmund

    Oplichters !! Trap er niet in !!!
    Doe geen zaken met deze onderneming. Moest kaarten ophalen in Dorrmund, was niemand aanwezig, telefoon werd niet opgenomen....€ 248 kwijt en geen wedstrijd!! Bij klachten zijn ze niet thuis, en lossen niets op. KIJK UIT DUS!!

    Door: R.Berendsen13-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    4x soldaat van oranje

    4 kaartjes gekocht voor 95 euro per stuk. met de garantie zus en zo. Niet te leveren zo genaamd. En andere kaartjes voorgesteld. Dus die maar gekozen, ga je bij een normaal bedrijf altijd op vooruit. Niet dus, nu ergens achteraan met kaartjes die 39 euro per stuk waard zijn.
    Dit kan toch niet?!?!?!?

    Door: Jan31-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    FAQ

    Is Viagogo een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 59 ervaringen geplaatst over Viagogo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Viagogo actief?

    Viagogo is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Viagogo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.