Viagogo

3.8

Bestellen

2.7

Service

2.7

Prijs

3.2

Levering

21.4%

Zou hier weer kopen

Viagogo

Geweldig! Of niet? Wat vinden anderen van Viagogo? NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming.  Een beslissing welke je ook over Viagogo straks sneller kunt maken. 

Over Viagogo

Viagogo is een bedrijf welke een grote ticketmarktplaats is. Het is eigenlijk de grootste ticketmarktplaats van de hele wereld. Hun website is in maar liefst meer dan 60 landen actief in de verschillende lokale talen. Ze hebben volop te bieden en zijn een veilig uitwisselingsplatform wat mensen in staat stelt om een kaartje te kopen voor een live sportevenement of een entertainment evenement.  Ook wanneer kaarten aan de kassa al zijn uitverkocht weten ze bij Viagogo nog volop kaarten aan te bieden. Het is heerlijk om te zien.  
Zekerheid boven alles! De Viagogo medewerkers controleren alle transacties om zo zeker te weten dat de verkopers ook leveren. Het leveren van de tickets gebeurt met eersteklas koerierdiensten. Alleen wanneer je ook daadwerkelijk het evenement het bezocht moet je betalen. Natuurlijk wordt ook een tijdige levering van de kaarten verzekerd.  

Diensten van Viagogo

Er zijn volop evenementen en kaarten waarvoor Viagogo bemiddelt. Denk hierbij aan de kaarten voor Adele Tickets, Beyonce,  Kaarten FC Barcelona Ticket, AC Milan Ticket, Real Madrid FC Ticket, Tickets voor F1 Grand Prix België, Elton John Kaarten, Arctic Monkeys Concert, tickets Michael Bublé,  Tickets Robbie Williams Kaarten, F1 Grand Prix Monaco Tickets, Justin Timberlake Tickets, Sonisphere Tickets, Bruno Mars Tickets, Desert Trip Tickets, Europees kampioenschap voetbal 2016 Tickets, Copa América 2016 Tickets, Tomorrowland 2016 Kaarten, Roland-Garros Tickets, NFL International Series Tickets, Kaarten Coldplay, Harry Potter and the Cursed Child Tickets, Tickets voor Rio 2016, Primavera Sound Tickets en nog voor tal van andere evenementen. 

Klachten, tips en complimenten over Viagogo

Heb je een klacht of ben je ontevreden? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Wees duidelijk en to the point. Geef eventueel aan wat je van hun verwacht om het probleem op te lossen. Je maakt het ze hiermee alleen maar gemakkelijker. Ze zullen het zeker waarderen. 

Heb jij ervaring met Viagogo? 

Jouw mening telt! Deel hem op NederlandReview. Laat anderen weten wat jij van Viagogo vindt. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om je hart te luchten of juist om een pluim uit te delen aan een bedrijf. Ook Viagogo zal hier van genieten. 


Geweldig! Of niet? Wat vinden anderen van Viagogo? NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (196)

Bocelli tickets

I did not receive the tickets or a refund. They are frauds!

S

Sandra

11-09-2023

0

kaarten voor Carre, Mateo Bocelli

Wees gewaarschuwd: KOOP NOOIT TICKETS VIA VIAGOGO! Het is werkelijk te gek: kaarten voor de dubbele prijs op een totaal andere naam. De slecht verstaanbare Engelssprekend dame roept alleen om het ordernummer om te constateren dat de tickets op een andere naam staan, hetgeen me bekend was. Dat was nu net het probleem evenals de exorbitante verdubbeling van de prijs. Het is de reinste oplichterij.

F

Friederike

04-09-2023

0

Dutch GP F!

Tijdens de Formule 1 race te Zandvoort d.d. 27-8-2023, heb ik om 16:11 uur (race 2023 was bijna voorbij) 2 tickets voor de Formule 1 race te Zandvoort voor 2024 gekocht. Tijdens het boeken heb ik overduidelijk op de button van 2024 geklikt. Er liep tijdens de bestelling een tijdsslot dat ik nog 10 minuten had om te bestellen. Vervolgens heb ik met creditcard betaald en nadien e-tickets ontvangen in mijn mailbox die echter betrekking hebben op 2023. Die tribune was uitverkocht voor 2023! De race van 2023 was zoals aangegeven nagenoeg voorbij. Meteen Viagogo gebeld en ze beweren ik heb zelf deze kaartjes gekocht. Ik ben goed ziek van deze oplichter en Euro 1200 lichter!!

L

Lindy

27-08-2023

0

DUTCH GP F1

KOOP JE KAARTEN NIET BIJ VIAGOGGO!!!! Vandaag met kaarten gekocht via VIAGOGO naar de F1 in Zandvoort geweest. Afgelopen week kwam ik er achter dat de kaarten niet op naam stonden dus gelijk gebeld en ze zouden het regelen!Niet dus!!!! Toch maar gegaan omdat ze vertelden dat de kaarten echt geldig waren! Maar binnen kwamen we niet want de kaarten stonden niet op onze naam. 415,- euro naar de herrie! Dankjewel VIAGOGO! Dit zijn oplichters praktijken!

M

Marco

26-08-2023

0

Koopt nooit tickets bij VIAGOGO

Tickets zijn zo en zo heel erg duur. Als je ze besteld hebt, kom je pas te weten dat ze dezelfde dag worden als e-tickets uploaded in je account. Met 0 kans garanteerd dat je ze krijgt. Tijdens de verschillende calls naar customer service zeggen ze altijd dat your tickets are covered by garantie, welke niet zo belangrijk is als naar het concert te gaan!!!! Concert begint om 19u. Om 16:39 nog geen tickets. Plotseling wel uploaded in mijn account met daarna een mailtje van : je tickets zijn niet meer geldig , please clic here voor replacement tickets, maar nee due zijn niet beschikbaar. Ik bel de customer service ontzettend boos en aan het schelden, dan zeggen uiteindelijk dat de net uploaded tickets wel geldig zijn. Wat een shit service!!!!! Mensen van customer service praten heel slecht Engels en verzinnen smoesjes en verwarrende informatie. Ik zal nooit en never meer bij deze gasten VIAGOGO iets kopen .

N

Naita

20-08-2023

0

Concert kaartjes

Ben er ook bijna ingetrapt. 2 kaarttjes voor Karsu in in Enschede 82 euro per stuk. Bij de zaal 27.25b waren ze nog op het moment nog steeds digitaal te koop. Louche sjacheraars zijn het. En Google werkt eraan mee want als je zoekt op kaartjes komen ze bovenaan de lijst met zoekresultaten te staan. Nooit gebruik maken van dit soort platforms.

R

Rob Bosma

18-08-2023

0

DUTCH GP F1

MENSEN, DOE HET NIET!!!! koop of verkoop geen kaarten owdo via deze site of platform zoals zij zich noemen. De kans is TE GROOT dat je je geld en je droom om iets bij te wonen in rook ziet opgaan.

I

Irfan van Ewijk

16-08-2023

0

1 kaart taylor swift

Recent geleden 1 kaart van taylor swift gekocht voor €225, eindstand blijkt het kaartje helemaal niet geldig te zijn en wilt viagogo niks te maken hebben met een retourzending. KOOP HIER NOOIT JE KAARTJES. Ze vragen bizar hoge prijzen, de helft werkt niet eens en de service is slecht. 100x beter op ticketswap en ticketmaster waar je garantie hebt op binnen komen en waar een maximale doorverkoop prijs van 120% word gehanteerd.

T

Tim

16-08-2023

0

2 kaarten Andre Rieu

Al 6 maanden geleden kaarten gekocht via viagogo voor Andre Rieu . Paar dagen voor de tijd bericht dat de kaarten geannuleerd waren, maar zogenaamd geen probleem, ze staan garant en we kregen nieuwe kaarten. Deze zouden pas beschikbaar zijn op de dag van het concert, beetje vreemd wel, toch? Hierover gebeld naar Nederlands tel nummer waar je een Engels prekende dame aan de telefoon krijgt. Lastig te verstaan en zeer snel pratend. Echter ons geld kwijt, 250 euro en geen kaarten! Je komt op hun site terecht als je googelt voor kaarten, maar wat een oplichters! Wees gewaarschuwd en koop nooiiit je kaarten bij viagogo!!

J

Jolanda

05-08-2023

0

2 tickets voor optreden Norah Jones in Lucca Italië

We betaalden 284,19€ voor 2 tickets voor een optreden van Norah Jones in Lucca Italie. We ontvingen 2 tickets met prijsvermelding 69,00€ per ticket zijnde 138,00€ of 146,19€ lagere waarde dan wat wij betaalden. Bovendien waren de plaatsen niet deze die wij besteld hadden en konden wij het optreden slechts volgen op een scherm. We hadden het beter thuis op TV kunnen volgen. Na veel geklaag stelde men voor ons een korting te geven van 25% bij een volgende aankoop. We zullen nooit geen gebruik meer maken van de diensten van Viagogo. Voor os is het GO..GO en uit.

J

Joris

29-07-2023

0

Kaartjes Coldplay

Via hun site kaartjes Coldplay gekocht. Bij aankomst bleken die niet geldig!!! Met hun customer service gebeld, zouden nieuwe tickets mailen binnen enkele minuten. Niet dus!! Na dik een uur mail ontvangen, echter geen tickets meer te krijgen. Hebben gelukkig zelf nog tickets kunnen kopen aan de balie. Maar die €1200 voor kaartjes zijn we kwijt ben ik bang. Benieuwd hoe viagogo dit gaat oplossen!!??

J

Jeroen

17-07-2023

0

Kaarten André Rieu

In april 3 kaarten gekocht, topplaatsen werd geschreven, kosten: 785,= euro. De kaarten die we ontvingen kosten 65,= per stuk (stond op 't ticket). We zijn voor 600 euro 't schip in gegaan. Slechte plaatsen, vak C3 rij 17, verder achteraan kon niet.... :( Ik snap niet dat deze website niet uit de lucht wordt gehaald, het zijn oplichters!

Y

Yvonne

17-07-2023

1

Tickets Andre Rieu

Op de tickets stond een totaal andere prijs dan we betaald hebben...Ook andete zitplaatsen dan geteserveerd.

F

Fam Maas

16-07-2023

0

Coldplay tickets Amsterdam

Vorig jaar al besteld bij Viagogo, natuurlijk veel meer betaald maar dat is prima. Dat is onze eigen keuze. Toen ik even later de recensies las van Viagogo begon ik erg te twijfelen of het wel goed kwam. We zouden de tickets uiterlijk 13 juli ontvangen en we hadden er een hard hoofd in of het goed zou komen. We kregen ze de zondag ervoor al. Ze stonden op een Engelse naam maar leken echt. Op de dag van het concert zaten we goed in de stress of we wel binnen zouden komen. Nou het is gelukt we kwamen binnen en we hebben een fantastische avond gehad. Ik moet dus toegeven dat ik de service goed vond maar twijfel of ik de volgende keer weer bij hun zou bestellen.

I

Iris

16-07-2023

1

Kaarten voor André Rieu

Kaarten gekocht voor het concert van André Rieu in Maastricht, kreeg een aantal weken voor het evenement een Engelstalig mail met de vraag om een aantal gegevens. Dit bleek zeer lastig in te sturen en toen geprobeerd contact te zoeken met viagogo, na 3 mails waar niet op gereageerd werd geprobeerd te bellen, na 3kwartier in de wacht een zeer snel sprekende Engelstalige dame aan de lijn en na enig geharrewar de informatie gekregen die ik zocht en bleek dat de msils gewoon vergeten waren te beantwoorden. Afgelopen week eindelijk de tickets kunnen downloaden en toen bleek dat wij ruim het dubbele hebben betaald van wat de tickets oorspronkelijk gekost hadden, redelijk schandalig naar mijn mening. Toen we bij het zoeken naar tickets keer op keer bij viagogo terecht kwamen gingen we er van uit dat de de officiële weg was, niet dus..... Dat word een volgende keer in ieder geval geen viagogo om tickets te bestellen. Voor ons is het viaNONO!

W

Wubbe

15-07-2023

1

Kaart Simply Red / Doe geen zaken met Viagogo

We werden bij de poort geweigerd door een concert van Simply Red in Pula op 21 juli 2023. Ze accepteerden de Viagogo-tickets niet. Viagogo accepteerde mijn terugbetalingsverzoek en vertelde me dat ze me terugbetaalden. Nu zijn we 2 weken later, maar ik heb nog geen terugbetaling ontvangen.

W

Wilco

11-07-2023

0

andre rieu

kaarten blijken de helft goedkoper te zijn als wat we er voor betaald hebben en dan ook 48 euro servicekosten durven te rekenen

J

jack

28-06-2023

0

2 kaarten voor Italië tegen spanje

Ik heb bijna 82 euro betaald voor 2bkaartje. Tot gisteren niks ontvangen. Gisteren gebeld. Ik kreeg doodleuk te horen dat ik géén kaartje kreeg. Ik zou mij geld terug krijgen. Afwachten hoe lang dit gaat duren.wat nog veel erger is dat zw Gewoon nog kaarten aan mensen bieden. Echte oplichters

A

Ayd

14-06-2023

0

kaarten

DOE GEEN ZAKEN met deze oplichters. Je betaald 250 euro. Je krijgt GEEN kaarten. Daar moet je eerst een avond voor aan de telefoon hangen. Uiteindelijk heb ik kaarten van 60 euro. OPLICHTERS zijn het. Doe er geen zaken mee.

R

Richard

11-06-2023

0

Ticket Croatia-Oranje

ik heb ticket voor Croatia-Nederland voor as woensdag gekocht..ticket via Uefa was maar 20 euro.heb hem aan Viagogo 105.20 euro betaalt. dat is 5 x meer.in de eerste instantie wilde ik via Uefa kopen maar dat duurde lang voordat je iets krijgt,toen had ik ged8 dit wordt uitverkocht,snel via Viagogo kopen.84e ticket ,12.60 e servicekosten,5.95 e afhandelingskosten en 2.65e btw=105,20euro.heb ticket op mijn foon gekregen.imiddels heb ik nieuw telefoon gekocht ,alles van oude naar nieuwe overgezet.maar bij de app UEFA Mobile Tickets had ik eerst moeten UITLOGGEN.en dat wist ik niet,heb het niet gedaan.nu krijg ik op beide telefoons te zien :U bent aangemeld op een andere telefoon'' en :''aanmelden niet mogelijk. u gebruikt deze app al op een andere telefoon''...ik belde naar die man die ticket mij heeft verkocht en naar mij mail adress heeft gestuurd,dat hij alleen ticket viagogo heeft gestuurd.hij bod mij aan 50 euro..ik vroeg:wat moe ik met 50euro en waarvoor?hij zei zo hebben we beiden 50 euro betaald ,ik 50 hij 50..maar ik heb al 105 betaald ?zei ik.ik kan nu niet naar de wedstrijd omdat app niet uitlogt.hij heeft mij de hele bedrag van 105.20 euro naar mijn bankrekening gestuurd,en is met zijn praktijken verdergegaan.heb naar Samsung winkel gegaan,ze kunnen dit app niet uitloggen,medewerker heeft zelfs naar Zwitserland waar de Uefa kantoor zit gebeld.niemand aan de lijn gekregen.of de nr bestaat who knows?je kan naar de match alleen als je via de app op je telefoon de ticket laat zien.die wordt voor de ingang via bluetooth gescand.ik heb naar de nr van Viagogo wat op hun site staat en onder nederlandse nummer stond gebeld.kreeg engels gesprokken mevrouw aan de lijn.het bleek nummer in Jamaica??!!!ik heb mijn geld terug.maar kan niet naar de match,en kan niet uitloggen in deze app.dit is vreemd dat je zegt dat je niks met Viagogo hebt maar wilt wel mij omkopen met 50euro,en vervolgens je de hele bedrag opstuurt.

D

DINAMO ZAGREB

09-06-2023

0