Viagogo

Alle reviews

Viagogo

24% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (139)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kaartjes Women EK 2017

  Kaartjes besteld voor de halve finale women EK in Enschede. Beetje overhaast misschien maar blij dat ik kaarten had. Na de bestelling de site gecheckt. Oeps dat was schrikken, wat een negatieve berichten maar ja m'n incasso via Ideal was er al door dus fluiten naar m'n centen dacht ik. Een aantal keren gemaild met Viagogo om m'n angst aan te geven nav de negatieve reviews. Drie maal gemaild met verschillende vragen en driemaal keurig reactie gehad. Een dag van te voren de kaarten ontvangen en een prachtige wedstrijd gezien. Dat de kaarten veel duurder waren dan via de gangbare weg weet je van te voren. Maar bij ons is gelukkig alles goed gegaan.

  beste Olga,

  kun je mij het emailadres geven waarnaar je die drie mailtjes had gestuurd?

  hartelijk dank

  Marianne

  Hallo Olga,

  ik zou ook heel graag het mailadres willen ontvangen waar ik naar toe kan mailen om mijn vraag aan Viagogo (waar ik kaartjes heb besteld voor een voetbalwedstrijd maar die nu uiteindelijk verplaatst is) beantwoord kan krijgen!

  Groetjes Lex Dekker

  Ik

  Win,win,win for them, lose ,lose,lose for customer

  tickets kunnen niet worden gedownload pdf is leeg, persoonlijk contact is onmogelijk. waardeloze site op email krijg je geen antwoord alleen dat de mail is ontvangen. veel kaartjes bij hun besteld ging altijd goed, tot nu toe dit is een bar slechte ervaring. nooit meer

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  De beste concert ooit!!

  De beste concert ooit!
  Ik heb super genoten van het concert van Queen & Adam Lambert.
  Twee en half jaar geleden een ticket gekocht voor de uitverkochte concert.
  Dat je 2-3-4 keer meer betaald weet je van tevoren en niemand dwingt je om dat te doen, is je eigen keuze.
  Bij de aankoop was de ticket gelijk klaar om te downloaden. Een paar maanden voor het concert sturde ze mij een nieuwe ticket met de nieuwe datum erop. Verder geen problemen gehad.
  Dat was het concert van mijn leven, geen woorden voor, Once-in-a-lifetime experience.
  Superbedankt Viagogo, My Dream Came True.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 Tickets UEFA EURO 2020

  2 tickets besteld voor UEFA Euro 2020 voor de wedstrijd Nederland - Oostenrijk. Na het bestellen zagen wij pas de vele negatieve recensies over Viagogo. Wij hebben het gewoon afgewacht want we konden het nu niet meer terug draaien. Twee dagen voot de wedstrijd kregen wij bericht dat onze tickets klaar stonden in de app en alles was geregeld.
  Wij hebben van een fantastische wedstrijd mogen genieten, met een TOP uitslag!!
  Al met al waren wij dus zeer te vreden over Viagogo!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nergens geen problemen mee

  Het is natuurlijk niet verplicht om hier een kaartje te kopen. Als je de prijs te duur vind dan koop je deze toch gewoon niet dit heb je zelf in de hand.

  Ikzelf heb nergens problemen mee gehad (real-Ajax) en vrijwel alle Nederlanders die bij ons in het vak zaten hebben een kaartje via viagogo gekocht heb met een aantal man gepraat en niemand heeft hier problemen mee gehad.

  Ik heb een vorige maand kaartjes gekocht voor de wedstrijd gs- vs. Fc barca voor de match in Istanbul. Nu kan ik de e ticket downlouden maar ik zie geen namen op de ticket. Had jij dat ook toen? Ik hoop niet dat we worden geweigerd ivm een ongeldige ticket omdat er geen namen opstaan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tickets

  I have similar experiences as the others, purchased tickets, never delivered (cancelled immediately by viagogo) and never got my money back. I advice people with the same experience to report it to the police since Viagogo surprisingly have a Dutch bank account and it's not clear to the police that they are a scam!
  By having more complaints, they will be listed as fraud and the money will be transferred back by your bank.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Festival

  Kaartjes gekocht via viagogo voor Tomorrowland daar aangekomen waren de kaartjes al gebruikt. Sta je dan voor lul met je meisje, alles geregeld hotel reis enz. Probeer je te achterhalen wat er fout is gegaan. Antwoord jammer wel kunnen niks voor u doen..zakkenvullers.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Was gewoon super

  Ik had in mei kaartjes besteld voor Marco Borsato Carte in December. Kreeg al gelijk te tickets. Toen ging recensies lezen, grootste fout. De hele aanloop naar het concert was ik zo zenuwachtig dat mijn kaartjes het niet zouden doen. Maar gelukkig, ik kwam binnen zonder problemen en heb een heerlijke middag gehad.

  Ik heb gister kaartjes gekocht voor een concert en lees nu alle recensies van viagogo, nu ben ik dus ook bang net als wat jij had dat ik dadelijk niet binnenkom bij het concert... weet jij of de tickets wel gewoon betrouwbaar zijn? Voordat ik dadelijk niet binnen kom

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gewoonweg top

  Kaarten besteld. week voor de wedstrijd netjes thuis gestuurd. Niet duur en lekker makkelijk allemaal. Bestel nu bijna al mn kaarten via viagogo. Super

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kaartjes Andre Rieu

  Geen minpunten. Kaartjes 6 dagen voor de show gekocht, nog goedkoper dan de reguliere prijs. Keurig geleverd. Geen enkel probleem gehad bij de toegang.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tickets voor Rammstein

  OK, iets duurder dan gewoon. Maar bij officiële voor verkoop kom je er niet door.
  Alles was goed. Heerlijke avond gehad!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Andre Rieu ticket

  Koop geen tickets via deze site. Ik heb bij viagogo een kaartje voor Andre Rieu gekocht, snel, zonder goed op te letten. Opvallend was dat het kaartje iets goedkoper was. Ik heb 100 euro betaald. Dit kaartje was toch raar. In plaats van de nummers van sector, rij en plaats stond alleen maar "Floor". De code op het ticket was vals, de scanner bij de ingang reageerde niet. Ik kon dus niet naar binnen. Bij de kassa hebben ze gezegd dat het vaak met die verkoper: viagogo mis gaat. Viagogo doet alsof ze verbaasd zijn en ze spelen dat ze bereid zijn om de zaak na te kijken om het in orde te maken. Jij moet naar hun binnen 10 dagen bewijzen sturen dat het kaartje niet geldig was! Ze hebben me nog veel plezier met het concert gewenst! Bij de kassa heb ik ook gehoord dat de veiligste manier om geldige kaarten te kopen, is via de site van Andre Rieu zelf. Dat zal ik volgende keer zeker doen. Geen viagogo meer!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kaartjes Coldplay

  Pas op het laatste moment na bellen en mailen tickets gekregen en op plaatsen die we niet geboekt hebben. 400 € betaald voor 2 tickets van €30,80 per stuk. Oplichters!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tickets concert Ziggo.

  Advies: koop echt geen tickets via deze site.
  Heb mijn tickets door internet fout via Ideal dubbel betaald. Twee keer voor hetzelfde.
  Bewijs met stempel vd bank verstuurd. ( Tot drie x toe)
  Houden je aan lijntje door telkens opnieuw aan teven dat ze 'this matter' doorsturen naar ' relevant department'. Ze doen er niets mee.
  Het boeit Viagogo en de mensen die er werken niet.
  Op een of andere manier verkrijgen ze veel geld en komen overal mee weg.
  Hebben hoofdkantoor blijkbaar in Zwitserland, niet zonder reden denk ik. De Europese consumenten commissie kan je ook niet helpen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tickets

  Ik heb in april mijn eerder bij Viagogo gekochte tickets weer via Viagogo moeten verkopen. Ik heb tot op heden nog geen betaling gehad ondanks het feit dat ik ze ondertussen wel 10 keer hierover heb aangeschreven. Ik probeer ook te bellen maar de order nummer wordt niet herkend dus wordt ik niet doorverbonden. Ik kreeg 2 weken terug een bericht dat ik binnen 8 dagen op iban uitbetaald zal worden. Dat is dus niet gebeurd. Vandaag krijg ik bericht dat ze weer het probleem onderzoeken. Ongelooflijk!!! We zijn inmiddels ruim 3 maanden verder. Ik begin te twijfelen of ik het geld nog ooit zal zien. Voor mij nooit meer Viagogo.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kaarten concert De Dijk via viagogo

  Bij viagogo kaareten gekocht voor het afscheidsconcert van De Dijk. Bij ontvangst van de tickets viel op dat daar een andere prijs op stond dan ik betaald had. Het dubbele!!!!! Bovendien waren de tickets afgegeven door ticketmaster en niet door viagogo. De kaarten stonden op naam van ene Elena Brok en niet op mijn naam. Kortom: drie alarmbellen tegelijk. Vervolgens de website van ticketmaster bezocht. Daar waren gewoon kaarten verkrijgbaar tegen de normale prijs! Volop beschikbaar. Wat is hier aan de hand? Ik vermoed dat viagogo kaarten koopt bij ticketmaster, de prijs verdubbelt en doorverkoopt. Dat is echt louche handel en bedriegelijk. Vandaag mijn aankoop herroepen bij viagogo. Viagogo is dan verplicht om binnen 14 dagen het aankoopbedrag te retourneren. Ik ben benieuwd wat er nu gaat gebeuren. Houdt viagogo zich aan zijn wettelijke verplichtingen of zal blijken dat het echt oplichters zijn.?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kaartjes voor André Rieu

  Het is de eerste en laatste keer dat ik kaartjes middels viagogo besteld heb. Over de 200 euro betaald voor 2 kaartjes , terwijl de kaartjes 65 euro p.p. kosten. Ik ervaar dit als zware oplichterij om zoveel bemiddelingskosten te betalen. Heb in ieder geval wat te vertellen aan familie en vrienden hoe de organisatie werkt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ticket voor Pearljam,welke ik betaald heb maar nooit ontvangen.ook niet nadat ik 3x gebeld met de helpdesk,zij beloofde het optelossen(waarschijnlijk de ticket)want deze heb ik nooit ontvangen .nu maar hopen dat het wel lukt mijn geld terug te krijgen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tickets voor Harry Styles in Keulen

  We hebben vier VIP kaarten gekocht voor Harry Styles in Keulen. Tegen een zes maal hogere prijs, maar dat was een eigen keuze. Bij de deur bleken twee kaarten goed, twee kaarten niet goed te zijn, maar mochten ze toch alle vier naar binnen. Even later werd het hele vak alsnog eruit gestuurd. Iedereen die er zat moest de arena verlaten omdat de kaarten vals waren.
  Dan staan er dus zestig jonge meiden buiten een arena te huilen en wanhopig te proberen alsnog naar binnen te komen. Sommigen waren vanuit Ierland komen vliegen alleen voor dit concert.
  Uiteindelijk is de politie erbij gehaald en dankzij de druk daarvan heeft het management van de Lanxess arena ism het management van Harry alsnog iedereen naar binnen gelaten. Toen stond iedereen als we bijna twee uur buiten de stressen.

  NOOIT, NOOIT, NOOIT neem ik dit risico meer!!
  Ik lees reviews dat het goed kan gaan met tickets, maar kom op mensen, dit wil je toch niet?
  Ticketmaster: neem je verantwoordelijkheid!!! Maak doorverkoop van kaarten onmogelijk. Technologisch moet dit toch te regelen zijn. Stop scammers svp!
  ViaGoGo: neem je verantwoordelijkheid en doe het minste wat je zou moeten doen en vergoed mensen per direct die een probleem hebben Dit is een mini-pleister op een slagaderlijke bloeding, maar nu is het kater op kater.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kiss 2022 Amsterdam

  Kaartjes besteld en geen problemen gehad. Prijs was aan de dure kant, maar hadden top plaatsen. Vol genoten!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tickets voor concert in Madrid

  Tickets gekocht voor een concert in Madrid, bij de Viagogo website. Ik kende ze niet. De tickets zijn niet te valideren, en de venue zegt dat er veel problemen zijn met tickets die gewoon aan meerdere mensen verkocht worden via Viagogo. Het blijkt dat sommige telefoon nrs op de wbsite niet kloppen. De costumer service is heel moelijk te bereiken, en ze herhalen steeds hetzelfde: geen refunds, geen cancellation mogelijk, Wat een boeven bende!

Anderen bekeken ook

AlpenReizen
3 reviews

Altijd al eens willen paragliden of hiken in de Alpen? Of zoekt u gewoon eens een andere vakantiebestemming en houdt u van natuur en bergen? Dan is...

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Plopsa
3 reviews

Dat Plopsa een algemeen bekende naam is geworden, dat staat wel vast. De programma’s van Studio 100 op televisie liggen ten grondslag aan de ...

Voetbaltravel
3 reviews

Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Voetbaltravel geeft al duidelijk aan wat het bedrijf doet. Het is een combinatie van voetbal en rei...

Viagogo

Geweldig! Of niet? Wat vinden anderen van Viagogo? NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming.  Een beslissing welke je ook over Viagogo straks sneller kunt maken. 

Over Viagogo
Viagogo is een bedrijf welke een grote ticketmarktplaats is. Het is eigenlijk de grootste ticketmarktplaats van de hele wereld. Hun website is in maar liefst meer dan 60 landen actief in de verschillende lokale talen. Ze hebben volop te bieden en zijn een veilig uitwisselingsplatform wat mensen in staat stelt om een kaartje te kopen voor een live sportevenement of een entertainment evenement.  Ook wanneer kaarten aan de kassa al zijn uitverkocht weten ze bij Viagogo nog volop kaarten aan te bieden. Het is heerlijk om te zien.  
Zekerheid boven alles! De Viagogo medewerkers controleren alle transacties om zo zeker te weten dat de verkopers ook leveren. Het leveren van de tickets gebeurt met eersteklas koerierdiensten. Alleen wanneer je ook daadwerkelijk het evenement het bezocht moet je betalen. Natuurlijk wordt ook een tijdige levering van de kaarten verzekerd.  

Diensten van Viagogo
Er zijn volop evenementen en kaarten waarvoor Viagogo bemiddelt. Denk hierbij aan de kaarten voor Adele Tickets, Beyonce,  Kaarten FC Barcelona Ticket, AC Milan Ticket, Real Madrid FC Ticket, Tickets voor F1 Grand Prix België, Elton John Kaarten, Arctic Monkeys Concert, tickets Michael Bublé,  Tickets Robbie Williams Kaarten, F1 Grand Prix Monaco Tickets, Justin Timberlake Tickets, Sonisphere Tickets, Bruno Mars Tickets, Desert Trip Tickets, Europees kampioenschap voetbal 2016 Tickets, Copa América 2016 Tickets, Tomorrowland 2016 Kaarten, Roland-Garros Tickets, NFL International Series Tickets, Kaarten Coldplay, Harry Potter and the Cursed Child Tickets, Tickets voor Rio 2016, Primavera Sound Tickets en nog voor tal van andere evenementen. 

Klachten, tips en complimenten over Viagogo
Heb je een klacht of ben je ontevreden? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Wees duidelijk en to the point. Geef eventueel aan wat je van hun verwacht om het probleem op te lossen. Je maakt het ze hiermee alleen maar gemakkelijker. Ze zullen het zeker waarderen. 

Heb jij ervaring met Viagogo? 
Jouw mening telt! Deel hem op NederlandReview. Laat anderen weten wat jij van Viagogo vindt. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om je hart te luchten of juist om een pluim uit te delen aan een bedrijf. Ook Viagogo zal hier van genieten. 

Geweldig! Of niet? Wat vinden anderen van Viagogo? NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties.

}