NederlandReview

    Ervaringen Viagogo

    Geweldig! Of niet? Wat vinden anderen van Viagogo? NederlandReview.nl is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview.nl nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Een beslissing welke je ook over Viagogo straks sneller kunt maken.

    Over Viagogo

    Viagogo is een bedrijf welke een grote ticketmarktplaats is. Het is eigenlijk de grootste ticketmarktplaats van de hele wereld. Hun website is in maar liefst meer dan 60 landen actief in de verschillende lokale talen. Ze hebben volop te bieden en zijn een veilig uitwisselingsplatform wat mensen in staat stelt om een kaartje te kopen voor een live sportevenement of een entertainment evenement. Ook wanneer kaarten aan de kassa al zijn uitverkocht weten ze bij Viagogo nog volop kaarten aan te bieden. Het is heerlijk om te zien.
    Zekerheid boven alles! De Viagogo medewerkers controleren alle transacties om zo zeker te weten dat de verkopers ook leveren. Het leveren van de tickets gebeurt met eersteklas koerierdiensten. Alleen wanneer je ook daadwerkelijk het evenement het bezocht moet je betalen. Natuurlijk wordt ook een tijdige levering van de kaarten verzekerd.

    Diensten van Viagogo

    Er zijn volop evenementen en kaarten waarvoor Viagogo bemiddelt. Denk hierbij aan de kaarten voor Adele Tickets, Beyonce, Kaarten FC Barcelona Ticket, AC Milan Ticket, Real Madrid FC Ticket, Tickets voor F1 Grand Prix België, Elton John Kaarten, Arctic Monkeys Concert, tickets Michael Bublé, Tickets Robbie Williams Kaarten, F1 Grand Prix Monaco Tickets, Justin Timberlake Tickets, Sonisphere Tickets, Bruno Mars Tickets, Desert Trip Tickets, Europees kampioenschap voetbal 2016 Tickets, Copa América 2016 Tickets, Tomorrowland 2016 Kaarten, Roland-Garros Tickets, NFL International Series Tickets, Kaarten Coldplay, Harry Potter and the Cursed Child Tickets, Tickets voor Rio 2016, Primavera Sound Tickets en nog voor tal van andere evenementen.

    Klachten, tips en complimenten over Viagogo

    Heb je een klacht of ben je ontevreden? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Wees duidelijk en to the point. Geef eventueel aan wat je van hun verwacht om het probleem op te lossen. Je maakt het ze hiermee alleen maar gemakkelijker. Ze zullen het zeker waarderen.

    Heb jij ervaring met Viagogo?

    Jouw mening telt! Deel hem op Nederlandreview.nl. Laat anderen weten wat jij van Viagogo vindt. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om je hart te luchten of juist om een pluim uit te delen aan een bedrijf. Ook Viagogo zal hier van genieten.

    Geweldig! Of niet? Wat vinden anderen van Viagogo? NederlandReview.nl is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties.

    Viagogo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (47)

    3,8
    32% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4
    Service
    rating
    3,4
    Prijs
    rating
    3
    Leveren
    rating
    4,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    4x soldaat van oranje

    4 kaartjes gekocht voor 95 euro per stuk. met de garantie zus en zo. Niet te leveren zo genaamd. En andere kaartjes voorgesteld. Dus die maar gekozen, ga je bij een normaal bedrijf altijd op vooruit. Niet dus, nu ergens achteraan met kaartjes die 39 euro per stuk waard zijn.
    Dit kan toch niet?!?!?!?

    Door: Jan 31-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5
    rating

    Tickets Bublé

    Viagogo BEDROG!!!!
    1 jaar geleden heb ik 4 tickets gekocht om naar concert 3 november 2019 van michael Bublé te gaan kijken
    729 euro betaald ( de beste plaatsen naar het schijnt)
    Nu 1 jaar later nog altijd geen tickets heb ik meerdere mails naar viagogo gestuurd
    Ze hielde mij altijd aan het lijntje “ mevrouw geen paniek u tickets zullen op tijd geleverd worden “ ze hebben zelf telefonisch contact met mij genomen .
    Nu krijg ik een mail dat ze mijn tickets die ik besteld heb niet hebben en kan kiezen tss 1 andere tickets ik de plaats ( staat gewoon vak 215)
    Of terugbetaling
    Nu heb ik die tickets 1 jaar geleden gekocht ( bestelt) verassing voor een verjaardag
    Dus kies ik dan toch maar om voor optie 1 andere tickets
    Bij het downloaden van de tickets staat de prijs 75 euro per ticket
    1 jaar geleden heb ik bij viagogo plaatsen gekozen voor podium ter waarde van 729 euro voor 4 tickets die zij mij voorstellen
    En nu krijg ik 4 tickets ter vervanging van 75 euro ergens ver in de tribune in de plaats
    Ik vind dat echt bedrog
    Wie kan mij helpen ?
    Dat kan toch niet dat dat allemaal zomaar kan

    Door: Christel 29-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Tickets

    Ze doen voorkomen alsof het concert bijna uitverkocht is en dan gooien ze er zomaar 100- boven op.
    Oplichters zijn het!

    Door: Claas Lorier 19-07-2019
    Mark 12-08-2019

    NOOIT EN TE NIMMER BIJ DEZE CLUB JE… NOOIT EN TE NIMMER BIJ DEZE CLUB JE KAARTJES KOPEN!!!!! VEEL TE DUUR EN VEEL TE LAAT DE TICKETS!!!! Voor de 1e keer concertkaartjes besteld. Google: "Tickets voor...." kom je al snel bij deze oplichters uit. Omdat het de eerste keer was en ik ze snel wilde bemachtigen als cadeautje dacht ik bij viagogo aan het juiste adres te zijn. Direct na het plaatsen van de bestelling kreeg ik mijn twijfels over de afhandeling van de aankoop omdat je de kaartjes niet direct kunt downloaden. En dan ga je eindelijk eens de reviews bekijken....... Schrok me kapot. Klantenservice van Viagogo via omwegen kunnen bereiken, "Nee meneer, u hoeft zich geen zorgen te maken, de kaartjes ontvangt u ruim op tijd" Omdat het een cadeau betrof via ticketmaster (inmiddels uitgezocht) 2 kaartjes besteld en bij viagogo gezet op doorverkopen. Als ik er dan toch niet zeker van ben of ik ze krijg dan maar het beste er van maken. Tot op de dag van het concert waren de kaarten niet verkocht maar OOK NIET TE DOWNLOADEN dus je kunt er helemaal niets meer mee. Nu een dag na het concert kun je ze fijn downloaden en zie je er ook nog eens mooi opstaan voor hoeveel geld je bent opgelicht. GROTE HUFTERS BENDE!!! NOOIT IETS BESTELLEN!!!!

    Jan 05-09-2019

    Kaarten besteld voor 87 euro. Krijg ik ze binnen met de ticketprijs van 37 Euro. Ergo 50 Euro per stuk teveel betaald. Communicatie met de organisatie levert NIETS op. Mijns inziens : Één grote oplichtersbende met hun hoofdkwartier in Zwitserland. Advies : doe geen zaken met Viagogo.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Tickets voor Rammstein

    OK, iets duurder dan gewoon. Maar bij officiële voor verkoop kom je er niet door.
    Alles was goed. Heerlijke avond gehad!

    Door: Wilma 14-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    F1 kaarten duitsland 2019

    2 kaarten gekocht voor weekend inner tribune f1 duitsland. Prijs 399 inc verzenden.
    Krijgen we 2 kinderkaarten hoofdtribune voor het weekend thuis gestuurd. Deze kaarten kosten 50 EUR vor een weekend
    Contact gezocht,maar geven ons ongelijk. Volgens hun hebben we verkeeed besteld. Maar kunnen geen verklaring geven over het prijs verschil. Inmiddels reageren ze niet meer op mijn vragen

    Door: John Livius 04-07-2019
    jose lommerse 13-07-2019

    Heb ook 2 jaarten voor de F1 Duitsland gekocht en schrok 502,80 ????kreeg de jaarten opgestuurd blijkt 169,00 per stuk dus 164,80 teveel betaald . Heb de klanten service aan geschreven zou bi nen 24 uur antwoord krijgen echter nog niets ????lees nu pas deze berichten . Ben altijd voorzichtig geweest echter wilde graag ernaar toe . Ik hoop wel dat het geldige kaarten zijn

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Gregory Porter OPLICHTINGSPRAKTIJKEN DAT DAT MAG....

    Kaartjes binnen nu zien we dat het ticket 51 euro kost we heben voor 3 tickets 478,01 euro betaald we dachten dat er picknick bij zat op zijn minst zit plaatsen. Maar gewoon staplaatsen. 105 euro servicekosten ..... we voelen ons zo opgelicht.

    Door: thea de wit 03-07-2019
    De Realist 03-07-2019

    Wat een flauwekul. Het concert was binnen een mum van tijd uitverkocht. Dan snap je toch zelf ook dat je meer moet betalen als je alsnog naar het concert wil. En blijkbaar had je destijds dat bedrag over voor die 3 kaartjes. Dan snap ik niet dat je nu ineens gaat piepen dat je te veel hebt betaald. Het is nu eenmaal een erg exclusief concert waar maar weinig mensen heen kunnen. Voor die 51 euro was je blijkbaar nou eenmaal te laat. En ik neem toch aan dat als het zitplaatsen waren of er een picknick bij zat dit er bij had gestaan, wat blijkbaar niet zo was. Al met al vind ik het een heleboel geklaag voor kaartjes die je zelf met je volle verstand voor die prijs hebt gekocht, wees blij dat je kaartjes hebt!

    Stefan 05-07-2019

    Mwoh... zeker geen flauwekul. Viagogo zijn smerige profiteurs. De artiest in kwestie verdient hier geen cent extra. Dat doorverkopen tegen schandalige tarieven moet verboden worden. Die 51 euro was de prijs: alles wat daar bovenop komt is onnodig. Die tickets worden direct de eerste minuut weggekocht zodat echte fans ze niet tegen normale tarief meer kunnen kopen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    kaartjes Skillet

    Kaartjes voor Skillet gekocht via de site voor ruim 100 euro, blijkt dat je via de website van Skillet voor 58 euro kunt kopen. Echt te belachelijk voor woorden om zo afgezet te worden. Koop er geen kaartjes!!

    Door: Harro van der Wekken 02-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Kaartjes festival

    Onder invloed van alcohol deze kaarten gekocht. Helemaal niks ontvangen en het dubbele betaald van wat nodig is. Beetje dom maar koop geen kaarten via viagogo onbetrouwbare site.

    Door: Gijs 30-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Tickets voor de ashton show

    Voor meer dan €80,00 opgelicht. Schandalig dat dit soort praktijken, hier in Nederland ( met links naar het buitenland) mogen huishouden.

    Door: Janssen 17-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Tina turner de musical

    Geen woorden voor deze vorm van oplichting!

    Door: Johanna 08-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Phil Collins concertkaarten

    Te dure kaarten gekocht maar oke, voor Phil Collins fus ik zet me er wel iverheen. Kijk in mijn 'account' GEEN aankopen, GEEN verkopen en vraag hierover stellen waar ze gebleven zijn is NIET MOGELIJK.
    GELD WEG, GEEN KAARTEN, NIKS. OPLICHTERS, ik ga aangifte doen.

    Door: Iris 04-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    tickets Beth Hart

    Oplichters van de bovenste plank, ze laten je veel te veel betalen door de kaarten in euro's aan te bieden en bij de laatste stap voor het afrekenen blijkt het opeens om britse ponden te gaan.

    Door: Irene van den Berg 31-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Voetbal kaartjes Inter Milaan

    Oplichters. Nadat de wedstrijd kwa tijdstip werd verzet, geen enkel steun om de te duurbetaalde kaartjes weer via hun site te koop aan te bieden. Te duur omdat hun kosten hoger waren los de voetbal kaartjes en dat zie je niet bij aankoop. Je denkt dat de voetbal kaartjes zo duur zijn. Mensen aub geen kaartjes daar kopen

    Door: John 25-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    rating

    Veel te duur

    Ipv 50 125 euro betaald, wauw - hurts. Vergelijk de prijs met de originele prijs mensen, te vinden op de website van het desbetreffende poppodium !

    Door: Bastiaan 23-05-2019
    bastiaan 23-05-2019

    Geen idee waarom hier staat dat ik weer kaartjes zou kopen -> absoluut niet.

    jayslinn 29-05-2019

    iemand ervaring met ozuna tickets

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5
    rating

    Gebruik een andere site dan viagogo.nl

    Ik heb twee week geleden een kaartje gekocht voor het concert BlackPink. Omdat de site van ticketmaster het niet deed, keek ik naar andere mogelijkheden en viagogo.nl kwam al vrij snel naar voren voor een mogelijke optie om tickets te kopen. Het lukte mij om een ticket te bemachtigen en ik was zeer blij totdat ik de reviews las. Veel mensen hadden slechte ervaringen en de stress was bij mij hoog. Veel van de klachten waarover men had, had ik daarentegen geen last van zoals een te hoge prijs, slechte service of geen tickets ontvangen. Met veel zenuwen ging ik naar het concert omdat ik ook reviews las dat sommige mensen niet binnen kwamen met de tickets die ze via viagogo hadden gekocht. Toch ik mij wel gelukt om binnen te komen met mijn kaartje. Dus ik had geen slechte ervaring met viagogo. Toch zeg ik wel dat de site van allerlei verschillende particulieren kaartjes aanbied en zij controleren hen niet. Dus ik raad niet aan om deze site te gebruiken. Doe het altijd via ticketmaster of van de site van de organisator. Je kan met viagogo een betrouwbare particulier tegenkomen of oplichters, dit kan je niet zien bij de aankoop. Vermijd deze site om stress en het verliezen van geld te voorkomen.

    Door: Pauline 19-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Valse kaarten en geen geld terug

    Per ongeluk kaarten gekocht bij Viagogo, aangezien google hen boven de officiële verkopers plaatst. Is een doorverkoopsite, maar zij bestellen tickets met valse namen en adressen. Dat is tegen de algemene voorwaarden en dus zijn de kaarten ongeldig verklaard. Desondanks weigert Viagogo het geld terug te betalen.

    Door: Stefan 08-05-2019
    Dejee 12-06-2019

    Ze staan bovenaan maar met grote letters dtaat er ook advertentie bij. Tevens is het een marktplaats hun kope zelf geen kaarten maar iedereen kan er kaarten te koop zetten en zelf een prijs aanhangen. Ala je een kaartje bij ticketmaster voor 40 eur koopt kan je het bij viagogo verkopen voor 300eur en dat is exclusief de 55eur die je aan viagogo betaald.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Operakaartjes Berlijn

    Ben het helemaal eens met andere revieuws vwb de druk die uitgeoefend wordt om snel te beslissen omdat het de laatste kaartjes zouden zijn. DE kaartjes die we ontvingen zijn 73,80 /st en we moesten afgerond 400 euro betalen voor 2 kaartjes.

    Ik heb de Staatsoper gebeld of er voor de door mij gekozen voorstelling nog kaartjes waren. Geen enkel probleem en voor hetzelfde geld.
    Daarom voel ik mij zwaar opgelicht. Dat je iets meer moet betalen voor service en verzendkosten ala. Maar dit slaat alles. Nooit meer kopen via hen

    Door: Jjh Steijvers 10-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Oplichters!

    Het zijn oplichters want ze geven niet duidelijk aan dat je het geld kwijt bent als de wedstrijd wordt verzet. Daarnaast moet ze jou de mogelijkheid bieden om een soort annuleringsverzekering te nemen indien wedstrijd wordt verplaatst.
    3 voetbal Kaarten besteld(veel geld betaald) en er een paar dagen Madrid aan vast geplakt. Krijg ik het bericht dat de wedstrijd verplaatst is, dus wij kunnen niet meer gaan. Geld weg en uitje verpest. Met geen mogelijkheid in contact met de organisatie kunnen komen; kan alleen via mail maar geen telefoonnummer. Maar nu begrijp ik waarom . Dus niet bij hen bestellen zou ik zeggen.

    Door: Ralph 05-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    veel te duur

    laten we ophouden om kaartjes bij viagogo te kopen, zo drijven wij met elkaar de prijs op.niet meer doen????

    Door: rita 03-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Nooit weer trap ik erin

    Flikkerij. Je betaalt het dubbele voor kaartjes.

    Door: Buitenhuis 30-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Viagogo

    Uw beoordeling