NederlandReview

  Ervaringen Viagogo

  Geweldig! Of niet? Wat vinden anderen van Viagogo? NederlandReview.nl is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview.nl nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming.  Een beslissing welke je ook over Viagogo straks sneller kunt maken. 

  Over Viagogo
  Viagogo is een bedrijf welke een grote ticketmarktplaats is. Het is eigenlijk de grootste ticketmarktplaats van de hele wereld. Hun website is in maar liefst meer dan 60 landen actief in de verschillende lokale talen. Ze hebben volop te bieden en zijn een veilig uitwisselingsplatform wat mensen in staat stelt om een kaartje te kopen voor een live sportevenement of een entertainment evenement.  Ook wanneer kaarten aan de kassa al zijn uitverkocht weten ze bij Viagogo nog volop kaarten aan te bieden. Het is heerlijk om te zien.  
  Zekerheid boven alles! De Viagogo medewerkers controleren alle transacties om zo zeker te weten dat de verkopers ook leveren. Het leveren van de tickets gebeurt met eersteklas koerierdiensten. Alleen wanneer je ook daadwerkelijk het evenement het bezocht moet je betalen. Natuurlijk wordt ook een tijdige levering van de kaarten verzekerd.  

  Diensten van Viagogo
  Er zijn volop evenementen en kaarten waarvoor Viagogo bemiddelt. Denk hierbij aan de kaarten voor Adele Tickets, Beyonce,  Kaarten FC Barcelona Ticket, AC Milan Ticket, Real Madrid FC Ticket, Tickets voor F1 Grand Prix België, Elton John Kaarten, Arctic Monkeys Concert, tickets Michael Bublé,  Tickets Robbie Williams Kaarten, F1 Grand Prix Monaco Tickets, Justin Timberlake Tickets, Sonisphere Tickets, Bruno Mars Tickets, Desert Trip Tickets, Europees kampioenschap voetbal 2016 Tickets, Copa América 2016 Tickets, Tomorrowland 2016 Kaarten, Roland-Garros Tickets, NFL International Series Tickets, Kaarten Coldplay, Harry Potter and the Cursed Child Tickets, Tickets voor Rio 2016, Primavera Sound Tickets en nog voor tal van andere evenementen. 

  Klachten, tips en complimenten over Viagogo
  Heb je een klacht of ben je ontevreden? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Wees duidelijk en to the point. Geef eventueel aan wat je van hun verwacht om het probleem op te lossen. Je maakt het ze hiermee alleen maar gemakkelijker. Ze zullen het zeker waarderen. 

  Heb jij ervaring met Viagogo? 
  Jouw mening telt! Deel hem op Nederlandreview.nl. Laat anderen weten wat jij van Viagogo vindt. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om je hart te luchten of juist om een pluim uit te delen aan een bedrijf. Ook Viagogo zal hier van genieten. 

  Geweldig! Of niet? Wat vinden anderen van Viagogo? NederlandReview.nl is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties.

  Viagogo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

  4,2
  30% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4,6

  Service

  4

  Prijs

  3,4

  Leveren

  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Idd vianono

  Mel09-11-2018

  Te duur
  Kan bestelling niet annuleren
  Geen reactie op mails
  Geen contact te krijgen via diverse andere kanalen
  Reinste oplichting !!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Boycot

  Boris08-11-2018

  Viagogo is niet degene die je lastminute kaarten verkoopt. Viagogo is de reden dat je niet aan reguliere kaarten komt.

  Oplichterij niet ondersteunen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  DO NOT BUY TICKETS FROM THIS COMPANY

  Michelle24-10-2018

  Beste iedereen

  Ik moet jullie waarschuwen! Ik heb gisterenavond 2 tickets voor PINK, Amsterdam, juni 2019 gekocht. Ik moest alles binnen 5 minuten doen. Dat is het tijdstip die je krijgt. De twee tickets kosten €172.28 (€86.14 per ticket), bookingsfee kost €50.72, handling fee €5.95, VAT €10.65.

  Een totaal van €239.60
  Ik heb de tickets via e-mail gekregen. De namen op de tickets kloppen niet! Ik probeerde vanochtend dit probleem op te lossen. Ik heb hun telefoonnummer in Zwitserland gebeld. Ik had met een zekere 'Michelle' gesproken. Zij zei dat omdat dit concert niet gepersonaliseerd is, zijn de tickets geldig, dat ik ze gewoon kan gebruiken! Ik zei tegen haar dat ik de Johan Cruijff Arena zou bellen om te vragen of ik dit kan doen. Dan zei zij tegen mij dat ik de ticketnummers aan ze niet moet geven, anders maken ze de tickets ongeldig!

  Ik heb nu mijn Mastercard bedrijf gebeld en alles uitgelegd. Ik moet ze om 8 uur terugbellen. Hopelijk krijg ik mijn geld terug. Dan zou ik op vrijdag de tickets kopen online via ticketmaster.nl - een betrouwbare website.

  Andrea 24-10-2018

  Meen je..., ik heb dat ook gedaan. Zijn deze tickets niet geldig dan??

  He2lomi24-10-2018

  Ik kocht ook deze avond tickets voor p!nk in Amsterdam via viagogo. Bestellingsbevestiging gekregen maar e-tickets komen pas ten laatste 3 dagen voor optreden binnen via mail om te downloaden. Bestelling staat wel op mijn naam. Hoop dat ik niet bedot ben....????

  He2lomi24-10-2018

  @andrea Heb jij jouw tickets al ontvangen via mail?

  Sven25-10-2018

  Ik heb zojuist ook 2 tickets gekocht... 309,- in totaal. Ik heb de tickets gedownload maar er staat idd een andere naam op. Is er ergens te checken of de kaarten echt zijn?

  Romy Haas26-10-2018

  Ik heb ook vandaag 4 tickets gekocht, ook betaald via ideal. Namen die erop staan zijn afkortingen dus niet te achterhalen. Ook heb ik een ticket met een naam van een onbekende man. Deze man heb ik opgespoord en een bericht gestuurd. Morgen ga ik aangifte doen. De bank kan niks doen.

  He2lomi27-10-2018

  Ik krijg mijn e tickets pas ten laatste 3 dagen op voorhand. Ik betaalde via visa. En kon ze dus nog niet downloaden. Raar dat jullie dit wel al konden...

  C196927-10-2018

  Ook ik 2 tickets, voor 276, met andere naam. Maar op de site van Ticketmaster staat, dat een andere naam niet uitmaakt. Iemand een ticket met vak 429,rij 14 en stoel 285? Zo ja, dan zijn we bedonderd

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  8/10/‘18 concert U2

  C09-10-2018

  Omdat we geen kaartjes hadden bemachtigd voor U2 , afgelopen zondag alsnog kaarten besteld bij viagogo.
  Het bestellen is hectisch: de tikkende tijd die aangeeft dat je echt nog maar een paar minuten hebt om je kaarten te bemachtigen zorgen dat je in alle gehaastheid en gretigheid dingen over het hoofd zie of te laat zie.
  Zoals de prijs. Hoewel de tickets amper duurder waren dan de reguliere TM tickets, kwamen er BTW kosten en reserveringskosten bij die behoorlijk hoog te noemen zijn. Wij waren voor twee zitplaatsen bij U2 in totaal €100,00 meer kwijt.
  Na het reserveren sloeg bij ons de twijfel enorm toe na t lezen van de horror reviews op diverse sites. Een woekerbedrijf met oplichters die mensen in de kou liet staan met valse tickets was toch wel een beetje het beeld wat bij ons bleef hangen.
  Gisteravond dan ook met lood in de schoenen vertrokken richting de Ziggo. Niet terecht , want we konden probleemloos naar binnen en hadden , zoals op de website van viagogo al vermeld stond , grandioos uitzicht en was alles wat er op het ticket stond ook correct.
  Of we het nog eens via zo’n site zouden doen?
  Nee , het is gewoon oliedom geweest van ons om via een woekersite te bestellen , al moet ik eerlijk bekennen dat ik in al mijn naïviteit en gretigheid niet eens gecheckt hebt of deze site correct handelde. Daarnaast was het tot het scannen aan gisteravond onzeker of we het concery konden bijwonen of niet. Het ticket had zomaar ongeldig kunnen zijn.
  Het is goed afgelopen en ik denk dat we gewoon heel veel geluk hebben gehad.

  He2lomi25-10-2018

  Kregen jullie de tickets online?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Als nog goed hun best gedaan

  U2 lover07-10-2018

  Ik heb in februari 4 tickets besteld via deze doorverkoopsite. wij wilde zo graag naar U2 dat ik er best wel wat geld voor over had.
  Maar tot de dag van het concert had ik zo een gevoel dat er iets niet klopte. 7 oktober werden wij met onze via gogo tickets geweigerd aan de deur. Ik belde ter plekken Via gogo en die fingen meteen op zoek naar andere tickets voor ons.
  Ze vond er 2 en die werden rond 20:15u geüpload en ik ontving ze via de email. Zo konden mijn man en zoon toch nog genieten van U2. Ik werd in de watten gelegd door het cafe naast de ziggo dome.
  Of ik het geld nog terug krijg van de andere tickets ....daar moet ik nog achteraan. Dus sta je bij de deur en word de ticket geweigerd.... bel viagogo.

  wessel 25-10-2018

  mag ik vragen welk nummer je dan belde? Heb namelijk kaarten gekocht maar ik kan geen nummer vinden en vertrouw er niet alles van...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5,5

  Viagogo = Absoluut no no

  Koos Bezemer 30-07-2018

  Viagogo is een instelling die je ongeveer het 3 voudige laat betalen wat je normaal kwijt bent bij de leverancier van de kaartjes. Vorige week vrijdag 27 juli 2018 Aida bezocht in Verona. Kaartjes last minute besteld via Viagogo die 132,50 euro kosten voor 2 personen. Kaartjes komen binnen en de prijs is 40,50 euro. Kaartjes omgeruild in Verona en de prijs van 26,50 euro staat erop. Dus 132,50 euro betaald voor kaartjes die 52 euro kosten. Gemaild met Viagogo waarna je 3x eenzelfde antwoord krijgt van een zekere Billy. Na dreiging dat ik contact opneem met consumentenorganisaties word ik gebeld via Belgische Billy die via een UK nummer belt. Pak je op dan betaal je waarschijnlijk nogmaals 6x het normale tarief want tja als je iemand het vel over de neus kunt trekken is er geen einde.
  Mijn advies is is om Viagogo meteen weg te klikken. De tarieven die ze berekenen zijn absurd en klantenservice is een absoluut lachertje. Viagogo = Absoluut no no.
  Tijdens g
  Het proces zie je inderdaad een prijs die gewoon niet klopt. Start is 82 euro en einde 132,87 euro. Btw erbij en bezorgkosten. Deze website zou absoluut door autoriteiten jjn de gaten moeten worden gehouden of zelfs vervolgd. Dit lijkt echt op oplichting. Doe geen zaken met Viagogo!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Kaartjes Andre Rieu

  Aaltje Evers21-07-2018

  Geen minpunten. Kaartjes 6 dagen voor de show gekocht, nog goedkoper dan de reguliere prijs. Keurig geleverd. Geen enkel probleem gehad bij de toegang.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  10

  Ed sheeran

  Anita Snoeren29-06-2018

  Kaartjes gekocht voor Ed sheeran € 540 twee kaarten bij de arena aangekomen mochten we niet binnen naam ticket was niet gelijk aan onze id.
  Geld kwijt geen optreden

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  De zwendeltruc van Viagogo. Lees, want leerzaam

  Bart Veltenaar20-06-2018

  De truc van Viagogo:
  Op zoek naar een kaartje voor het optreden van Paul Simon doorloop je een aantal schermen op de site van Viagogo. Er wordt regelmatig een bedrag van ca. € 220 getoond.
  Je geeft de gegevens van je kaart in en dan gebeurt het:
  Er verschijnt ineens een veel hoger bedrag - ca. € 300 – met als onderbouwing o.a. BTW. Op consumenten sites moet overigens altijd het bedrag inkl. BTW worden genoemd!!!!
  Onder deze verrassende prijsverhoging verschijnen twee knoppen “Accepteer” of “Vraag om assistentie”; er is geen optie “Alsnog niet accoord” (want prijs ineens veel hoger).
  Ik heb dus maar gekozen voor “Vraag om Assistentie” ...et voila.... de transactie blijkt dan toch geboekt.
  Viagogo heeft een site waarop je als klant kunt inloggen – wat me na flink wat moeite is gelukt. Maar daar bestaat geen mogelijkheid om een Email te versturen of op een andere manier een klacht in te dienen, laat staan de optie om met ze te bellen.
  Met Visa bezig om transactie terug te draaien. Ze hadden deze boeven er al lang uit moeten zetten....

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Klantenservice helpt niet mee om tickets terug te vinden

  Rosemarie Merz11-05-2018

  Geen reactie als ik aangeef dat ik de door mij gekochte tickets niet kan vinden. En dit dagenlang ! Waardeloos

  Theo Stevens05-06-2018

  Het vergaat mij exact hetzelfde, kan mijn aankoop niet vinden, en dan heb je geen aanknopingspunt voor welke reactie of vraag dan ook. Maar vandaag las ik dat de Fifa de kaartverkoop via Viagogo gaat aanpakken. Fifa files criminal complaint against ticket site Viagogo Football governing body acts as part of crackdown on unauthorised World Cup sales. Dat zou hier ook moeten gebeuren.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Oplichters

  Nina23-04-2018

  1 ster is zelfs teveel voor dit bedrijf. Dat zulke websites in Nederland kunnen bestaan. Doet u hiermee uw voordeel en koop hier nooit.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Duur - maar na navragen kreeg ik wel mn tickets

  Wendy23-04-2018

  Ik ken geen alternatief waar ik makkelijk kaartjes kan kopen voor buitenlandse voetbalwedstrijden.
  Ook tijdens het bestellen bleken er steeds nog kosten bovenop te komen waardoor de prijs totaal niet transparant was.
  Maar schrok wel enorm van de provisie die zij pakken op een kaartje. Ik heb uiteindelijk meer dan 4x het bedrag van een kaartje betaald.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4,5

  oplichting

  J de Groot02-02-2018

  Ik heb 02-02-2018 2 kaartjes gekocht voor Eminem ter waarde van 280,- euro. Ik heb dit bedrag betaald via i-deal en dit is ook daadwerkelijk van mijn rekening afgeschreven, toen ik na de betaling wilde inloggen op mijn account stond er bij de bestelling dat dit geannuleerd was. Ik kan nergens een telefoonnummer van dit bedrijf vinden en vind dit heel raar. Het bedrag is van mijn rekening afgeschreven terwijl bij de tickets staat dat het geannuleerd is. Toen ik de kaartjes wilde bestellen stond er ook bij dat e-tickets direct beschikbaar zouden zijn maar dit is dus niet het geval, ik heb geen tickets, maar er is wel 280 euro afgeschreven.

  karlijn14-02-2018

  Dit is hun telefoonnummer: +31 858 881 523. Ik zou even bellen als ik jou was. Via de mail krijg je steeds automatische reacties.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Kaartjes Women EK 2017

  Olga08-08-2017

  Kaartjes besteld voor de halve finale women EK in Enschede. Beetje overhaast misschien maar blij dat ik kaarten had. Na de bestelling de site gecheckt. Oeps dat was schrikken, wat een negatieve berichten maar ja m'n incasso via Ideal was er al door dus fluiten naar m'n centen dacht ik. Een aantal keren gemaild met Viagogo om m'n angst aan te geven nav de negatieve reviews. Drie maal gemaild met verschillende vragen en driemaal keurig reactie gehad. Een dag van te voren de kaarten ontvangen en een prachtige wedstrijd gezien. Dat de kaarten veel duurder waren dan via de gangbare weg weet je van te voren. Maar bij ons is gelukkig alles goed gegaan.

  Marianne Van vliet21-09-2017

  beste Olga, kun je mij het emailadres geven waarnaar je die drie mailtjes had gestuurd? hartelijk dank Marianne

  Lex Dekker03-01-2018

  Hallo Olga, ik zou ook heel graag het mailadres willen ontvangen waar ik naar toe kan mailen om mijn vraag aan Viagogo (waar ik kaartjes heb besteld voor een voetbalwedstrijd maar die nu uiteindelijk verplaatst is) beantwoord kan krijgen! Groetjes Lex Dekker

  Henk24-05-2018

  D

  Henk24-05-2018

  Ik

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Voor 497.45 euro - 2 valse kaarten voor rollings stones concert

  Raymond de Vries24-05-2017

  Voor bestellen geeft ik 3 sterren, voornamelijk omdat het bestelproces vrij gemakkelijk is, echter word je enorm onder druk gezet door:
  a: een teller die aftelt en aangeeft dat er nog 24000 anderen in de wachtrij staan om jouw kans op kaarten over te nemen.
  b: Door andere kaarten waarbij komt te staan dat deze zojuist verkocht is.
  c:

  Voor Service geeft ik een 1, dit omdat:
  a: Je 35% van de kosten betaald aan servicekosten waar je tot 72 uur voor aanvang van het evenement geen aanspraak op kan maken.
  b:Er behalve een helpdeskpagina in je account waar je beperkte informatie kunt vinden.
  c:Er geen contact mogelijk is via mail, Facebook, Twitter en per telefoon.
  Zoek eens op Twitter met #Viagogo #Vianogo #Fairgogo en dan weet je genoeg.

  Voor Prijs geeft ik ook een 1, voornamelijk omdat:
  Ten eerste de prijs van de ticket 2x overdekop gaat.
  Ten tweede de service kosten veels te laat worden getoont.
  Ten derde elke euro die je voor een niet bestaande Rij betaald natuurlijk te veel is.

  Voor levering kan ik ook alleen maar een 1 geven, omdat ik 3 dagen van te voren te horen ga krijgen dat de gekochte kaarten niet te leveren zijn door problemen met de aanbieder (klopt, want deze kaarten bestaan dus gewoonweg niet (VAK126/RIJ30 amstedam arena) De Amsterdam ArenA heeft dit middels email bevestigd en geadviseerd contact op te nemen met de verkoper (viagogo.nl) en aangifte te doen.
  Aangifte is meteen gelukt, maar tot op heden is er nog geen contact met viagogo geweest en dat gaat ook niet gebeuren tot 72 uur voordat het evenement begint.

  Mijn advies: DOE MAAR NIET JOH!
  Ik hoop dat een ieder dit advies tot zich neemt en gewaarschuwd is!

  Groeten Raymond de Vries
  https://slachtoffers-van-viagogo-nl.jimdo.com

  Armaud Sluik21-07-2017

  Helaas ben ik te laat met het lezen van reviews. Ik koop ter goeder trouw 2 tickets voor de wedstrijd van Borrussia Dortmund tegen Bayern München. Heel duidelijk staat te lezen dat wij op de Zuidtribune twee plekken hebben. Er staat ook bij; Je zal naast elkaar zitten. Na betaling van twee keer €53,77 en twee keer boekingskosten van € 18,50 staat de teller op bijkans 150 euro. Na een paar weken krijg ik keurig de kaarten binnen. Ik blij, mijn zoontje blij. Envelop open en ........... twee staplaatsen met een waarde van € 16,70 per kaartje. Dat ik mogelijk meer voor mijn tickets moest betalen dan de werkelijke waarde, wist ik. Maar dat ik staplaatsen zou krijgen had ik niet verwacht. Ik dus contact opnemen met Viagogo. Antwoord; U heeft de juiste kaarten gehad. Dit is ook bevestigd per mail. Niet dus, daar staat alleen maar Zuidtribune blok 81. Verder niets. Na meerdere keren emailcontact komt Viagogo met het volgende antwoord; We stellen uw feedback op prijs, geven die door aan de betrokken diensten en trachten onze procedures te verbeteren om de klanten een zo goed mogelijk ervaring te kunnen geven. M.a.w. men geeft indirect toe dat men mij foutief heeft geïnformeerd, maar doet er vervolgens niets mee. Dat wordt dus ongeveer 2,5 uur op de benen staan met mijn zoon van 12. Tot slot heb ik hen nog een advies gegeven. Verander de site Viaqgogo.nl in Vianono.nl.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Bah wat een waardeloze club

  pepijn nicolas23-05-2017

  Kaartjes FC Barcelona besteld. Weken van tevoren. Viagogo belooft levering uiterlijk 3 dagen van tevoren. Krijg 3 dagen van tevoren een mail: we doen ons uiterste best. Dag van tevoren nog niks. Geen enkele mogelijkheid met ze in contact te treden (website is een doolhof van naar elkaar verwijzende nietszeggende pagina's, geen tel). Gemaild waar het blijft: geen reactie. Uiteindelijk 20 uur van tevoren gemaild dat ik geen kaartjes meer van ze wil en ze zelf gekocht
  Op de ochtend van de wedstrijddag stuurt Viagogo doodleuk toch kaartjes. Niets in reactie op mijn eerdere mails en geen mogelijkheid tot contact. In de middag een mail met een telefoonnummer "voor als er iets niet duidelijk is". Gebeld. Had ik net zo goed niet kunnen doen want het enige dat de medewerker zegt en blijft herhalen is 'dat ze niets voor me kan betekenen'. Geen enkele poging om samen de ontstane situatie op te lossen...

  Waardeloze dienst, heeft me 630 euro gekost, twee dagen stress en een middag woede. Nooit meer dus

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Categorie 1 kaartjes?

  Arjan geurts17-03-2017

  Voor de verjaardag van mijn zoon mooie kaartjes voor Schalke 04 besteld via viagogo. Dure aangelegenheid maar toe maar...dan zit je ook categorie 1. Krijgen we de kaartjes 2 dagen van te voren, blijken het categorie 3 kaartjes te zijn maar wel de prijs betaald van categorie 1. Wij e-mail sturen met klacht. Geen reactie terwijl men zegt binnen 24 uur te reageren op mails. Nog maar een mail, wederom geen reactie. Op de dag van de wedstrijd krijgen we vervolgens een mail met als inhoud "veel plezier met uw bestelling".

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Oplichting !!

  Henk Jansen03-03-2017

  Als U bij een evenement bent aangekomen, dan ziet U vaak verschillende aanbiedingen van tickets. Beweegt U eens over 1 van de buttons "kopen" of "kaufen". Ineens springen een paar aanbiedingen naar de status 'verkocht'! Dit is een script/programma, bedoeld om U te laten denken dat de tickets er snel uit vliegen, en U dus snel moet zijn! U doet dus een paniek aankoop, want U wilt natuurlijk heel er graag tickets!

  Drukt U eens op "F5" en selecteer weer alle tickets, en U ziet dat deze tickets weer gewoon 'beschikbaar' zijn. En nadat U over 1 van de vakjes beweegt met uw muis, veranderen dezelfde aanbiedingen weer op status 'verkocht'.

  Als ze al verkocht zijn, waarom worden ze dan na een nieuwe oproep (F5) weer als beschikbaar aangeduid?

  Heel simpel. Dit zijn "nep" tickets, bedoeld om U een paniek aankoop te laten doen.

  Zo werkt Viagogo! En er zijn nog meer voorbeelden van bedrog! Ik zou hier nooit kopen!

  01. "Nep" tickets die altijd op "verkocht" springen.
  02. Veel te duur, U betaald uiteindelijk ook nog "extra kosten", die worden pas in de aller laatste stap voor de betaling aangeduid.
  03. Men laat je wachten omdat het 'druk' zou zijn. Dit klopt helemaal niet. Dit wordt alleen gedaan om U het gevoel te geven dat U snel moet kopen.
  04. Je kan niet storneren. Gekocht is gekocht. Meteen na de aankoop kan je zelfs niet eens storneren.
  05. Hoge verzendkosten!
  06. Je kan de tickets via ViaGogo weer verkopen. Geloof maar dat je daar verlies op maakt!
  07. Prijzen van tickets al behoorlijk boven de originele prijs!

  Marga17-05-2017

  Precies wat hier staat beschreven is mij opgevallen ... nog 60 kaarten even later bij opnieuw 90 kaarten ... en steeds uitverkocht wat mij al deed vermoeden dat ze hopen op paniek aankopen - bestelling. Maar voor mij is het lezen denken en dan pas ... dus jammer dan en geluk voor ons. Sneu voor de mensen die erin zijn geslonken echt gemene praktijken !!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Gewoonweg top

  Coen09-11-2016

  Kaarten besteld. week voor de wedstrijd netjes thuis gestuurd. Niet duur en lekker makkelijk allemaal. Bestel nu bijna al mn kaarten via viagogo. Super

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Eindelijk mn tickets!

  rachel09-08-2016

  Het heeft even geduurd, maar naar wat moeite heb ik eindelijk m'n festivalkaarten voor Lowlands Paradise! Bedankt!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Schrijf zelf een review over Viagogo

  Uw beoordeling