NederlandReview

    Ervaringen Viagogo

    Geweldig! Of niet? Wat vinden anderen van Viagogo? NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Een beslissing welke je ook over Viagogo straks sneller kunt maken.

    Over Viagogo

    Viagogo is een bedrijf welke een grote ticketmarktplaats is. Het is eigenlijk de grootste ticketmarktplaats van de hele wereld. Hun website is in maar liefst meer dan 60 landen actief in de verschillende lokale talen. Ze hebben volop te bieden en zijn een veilig uitwisselingsplatform wat mensen in staat stelt om een kaartje te kopen voor een live sportevenement of een entertainment evenement. Ook wanneer kaarten aan de kassa al zijn uitverkocht weten ze bij Viagogo nog volop kaarten aan te bieden. Het is heerlijk om te zien.
    Zekerheid boven alles! De Viagogo medewerkers controleren alle transacties om zo zeker te weten dat de verkopers ook leveren. Het leveren van de tickets gebeurt met eersteklas koerierdiensten. Alleen wanneer je ook daadwerkelijk het evenement het bezocht moet je betalen. Natuurlijk wordt ook een tijdige levering van de kaarten verzekerd.

    IK BEN OPGELICHT VOOR €950 MET TICKETS VOOR HET WK! - YOUSTOUB VLOG - #726

    Diensten van Viagogo

    Er zijn volop evenementen en kaarten waarvoor Viagogo bemiddelt. Denk hierbij aan de kaarten voor Adele Tickets, Beyonce, Kaarten FC Barcelona Ticket, AC Milan Ticket, Real Madrid FC Ticket, Tickets voor F1 Grand Prix België, Elton John Kaarten, Arctic Monkeys Concert, tickets Michael Bublé, Tickets Robbie Williams Kaarten, F1 Grand Prix Monaco Tickets, Justin Timberlake Tickets, Sonisphere Tickets, Bruno Mars Tickets, Desert Trip Tickets, Europees kampioenschap voetbal 2016 Tickets, Copa América 2016 Tickets, Tomorrowland 2016 Kaarten, Roland-Garros Tickets, NFL International Series Tickets, Kaarten Coldplay, Harry Potter and the Cursed Child Tickets, Tickets voor Rio 2016, Primavera Sound Tickets en nog voor tal van andere evenementen.

    Klachten, tips en complimenten over Viagogo

    Heb je een klacht of ben je ontevreden? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Wees duidelijk en to the point. Geef eventueel aan wat je van hun verwacht om het probleem op te lossen. Je maakt het ze hiermee alleen maar gemakkelijker. Ze zullen het zeker waarderen.

    Heb jij ervaring met Viagogo?

    Jouw mening telt! Deel hem op NederlandReview. Laat anderen weten wat jij van Viagogo vindt. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om je hart te luchten of juist om een pluim uit te delen aan een bedrijf. Ook Viagogo zal hier van genieten.

    Geweldig! Of niet? Wat vinden anderen van Viagogo? NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties.

    Viagogo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (53)

    3.6
    32% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    3
    Leveren
    rating
    4.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Kaartjes Women EK 2017

    Kaartjes besteld voor de halve finale women EK in Enschede. Beetje overhaast misschien maar blij dat ik kaarten had. Na de bestelling de site gecheckt. Oeps dat was schrikken, wat een negatieve berichten maar ja m'n incasso via Ideal was er al door dus fluiten naar m'n centen dacht ik. Een aantal keren gemaild met Viagogo om m'n angst aan te geven nav de negatieve reviews. Drie maal gemaild met verschillende vragen en driemaal keurig reactie gehad. Een dag van te voren de kaarten ontvangen en een prachtige wedstrijd gezien. Dat de kaarten veel duurder waren dan via de gangbare weg weet je van te voren. Maar bij ons is gelukkig alles goed gegaan.

    Door: Olga08-08-2017
    Marianne Van vliet21-09-2017

    beste Olga, kun je mij het emailadres geven waarnaar je die drie mailtjes had gestuurd? hartelijk dank Marianne

    Lex Dekker03-01-2018

    Hallo Olga, ik zou ook heel graag het mailadres willen ontvangen waar ik naar toe kan mailen om mijn vraag aan Viagogo (waar ik kaartjes heb besteld voor een voetbalwedstrijd maar die nu uiteindelijk verplaatst is) beantwoord kan krijgen! Groetjes Lex Dekker

    Henk24-05-2018

    Ik

    Natascha 19-07-2020

    Win,win,win for them, lose ,lose,lose for customer

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Nergens geen problemen mee

    Het is natuurlijk niet verplicht om hier een kaartje te kopen. Als je de prijs te duur vind dan koop je deze toch gewoon niet dit heb je zelf in de hand.

    Ikzelf heb nergens problemen mee gehad (real-Ajax) en vrijwel alle Nederlanders die bij ons in het vak zaten hebben een kaartje via viagogo gekocht heb met een aantal man gepraat en niemand heeft hier problemen mee gehad.

    Door: Alex09-03-2019
    Tuna09-10-2019

    Ik heb een vorige maand kaartjes gekocht voor de wedstrijd gs- vs. Fc barca voor de match in Istanbul. Nu kan ik de e ticket downlouden maar ik zie geen namen op de ticket. Had jij dat ook toen? Ik hoop niet dat we worden geweigerd ivm een ongeldige ticket omdat er geen namen opstaan.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Was gewoon super

    Ik had in mei kaartjes besteld voor Marco Borsato Carte in December. Kreeg al gelijk te tickets. Toen ging recensies lezen, grootste fout. De hele aanloop naar het concert was ik zo zenuwachtig dat mijn kaartjes het niet zouden doen. Maar gelukkig, ik kwam binnen zonder problemen en heb een heerlijke middag gehad.

    Door: Estrella02-12-2018
    Lieke02-05-2019

    Ik heb gister kaartjes gekocht voor een concert en lees nu alle recensies van viagogo, nu ben ik dus ook bang net als wat jij had dat ik dadelijk niet binnenkom bij het concert... weet jij of de tickets wel gewoon betrouwbaar zijn? Voordat ik dadelijk niet binnen kom

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Gewoonweg top

    Kaarten besteld. week voor de wedstrijd netjes thuis gestuurd. Niet duur en lekker makkelijk allemaal. Bestel nu bijna al mn kaarten via viagogo. Super

    Door: Coen09-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Turandot

    Door corona is ons evenement geannuleerd en worden er nieuwe data in 2021 gepland. We hadden dit al op de officiële site gelezen. Echter viagogo ontkende dat het evenement was gebeurd! Vervolgens kon je voor data kaartjes aanvragen tegen inlevering van de oude kaarten. Gezien wij deze niet ontvangen hadden, verzocht viagogo dit voor ons te regelen. 5x gestandaardiseerde mail terug dat we niks hoefde te doen en het zou worden geregeld. Dit is uiteraard niet gebeurd. Nu met veel gezeur geld terug kunnen vragen, maar hier mogen we nog maanden op wachten. Zou viagogo zeer zeker afraden

    Door: Jessica10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Kaartjes voor the weeknd

    Heb zojuist kaartjes gekocht via viagogo, na lezen van de recensies begin ik heel erg te twijfelen of mijn kaartjes het wel gaan doen. Iemand ervaringen of tips wat ik anders kan doen?

    Door: Madeleine28-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Kaartjes Andre Rieu

    Geen minpunten. Kaartjes 6 dagen voor de show gekocht, nog goedkoper dan de reguliere prijs. Keurig geleverd. Geen enkel probleem gehad bij de toegang.

    Door: Aaltje Evers21-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Tickets voor Rammstein

    OK, iets duurder dan gewoon. Maar bij officiële voor verkoop kom je er niet door.
    Alles was goed. Heerlijke avond gehad!

    Door: Wilma 14-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Eindelijk mn tickets!

    Het heeft even geduurd, maar naar wat moeite heb ik eindelijk m'n festivalkaarten voor Lowlands Paradise! Bedankt!!

    Door: rachel09-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    tickets Brigitte Kaandorp

    Bende oplichters:
    Officiële ticketprijs Brigitte Kaandorp was 2x 36 euro. Viagogo rekent daarvoor 145 euro aan. Tijdens het aankoopproces heb je geen enkel idee hoeveel de service- en afhandelingskosten uiteindelijk gaan kosten. Het echte kostenplaatje verschijnt pas nadat het geld is betaald via je creditcard. Pas dan krijg je een gedetailleerd overzicht van hun woekerpraktijken, maar dan is het te laat. Geen enkele kans om je aankoop te annuleren. Deze bende opereert vanuit Zwitserland waardoor ze niet kunnen vervolgd worden.
    Absoluut te vermijden.

    Door: Rudy Dewilde 07-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Concertkaarten

    Slechte service. Betaald en verder gaat de service niet! Geen kaarten en geen reactie op mail

    Door: Anoniem03-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Tickets

    Ongelofelijke slechte service totaal geen mogelijkheid tot communicatie als ze denken gelijk te hebben.

    Door: Fred28-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Kaarten CL Borussia Dorrmund

    Oplichters !! Trap er niet in !!!
    Doe geen zaken met deze onderneming. Moest kaarten ophalen in Dorrmund, was niemand aanwezig, telefoon werd niet opgenomen....€ 248 kwijt en geen wedstrijd!! Bij klachten zijn ze niet thuis, en lossen niets op. KIJK UIT DUS!!

    Door: R.Berendsen13-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    4x soldaat van oranje

    4 kaartjes gekocht voor 95 euro per stuk. met de garantie zus en zo. Niet te leveren zo genaamd. En andere kaartjes voorgesteld. Dus die maar gekozen, ga je bij een normaal bedrijf altijd op vooruit. Niet dus, nu ergens achteraan met kaartjes die 39 euro per stuk waard zijn.
    Dit kan toch niet?!?!?!?

    Door: Jan31-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Tickets Bublé

    Viagogo BEDROG!!!!
    1 jaar geleden heb ik 4 tickets gekocht om naar concert 3 november 2019 van michael Bublé te gaan kijken
    729 euro betaald ( de beste plaatsen naar het schijnt)
    Nu 1 jaar later nog altijd geen tickets heb ik meerdere mails naar viagogo gestuurd
    Ze hielde mij altijd aan het lijntje “ mevrouw geen paniek u tickets zullen op tijd geleverd worden “ ze hebben zelf telefonisch contact met mij genomen .
    Nu krijg ik een mail dat ze mijn tickets die ik besteld heb niet hebben en kan kiezen tss 1 andere tickets ik de plaats ( staat gewoon vak 215)
    Of terugbetaling
    Nu heb ik die tickets 1 jaar geleden gekocht ( bestelt) verassing voor een verjaardag
    Dus kies ik dan toch maar om voor optie 1 andere tickets
    Bij het downloaden van de tickets staat de prijs 75 euro per ticket
    1 jaar geleden heb ik bij viagogo plaatsen gekozen voor podium ter waarde van 729 euro voor 4 tickets die zij mij voorstellen
    En nu krijg ik 4 tickets ter vervanging van 75 euro ergens ver in de tribune in de plaats
    Ik vind dat echt bedrog
    Wie kan mij helpen ?
    Dat kan toch niet dat dat allemaal zomaar kan

    Door: Christel29-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Tickets

    Ze doen voorkomen alsof het concert bijna uitverkocht is en dan gooien ze er zomaar 100- boven op.
    Oplichters zijn het!

    Door: Claas Lorier19-07-2019
    Mark12-08-2019

    NOOIT EN TE NIMMER BIJ DEZE CLUB JE… NOOIT EN TE NIMMER BIJ DEZE CLUB JE KAARTJES KOPEN!!!!! VEEL TE DUUR EN VEEL TE LAAT DE TICKETS!!!! Voor de 1e keer concertkaartjes besteld. Google: "Tickets voor...." kom je al snel bij deze oplichters uit. Omdat het de eerste keer was en ik ze snel wilde bemachtigen als cadeautje dacht ik bij viagogo aan het juiste adres te zijn. Direct na het plaatsen van de bestelling kreeg ik mijn twijfels over de afhandeling van de aankoop omdat je de kaartjes niet direct kunt downloaden. En dan ga je eindelijk eens de reviews bekijken....... Schrok me kapot. Klantenservice van Viagogo via omwegen kunnen bereiken, "Nee meneer, u hoeft zich geen zorgen te maken, de kaartjes ontvangt u ruim op tijd" Omdat het een cadeau betrof via ticketmaster (inmiddels uitgezocht) 2 kaartjes besteld en bij viagogo gezet op doorverkopen. Als ik er dan toch niet zeker van ben of ik ze krijg dan maar het beste er van maken. Tot op de dag van het concert waren de kaarten niet verkocht maar OOK NIET TE DOWNLOADEN dus je kunt er helemaal niets meer mee. Nu een dag na het concert kun je ze fijn downloaden en zie je er ook nog eens mooi opstaan voor hoeveel geld je bent opgelicht. GROTE HUFTERS BENDE!!! NOOIT IETS BESTELLEN!!!!

    Jan05-09-2019

    Kaarten besteld voor 87 euro. Krijg ik ze binnen met de ticketprijs van 37 Euro. Ergo 50 Euro per stuk teveel betaald. Communicatie met de organisatie levert NIETS op. Mijns inziens : Één grote oplichtersbende met hun hoofdkwartier in Zwitserland. Advies : doe geen zaken met Viagogo.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    F1 kaarten duitsland 2019

    2 kaarten gekocht voor weekend inner tribune f1 duitsland. Prijs 399 inc verzenden.
    Krijgen we 2 kinderkaarten hoofdtribune voor het weekend thuis gestuurd. Deze kaarten kosten 50 EUR vor een weekend
    Contact gezocht,maar geven ons ongelijk. Volgens hun hebben we verkeeed besteld. Maar kunnen geen verklaring geven over het prijs verschil. Inmiddels reageren ze niet meer op mijn vragen

    Door: John Livius04-07-2019
    jose lommerse13-07-2019

    Heb ook 2 jaarten voor de F1 Duitsland gekocht en schrok 502,80 ????kreeg de jaarten opgestuurd blijkt 169,00 per stuk dus 164,80 teveel betaald . Heb de klanten service aan geschreven zou bi nen 24 uur antwoord krijgen echter nog niets ????lees nu pas deze berichten . Ben altijd voorzichtig geweest echter wilde graag ernaar toe . Ik hoop wel dat het geldige kaarten zijn

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Gregory Porter OPLICHTINGSPRAKTIJKEN DAT DAT MAG....

    Kaartjes binnen nu zien we dat het ticket 51 euro kost we heben voor 3 tickets 478,01 euro betaald we dachten dat er picknick bij zat op zijn minst zit plaatsen. Maar gewoon staplaatsen. 105 euro servicekosten ..... we voelen ons zo opgelicht.

    Door: thea de wit03-07-2019
    De Realist03-07-2019

    Wat een flauwekul. Het concert was binnen een mum van tijd uitverkocht. Dan snap je toch zelf ook dat je meer moet betalen als je alsnog naar het concert wil. En blijkbaar had je destijds dat bedrag over voor die 3 kaartjes. Dan snap ik niet dat je nu ineens gaat piepen dat je te veel hebt betaald. Het is nu eenmaal een erg exclusief concert waar maar weinig mensen heen kunnen. Voor die 51 euro was je blijkbaar nou eenmaal te laat. En ik neem toch aan dat als het zitplaatsen waren of er een picknick bij zat dit er bij had gestaan, wat blijkbaar niet zo was. Al met al vind ik het een heleboel geklaag voor kaartjes die je zelf met je volle verstand voor die prijs hebt gekocht, wees blij dat je kaartjes hebt!

    Stefan05-07-2019

    Mwoh... zeker geen flauwekul. Viagogo zijn smerige profiteurs. De artiest in kwestie verdient hier geen cent extra. Dat doorverkopen tegen schandalige tarieven moet verboden worden. Die 51 euro was de prijs: alles wat daar bovenop komt is onnodig. Die tickets worden direct de eerste minuut weggekocht zodat echte fans ze niet tegen normale tarief meer kunnen kopen.

    C.A.T. Buisman09-02-2020

    Tickets voor André Rieu besteld voor juli 2020, dubbele prijs maar gelukkig wel ontvangen in mijn mailbox. Er staat wel een andere naam op de ticket bij klantnaam, hoop niet dat dit problemen gaat opleveren tzt!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    kaartjes Skillet

    Kaartjes voor Skillet gekocht via de site voor ruim 100 euro, blijkt dat je via de website van Skillet voor 58 euro kunt kopen. Echt te belachelijk voor woorden om zo afgezet te worden. Koop er geen kaartjes!!

    Door: Harro van der Wekken02-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Viagogo

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Viagogo een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 53 ervaringen geplaatst over Viagogo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 32% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Viagogo actief?

    Viagogo is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Viagogo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.