NederlandReview

  Ervaringen VCAdirect

  Wanneer u in de bouw werkt is het erg belangrijk om te weten aan welke veiligheidseisen gedacht moet worden. Soms is een VCA certificaat halen dan verplicht. Deze kunt u onder andere halen bij VCAdirect. Of het een goede opleider is, waar u duidelijke instructies en lesmateriaal krijgt om het certificaat te kunnen behalen, leest u hier. Anderen die u voorgingen in een opleiding bij VCAdirect laten hier hun beoordelingen achter.

  Over VCAdirect

  In 2003 werd het merk VCAdirect geïntroduceerd door PlusPort BV. Zij ontwikkelen en verspreiden digitale veiligheidstrainingen op verschillende gebieden voor allerlei bedrijfs- en branchetypes. Door de jarenlange ervaring met de ontwikkeling van digitale content en de expertise op ICT gebied proberen zij uw ideale partner voor een studie via internet te zijn. Alle cursussen worden in eigen beheer ontwikkeld. De e-learning cursuspakketten zijn voorzien van video, audio, digitale handleidingen, oefeningen en toetsen. Soms is er een digitaal examen, wat bij goed gevolg een certificaat oplevert, bij andere cursussen wordt u voorbereid op een praktijkdag of praktijkexamen. Plusport is aangesloten bij de NRTO. Dit is de overkoepelende brancheorganisatie voor particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Naast VCAdirect biedt PlusPort BV onder deze vlag nog meer cursussen aan, namelijk: BHVdirect, AEDdirect, ELEKTROdirect, GEVAARLIJKE STOFFENdirect, ATEXdirect, HEFTRUCKdirect, WEGENdirect, HACCPdirect, SOCIALE HYGIËNEdirect, REKENEN IN DE ZORGdirect, BEVRIJDEN UIT LIFTENdirect, AANPAK DUURZAAM GWWdirect, RISICOMANAGEMENTdirect en BLVHdirect.

  Cubase 8 Mixer Enhancements

  Diensten

  Wanneer u een cursus uit gaat kiezen moet u ten eerste weten welk diploma of welk certificaat u nodig heeft voor uw opdrachtgever of werkzaamheden. Daarnaast kunt u kiezen voor een klassikale methode, of zelf uit een boek leren in combinatie met een examen. Via VCAdirect kunt u een cursus volgen via internet. Erg handig wanneer u snel uw diploma nodig heeft. Wanneer u bij VCAdirect via Paypal, iDeal of Creditcard betaalt kunt u meteen aan de slag. U ontvangt dan namelijk direct een mail met inloggegevens. Dit is de snelste weg naar uw VCA diploma. Deze cursus is zowel op de PC als een tablet te volgen. Alle door PlusPort ontwikkelde e-learning trainingen, toetsing en games voldoen aan de wereldwijde standaard SCORM en zijn in alle grote LMS systemen te gebruiken. Wanneer u daar klaar voor bent, kunt u op veertig plaatsen in Nederland examen doen.

  Klachten

  Op de website is een zeer uitgebreide pagina met veelgestelde vragen te vinden onder FAQ. Wanneer u andere vragen of klachten heeft kunt u een contactformulier invullen op de site. Ook kunt u contact opnemen via:

  PlusPort B.V. | VCA Direct, Gebouw Sea View Office, Gevers Deynootweg 61, 2586 BJ Den Haag
  T: +31(0)70 322 90 90, E: customersupport@plusport.com

  Heeft u de cursus via VCAdirect afgerond, of bent u daar nog mee bezig?

  Wat vindt u van het lesmateriaal, is het goed te volgen? En wat vindt u van de prijs van de cursus? Te duur of valt dat wel mee? Laat uw beoordeling hier achter!

  Wat vinden cursisten van VCAdirect van deze cursusaanbieder voor een VCA-certificaat? Wat zijn de kosten en de slagingskansen? Is het veilig en betrouwbaar?

  VCAdirect
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over VCAdirect

  Uw beoordeling

  Snel en makkelijk VCA-certificaat gehaald

  Aangezien ik pas geleden overgestapt ben naar een andere werkgever, moest ik een VCA-certificaat halen. Geen idee waar ik voor zo'n certificaat terecht kon, dus ben ik gewoon maar wat op het internet gaan zoeken. Een paar websites bekeken en toen kwam ik bij VCAdirect terecht. Dit was precies wat ik zocht. Je kunt hier kiezen uit verschillende certificaten en ook het certificaat dat ik moest hebben werd aangeboden. De prijs was wel wat aan de hoge kant, maar de kosten werden gelukkig vergoed door mijn nieuwe werkgever. Ik heb het certificaat inmiddels al gehaald. Het was verbazingwekkend genoeg vrij makkelijk. Je volgt online een cursus en moet vervolgens een examen afleggen. De cursus was duidelijk en zeer uitgebreid. Ik ben dan ook in één keer geslaagd.

  Door: Jos Piloot17-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Makkelijk geldige vca halen

  Doordat ik een tijdje werkloos ben geweest, was mijn vca verlopen. Voor mijn nieuwe baas moest ik wederom een vca hebben en dat moest op vrij korte termijn gebeuren. Anders was de kans aanwezig dat ik toch niet mocht werken. Dankzij VCAdirect is het me allemaal op tijd gelukt. Via deze website kun je binnen de kortste keren een geldig vca certificaat behalen. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten en er zijn verschillende locaties waar je examen af kunt leggen. Gelukkig was er eentje redelijk dicht bij mij in de buurt. De prijs maakte me niet veel uit, want het werd toch vergoed door mijn baas.

  Door: Edwin Harfte14-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Cursus gehaald

  voor nieuw werk had ik cursus sociale hygiene nodig
  nieuw werk betaalde. snel gehaald, niet erg moeilijk, wel nuttig

  Door: ben10-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is VCAdirect een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over VCAdirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VCAdirect actief?

  VCAdirect is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VCAdirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.