Ervaringen Travel Diaries

We gaan tegenwoordig steeds vaker op wereldreis. We willen andere culturen ontdekken en de mooiste plekken op aarde zien. Het is een ongelofelijk gevoel om de bergen in Tibet te beklimmen en de Sahara zandwoestijn in Noord-Afrika te bezoeken. Je maakt onderweg veel foto’s om die herinneringen nooit meer te vergeten. Bij Travel Diaries kun je deze foto’s met al je reisverhalen tijdens je reis meteen in een dagboek samenbrengen, zodat je aan het einde van je reis een mooi aandenken hebt. Wil je eerst meer weten over de ervaringen van andere reizigers die al een digitaal dagboek gemaakt hebben? Lees dan de reviews en beoordelingen op NederlandReview.

Over Travel Diaries

Het idee voor Travel Diaries begon bij Veerle Witte, een reisjournaliste die voor onder andere National Geographic Traveler over de hele wereld reist. Ze wilde een nieuwe manier creëren om reisherinneringen te beschrijven en te bewaren. Travel Diaries was het resultaat. Het gratis platform maakt het mogelijk om tijdens je reis een reisdagboek bij te houden in de web-applicatie. Je kunt ervoor kiezen je reisdagboek privé te houden, maar je kunt je reis ook met anderen delen. Het zou natuurlijk zonde zijn om je reisdagboek na de reis alleen online te laten staan. Daarom kun je jouw travel diary ook laten printen en voor altijd bewaren.


Life is a highway, I wanna ride it all night long!

Hoe werkt het?

Je kunt in drie simpele stappen je travel diary zelf samenstellen:
Vertel je verhaal: Schrijf al je gekke en leuke verhalen direct in je digitale dagboek. Door middel van de hoofdstukken van Travel Diaries kun je een eenvoudige indeling maken en al je herinneringen die je op reis gemaakt hebt, beschrijven.
Voeg foto’s toe: Je hebt natuurlijk tijdens je reis honderden foto’s gemaakt, die allemaal in je dagboek moeten komen te staan. Je kunt de foto’s aan je verhalen toevoegen en zo bewerken dat je jouw dagboek een persoonlijk tintje kan geven.
Breng het in kaart: Vooral als je een rondreis maakt, wil je jouw reis natuurlijk ook op een kaart laten zien. Je kunt in het dagboek pins op de kaart plaatsen om alle locaties die je bezocht hebt aan te duiden. Zo kun je altijd zien waar je geweest bent.

Klachten Travel Diaries

Heb je problemen ondervonden met de web-applicatie of heb je misschien vragen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Travel Diaries. Op de website vind je een contactformulier dat eenvoudig ingevuld kan worden. Geef je naam en e-mailadres en je kunt vervolgens meteen je bericht schrijven. Wil je liever zelf mailen, dan kun jouw vraag, klacht of opmerkingen mailen naar info@traveldiariesapp.com. Of volg Travel Diaries op Twitter, Facebook en Instagram.

Wat vind jij van Travel Diaries?

Heb jij een rondreis door Azië gemaakt en jouw hele reis beschreven op Travel Diaries? Of heb jij nu voor altijd een herinnering aan je stedentrip door Europa met het dagboek van Travel Diaries? Laat dan nieuwe klanten alles weten over jouw ervaringen met de App en schrijf een review. Is de App makkelijk te gebruiken? Zijn de geprinte dagboeken kwalitatief goed? We willen jouw mening graag horen.

Met Travel Diaries maak je eenvoudig een online reisdagboek, maar wat zijn de ervaringen van echte klanten? Lees hier hun reviews en beoordelingen.

Travel Diaries
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Travel Diaries

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)