NederlandReview

  Ervaringen Thuiscursus.nl

  Wanneer je gaat herintreden of school voortijdig hebt verlaten en toch een opleiding wilt volgen waarmee je een goede kans op een baan hebt, kun je dit doen bij Thuiscursus.nl. Je kunt daarbij kiezen uit klassikale opleidingen of thuisstudies. Ook op hobbygebied bieden zij een aantal cursussen aan. Wat de ervaringen van anderen die je voorgingen waren lees je hier.

  Over Thuiscursus.nl

  Zoals de naam al doet vermoeden kun je bij Thuiscursus.nl thuisstudies volgen, maar zij bieden ook klassikaal onderwijs aan. Thuiscursus.nl is een onderdeel van de NHBO (Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling). Zij zijn internationaal erkend door het CRKBO en het IAPE en in het bezit van het ISO-9001 certificaat. Bovendien zijn ze aangesloten bij de Internationale Wellness Federatie. Je kunt bij hen op vele gebieden (zij bieden maar liefst ruim 300 opleidingen aan op MBO+ niveau) een erkend diploma behalen waarmee je direct zelfstandig of bij een bedrijf aan de slag kunt. Daarnaast kun je bij hen ook een cursus volgen op allerlei hobbygebieden.

  Diensten


  Bij Thuiscursus.nl kun je binnen 6 tot 9 maanden een volwaardig diploma behalen, mede daardoor zijn ze aantrekkelijk voor schoolverlaters en herintreders. Je kunt via de overzichtspagina’s kiezen uit vele op de praktijk gerichte opleidingen zoals E-marketing, glaszetten, psychologie, hotelmanagement, kapper en nog vele anderen. Je bepaalt je eigen tempo en kunt via de online leeromgeving met je persoonlijke docent communiceren. Als jij denkt dat je er klaar voor bent kun je examen doen. Omdat alle opleidingen praktijkgericht zijn, ben je na het afronden van de opleiding direct inzetbaar. Voor het afleggen van examens van thuisstudies en het inkijken van studiemateriaal kun je terecht op de kantoren in Amsterdam (Prinsengracht) en Breda. Dit kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur. In Breda zijn ze ook op donderdagavond geopend tot 20.00 uur.

  Een aantal voordelen van Thuiscursus.nl zijn o.a.:

  • Ruime keuze uit meer dan 300 functiegerichte beroepsopleidingen op MBO+ niveau
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland
  • Erkend onderwijs met erkende diploma's
  • De gemiddelde studieduur is slechts 6-9 maanden
  • Studenten zijn direct inzetbaar door de praktijkgerichte insteek
  • All-in prijzen (studiemateriaal, 12 maanden begeleiding van docent, toegang online leeromgeving, en (her)examen) dus nooit onverwachte kosten

  Klassikale opleidingen


  Momenteel worden de klassikale opleidingen op 9 locaties in Nederland aangeboden: Breda, Amsterdam Paasheuvelweg, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Almere. Alle colleges vinden zowel overdag als in het weekend of in de avonduren plaats, zodat je ze gemakkelijk kunt combineren met je baan of gezinsleven. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je de colleges volgt.

  Klachten


  Wanneer je op- of aanmerkingen of een klacht hebt richting het NHBO neem dan bij voorkeur schriftelijk contact op. Zij zullen jouw melding met zorg behandelen en indien gewenst doorgeven aan je docent, een intern verantwoordelijke of de directie. Iedereen ontvangt aan het eind van de opleiding altijd een evaluatieformulier, zodat ze jouw feedback kunnen gebruiken om de service en opleidingen nog verder te verbeteren.

  Vertel hier over jouw ervaringen met Thuiscursus.nl


  Wij van NederlandReview willen een onafhankelijk platform zijn waar klanten hun ervaringen met diensten en bedrijven kunnen delen. Help mee door ons te vertellen over jouw ervaringen met dit opleidingsinstituut. Daar help je anderen mee!

  Heb je met een diploma van Thuiscursus.nl een goede kans om snel een betaalde baan te vinden of valt dit in de praktijk helaas toch heel erg tegen?

  Thuiscursus.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Thuiscursus.nl

  Uw beoordeling