Suzanne Van Duijn 'Work Hard Travel Harder'

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Suzanne Van Duijn 'Work Hard Travel Harder'

Ben je op zoek naar een manier waar je kunt leren om een vrij leven te leven? Wellicht is Suzanne Van Duijn ‘Work Hard Travel Harder’ een ideale methode voor jou. Bekijk op deze pagina welke klantervaringen er over de e-course bekend zijn.


Wat is Suzanne Van Duijn ‘Work Hard Travel Harder’?


Via Suzanne Van Duijn ‘Work Hard Travel Harder’ kun je via een e-course leren om een vrij leven te creëren.  Dit doe je volgens Suzanne via werk dat locatie onafhankelijk is. Autonomie en lef spelen ook een rol in het nieuwe leven waar je wilt en kunt reizen wanneer je wilt.


Geschiedenis


Suzanne wilde vanaf 2015 reizen wanneer ze wilde en waar ze wilde. Er ontstond bij haar een grote behoefte aan vrijheid. Zij voelde zich gevangen in haar eigen baan en wilde verandering aanbrengen in haar dagelijkse leven. Het voelde eerst als een droom. Uiteindelijk vond ze een manier om van haar droom werkelijkheid te maken. Ze voelde zich in die tijd echt gevangen in haar eigen dagelijkse leven. Het voelde aan als een soort kooitje. Nadat ze haar master had behaald en een baan kreeg, maakte ze een lange reis, waarna ze bij terugkomst weer een nieuwe baan kreeg.


Rusteloosheid


Het zou voor rust moeten zorgen maar bij Suzanne zorgde dit voor rusteloosheid. Ze vroeg zich af waarom ze iedere dag verplicht naar kantoor moest en waarom ze niet gewoon thuis haar werkzaamheden kon verrichten. Of beter nog, vanuit het buitenland kon werken. Resultaat was toch belangrijk vond ze. Ze vroeg zich af wanneer ze ooit weer op reis zou kunnen gaan. Het vooruitzicht om haar baan op te zeggen vond ze niet al te fijn.


Vrije Meid


Suzanne schrijft een eigen blog welke wordt gepubliceerd op VrijeMeid.nl. Dit is een blog over een vrije leefstijl. Ze gaat dieper in op het feit wat vrijheid voor haar betekent in relatie tot werk, ruimte en persoonlijke groei. Op VrijeMeid.nl lees en zie je op wekelijkse basis nieuwe artikelen en video’s over ondernemen, reizen in binnen- en buitenland en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt Vrijemeid.nl volgen op Instagram, Facebook en YouTube.


Spreker


Suzanne stelt regelmatig ingehuurd te worden als gastdocent en spreker. Tijdens die sessies komen onderwerpen aan bod zoals haar carrièreswitch, online ondernemen en digital nomad worden. Op het moment van schrijven is Suzanne al ingehuurd door instanties zoals Nomad Cruise, Better Tourism Academy, SRM Marketing & Communicatie Opleidingen en Trainingen en Hogeschool Inholland. Daarnaast heeft ze een speciale 'spreekbeurt' gegeven tijdens het TEDx Talk event in Utrecht.


Bol.com


Ben je enthousiast over de producten van Suzanne Van Duijn? Je kunt deze bestellen via Bol.com. Bol.com stelt samen met haar partners en bezorgers alles in het werk te stellen om artikelen zo snel mogelijk te leveren. Mocht dit eens niet lukken zal het bedrijf je hiervan op de hoogte brengen.


Track&Trace code


Je krijgt na je bestelling een Track&trace code. Hiermee kun je jouw bestelling volgen. Er wordt door Bol.com aangegeven dat ze soms niet alle artikelen tegelijk kunnen verzenden. In je account kun je bekijken of ze alles op hetzelfde moment verzonden hebben. Mocht er in jouw beleving iets mis gaan kun je contact opnemen met de klantenservice.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb jij al ervaring met Suzanne Van Duijn ‘Work Hard Travel Harder’? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen? We stellen het dan ook zeer op prijs als jij je visie deelt op deze pagina van NederlandReview. Het is mede aan jou te danken dat we het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kunnen blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)