NederlandReview

  Ervaringen Bol.com

  Ben je op zoek naar een webwinkel waar je allerlei soorten producten kunt kopen? Wellicht is bol.com voor jou wel een geschikt bedrijf. Bekijk via deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bekend zijn.

  Wat is Bol.com?

  Bol.com is een bekende webwinkel in Nederland en België. De webwinkel is in 1999 opgericht door het Duitse mediaconcern Bertelsmann AG. Het hoofdkantoor is gelegen in Utrecht. Deze organisatie telde in 2019 bijna 2000 werknemers en er waren op dat moment 23 miljoen artikelen te koop. De producten zijn onder andere ingedeeld in de volgende categorieën: muziek, film, games, computer, elektronica, speelgoed en hobby, baby & kind, mooi, gezond, kleding, schoenen, accessoires, sport en vele anderen.

  Hoe start je met verkopen op bol.com (Tutorial 2020) | Online Geld Verdienen

  Krijg je garantie bij Bol.com?

  Bol.com geeft aan te garanderen dat je via de webwinkel een artikel koopt welke in goede staat verkeerd. De artikelen moeten bij normaal gebruik werken, dit is volgens het bedrijf een wettelijke garantie. Mocht er iets aan de hand zijn wordt altijd gezocht naar een passende oplossing. Het hangt van het artikel af of er een reparatie of een terugbetaling zal worden gerealiseerd. Mocht je iets gekocht hebben bij één van de verkopers, staat deze verkoper altijd voor je klaar. Omdat je de koopovereenkomst met deze partij hebt afgesloten, is deze ook degene die je helpt.

  Hoe kun je contact met Bol.com opnemen?

  Mocht je een vraag, opmerking of feedback voor het bedrijf hebben, kun je op meerdere manieren contact opnemen. Zo kun je bijvoorbeeld een chat aangaan met Billie. Dit is de chatbot van bol.com die bijna alles weet. Er is ook een mogelijkheid tot telefonisch contact, of het sturen van een e-mail. Je kunt vragen stellen over allerlei zaken zoals onder andere betalingen, retourneren en het volgen van pakketjes.

  Hoe kun je retour sturen bij Bol.com?

  Mocht je iets retour willen sturen dan is dat geen probleem. Er wordt aangegeven dat klanten 30 dagen bedenktijd hebben. Binnen deze termijn kan er gratis geretourneerd worden. Je kunt rustig de tijd voor je beslissing nemen, omdat je deze 30 dagen bedenktijd hebt. Mocht een aankoop toch niet helemaal aan je verwachting voldoen, dan kun je het meestal gatis en zonder iets te printen retourneren. Voor alle ins en outs met betrekking tot retournering, kun je het beste een kijkje nemen op de website van dit bedrijf.

  Kun je veilig betalen bij Bol.com?

  Het bedrijf geeft aan dat je veilig kunt betalen. Je kunt met geld of cadeaubonnen betalen. Ook kun je achteraf betalen, bijvoorbeeld via iDEAL of door het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen over te maken. Je doet deze betalingen via je eigen bank. Met creditcardbetalingen is het zo dat het bedrag wordt gereserveerd en pas wordt afgeschreven als je artikel is geleverd. Mocht je met een bol.com cadeaubon, Nationale Entertainment Card of Boekenbon-cadeaukaart willen betalen dan is dit mogelijk. Je dient dit aan te geven als je gaat bestellen. Dit kun je via je account bij de optie betalen doen.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens een bestelling gedaan bij bol.com? Ben je tevreden over de producten/diensten van bol.com? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij bol.com? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Mede dankzij jouw visie kunnen we het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews blijven.

  Bol.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  NOOIT EEN MOBIEL KOPEN BIJ BOL!!!!

  Telefoon gekocht. Binnen een jaar 3x kapot. Nu zegt bol dat ze tot het oneindige blijven repareren binnen de garantie. Dat betekend dat ik een groot gedeelte van de tijd mijn telefoon kwijt ben. Geen leen toestel krijg. Een oplossing anders dan het toestel te blijven repareren tot de garantie afloopt is er niet…. Dus al ben je 50x in een jaar je toestel kwijt voor reparatie doen ze niets voor je….

  Door: B BML02-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Bol.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bol.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Bol.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bol.com actief?

  Bol.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor, Wonen, Elektronica, Multimedia & Bladen, Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bol.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.