NederlandReview

  Ervaringen SmartOpWeg.nl

  In de huidige tijd heeft vrijwel iedereen een smartphone of tablet en wordt er veel gecommuniceerd via WhatsApp bijvoorbeeld. Ook wordt er van alles op een platform als Facebook gedeeld. Toch zijn er nog genoeg mensen die nog niet overweg kunnen met zo’n apparaat, gewoonweg omdat ze het niet begrijpen, en er dan geen plezier aan beleven. Dan kun je bij SmartOpWeg.nl cursussen volgen, waarin je in je eigen tempo leert omgaan met de dingen die voor de jeugd van tegenwoordig bijvoorbeeld dagelijkse kost zijn. Zo kun jij ook plezier beleven aan de opties die er zijn, berichtjes sturen via WhatsApp, of de Buienradar volgen bijvoorbeeld. Wat de ervaringen van andere cursisten zijn met deze online cursus lees je hier op NederlandReview!

  Over SmartOpWeg.nl

  SmartOpWeg.nl is een onderdeel van het SOW Trainingscentrum. In 2014 zijn zij begonnen met het aanbieden van online en interactieve trainingen voor het gebruik van de tablet en smartphone. Doel hierbij is dat zowel ondernemers als particulieren hun eigen apparaat leren kennen en bedienen. In 2015 hebben zij hiervoor speciale video cursussen ontwikkeld, waarmee mensen in hun eigen tempo aan de slag kunnen. Zij willen datgene aanbieden wat voor jou of je onderneming van toepassing is, en je daarvan op de hoogte houden op een duidelijke manier, waarbij je altijd up-to-date blijft.

  SmartOpWeg.nl - Een tegen 100

  Diensten

  SmartOpWeg.nl biedt een aantal cursussen aan waarvoor je geen voorkennis nodig hebt:

  • Tablet iOS
  • Tablet Android
  • Smartphone iOS
  • Smartphone Android
  • Facebook voor beginners
  • WhatsApp voor beginners

  Voordat je kiest of je gebruik wilt maken van SmartOpWeg.nl, kun je een gratis proefles bekijken op basis van het merk smartphone of tablet dat je gebruikt.

  Kosten

  Wil je de cursussen gaan volgen, dan moet je je aanmelden voor een lidmaatschap van een halfjaar of een jaar. Je krijgt dan een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Je kunt dan alle online cursussen onbeperkt volgen en terugkijken, en gratis de online helpdesk gebruiken. Ook heb je dan meteen toegang tot alle kennistoeten, instructies, het App Portaal met handige apps, etc. Een jaarlidmaatschap kost per maand € 9,99, die je vooraf betaald. Voor een halfjaar betaal je op dezelfde wijze € 14,99 per maand. Als je na een jaar je lidmaatschap verlengt, krijg je 50% korting, doe je niets, dan stopt het lidmaatschap automatisch.

  Klachten

  Als je een klacht hebt over een dienst van SmartOpWeg.nl dan kun je deze per e-mail toesturen. Je ontvangt binnen 14 dagen een inhoudelijk antwoord van ze, meestal hoor je echter sneller iets terug. Samen met de klant proberen ze de klacht dan op te lossen.

  Ben jij al lid van SmartOpWeg.nl?

  Laat hier ook graag jouw mening achter over de cursussen van SmartOpWeg.nl. Zijn ze duidelijk en goed te volgen? Wat vind je van de prijs- en kwaliteitsverhouding? Wat vind je van de helpdesk en de service die zij bieden? Dit alles en meer horen we graag in een review van je zodat anderen beter geïnformeerd zijn over de diensten van SmartOpWeg.nl.

  Ben jij dankzij de cursussen van SmartOpWeg.nl nu ook helemaal smart op weg? Kun je dankzij de lessen nu ook mee met het digitale tijdperk of niet?

  SmartOpWeg.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SmartOpWeg.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SmartOpWeg.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SmartOpWeg.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SmartOpWeg.nl actief?

  SmartOpWeg.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SmartOpWeg.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.