Red je Boeketje

Alle reviews

Red je Boeketje

60% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  doorrijden na aanrijding

  De chauffeur van redmepakketje heeft schade gereden bij me. maar hij reed gewoon door. en na contact opgenomen te hebben met deze criminele organisatie, werd verteld, we gaan het netjes regelen, maar toen het bij de "service"afdeling kwam, wist niemand meer ergens van.

  Dit bedrijf is niet te vertrouwen, en ik zou alle bedrijven aanbevelen om geen zaken met ze te doen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 boeketjes niet geleverd

  aan de hand van recensies en de website had ik rekening gehouden met een lange levertijd. Echter na 4 maanden nog niks ontvangen! Red je boeketje geeft aan dat inderdaad nog niks is verzonden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bosje bloemen

  Ik had een boeket besteld voor mijn ouders. De levertijd was twee weken, stond bij mijn bestelling. Langer dan gedacht. Kennelijk ook volgens het bedrijf zelf, stond erbij...

  Maar met een weekje kreeg ik al bericht dat de bezorger zou langskomen. Alleen, toen kwam hij niet... Iets met een leveringprobleem, beetje vaag.
  Maar de dag erna kwam hij wel.

  Supermooi en groot boeket. Mijn vader heeft er een foto van gemaakt en ik was echt positief verrast.

  Bij het bestellen kun je namelijk niet zoveel kiezen, dus het was een beetje een verrassing.

  Ook al kwam de bezorger ineens niet langs, toch vond ik de communicatie met Red je Boeketje heel goed. Je kunt met ze chatten en de status van de bestelling steeds goed in de gaten houden.

  Maar het belangrijkste: het was echt een mooie bos met verse bloemen (o.a. rozen!), en mijn ouders waren er heel blij mee!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  boeketje voor mijn moeder

  Zojuist een boeketje voor mijn moeder besteld. Ze woont alleen en ik vind het lastig dat ik niet zomaar bij haar langs kan nu.

  Bestellen is supermakkelijk. Je vinkt aan wat je wilt sturen. Ik wilde gewoon een boeket, maar je kan ook zonnebloemen sturen. Dan vul je jouw en de gegevens van de ontvanger is (of doneert) en betaalt en klaar. Scheelt eigenlijk ook dat je niet uitgebreid tussen boeketten hoeft te kiezen...

  Verzendkosten zijn gratis, ook handig ;)

  Wel jammer dat het door drukte even kan duren voor het boeketje aankomt - ik had het eigenlijk voor Moederdag willen laten arriveren, maar ik weet nu niet of dat lukt met Red je Boeketje. Maar ik vind het ook leuk als het later aankomt, als ze het maar krijgt en er van kan genieten!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  boeketje voor oma

  Supermooi initiatief!

  Mijn oma was echt heel erg blij en verrast! Geen idee wie die had gestuurd, maar echt superlief.

  Zo'n klein iets kan echt al zo veel uit maken
  zeker nu!!

Anderen bekeken ook

Kerstpakkettenidee
5 reviews

Ongekend! Wat anderen van Kerstpakketenidee vinden. Natuurlijk is kerstpakketenidee een aanbieder van kerstpakketten. Het is mooi en goed om te ont...

AKO
9 reviews

AKO: Ervaringen Even snel een krantje oppikken of door een treinvertraging opgelopen extra tijd verdoen door wat rond te kijken in een boekwinkel?...

YourSurprise
37 reviews

Ken jij YourSurprise? YourSurprise is een webshop welke cadeau artikelen aanbiedt. Er zijn meer dan 1000 cadeaus op de website te bekijken en te ko...

Plarium - online strategy
7 reviews

Plarium: Ervaringen Vecht tegen of met Spartanen, Perzen, Vikingen, mutanten en piraten!Hou jij van gamen? Doe jij dat het liefst gratis en online...

Red je Boeketje

Red je Boeketje is een initiatief dat in het leven is geroepen tijdens de coronacrisis, net als bijvoorbeeld #Helpdehoreca. Het is zowel bedoeld om geïsoleerde ouderen als de noodlijdende telersindustrie een hart onder de riem te steken.

Wat vind jij van dit initiatief? Steun jij het of zie jij verbeterpunten? Op deze reviewpagina voor Red je Boeketje kunnen deelnemers aan dit iniatief hun beoordelingen en meningen delen in een review over het bedrijf. Is het bijvoorbeeld gemakkelijk om op deze manier een steentje bij te dragen? En hoe zien de boeketten er in het echt uit?

Wat is Red je Boeketje?

De Nederlandse bloemenindustrie is wereldberoemd. Jaarlijks worden vele bloemen over de hele wereld geëxporteerd. Door de coronacrisis is dit grotendeels en plotseling tot een halt gekomen. Bloemen kun je niet bewaren, dus veel bloemen worden vernietigd of niet eens meer geplukt. En dat is natuurlijk zonde.

Aan de andere kant zitten veel ouderen nu in een verplichte en eenzame isolatie, omdat zij de meest kwetsbare groep zijn om het coronavirus te krijgen en ernstige complicaties te ontwikkelen. Deze isolatie is dus noodzakelijk, maar ook een noodzakelijk kwaad. Veel ouderen zijn hierdoor namelijk extra eenzaam. Koning Willem-Alexander riep in zijn toespraak op dat het eenzaamheidsvirus moet worden bestreden

Wat is het doel van Red je Boeketje?

Deze twee problemen samen probeert het initiatief Red je Boeketje tegelijk te bestrijden. Het doel is "alle ouderen in verzorgingstehuizen blij maken met een prachtig boeket", zo meldt het op de website.  

Concreter gaat het om 120.000 geïsoleerde ouderen in verzorgingshuizen die geen bezoek meer mogen ontvangen, maar nu toch een boeketje ontvangen. En om talloze bloemisten, bezorgers en anderen die zo toch nog inkomsten ontvangen voor bloemen die ze anders hadden moeten weggooien.

Hoe werkt Red je Boeketje?

Wie deelneemt aan Red je Boeketje, kan voor € 15,- een boeket bestellen en laten bezorgen. Je kunt hiermee een oudere blij maken, maar je mag het ook aan iemand anders sturen, bijvoorbeeld een zorgverlener, je moeder of een vriendin. De verzendkosten zijn gratis. 

Ook kun je doneren via een sms met een bedrag naar keuze via iDeal. Je stuurt dan eerst een sms om aan te geven dat je wilt doneren, vervolgens krijg je een gratis sms terug, waarna je het bedrag kunt bepalen en betalen via iDeal.

Wie zijn de iniatiefnemers van Red je Boeketje?

Red je Boeketje is een iniatief vanuit de bloemenindustrie en aanverwante industrieën. De initiatiefnemers zijn onder andere teler Bloominess, bloemist Frederique's Choice, mattrassenwinkel Matt Sleeps en bezorgdienst Red je Pakketje,

Hoe betrouwbaar is Red je Boeketje?

Red je Boeketje beschrijft zichzelf als een spontane actie om zowel ouderen als telers te helpen. Hoe goed werkt het iniatief volgens jou? Heb jij hier een boeket besteld? Dan horen wij graag hoe dat is bevallen! 

Was het bijvoorbeeld gemakkelijk om een bestelling te plaatsen? Heb je het boeket kunnen volgen? Hoe was de reactie bij ontvangst?

Wij lezen graag jouw ervaringen in een review over Red je Boeketje op NederlandReview! 

}