NederlandReview

  Ervaringen Matt Sleeps

  Een goede nachtrust is essentieel voor je algemene gezondheid. Voor een goede nachtrust heb je echter wel een degelijk bed nodig en een comfortabel matras. Dus waar kun je die nou het beste halen? Één winkel die zich richt op matrassen en andere slaapbenodigdheden is Matt Sleeps. Maar wat voor kwaliteit matrassen zal dit bedrijf verkopen? Zullen ze je echt wel die fijne dromen bezorgen zodat je uitgerust aan een nieuwe dag kunt beginnen, of zul je alsnog vermoeid opstaan? Zul je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Matt Sleeps de matras bij je thuis heeft afgeleverd? En wat kun je verwachten van de klantenservice van Matt Sleeps? De beste mensen om je meer over dit slaapbedrijf te vertellen zijn de klanten die al eens bij Matt Sleeps geshopt hebben. Lees hun reviews om erachter te komen wat jij van Matt Sleeps kunt verwachten. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je helpen in je beslissing wel of niet iets bij Matt Sleeps te kopen.

  Over Matt Sleeps

  Matt Sleeps is een bedrijf dat matrassen aanbiedt. Alle medewerkers bij Matt Sleeps hebben dezelfde passie, en dat is slapen. Op hun website beweren ze dat de dagen voor hen nooit te kort kunnen zijn. Daarom willen zij ook jou een goede nachtrust bezorgen. Ze hebben zelfs studenten van de TU Delft bij de productie betrokken om zo “de heilige graal van de nachtrust” te vinden. Uiteindelijk zijn ze tot een matras gekomen die, volgens hen, alles combineert wat een matras goed maakt. De matras 25 centimeter hoog en bestaat, volgens Matt Sleeps, uit duurzame materialen. Er zijn 6 comfort opties. Je kunt de matras dus naar believen harder of juist zachter maken. Standaard wordt de matras in medium geleverd, maar je kunt lagen omdraaien om de hardheid aan te passen.


  Het unboxen van een Matt Sleeps Matras.

  Diensten van Matt Sleeps

  De Matt Matras kan online besteld worden. Matt Sleeps belooft dat ze de matras dan al de volgende werkdag komen brengen. Ze zullen hem bij je thuis bezorgen, dus je hoeft er niet zelf mee te slepen. Je kunt de matras van Matt Sleeps 120 nachten proberen. Mocht je binnen die tijd niet overtuigd zijn dat dit de matras is die je wilt houden, dan komt Matt Sleeps de matras kosteloos weer ophalen. Ze zijn er namelijk zeker van dat dit niet hoeft. Ook heeft Matt Sleeps een klantenservice om je te helpen als je een vraag of probleem hebt. Ze staan je graag te woord.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Matt Sleeps

  Slaap jij al op een matras van Matt Sleeps of heb je er in ieder geval één uitgeprobeerd? Dan willen wij graag meer horen over jouw ervaring met deze slaapwinkel. Hoe comfortabel is de matras? Is het echt zo makkelijk om lagen aan te passen en de matras daarmee harder of zachter te maken? Kwam de bezorgservice van Matt Sleeps inderdaad de volgende dag al aan met je nieuwe matras? Heb je de matras gehouden? En kon de klantenservice van Matt Sleeps je echt helpen toen je een vraag had? Schrijf een review en laat ons weten wat jij van Matt Sleeps vindt.

  Matt Sleeps
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  9,2
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9,4

  Service

  9,4

  Prijs

  8,6

  Leveren

  9,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Matt matras

  Leuk concept, maar uiteindelijk niet het gewenste slaapcomfort.

  Door: Wim13-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7,5

  Zo blij met het Matt matras

  Afgelopen jaar zoveel matrassen geprobeerd, de een te hard ander te warm, dan weer te zacht. Ik had de moet al bijna opgegeven tot een collega mij tipte op het aanpasbare matras van Matt Sleeps adviseerden. Zowel ik als mijn vrouw zijn helemaal weg van het matras. Eindelijk een bedrijf die de belofte ook waard maakt.

  Door: Frederik 08-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Een innovatief concept!

  Na veel uitzoekwerk besloten om het Matt matras te bestellen. Dat je het hard of zachter kunt maken sprak ons meteen erg aan. We slapen nu beide op een andere hardheid en zijn super tevreden over de service en dit innovatieve concept.

  Door: Myrthe 03-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Matt Sleeps

  Uw beoordeling