NederlandReview

    Ervaringen ReBuy

    ReBuy is Europees een leider op de markt voor wat betreft tweedehands gebruikte elektronica. Zij zijn opgericht in 2005 en hebben al ruim tien jaar ervaring en kopen en verkopen een ruim assortiment producten zoals tablets, gameconsoles, smartphones, camera’s, etc. Er worden bij reBuy zo’n 100.000 producten per dag verwerkt door vijfhonderd medewerkers. Zij kopen de gebruikte producten in, repareren en refurbishen deze en zetten ze vervolgens weer in de verkoop. Zo maken ze het mogelijk voor consumenten om nog wat te verdienen aan producten die je niet meer gebruikt, en om voor een voordelige prijs in het bezit te komen van producten die je graag wilt hebben.

    Diensten

    Bij reBuy kun je je oude elektronica heel eenvoudig verkopen. Op de website kies je eerst uit één van de volgende categorieën:

    • Telefoons
    • Tablets
    • Consoles
    • Camera’s en Lenzen
    • Koptelefoons
    • Speakers
    • Smartwatches
    • Horloges


    AKMU - ‘RE-BYE', klinkt als reBuy

    Verzenden

    Vervolgens ga je verder in het keuzemenu, hier kies je het merk, het model, en geef je aan wat de staat van de apparatuur is en of je er nog accessoires bij hebt. Werkt alles nog, hoe ziet het apparaat eruit en dergelijke. Wanneer je alle vragen hebt beantwoord, krijg je een prijsvoorstel. Lijkt dit je wat, dan kun je vervolgens klikken op ‘In Verzendpakket’. Als je meerdere producten wilt verkopen, kun je deze aan je verzendpakket toevoegen. Bevestig door op ‘Verkoop afronden’ te klikken. Daarna kun je een PostNL verzendetiket aanmaken. De enige kosten die je hebt zijn de verpakkingskosten. Je kunt per keer maximaal drie pakketten versturen. Schrijf het IMEI- en volgnummer op en bewaar deze voor het geval een pakket onverhoopt zoekraakt. Je ontvangt een e-mail als het pakket is ontvangen.

    Beoordeling

    ReBuy onderzoekt de kwaliteit van het product, op basis van de waarde die het voor de verkoop heeft. Zij volgen daarbij een aantal richtlijnen, als de beoordeling klaar is, krijg je een e-mail. Hierna wordt de prijs van je artikel op jouw reBuy.nl account toegevoegd. Dit kun jij vervolgens overmaken naar je bankrekening. Het onderzoek duurt normaal gesproken 1 tot 3 dagen. Mocht na onderzoek blijken dat je toestel minder waard is ontvang je een nieuw prijsvoorstel. Deze hoef je niet te accepteren, je mag dan je artikel retour vragen of je mag vragen om het apparaat te laten recycleren.

    Klachten

    Voor vragen of problemen kun je op vele manieren contact met de Klantenservice leggen. Dit kan via de live chat, door een e-mail te sturen naar support@rebuy.nl of door te bellen naar (020) 70 185 19. Dit laatste kan van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 18.00 uur.

    Jouw review

    Heb jij al eens een product verkocht via www.reBuy.nl? Wat vond je van de afwikkeling hiervan, en vind je dat je een eerlijke prijs hebt gekregen, of viel het bod uiteindelijk toch tegen? Laat jouw review over hen dan ook hier achter, zodat anderen kunnen profiteren van jouw kennis!

    Is het een goed idee om je oude consoles, smartphones, koptelefoons etc. aan te bieden voor verkoop bij reBuy? Lees het bij NederlandReview!

    ReBuy
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (62)

    5,4
    40% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5,6
    Service
    rating
    5,4
    Prijs
    rating
    5,4
    Leveren
    rating
    5,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    ipad 4

    Ipad 4 opgestuurd, verkeerde in nieuwstaat en bod via de site was 140,-
    Na 2 weken een tegenbod van 104,-
    Dit lijkt een standaard aktie te zijn van dit bedrijf. lokken met aantrekkelijke prijzen en hopen dat mensen het erbij laten zitten.
    Stuur je spullen niet op naar dit bedrijf! op Marktplaats zul je een betere prijs krijgen.

    Door: Merijn 27-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Controller

    Zolang je geen problemen hebt met je product is het prima, kopen gaat makkelijk en levering is snel. Maar nu heb je binnen 2 maanden na aankoop een defect. Tja.. dan wordt het heel erg veel geduld hebben. Eerst gaat je pakket naar Zwolle en moet daar verwerkt worden, gaan zo een aantal dagen overheen. Vervolgens moet het pakket van Zwolle naar Duitsland. Weer een aantal dagen kwijt. Eenmaal aangekomen in Duitsland moet het artikel ook nog voor de reparatie opgestuurd worden. Al met al ben je dus echt heel lang onderweg voor je eens een werkend of ander apparaat hebt. Mailverkeer is erg vaag hierover en het is maar wachten wanneer je eens je aankoop terug gaat krijgen. Een replacement versturen doen ze sowieso niet, ook al is alles wat ze verkopen refurbished. Erg onlogisch. Ik zal hier niet meer kopen in de toekomst.

    Door: Rex 30-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Verkoop samsung galaxy s7 en nikon coolpixcamera

    Hallo,

    Een nare nasmaak overgehouden aan de verkoop van mijn samsung galaxy s7. Hij was echt in goede staat en nooit problemen mee ondervonden. Eerste bieding was €120,- (duidelijk een lokkertje, achteraf), uiteindelijke bod €12,-. (nee, geen typfout). Ook mijn nikon coolpix camera opgestuurd met een oorspronkelijk bod van €49,-. Deze camera is nooit gebruikt en heeft altijd in doos gezeten, dus echt nieuw. Opgestuurd en u raad het al. Gebruikerssporen aangetroffen. Tegenbod €0,-, maar wel willen recyclen. Nou, toen was het compleet. Ruikt echt ontzettend naar oplichting. Eerst binnenhalen met een lokkertje en dan belachelijk onderhandelen. Met andere aankoopsite dit probleem nooit gehad, want verkoop altijd perfecte spullen. Mijn advies, niet aan beginnen met rebuy. Te mooi om waar te zijn.................
    Nu nog afwachten hoe ik mijn producten weer terugkrijg, want daar heb ik ook weinig vertrouwen in. Gelukkig voordien duidelijk foto's gemaakt van de producten, dus...............

    Door: Danny 22-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    verkoop van een iphone 7 128gb

    Bespaar jezelf het gedoe om een product naar dit bedrijf te sturen. Online krijg je waarschijnlijk een prima prijs maar achteraf zal dit heel erg tegenvallen en dan begin ik nog niet over het feit dat het 2 weken heeft geduurd om überhaupt een taxatie te ontvangen.

    online taxatie 227€
    daadwerkelijke prijs 97€

    Zonde van je tijd en nu nog maar afwachten wanneer ik mijn iphone weer terug heb en in dezelfde staat als dat ik deze heb opgestuurd.

    Door: lucas hillen 23-09-2019
    Rex 30-10-2019

    Voor 97 wil iedereen die Iphone 7 wel kopen. Marktplaats krijg je er zeker het 3 dubbele voor.

    Elvi 31-10-2019

    Heb je je telefoon wel teruggekregen? Ik wacht al weken op die van mij

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    verkoop objectief

    Via de website een mooi bod gekregen op een objectief. Dus stuurde mijn zo goed als nieuwe objectief op en kreeg met een week een bericht dat helaas niet tot aankoop kon worden overgegaan omdat de rubberen ring scheef zou zitten???
    Of ik hem daar wilde laten ter vernietiging of dat ik hem terug wilde ontvangen. Heb hem terug laten sturen en inderdaad, het rubber zat een beetje scheef.
    Maar ... dat was zeker niet zo toen ik hem verzond. Blijkbaar zijn ze zo goed op zoek gegaan naar mankementen, dat ze toen ze er geen konden vinden, maar zelf 1 hebben gemaakt. Jammer genoeg voor ReBuy heb ik foto's van voor het verzenden en daar was duidelijk op te zien dat het rubber mooi strak om het objectief zat.
    Voor mij nooit meer ReBuy. Wat een prutsers.

    Door: Inez 19-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    iPad Pro 12.9

    Verzending duurde 8 dagen ( 6 werkdagen). De oplader + snoer zijn niet van apple. Dit merk je meteen. Na een paar keer gebruiken kreeg ik de melding "dit accessiore wordt niet ondersteunt". Ik had persoonlijk liever eengebruikt maar origineel snoertje gehad om mijn ipad mee op te laden.

    Door: Tamara daarens 13-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5
    rating

    verkoop Macbook

    Ik heb laatst mijn laptop (Apple Macbook) opgestuurd omdat ik er ongeveer 350,- euro voor zou ontvangen. Na review was mijn laptop plotseling nog maar 70 euro waard! Natuurlijk ben ik daar niet mee akkoord gegaan en de laptop retour laten sturen. Bij uitpakken zie ik dat er een hele diepe kras over de behuizing zit! Toch wel behoorlijk pissig dat mijn product door hun is beschadigd. Nu krijg ik er helemaal niets meer voor! Nooit meer Rebuy!

    Door: Marloes 15-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Verkoop IPad air

    Site overzichtelijk en duidelijk. Goed en duidelijk op de hoogte gehouden via e-mail contact, en site volgen van de verkoop van je product.
    Minpunten:IPad Air opgestuurd. In Uitstekende staat met bijhorende adapter opgestuurd. Had het er niet echt een positief gevoel over. Had ik maar na mij gevoel geluisterd, en veel negatieve reviews van Rebuy. Wat ik meestal wel doe,maar bij deze niet aan gegaan. Helaas. Kreeg melding dat de IPad Air NIET DEED EN DAT HET SCHERM KAPOT WAS. Schept mij verbazing want het was in originele verpakking verpakt,en weer verpakt in een andere grotere doos met opvulling. Kan mij niet voorstellen dat het bij transport is gebeurt. Dat terzijde laat de iPad air retour sturen,na het lezen van zoveel negatieve reviews. Contact gezocht telefonisch en mij verhaal gedaan. We zullen zien. Mensen die goede ervaringen, mooi meegenomen. Maar Rebuy zal ook een aantal goed keuren, anders gaat het opvallen? En wat afgekeurd wordt hopen ze dat de klant het laat recyclen, en zelf door verkoopt. Zoveel mensen die tegen de zelfde problemen aanlopen, kan geen toeval zijn. Want ik weet dondersgoed in wat voor staat ik iets heb opgestuurd. Dochter teleurgesteld in haar verkoop dat vindt ik nog wel het ergste.

    Door: Modernwit 03-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Oplichters

    Bericht gekregen dat mijn telefoon volgens Rebuy zwaar beschadigd is en daarom de verkoop niet kan doorgaan. Vreemd, toestel in bubbeltjes folie en bubbeltjes envelop en in beschermhoesje van de telefoon in goede staat verstuurd en nu zou toestel ineens zwaar beschadigd zijn. Vind het zeer knap. Op retourneren gedrukt maar als ik de review van de laatste tijd lees ben ik bang dat naar mijn toestel en geld kan fluiten. Wat een oplichters, klinkt allemaal heel goed maar nooit meer rebuy

    Door: Ollie79 11-03-2019
    Peter - reBuy 12-03-2019

    Beste Ollie79, Bedankt voor uw review aan reBuy. Wat ontzettend vervelend dat we uw telefoon niet hebben kunnen aankopen. Om de kwaliteit aan onze verkoopkant te garanderen, moeten we tijdens de controle erg streng zijn. We sturen uw product kosteloos retour en zal deze binnen 2-3 werkdagen thuis ontvangen. Met vriendelijke groet, Peter - reBuy

    Keesx 20-03-2019

    Soortgelijke ervaring, toestel zou sterke gebruikersporen hebben, geen 77 euro waard, slechts 26 euro. Dus gevraagd on terug te sturen, weggeven doe ik zelf wel. Voor mij geen Rebuy meer !!!!

    Rob Hilkman 27-03-2019

    NOOIT MEER REBUY! Toestel zou beschadigd zijn, is NIET het geval. Dus: terugsturen en zélf weggooien. Ik gun het ze niet!

    Marloes 15-07-2019

    Mijn laptop ook opgestuurd (bubbeltjes plastic en alles ter bescherming eromheen) bij het uitpakken zijn ze zo grof geweest dat er diepe krassen op mijn laptop zitten. Nu niets meer waard...

    Nic 12-09-2019

    Helaas hier een zelfde ervaring. 2 telefoons opgestuurd, waarvan 1 in perfecte staat. Maar zou ineens sterke optische schade hebben. De 2e viel ongeveer uit elkaar volgens rebuy. Klopt niet. Ik heb alles in goede staat verstuurd in originele verpakking met extra bescherming.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Oplichters!

    Aantal weken terug mijn IPhone 6 die in perfecte staat was verkocht aan rebuy. Dat hij in perfecte staat was kan ik bevestigen met filmpjes en foto’s die ik gemaakt hebt voor ik hem verstuurde. Vervolgens kreeg ik een mail waarin vermeld werd dat het toestel gecontroleerd is, en er alles aan kapot was!!! Schandalig!! Ik heb gekozen voor het toestel retourneren. Hiervan kreeg ik een mail met een link waarin ik mijn verzending kon volgen, een valse link! Wat hij werkte niet. Op de site staat, wanneer ik inlog, dat dan retourzending al door mij is ontvangen?!! Ik heb tot op heden nog niets van mijn eigen toestel terug gezien. Hopelijk komt hij nog snel terug in hopelijk ook de staat waarin ik hem aam rebuy heb opgestuurd. Wil je contact dan is dit ook nog eens alleen in het Duits of Engels? Slechte zaak! Een grote oplichters website, NOOIT GEBRUIKEN!!

    Door: Lies 06-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Ontevreden!

    Telefoon gekocht via de website. Deze was in eerste instantie goed geleverd, maar het schermpje leek los te zitten. Omdat ik deze zonder moeite terug op de plaats kon duwen en de telefoon helemaal goed was verder heb ik daar niet meer naar omgekeken. Helaas ging binnen een jaar het scherm opnieuw los, met een kapotte telefoon tot gevolg. Heb de telefoon teruggestuurd, maar volgens Rebuy was er een technisch probleem aan de binnenkant van de telefoon, en was dit mijn eigen schuld. Niet mee eens natuurlijk, maar volgens de vrouw aan de telefoon niks dat ik er aan kon doen. Bestel nooit meer bij Rebuy. Slecht bereikbaar, slechte service.

    Door: M.M. 05-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Niet met rebuy in zee

    Mijn iPad verkocht via rebuy. Na n week hoor je niks van ze. 2 weken ook niet. Dus heb ik gebeld ( Duits of Engels) en toen zeiden ze dat t pakketje achter was gebleven in Zwolle. Uiteindelijk de verkoop geannuleerd en na 2 weken duurde het pas voordat ik m'n iPad terugkreeg. Dus verkoop maar gewoon je oude iPad of iPhone maar via Sobby.nl. Die krijgen n dikke 10 omdat ze ook precies geven wat is afgesproken en al na 3 werkdagen. Rebuy is geen ster waard. !!!!!

    Door: Jane 28-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Nu snap ik hoe Rebuy z'n geld verdient!

    Nu snap ik hoe Rebuy z'n geld verdient! Mensen die alsnog niets voor hun ingezonden apparatuur krijgen en het dan zelf ook niet meer terug willen, om vervolgens gewoon verkocht door Rebuy! Dit is mijn ervaring;
    Een hagelnieuwe Canon kitlens aangeboden. Er werd ruim 56 euro voor geboden. Eenmaal aangekomen bij Rebuy werd er beweert dat er stof lens zat, afdrukken op de rubberen ring en lichte beschadigingen op het op de lens mount!
    Er werd niets meer voor geboden!
    Er op gereageerd, maar geen reactie. Dus maar terug laten sturen..... Thuis zelf minutieus naar de lens gekeken en NIETS te vinden!
    DUS LAAT HET ALTIJD TERUGSTUREN! (dan stappen ze wellicht af van deze manier van zakendoen)

    Door: Jeroen 27-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Aankoop refurbished iPhone se

    Lange levertijd, na levering blijkt batterij maar tot 29% op te laden, niks gerefurbished. Geen Nederlandstalige klantenservice, duurt mega lang voor er een reactie komt. Telefoon direct retour gestuurd, na 2 weken eindelijk bericht dat hij retour is in Duitsland, nu nog 3 weken wachten op bericht dat hij gecontroleerd is en dan zal het nog wel weken duren voor er eindelijk terugbetaald word. Bestel hier nooit meer.

    Door: Thea 22-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Goede ervaringen

    Ik heb 2 keer gebruik gemaakt van reBuy. Beide waren goede ervaringen en alles snel en vakkundig afgehandeld
    De eerste keer waren het 2 telefoons en de 2de keer een tablet.
    op basis van deze ervaring nog een keer doen. Ben wel geschrokken van alle negatieve commentaren. Zou ik dan geluk hebben gehad?

    Door: Corrie Megens 12-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    Geen zaken doen met reBuy

    Ik heb mijn oude telefoon opgestuurd naar dit bedrijf. Hier zou ik zo'n €75,- euro voor krijgen. Na ontvangst kreeg ik te horen dat ze mijn telefoon niet konden inkopen. Er zou een code opzitten. Voordat ik mijn telefoon opgestuurd heb, heb ik alle gegevens gewist en de telefoon teruggezet naar fabrieksinstellingen. Meerdere keren contact hierover gehad met Rebuy, maar ik kreeg steeds geen antwoord en zou teruggemaild worden. Dit gebeurde niet, dus moest ik er zelf achteraan. Ik kreeg uiteindelijk geen uitgebreide uitleg en er werd niet gereageerd op mijn mailtjes. Toen heb ik ervoor gekozen om mijn telefoon terug te sturen naar mij. Zojuist weer ontvangen en er zit dus helemaal geen code ter vergrendeling op. Wat een afzetters bij reBuy!

    Door: Tessa 20-12-2018
    A Bol 02-02-2019

    Oplichters. Mijn s6 wit, volledig nieuw zonder enige kras, met een compleet nieuwe ongebruikte lader er bij, bleek volgens REBUY een krasje op de achterkant te hebben en het snoer van de lader was niet optimaal. (nieuw ongebruikt dus). Volgens de site van rebuy € 138,- waard , maar het bedrag werd verlaagd naar € 33,-., vanwege krasje en niet goed werkend snoertje. Vanzelfsprekend terug laten sturen. Niks krasje op achterkant, ook nieuwe snoer werkte met de nieuwe adapter prima. Proberen maar wat. Wie trapt hier wel in, vraag ik mij af. Toestel laten testen, alles was 100% in orde en volledig krasvrij (achterkant en scherm). Meer dan € 138,- waard werd gezegd. Wat is er mis bij Rebuy. Vorig jaar nog betrouwbaar, maar nu niet meer dus.

    Wilfried 05-02-2019

    Oplichters inderdaad. Begin dit jaar heeft mijn dochter haar iPhone opgestuurd. Kreeg nog bericht dat het toestel aangekomen was en na enkele dagen zou er een berichtje volgen over de afhandeling. Het blijft stil en na enkele weken krijgt ze een berichtje dat de verkoop is geannuleerd omdat het toestel niet is ontvangen. Navraag via contactformulier levert niets op. Ze is haar telefoon dus gewoon kwijt. Geen zaken doen met Rebuy.

    Kees 20-03-2019

    Ik lees nu alle reacties, ik hoop dat ik mijn telefoon terug krijg /

    Alex 23-04-2019

    Oei ben blij dat ik dit allemaal gelezen heb,dacht met een bonafide onderneming te doen te hebben,wil nmlk mijn oude iPad vervangen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Verkoop iPhone 5s

    Mijn goed werkende iPhone 5s opgestuurd voor verkoop. Kon op de site vinden wat de prijs zou zijn die ik hiervoor nog kreeg. Een paar dagen later kreeg ik een nieuw bod, wat de helft was van wat ik vond bij een goed werkende telefoon. Kon terug vinden dat het kwam omdat het scherm niet goed werkte. Dit was bij mij nog nooit het geval geweest. Heb geprobeerd contact op te nemen maar kreeg na meerdere mails geen reactie. Besloten om mijn telefoon terug te laten sturen. Deze goed ontvangen na een paar dagen. Maar wat bleek, hij werkte nog steeds goed. Geen problemen met het scherm. Heb toch sterk mijn twijfels bij deze organisatie.

    Door: Anne 24-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Toestel niet in aanmerking voor volledige vergoeding

    Helaas kreeg ik een melding dat er dode pixels aanwezig waren bij een Samsung toestel. Toestel dus laten retourneren. Dit laten controleren bij een winkel en niets mankeerde er aan toestel.
    Bij een andere leverancier (Parc-Ink) aangeboden. Ook geen problemen ondervonden en toestel VOLLEDIG in aanmerking gekomen voor vergoeding.
    Geen goede ervaringen met Rebuy. Voel mij dus benadeeld door dit bedrijf.

    Door: Anton 05-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    OPLICHTERS met slechte service

    mijn samsung S6( zwarte ) opgestuurd in goede staat. ik belde er gewoon nog mee net voor we deze opstuurde. Kreeg na enige tijd een email dat de microphone en het geluid niet goed werkte. en kreeg daardoor een belachelijk laag bod, maar kreeg ook de optie om de telefoonterug te krijgen. Dat had ik dan liever. En wat schetste mijn verbazing ik kreeg een paarse mini samsung retour. Een geheel andere telefoon dus. Bellen is rampzalig met de custumer service email misschien nog wel meer, De aanhouder wint dacht ik. en ja hoor we hadden eindelijk iemand die ons verder zou gaan helepn, Ze gingen op zoek naar mijn telefoon en de paarse mini konden we kosteloos met DHL retourneren. Maar het label wat we kregen konden we niet bij DHL NL gebruiken. Bleek voor Duitsland te zijn. Weer bellen , weer emailen en tot op de dag van vandaag geen enkele reactie Erg frustrerend.Maanden verder en nog geen steek verder gekomen Oftewel geen zaken mee doen !!!!Ze hebben mooi mijn goede telefoon voor niets nu. Oplichters

    Door: Judith Bogaarts 27-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Mooi verhaal die zij niet waar maken

    Anderhalve week geleden heb ik een Samsung tablet opgestuurd, in prima staat met een beschadiging op de achterkant na. Heb deze tablet nooit gebruikt in alle jaren. In al deze tijd krijg ik geen informatie waar mijn pakket nu is alleen dat hij onderweg is naar het Rebuy kantoor en of hij al is aangekomen, krijg ik nu een bericht dat zij mijn tablet toch niet meer willen opkopen omdat er teveel beschadigingen op zouden zitten. Dit is echter totaal niet waar want ik zou mijn tablet anders echt niet durven opsturen en er geld voor vragen, dan ga ik wel naar Marktplaats. Ze houden je voor de gek met ongegronde argumenten en eerst het leuke opkoop bod waar je niks of niet eens de helft van terug ziet. Zorg dus dat je of een andere site zoekt waar ze ook oude electronica opkopen of ga naar een winkel in je stad, want daar kunnen ze je tenminste niet oplichten zoals rebuy dat doet.

    Door: Janneke 24-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over ReBuy

    Uw beoordeling