Ervaringen ReBuy

ReBuy is Europees een leider op de markt voor wat betreft tweedehands gebruikte elektronica. Zij zijn opgericht in 2005 en hebben al ruim tien jaar ervaring en kopen en verkopen een ruim assortiment producten zoals tablets, gameconsoles, smartphones, camera’s, etc. Er worden bij reBuy zo’n 100.000 producten per dag verwerkt door vijfhonderd medewerkers. Zij kopen de gebruikte producten in, repareren en refurbishen deze en zetten ze vervolgens weer in de verkoop. Zo maken ze het mogelijk voor consumenten om nog wat te verdienen aan producten die je niet meer gebruikt, en om voor een voordelige prijs in het bezit te komen van producten die je graag wilt hebben.

Diensten

Bij reBuy kun je je oude elektronica heel eenvoudig verkopen. Op de website kies je eerst uit één van de volgende categorieën:

  • Telefoons
  • Tablets
  • Consoles
  • Camera’s en Lenzen
  • Koptelefoons
  • Speakers
  • Smartwatches
  • Horloges


AKMU - ‘RE-BYE', klinkt als reBuy

Verzenden

Vervolgens ga je verder in het keuzemenu, hier kies je het merk, het model, en geef je aan wat de staat van de apparatuur is en of je er nog accessoires bij hebt. Werkt alles nog, hoe ziet het apparaat eruit en dergelijke. Wanneer je alle vragen hebt beantwoord, krijg je een prijsvoorstel. Lijkt dit je wat, dan kun je vervolgens klikken op ‘In Verzendpakket’. Als je meerdere producten wilt verkopen, kun je deze aan je verzendpakket toevoegen. Bevestig door op ‘Verkoop afronden’ te klikken. Daarna kun je een PostNL verzendetiket aanmaken. De enige kosten die je hebt zijn de verpakkingskosten. Je kunt per keer maximaal drie pakketten versturen. Schrijf het IMEI- en volgnummer op en bewaar deze voor het geval een pakket onverhoopt zoekraakt. Je ontvangt een e-mail als het pakket is ontvangen.

Beoordeling

ReBuy onderzoekt de kwaliteit van het product, op basis van de waarde die het voor de verkoop heeft. Zij volgen daarbij een aantal richtlijnen, als de beoordeling klaar is, krijg je een e-mail. Hierna wordt de prijs van je artikel op jouw reBuy.nl account toegevoegd. Dit kun jij vervolgens overmaken naar je bankrekening. Het onderzoek duurt normaal gesproken 1 tot 3 dagen. Mocht na onderzoek blijken dat je toestel minder waard is ontvang je een nieuw prijsvoorstel. Deze hoef je niet te accepteren, je mag dan je artikel retour vragen of je mag vragen om het apparaat te laten recycleren.

Klachten

Voor vragen of problemen kun je op vele manieren contact met de Klantenservice leggen. Dit kan via de live chat, door een e-mail te sturen naar support@rebuy.nl of door te bellen naar (020) 70 185 19. Dit laatste kan van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 18.00 uur.

Jouw review

Heb jij al eens een product verkocht via www.reBuy.nl? Wat vond je van de afwikkeling hiervan, en vind je dat je een eerlijke prijs hebt gekregen, of viel het bod uiteindelijk toch tegen? Laat jouw review over hen dan ook hier achter, zodat anderen kunnen profiteren van jouw kennis!

Is het een goed idee om je oude consoles, smartphones, koptelefoons etc. aan te bieden voor verkoop bij reBuy? Lees het bij NederlandReview!

ReBuy
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (57)

5,6
44% Zou hier weer kopen!

Bestellen

5,8

Service

5,6

Prijs

5,6

Leveren

5,8

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

iPad Pro 12.9

Verzending duurde 8 dagen ( 6 werkdagen). De oplader + snoer zijn niet van apple. Dit merk je meteen. Na een paar keer gebruiken kreeg ik de melding "dit accessiore wordt niet ondersteunt". Ik had persoonlijk liever eengebruikt maar origineel snoertje gehad om mijn ipad mee op te laden.

Door: Tamara daarens13-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5,5

verkoop Macbook

Ik heb laatst mijn laptop (Apple Macbook) opgestuurd omdat ik er ongeveer 350,- euro voor zou ontvangen. Na review was mijn laptop plotseling nog maar 70 euro waard! Natuurlijk ben ik daar niet mee akkoord gegaan en de laptop retour laten sturen. Bij uitpakken zie ik dat er een hele diepe kras over de behuizing zit! Toch wel behoorlijk pissig dat mijn product door hun is beschadigd. Nu krijg ik er helemaal niets meer voor! Nooit meer Rebuy!

Door: Marloes15-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Verkoop IPad air

Site overzichtelijk en duidelijk. Goed en duidelijk op de hoogte gehouden via e-mail contact, en site volgen van de verkoop van je product.
Minpunten:IPad Air opgestuurd. In Uitstekende staat met bijhorende adapter opgestuurd. Had het er niet echt een positief gevoel over. Had ik maar na mij gevoel geluisterd, en veel negatieve reviews van Rebuy. Wat ik meestal wel doe,maar bij deze niet aan gegaan. Helaas. Kreeg melding dat de IPad Air NIET DEED EN DAT HET SCHERM KAPOT WAS. Schept mij verbazing want het was in originele verpakking verpakt,en weer verpakt in een andere grotere doos met opvulling. Kan mij niet voorstellen dat het bij transport is gebeurt. Dat terzijde laat de iPad air retour sturen,na het lezen van zoveel negatieve reviews. Contact gezocht telefonisch en mij verhaal gedaan. We zullen zien. Mensen die goede ervaringen, mooi meegenomen. Maar Rebuy zal ook een aantal goed keuren, anders gaat het opvallen? En wat afgekeurd wordt hopen ze dat de klant het laat recyclen, en zelf door verkoopt. Zoveel mensen die tegen de zelfde problemen aanlopen, kan geen toeval zijn. Want ik weet dondersgoed in wat voor staat ik iets heb opgestuurd. Dochter teleurgesteld in haar verkoop dat vindt ik nog wel het ergste.

Door: Modernwit03-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Oplichters

Bericht gekregen dat mijn telefoon volgens Rebuy zwaar beschadigd is en daarom de verkoop niet kan doorgaan. Vreemd, toestel in bubbeltjes folie en bubbeltjes envelop en in beschermhoesje van de telefoon in goede staat verstuurd en nu zou toestel ineens zwaar beschadigd zijn. Vind het zeer knap. Op retourneren gedrukt maar als ik de review van de laatste tijd lees ben ik bang dat naar mijn toestel en geld kan fluiten. Wat een oplichters, klinkt allemaal heel goed maar nooit meer rebuy

Door: Ollie7911-03-2019
Peter - reBuy12-03-2019

Beste Ollie79, Bedankt voor uw review aan reBuy. Wat ontzettend vervelend dat we uw telefoon niet hebben kunnen aankopen. Om de kwaliteit aan onze verkoopkant te garanderen, moeten we tijdens de controle erg streng zijn. We sturen uw product kosteloos retour en zal deze binnen 2-3 werkdagen thuis ontvangen. Met vriendelijke groet, Peter - reBuy

Keesx20-03-2019

Soortgelijke ervaring, toestel zou sterke gebruikersporen hebben, geen 77 euro waard, slechts 26 euro. Dus gevraagd on terug te sturen, weggeven doe ik zelf wel. Voor mij geen Rebuy meer !!!!

Rob Hilkman27-03-2019

NOOIT MEER REBUY! Toestel zou beschadigd zijn, is NIET het geval. Dus: terugsturen en zélf weggooien. Ik gun het ze niet!

Marloes15-07-2019

Mijn laptop ook opgestuurd (bubbeltjes plastic en alles ter bescherming eromheen) bij het uitpakken zijn ze zo grof geweest dat er diepe krassen op mijn laptop zitten. Nu niets meer waard...

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Oplichters!

Aantal weken terug mijn IPhone 6 die in perfecte staat was verkocht aan rebuy. Dat hij in perfecte staat was kan ik bevestigen met filmpjes en foto’s die ik gemaakt hebt voor ik hem verstuurde. Vervolgens kreeg ik een mail waarin vermeld werd dat het toestel gecontroleerd is, en er alles aan kapot was!!! Schandalig!! Ik heb gekozen voor het toestel retourneren. Hiervan kreeg ik een mail met een link waarin ik mijn verzending kon volgen, een valse link! Wat hij werkte niet. Op de site staat, wanneer ik inlog, dat dan retourzending al door mij is ontvangen?!! Ik heb tot op heden nog niets van mijn eigen toestel terug gezien. Hopelijk komt hij nog snel terug in hopelijk ook de staat waarin ik hem aam rebuy heb opgestuurd. Wil je contact dan is dit ook nog eens alleen in het Duits of Engels? Slechte zaak! Een grote oplichters website, NOOIT GEBRUIKEN!!

Door: Lies06-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Ontevreden!

Telefoon gekocht via de website. Deze was in eerste instantie goed geleverd, maar het schermpje leek los te zitten. Omdat ik deze zonder moeite terug op de plaats kon duwen en de telefoon helemaal goed was verder heb ik daar niet meer naar omgekeken. Helaas ging binnen een jaar het scherm opnieuw los, met een kapotte telefoon tot gevolg. Heb de telefoon teruggestuurd, maar volgens Rebuy was er een technisch probleem aan de binnenkant van de telefoon, en was dit mijn eigen schuld. Niet mee eens natuurlijk, maar volgens de vrouw aan de telefoon niks dat ik er aan kon doen. Bestel nooit meer bij Rebuy. Slecht bereikbaar, slechte service.

Door: M.M.05-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Niet met rebuy in zee

Mijn iPad verkocht via rebuy. Na n week hoor je niks van ze. 2 weken ook niet. Dus heb ik gebeld ( Duits of Engels) en toen zeiden ze dat t pakketje achter was gebleven in Zwolle. Uiteindelijk de verkoop geannuleerd en na 2 weken duurde het pas voordat ik m'n iPad terugkreeg. Dus verkoop maar gewoon je oude iPad of iPhone maar via Sobby.nl. Die krijgen n dikke 10 omdat ze ook precies geven wat is afgesproken en al na 3 werkdagen. Rebuy is geen ster waard. !!!!!

Door: Jane28-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Nu snap ik hoe Rebuy z'n geld verdient!

Nu snap ik hoe Rebuy z'n geld verdient! Mensen die alsnog niets voor hun ingezonden apparatuur krijgen en het dan zelf ook niet meer terug willen, om vervolgens gewoon verkocht door Rebuy! Dit is mijn ervaring;
Een hagelnieuwe Canon kitlens aangeboden. Er werd ruim 56 euro voor geboden. Eenmaal aangekomen bij Rebuy werd er beweert dat er stof lens zat, afdrukken op de rubberen ring en lichte beschadigingen op het op de lens mount!
Er werd niets meer voor geboden!
Er op gereageerd, maar geen reactie. Dus maar terug laten sturen..... Thuis zelf minutieus naar de lens gekeken en NIETS te vinden!
DUS LAAT HET ALTIJD TERUGSTUREN! (dan stappen ze wellicht af van deze manier van zakendoen)

Door: Jeroen27-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Aankoop refurbished iPhone se

Lange levertijd, na levering blijkt batterij maar tot 29% op te laden, niks gerefurbished. Geen Nederlandstalige klantenservice, duurt mega lang voor er een reactie komt. Telefoon direct retour gestuurd, na 2 weken eindelijk bericht dat hij retour is in Duitsland, nu nog 3 weken wachten op bericht dat hij gecontroleerd is en dan zal het nog wel weken duren voor er eindelijk terugbetaald word. Bestel hier nooit meer.

Door: Thea22-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Goede ervaringen

Ik heb 2 keer gebruik gemaakt van reBuy. Beide waren goede ervaringen en alles snel en vakkundig afgehandeld
De eerste keer waren het 2 telefoons en de 2de keer een tablet.
op basis van deze ervaring nog een keer doen. Ben wel geschrokken van alle negatieve commentaren. Zou ik dan geluk hebben gehad?

Door: Corrie Megens12-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Geen zaken doen met reBuy

Ik heb mijn oude telefoon opgestuurd naar dit bedrijf. Hier zou ik zo'n €75,- euro voor krijgen. Na ontvangst kreeg ik te horen dat ze mijn telefoon niet konden inkopen. Er zou een code opzitten. Voordat ik mijn telefoon opgestuurd heb, heb ik alle gegevens gewist en de telefoon teruggezet naar fabrieksinstellingen. Meerdere keren contact hierover gehad met Rebuy, maar ik kreeg steeds geen antwoord en zou teruggemaild worden. Dit gebeurde niet, dus moest ik er zelf achteraan. Ik kreeg uiteindelijk geen uitgebreide uitleg en er werd niet gereageerd op mijn mailtjes. Toen heb ik ervoor gekozen om mijn telefoon terug te sturen naar mij. Zojuist weer ontvangen en er zit dus helemaal geen code ter vergrendeling op. Wat een afzetters bij reBuy!

Door: Tessa20-12-2018
A Bol02-02-2019

Oplichters. Mijn s6 wit, volledig nieuw zonder enige kras, met een compleet nieuwe ongebruikte lader er bij, bleek volgens REBUY een krasje op de achterkant te hebben en het snoer van de lader was niet optimaal. (nieuw ongebruikt dus). Volgens de site van rebuy € 138,- waard , maar het bedrag werd verlaagd naar € 33,-., vanwege krasje en niet goed werkend snoertje. Vanzelfsprekend terug laten sturen. Niks krasje op achterkant, ook nieuwe snoer werkte met de nieuwe adapter prima. Proberen maar wat. Wie trapt hier wel in, vraag ik mij af. Toestel laten testen, alles was 100% in orde en volledig krasvrij (achterkant en scherm). Meer dan € 138,- waard werd gezegd. Wat is er mis bij Rebuy. Vorig jaar nog betrouwbaar, maar nu niet meer dus.

Wilfried 05-02-2019

Oplichters inderdaad. Begin dit jaar heeft mijn dochter haar iPhone opgestuurd. Kreeg nog bericht dat het toestel aangekomen was en na enkele dagen zou er een berichtje volgen over de afhandeling. Het blijft stil en na enkele weken krijgt ze een berichtje dat de verkoop is geannuleerd omdat het toestel niet is ontvangen. Navraag via contactformulier levert niets op. Ze is haar telefoon dus gewoon kwijt. Geen zaken doen met Rebuy.

Kees 20-03-2019

Ik lees nu alle reacties, ik hoop dat ik mijn telefoon terug krijg /

Kees 20-03-2019

Ik lees nu alle reacties, ik hoop dat ik mijn telefoon terug krijg /

Kees 20-03-2019

Ik lees nu alle reacties, ik hoop dat ik mijn telefoon terug krijg /

Alex23-04-2019

Oei ben blij dat ik dit allemaal gelezen heb,dacht met een bonafide onderneming te doen te hebben,wil nmlk mijn oude iPad vervangen

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Verkoop iPhone 5s

Mijn goed werkende iPhone 5s opgestuurd voor verkoop. Kon op de site vinden wat de prijs zou zijn die ik hiervoor nog kreeg. Een paar dagen later kreeg ik een nieuw bod, wat de helft was van wat ik vond bij een goed werkende telefoon. Kon terug vinden dat het kwam omdat het scherm niet goed werkte. Dit was bij mij nog nooit het geval geweest. Heb geprobeerd contact op te nemen maar kreeg na meerdere mails geen reactie. Besloten om mijn telefoon terug te laten sturen. Deze goed ontvangen na een paar dagen. Maar wat bleek, hij werkte nog steeds goed. Geen problemen met het scherm. Heb toch sterk mijn twijfels bij deze organisatie.

Door: Anne24-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Toestel niet in aanmerking voor volledige vergoeding

Helaas kreeg ik een melding dat er dode pixels aanwezig waren bij een Samsung toestel. Toestel dus laten retourneren. Dit laten controleren bij een winkel en niets mankeerde er aan toestel.
Bij een andere leverancier (Parc-Ink) aangeboden. Ook geen problemen ondervonden en toestel VOLLEDIG in aanmerking gekomen voor vergoeding.
Geen goede ervaringen met Rebuy. Voel mij dus benadeeld door dit bedrijf.

Door: Anton05-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

OPLICHTERS met slechte service

mijn samsung S6( zwarte ) opgestuurd in goede staat. ik belde er gewoon nog mee net voor we deze opstuurde. Kreeg na enige tijd een email dat de microphone en het geluid niet goed werkte. en kreeg daardoor een belachelijk laag bod, maar kreeg ook de optie om de telefoonterug te krijgen. Dat had ik dan liever. En wat schetste mijn verbazing ik kreeg een paarse mini samsung retour. Een geheel andere telefoon dus. Bellen is rampzalig met de custumer service email misschien nog wel meer, De aanhouder wint dacht ik. en ja hoor we hadden eindelijk iemand die ons verder zou gaan helepn, Ze gingen op zoek naar mijn telefoon en de paarse mini konden we kosteloos met DHL retourneren. Maar het label wat we kregen konden we niet bij DHL NL gebruiken. Bleek voor Duitsland te zijn. Weer bellen , weer emailen en tot op de dag van vandaag geen enkele reactie Erg frustrerend.Maanden verder en nog geen steek verder gekomen Oftewel geen zaken mee doen !!!!Ze hebben mooi mijn goede telefoon voor niets nu. Oplichters

Door: Judith Bogaarts27-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Mooi verhaal die zij niet waar maken

Anderhalve week geleden heb ik een Samsung tablet opgestuurd, in prima staat met een beschadiging op de achterkant na. Heb deze tablet nooit gebruikt in alle jaren. In al deze tijd krijg ik geen informatie waar mijn pakket nu is alleen dat hij onderweg is naar het Rebuy kantoor en of hij al is aangekomen, krijg ik nu een bericht dat zij mijn tablet toch niet meer willen opkopen omdat er teveel beschadigingen op zouden zitten. Dit is echter totaal niet waar want ik zou mijn tablet anders echt niet durven opsturen en er geld voor vragen, dan ga ik wel naar Marktplaats. Ze houden je voor de gek met ongegronde argumenten en eerst het leuke opkoop bod waar je niks of niet eens de helft van terug ziet. Zorg dus dat je of een andere site zoekt waar ze ook oude electronica opkopen of ga naar een winkel in je stad, want daar kunnen ze je tenminste niet oplichten zoals rebuy dat doet.

Door: Janneke24-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Nooit meer deze hel !

Klant is koning geldt niet voor iedereen
Het contact met rebuy is voor ons op alle vlakken een traumatische ervaring geweest naar aanleiding van een mobiel die we voor recycling wilden verkopen. Van in de beginne liep het al fout omdat we zonder dat we er erg in hadden als buitenlandse klant probleemloos een profiel konden maken. Op geen enkele wijze heeft rebuy zelf enig klantvriendelijk initiatief genomen om hiervoor een oplossing te bieden terwijl een mobiel ondertussen niet aanvaard kon worden voor overname ondanks de effectieve volledige factoryreset. Gevolg was dat het toestel op één of andere wijze moest teruggezonden worden maar dan wel naar een Nederlands adres. Na heel veel vruchtloze onbeantwoorde schriftelijke vraagstellingen tot een oplossing te komen hebben we ruim 100 euro telefoonkosten voor internationale gesprekken betaald omdat ze zelf geen initiatief tot contact namen. Uiteindelijk hebben we bekomen dat men zegde dat ze het naar een servicepunt konden zenden zonder verdere uitleg met als gevolg dat dit geweigerd werd in dit post NL servicepunt omdat het via DHL verzonden was. Na een heel moeizaam telefonisch contact is de zending dan uiteindelijk twee maanden later retour kunnen afgehaald worden bij DHL servicepunt zonder dat rebuy ons verwittigd had van de tweede terugzending omdat we zelf contact hebben gezocht met het servicepunt. Hadden wij vertrouwd op rebuy zou deze zending terug weerkeren en vernietigd worden doordat ze hebben nagelaten ons de tracé door te geven. Deze complete totale obstructieve ingesteldheid voelt voor ons terecht als minachting aan want had rebuy ons direct geattendeerd een Nederlands DHL servicepunt als adres te geven was veel ellende en geld ons bespaard gebleven. Het is jammer dat almaar meer bedrijven klantvriendelijkheid en hulpvaardigheid niet meer op de eerste plaats zetten omdat klanten gewoon nummers zijn en problemen niet onmiddellijk geattendeerd worden voor dat ze escaleren tot een impasse waar je bijna niet meer uit komt.

Door: J lute23-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Perfect!!

Na een zeer slechte ervaring bij Telefoondiscounter.nl op deze site gekeken naar Rebuy. Het viel mij op dat de slechte beoordelingen voornamelijk waren van mensen die hun telefoon willen verkopen. Dus de gok maar gewaagd. En dat is zeer goed bevallen. Snel en met een prima resultaat. Ik heb een iPhone 6plus gekocht en die is perfect. Geen enkel gebruiksspoor en tegen een prima prijs. Voor mij een top ervaring!

Door: Henk Timmerman15-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Nooit weer

Uitstekende S7 Edge te koop aangeboden. Na aankomst werd deze een stuk lager beoordeeld dan dat hij waard was. Ben niet akkoord gegaan met het voorstel dus stuurden ze de telefoon kosteloos terug. Wat een service dacht ik nog. Niets bleek minder waar want mijn krasvrije telefoon kwam vol beschadigingen aan voor en achterkant terug. Heb spijt als haren op mn hoofd dat ik dit ooit overwogen heb, nu zit ik met een telefoon in een verrotte staat terwijl hij gloedjenieuw was. Alsjeblieft mensen: begin hier niet aan!!!

Door: W.12-09-2018
Tiny02-01-2019

Dank je wel voor je tip..Ga de mijne niet opsturen.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

zeer slechte after sales service

-/- Huawei mediapad aangeschaft. De oplader wordt zeer warm was overigens bijgeleverd en niet origineel. Plus zeer slechte wifi ontvangst terwijl alle andere wifi telefoons etc. wel goed werken.
Deze aankoop werd vanuit Berlijn verstuurd. Was van te voren niet vermeld. Bij het apparaat was geen retourbon geleverd. Hierom telefonisch contact proberen op te nemen. Wordt in de wacht gezet en na enkele minuten wordt je gewoon weggedrukt. Op emailtjes wordt niet gereageerd. Nu op eigen porto kosten naar Berlijn retour gestuurd met verzoek tot terugbetaling. Nu nog afwachten of ik mijn € 340,-= terug gestort krijg.

Door: Schoelitsz07-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Super slechte servive

OPLICHTERS!! Super slecht bedrijf. 23 juli een mobiel besteld en zou in 3 dagen geleverd worden, dat was fijn aangezien ik de 31ste op vakantie ging. Na 5 dagen stond er nog steeds dat het pakketje in köhl was. Na een uur in de wacht te hebben gestaan, geen keus, aangezien er niet werd gereageerd op de mail (nu nogsteeds geen antwoord ontvangen). Daar werd mij verteld dat het een fout was van DHL en dat hij maandag geleverd zou worden. Maandag tot het einde van de middag gewacht, maar er bleef staan bij de track&trace dat het pakketje in köhl was. Oké dan maar weer bellen, 30 min in de wacht: (weer dezelfde man aan de lijn toeval of niet?) Nee, het pakketje zou er niet meer komen voor de vakantie. Maar, er werd mij verzekerd dat het pakketje niet bij de buren kon komen aangezien het verzekerd was en mijn paspoort nodig was om het aan te nemen. Het pakketje zou naar mij toekomen en als het bezorgd werd en ik was niet thuis, werd het terug gestuurd en kreeg ik mijn geld terug. Donderdag 2 augustus: berichtje van de buren " er is een pakketje voor je geleverd bij ons thuis. Ze hebben geen paspoort laten zien en kregen de telefoon gewoon mee. (nou heb ik gelukkig lieve buren maar het had ook anders kunnen lopen). 8 augustus kwam ik terug van vakantie en heb ik gelijk weer gebeld, en weer dezelfde man aan de telefoon ????. Nee het was echt een fout van DHL en ik moest ook begrip hebben voor de situatie omdat de bezorgers per pakketje dat ze leverde betaald kregen... Ik kwam er ook achter dat de telefoon een andere kleur was dan die ik had besteld. Maar dat was een klein foutje volgens hem en dat kon gebeuren. Ik vertelde dat ik geen zaken meer wou doen met rebuy en de telefoon diezelfde dag zou retourneren. Zo gezegd zo gedaan. Nou is het inmiddels 24 augustus en ik heb nogsteeds geen geld van jullie ontvangen. Terwijl ik van jullie 14 augustus een berichtje heb ontvangen dat ik het geld binnen 7 werkdagen zou terug krijgen.. Jullie zijn lekker bezig!!! Dit is echt de eerste en de laatste keer dat ik bij jullie iets bestel. En ik zou graag mijn geld terugkrijgen om dit af te sluiten.

Door: Laura24-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

niet doen !

iPhone te koop aangeboden 5 augustus. En pas 23 augustus terug ontvangen uit Berlijn !! IPhone was in uitstekende staat,zonder beschadigingen ,maar de prijs die na controle werd aangeboden was veel lager dan tijdens eerste verkoopadvies. Dus terug laten zenden,en ontvangen...….maar vol met beschadigingen. !!! Dus niet verkopen daar, ze gokken erop dat de mensen het lagere prijsvoorstel aannemen, omdat ze geen zin meer hebben om langer te wachten wanneer het eens terug komt, of dat het erger beschadigingen oploopt . En dat gebeurt dus !

Door: lisa24-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
10

Aanrader

Doen wat ze beloven

Door: Thijs24-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Volgende keer weer

Goede ervaring: makkelijk en snel verkocht. Heb net wat langer op mijn antwoord in de klantenservice moeten wachtenf maar het geld had ik snel genoeg.

Door: Roortje2424-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Aanrader

Ik heb hier zowel gekocht als verkocht en ben erg over de service te spreken. Ik heb moeiteloos zowel een speaker als en een iPhone verkocht voor een redelijke prijs. Ergens anders had ik er misschien net wat meer voor gekregen maar reBuy moet ook ergens zijn marge pakken natuurlijk. De door mij gekochte iPad zag er tip top in order uit en daar mag ik nu 3 jaar lang (garantie) van gaan genieten. Voor mijn volgende elektronica aankoop kijk ik weer eerst bij reBuy!

Door: Johan24-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Goede service

Ik heb aan reBuy mijn iPad verkocht. De uiteindelijke prijs was wat lager dan de eerste prijs maar ik moet heel eerlijk zeggen dat ik die ook wat aan de hoge kant vond. Ik ben netjes door de klantenservice te woord gestaan waarom de prijsvermindering plaats heeft gevonden. Volgens mij zou ik er ergens anders niet meer voor hebben gekregen. Fijne service dus. Verzending is ook gratis dus daar hoef je het niet voor te laten.

Door: Mareike24-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Tevreden

Alles verliep soepel. Werd goed op de hoogte gesteld van de stappen en ontvang het beloofde bedrag snel op mijn rekening.

Door: Job23-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Rebuy komt afspraak niet na

Telefoon verkocht aan Rebuy Samsung Galaxy 6 Edge.
Voor deze telefoon zou ik 191 euro vangen maar na hun controle bleek hij maar 111 waard te zijn.
Volgens Rebuy zaten er achter en voorop scherm krasjes.
Dit is zeker niet zo want tijdens gebruik heeft er bescherming aan de achter en voorkant gezeten en voor verzending zelf nog extra gecontroleerd omdat dit vaak als reden wordt gegeven om zo de verkoop prijs te kunnen verlagen.

Ook zat er de origineel oplader bij die werkte alleen de usb kabel zat wat los.
Deze kabel kost misschien 10 euro maar is voor Rebuy een reden om je telefoon verkoop van 191 euro te verlagen naar 111 euro.

Ik kon mijn telefoon retour krijgen als ik het niet eens was met de nieuwe prijs .
Ben akkoord gegaan met deze 111 euro omdat je niet weet hoe en in welke staat je telefoon retour komt.

Dit alles heb ik ook persoonlijk per mail naar Rebuy verzonden.

Dit is hun antwoord:

Hoe dan ook, ik sta klaar om u te ontvangen.
Ik ben blij om u nog eens 38,55 Euro aan te bieden.

U hebt dus de telefoon verkocht voor een totaal van 150,00 euro.

Is dat goed voor jou?

Met vriendelijke groet

Nu zou ik u nog willen vragen om ons te laten weten hoe tevreden u bent met onze klantenservice. Hiervoor hebben we vier vragen opgesteld, klik hier om deze te beantwoorden.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

André Miller
reBuy Klanttevredenheid

Nu voor een tweede keer een mail naar Rebuy verzonden maar krijg geen antwoord meer.

Door: R Venema22-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Nooit meer!

Een onbeschadigde, werkende Huawei telefoon met oplaadsnoer zou €63 waard zijn.
Minpunten: Reactie: oplaadsnoer werkt niet (bij mij wel) en sim wordt niet geaccepteerd (is geen simlockvrije telefoon, maar dat werd ook niet gevraagd). Nieuw bod: €1,03. Te belachelijk voor woorden, 25 of 30 euro zou prima zijn geweest. Retour gevraagd. Dit is gedaan, echter zonder het oplaadsnoer, maar met een zakje Skittles en een hello fresh waardebon. Hoezo??? Overigens zijn hun opmerkingen niet meer terug te lezen in je account.
Pluspunt: gratis verzenden en retourneren (gelukkig)
Al met al zinloze actie: kost hen dus alleen maar geld... en de klant moeite en frustratie.

Door: Willie28-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Prima

Samsung Galaxy in status goed gekocht maar lijkt bijna als nieuw. Functionieert naar behoren en op tijd geleverd. Heb mooi wat geld bespaart dus wat mij betreft zeker een aanrader!

Door: Antje27-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Een goed alternatief

Het verkopen van mijn iphone ging heel makkelijk. De prijs was prima, het verzenden gratis. Ik heb het bod daadwerkelijk gekregen. Zal zeker aan reBuy denken de volgende keer dat ik een electronica artikel vervang.

Door: Katja16-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

ze lokken je met een leuk voorstel, maar dan ineens is hij niets meer waard.

Onlangs een andere Tablet gekocht via deze site. dit alles is goed verlopen. Toen onze eigen aangeboden op hun site en daar zouden wij nog 86 Euro er voor weer krijgen. Helaas kregen wij bericht dat de gegevens die wij hadden opgegeven ( 16 Gb Wif/3G ) had moeten zijn 16 GB Wifi . Nu was deze tablet niets meer waard. ( hun antwoord , moeten wij hem weggooien of wilt u hem terug? Natuurlijk wilden wij hem terug. 3 dagen later de tablet opnieuw verkocht aan hun ( nu met de juiste gegevens ) en kregen wij er 91,- Euro voor terug . helaas kregen wij nu als antwoord dat de touchscreen het niet deed en de achterverlichting van het beeld niet goed zou zijn. Net de Tablet ( 04-07-2018 ) retour gekregen en deze werkt gewoon zoals het hoort. dus voor ons was het eenmalig en zijn het mensen die anderen proberen lekker te maken en dan zeggen van het apparaat is niet goed. zullen wij hem weggooien? en als je dan zegt van ja, gaan zij hem lekker in de verkoop doen. Jammer dat zon bedrijf met zulke achterbakse manieren nog kan bestaan. Dus pas op , een gewaarschuwd mens telt voor 2 :)

Door: Rob04-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7

Mooi start bod zegt niets.

Geen goede ervaring met Rebuy.nl. In eerste aanleg 75 euro geboden voor mijn camera door rebuy. Ik had de camera netjes omschreven inclusief mankementen. Nu krijg ik een mail van rebuy dat ze het product anders beoordeeld hebben en geven ze er opeens maar 25 euro voor. In geen 25 jaar. Ik doe geen zaken meer met Rebuy.nl.

Door: Ruud28-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Boeven!

Mijn smartphone was zo goed als nieuw: géén gebruikssporen, géén beschadigingen, zelfs nog originele doos, etc.
Aanvankelijk kreeg ik een goed bod [€ 75,00] waarmee ik content was en het toestel verstuurde; daarna kreeg ik -zoals andere respondenten- een verlaagd bod [€ 53,00] vanwege 'gebruikssporen'. Aangezien de keuze was om dan terug te laten sturen en thuis in de kast te leggen, ben ik akkoord gegaan .. maar het zijn wél boevenstreken!
De afhandeling ging verder prima en het geld kreeg ik snel op mijn rekening gestort; ook het traject daarvoor was duidelijk. Evenwel, éérlijk werkt het allemaal niet!

Door: Nina Jacobs28-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Eenvoudig verkocht

Samsung S6 verkocht, duidelijk en eenvoudig proces.
Het afgesproken bedrag op m'n PayPal account gestort gekregen.

Door: Jaap25-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Je word gelokt met een goede prijs

Je word gelokt met een goede prijs, maar uiteindelijk krijg je een mailtje dat er "Gebruikssporen" zijn gevonden, en dat je een stuk minder krijgt.
In mijn geval ging het om een toestel waar echt totaal geen krasje of iets anders op zat, eigenlijk gewoon nieuw.

Het zijn gewoon oplichters!!!!!!!!!!!!!!

Door: Dave14-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Verkoop

Ik heb de iPhone 6 van mijn opa via Rebuy aangeboden omdat zijn abonnement afliep en hierdoor een nieuwe telefoon mocht uitkiezen. Bij de verkoop had ik de vier mogelijkheden "Als nieuw", "Zeer goed" "Goed" en "acceptabel". Aangezien mijn opa ontzettend zuinig is op zijn spullen, heb ik lopen twijfelen tussen "als nieuw" en "zeer goed". Maar omdat er op de achterkant drie kleine puntjes (van kleiner dan een millimeter) zat heb ik voor de zekerheid gekozen voor "zeer goed".

Na anderhalve week had ik nog geen reactie/ontvangstbevestiging ontvangen (terwijl deze aangetekend was verstuurd..), waarna ik contact heb gezocht met Rebuy. Een dag daarna kreeg ik te horen ze van mening waren dat de achterkant en voorkant ernstig zijn beschadigd en ze hierom niet de 160 euro meer aanboden, maar dat het bod werd gehalveerd naar 80 euro. Ik heb de iPhone per direct terug laten sturen.

Jammer dat ik geen foto kan uploaden, maar ik raad dit bedrijf voor verkoop niemand aan.

Door: Joey22-05-2018
reBuy05-06-2018

reBuy05-06-2018

bedankt voor uw bericht aan reBuy. Wat vervelend dat de verkoop niet gegaan is, zoals deze verwacht was. Zoals via de e-mail besproken, kunnen we de telefoon niet in de conditie 'zeer goed' aankopen, omdat deze voelbare gebruikssporen bevat. Nogmaals onze excuses voor de andere uitkomst. Met vriendelijke groet, Peter - reBuy-

reBuy05-06-2018

bedankt voor uw bericht aan reBuy. Wat vervelend dat de verkoop niet gegaan is, zoals deze verwacht was. Zoals via de e-mail besproken, kunnen we de telefoon niet in de conditie 'zeer goed' aankopen, omdat deze voelbare gebruikssporen bevat. Nogmaals onze excuses voor de andere uitkomst. Met vriendelijke groet, Peter - reBuy-

reBuy05-06-2018

bedankt voor uw bericht aan reBuy. Wat vervelend dat de verkoop niet gegaan is, zoals deze verwacht was. Zoals via de e-mail besproken, kunnen we de telefoon niet in de conditie 'zeer goed' aankopen, omdat deze voelbare gebruikssporen bevat. Nogmaals onze excuses voor de andere uitkomst. Met vriendelijke groet, Peter - reBuy-

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Simpel

Eenvoudig om te verkopen. M'n oude telefoon opgestuurd en 10 dagen later had ik het beloofde bedrag op m'n bankrekening staan.

Door: Mark22-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Goed(e)koop!

Playstation gekocht voor mijn kinderen.
Snelle service en goede kwaliteit.

Ik blij met de prijs/kwaliteit, mijn kinderen blij met het product!

Door: Vera14-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Verkoop iPad

Ik heb twee weken geleden mijn oude iPad verkocht aan ReBuy. Ik kreeg er nog zo'n 250eu voor! Het proces werkt heel simpel en de verzending is gratis. Binnen 10 dagen kreeg ik het geld van Rebuy. Ik ben er zeer tevreden over en zou het zo weer doen, echt TOP!

Door: Tinus de Jong25-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Prima winkel om te kopen

De refurbished pixel 2 die ik besteld heb ziet er uit alsof hij gewoon nieuw is.

Door: Jeroen20-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Nikon Camera

Overzichtelijke website, eenvoudig om een product te verkopen!
Ik heb hier vorige week mijn Nikon camera verkocht voor een erg goede prijs. De verzending gaat via een verzendlabel, waardoor het gratis is. Tijdens deze verzending werd ik via e-mails op de hoogte gehouden van de status.

Na het ontvangen van de bevestigings e-mail, duurde het 2 dagen voordat ze mijn camera gecontroleerd hadden. Vooraf hebben ze het beloofde bedrag betaald. Dit is zeker een aanrader!

Door: Lars14-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Belabberd platform, niet doen!

Belabberde service, belachelijke prijs!

Ten eerste heb ik 2 weken moeten wachten tot ik eindelijk een prijsvoorstel kreeg, ten tweede was dit prijsvoorstel ZWAAR beneden niveau. Ze pretenderen met een "goeie" prijs indicatie te komen, maar wanneer ze daadwerkelijk met het prijsvoorstel komen (waar je flink lang op moet wachten) is deze zwaar, maar dan ook zwaar beneden de mogelijke prijs van het item.

Aangezien je tegen die tijd al 2 weken met deze oplichters bezig bent en het item daar "toch al ligt" ben je geneigd om het gewoon te doen.
Dit is hoe zij hun klanten manipuleren. Eerst een prijsindicatie die relatief gezien nog op maat is zodat ze je binnen hebben, om er uiteindelijk ver onder te zitten en het item voor een dubbeltje te kunnen overkopen.

Ga niet met deze gasten in zee, 2 weken wachten op marktplaats en je hebt er makkelijk het dubbele voor.

Door: Yannick21-02-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Niet correcte beoordeling

De prijs die ze voorstellen bij aanmelding van je toestel is perfect. Maar de beoordeling is naar mijn bescheiden mening niet correct. Want een tweedehands toestel kan toch niet helemaal nieuw zijn. En uiteindelijk wordt de i-phone verkocht voor een mooie prijs.
Het voorstel bij aanmelding is € 95,00. De experts maken er dan € 43,95 van en je ziet bij verkoop de prijs €141,00 verschijnen.

Door: Tiny Gubbels13-02-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Mooi product

Anderhalve week geleden een Samsung S6 gekocht, uiterlijk van de telefoon is als nieuw. Geen beschadiging, geen defecten. Levering was kosteloos en er zit 18 maanden garantie op de telefoon.

Door: Rudolph Ansjovis30-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Echt een aanrader!

Eenvoudige website en erg makkelijk dat je een verzendlabel ontvangt, hierdoor betaal je geen verzendkosten. M’n iPhone is in de ‘zeer goed’ conditie geaccepteerd en het geld stond snel op m’n bankrekening.

Door: Pieter Eemsveld09-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Erg goede prijs

Na vergelijking met andere websites kwam ReBuy als beste uit de bus. Uiteindelijk een erg goede prijs gekregen en ik ben tevreden over de levering.

Door: Pieter06-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Prima service

Online staat overal dat reBuy de beste prijs heeft en dat was naar mijn ervaring ook zo. Ik was bang dat ik een lagere prijs zou krijgen omdat ik dit (onder andere hier) ook gelezen had. Bij mij is echter alles vlekkeloos verlopen dus ik zou reBuy zeker aanraden.

Door: Joep05-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Prima ervaring

Alles was netjes in orde en mijn lens nog beter dan verwacht (geen gebruikssporen terwijl er enkele op zouden zitten). Ik heb direct de doos die ik erbij ontvangen heb gebruikt om wat te verkopen aan reBuy. Ik heb toen helaas een lager bod ontvangen en maar kon er toen voor kiezen om het weer gratis terug te laten sturen. Het was het proberen waard zullen we maar zeggen.
Sophie Heldens

Door: Maaike29-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Goede service

Tijdens het proces goed op de hoogte gehouden. De verzending naar reBuy duurde wat langer dan verwacht (het moet naar Berlijn) maar toen het eenmaal aangekomen was hebben ze mijn iPad nog diezelfde dag nagekeken en een dag later stond het geld al op mijn account. Ik vond het zeker even spannend maar de vriendelijke jongeman van de klantenservice vertelde dat het pakket gewoon verzekerd is dus dat geeft wel rust.

Door: Silvie28-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Apple watch oplichting

Bestel een apple watch serrie 2 staal variant krijg eerst een apple watch 2 sport geleverd weer terug gestuurd. Ze zouden het nu goed versturen krijg ik een apple watch serrie 1 staal binnen ze houden de boel voor de gek. HET ZIJN OPLICHTERS NIET MET ZE IN ZEE GAAN

Door: Jerrel27-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Goede prijs/kwaliteit

Ik heb bij Rebuy een voordelige iPhone gekocht. Deze was nergens goedkoper te vinden dus ik was benieuwd of alles wel in orde zou zijn. Ik heb hem in de status 'zeer goed' gekocht maar er zit geen enkel krasje op en werkt perfect! Ik kan rebuy dus zeker aanraden

Door: Casper25-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Slechte beoordeling van telefoon

Een Iphone 6 plus opgestuurd naar aanleiding van een mooi bod. Kreeg als reply terug dat de telefoon niet te activeren is en dus geen geld betaald kan worden. Ik heb 2 jaar lang de telefoon in een hoesje gehad en vlak voor het opsturen zelfs nog gecontroleerd op alle functies en zeker gesteld dat alles werkte, daarna telefoon instelleing weerk teruggezet op fabrieksinstellingen en verstuurd Telefoon terug laten sturen. Ik ga zelf wel op zoek naar een koper van ee perfect werkende telefoon.

Door: Ed Slop07-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

opgelicht

Na een fout in het scherm van mijn S7edge heb ik een nieuwe telefoon gekocht en de S7 door Samsung laten repareren.
Na terugkomst heb ik de telefoon met een nieuwe scherm, nieuwe accu, volledig getest en met alleen zeer lcihte sporen op de achterkant naar rebuy gestuurd.

in hun beoordeling van de staat van mijn telefoon stond dat er gebruikssporen op het scherm zitten.
Dit is dus onzin want het is een nieuw scherm waar de folie nog niet eens van af is...
Pure oplichterij dus.
Ik heb de telefoon terug gevraagd want ik geef hem nog liever weg dan dat zij hem krijgen.

Door: EB04-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Ze lokken je met een mooi voorstel, maar dan...

Ze lokken je met een mooi voorstel en goede service, maar vervolgens krijg je een schandalig laag aanbod en zeggen ze dat dingen beschadigd zijn die helemaal niet beschadigd waren. Erg slecht!

Door: Esmee02-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Slecht

Ze beoordelen je product veel te laag!!!! SLECHT DUS!!!!!!!!

Door: Kees25-11-2017
28-11-2017

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Verkkop camera

Na een mooi bod te hebben gehad op een 2-tal camera's deze opgestuurd naar ReBuy, na enkele dagen een verlaagd bod ontvangen. Daar waar ik dacht dat het bod op een wat oudere camera verlaagd zou zijn, werd het bod op een echt zo goed als nieuwe camera verlaagd. Aangezien mijn zoon het eerder voorgestelde bedrag al had uitgegeven aan een andere camera hebben we eigenlijk met het "mes op de keel" het bod geaccepteerd, terwijl het een schandalig laag bod was en op basis van niet correcte onderbouwing (beschadiging display en krassen op behuizing). Helaas is dit achteraf ook nooit meer aan te tonen, had dus bij verzending foto's moeten maken van de camera om het tegendeel te bewijzen.
Helaas blijkt ook bij ons dus, net zoals al bij de nodige andere personen, ReBuy niet na te komen wat ze in eerste instantie toezeggen. Mooie is dat deze camera's met gebruikssporen (wat deze niet had) voor minimaal 2,5 x de inkoopprijs worden aangeboden.
Advies, probeer het eerst in te ruilen bij een winkel of toch marktplaats.

Door: dijkhuizen22-08-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Leuk bedrag voor oude elektronica

Mijn zoons waren vroegen helemaal gek van de playstation, maar tegenwoordig wordt er nauwelijks meer op gespeeld. We hebben er twee en ik wil er eigenlijk vanaf. Op marktplaats kreeg ik er bijna geen geld meer voor, dus ging ik op zoek naar een andere mogelijkheid. Ik kwam bij ReBuy terecht en dit leek mij toch een poging waard. Op de website zoek je het product en deze stuur je vervolgens op naar ReBuy. Hier wordt het elektronische product getest en vervolgens wordt er bepaald wat zij voor de elektronica geven. Het verzenden van de producten is gratis en ik heb voor beide apparaten een leuke prijs gekregen. Het bedrag lag in ieder geval veel hoger dan het hoogste bod op marktplaats

Door: Hetty Jolig01-05-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

Schrijf zelf een review over ReBuy

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)