NederlandReview

  Ervaringen Pricestunter

  Wil jij altijd op de hoogte zijn van de scherpste aanbiedingen op allerlei gebied? Denk bijvoorbeeld aan gadgets, keukenapparatuur, tuinartikelen, gezondheidsartikelen en nog veel meer? Dan kun je lid worden van de nieuwsbrief van Pricestunter, een site waar dagelijks speciale aanbiedingen verschijnen die slechts 24 uur geldig zijn. Je hoeft overigens geen lid te zijn, maar kunt gewoon dagelijks kijken wat de nieuwe aanbiedingen zijn, en hiervan profiteren. Hoe de ervaring van anderen met deze webshop is, lees je hier op NederlandReview.

  Over Pricestunter

  Bij Pricestunter kun je iedere dag nieuwe producten vinden die 24 uur lang tegen de laagste prijzen worden aangeboden. De inkopers van deze webshop zoeken dagelijks naar de leukste producten die ze voor een lage prijs kunnen aanbieden omdat ze in het groot inkopen. Zo kun jij veel geld besparen en spontaan leuke aankopen doen.

  Iphone 4/4S battery case 1900mAh

  Diensten

  De webshop van Pricestunter is eenvoudig opgebouwd. Je ziet slechts één pagina waarop de producten te vinden zijn die op dat moment in de aanbieding zijn. Het kan gaan om allerlei dingen, denk bijvoorbeeld aan een stoomkoker, een airfryer, een vuurkorf, een opvouwbare wandelstok en allerlei gadgets. Bij ieder artikel kun je zien hoeveel ze er aanbieden en hoeveel er al verkocht zijn, zo weet je dus of ze nog op voorraad zijn, en grijp je nooit mis. Als je helemaal geen aanbiedingen meer wilt missen, dan kun je je bij Pricestunter aanmelden, zodat je per e-mail op de hoogte wordt gehouden van de nieuwe acties. Bij ieder product staat een uitgebreidere productomschrijving, en ook de leveringstermijn en dergelijke staan vermeld.

  Levering en verzendkosten

  Over het algemeen heb je een besteld artikel binnen 5 werkdagen in huis. De verzendkosten per product zijn € 6,95. Let op, dit is dus echt per product, omdat de artikelen door verschillende aanbieders worden verzonden. Het kan daarom ook gebeuren dat je op verschillende leverdata een bestelling binnenkrijgt.

  Klachten

  Wanneer je een spijt van je bestelling hebt, omdat je bijvoorbeeld niet helemaal tevreden bent over hoe iets eruit ziet in het echt, dan kun je binnen 14 dagen het product ongebruikt en in de originele verpakking retourneren. Neem daarvoor wel eerst contact op met de klantenservice. Voor overige klachten kun je ze een e-mail sturen. Wanneer het niet lukt om je klacht onderling met Pricestunter op te lossen, dan kun je je geschil aanmelden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Ook is het mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

  Laat hier ook weten wat jouw ervaringen zijn!

  Heb jij al eens geprofiteerd van een aanbieding van Pricestunter? Was je tevreden over de prijs, de levertijd en de kwaliteit van het product? Of zijn je ervaringen minder positief? Vertel er hier over, zodat anderen van jouw ervaringen kunnen profiteren!

  Wat zijn de ervaringen, vind je bij Pricestunter echt de goedkoopste aanbiedingen? Of valt dit tegen, doordat er teveel verzendkosten bovenop komen?

  Pricestunter
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Pricestunter

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Pricestunter een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Pricestunter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pricestunter actief?

  Pricestunter is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pricestunter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.