Pricestunter

Alle reviews

Pricestunter

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

Anderen bekeken ook

Maison Lab
3 reviews

De echte shopaholic koopt niets voor de volle prijs. Ze weten zelfs bij kleding en accessoires in de uitverkoop extra kortingen te krijgen. Ze zien...

DealDonkey
30 reviews

Elke dag worden om klokslag 11:00 de nieuwe aanbiedingen en deals online gezet bij DealDonkey. Elke dag is het weer een verrassing welke artikelen ...

Tiptopdeal
21 reviews

Ontdek wat anderen over dit bedrijf zeggen! Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien ...

Watch2Day
10 reviews

Word jij van het woord kortingen altijd meteen enthousiast? Laten we eerlijk zijn, wie wordt er van kortingen nu niet enthousiast? Watch2Day heeft ...

Pricestunter

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de scherpste aanbiedingen op allerlei gebied? Denk bijvoorbeeld aan gadgets, keukenapparatuur, tuinartikelen, gezondheidsartikelen en nog veel meer? Dan kun je lid worden van de nieuwsbrief van Pricestunter, een site waar dagelijks speciale aanbiedingen verschijnen die slechts 24 uur geldig zijn. Je hoeft overigens geen lid te zijn, maar kunt gewoon dagelijks kijken wat de nieuwe aanbiedingen zijn, en hiervan profiteren. Hoe de ervaring van anderen met deze webshop is, lees je hier op NederlandReview.

Over Pricestunter
Bij Pricestunter kun je iedere dag nieuwe producten vinden die 24 uur lang tegen de laagste prijzen worden aangeboden. De inkopers van deze webshop zoeken dagelijks naar de leukste producten die ze voor een lage prijs kunnen aanbieden omdat ze in het groot inkopen. Zo kun jij veel geld besparen en spontaan leuke aankopen doen.

Diensten
De webshop van Pricestunter is eenvoudig opgebouwd. Je ziet slechts één pagina waarop de producten te vinden zijn die op dat moment in de aanbieding zijn. Het kan gaan om allerlei dingen, denk bijvoorbeeld aan een stoomkoker, een airfryer, een vuurkorf, een opvouwbare wandelstok en allerlei gadgets. Bij ieder artikel kun je zien hoeveel ze er aanbieden en hoeveel er al verkocht zijn, zo weet je dus of ze nog op voorraad zijn, en grijp je nooit mis. Als je helemaal geen aanbiedingen meer wilt missen, dan kun je je bij Pricestunter aanmelden, zodat je per e-mail op de hoogte wordt gehouden van de nieuwe acties. Bij ieder product staat een uitgebreidere productomschrijving, en ook de leveringstermijn en dergelijke staan vermeld.

Levering en verzendkosten
Over het algemeen heb je een besteld artikel binnen 5 werkdagen in huis. De verzendkosten per product zijn € 6,95. Let op, dit is dus echt per product, omdat de artikelen door verschillende aanbieders worden verzonden. Het kan daarom ook gebeuren dat je op verschillende leverdata een bestelling binnenkrijgt.

Klachten
Wanneer je een spijt van je bestelling hebt, omdat je bijvoorbeeld niet helemaal tevreden bent over hoe iets eruit ziet in het echt, dan kun je binnen 14 dagen het product ongebruikt en in de originele verpakking retourneren. Neem daarvoor wel eerst contact op met de klantenservice. Voor overige klachten kun je ze een e-mail sturen. Wanneer het niet lukt om je klacht onderling met Pricestunter op te lossen, dan kun je je geschil aanmelden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Ook is het mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

Laat hier ook weten wat jouw ervaringen zijn!
Heb jij al eens geprofiteerd van een aanbieding van Pricestunter? Was je tevreden over de prijs, de levertijd en de kwaliteit van het product? Of zijn je ervaringen minder positief? Vertel er hier over, zodat anderen van jouw ervaringen kunnen profiteren!

Wat zijn de ervaringen, vind je bij Pricestunter echt de goedkoopste aanbiedingen? Of valt dit tegen, doordat er teveel verzendkosten bovenop komen?

}