NederlandReview

  Ervaringen Pimpjedeur

  Wil jij graag meer weten over de posters en stickers van Pimpjedeur? Heb jij de perfecte afbeelding gevonden om op je deur te plakken, maar durf je nog niet te bestellen, omdat je bang bent dat de webshop niet betrouwbaar is? Lees dan hier de reviews van echte klanten. Zij hebben hun poster al op de deur hangen en vertellen je alles over hun ervaringen. Door hun beoordelingen kun je beter beslissen of je bij Pimpjedeur een poster wilt bestellen. Je wilt namelijk wel zeker weten dat de webshop alleen kwalitatieve posters verkoopt, die ervoor zorgen dat iedereen bij jou met de deur in huis wil vallen.

  Over Pimpjedeur

  Ken je het programma Pimp My Ride nog? Er werd in dat programma altijd een oude auto weer helemaal opgeknapt. Aan het begin van de aflevering kwam de auto vaak amper vooruit en aan het einde van de aflevering was het eigenlijk geen auto meer te noemen, meer een soort ruimteschip. Pimpjedeur verandert geen auto’s in ruimteschepen. Ze hebben wel een uniek assortiment met posters en stickers om je deur een nieuwe make-over te geven. Pimpjedeur is een zusterbedrijf van CanvasCompany. Het is nog een jong bedrijf, maar ze maken gebruik van de ervaring van CanvasCompany. Ze hebben een duidelijke missie: alle saaien deuren in Nederland pimpen met hun hippe deurposters.


  Pimpjeposter was ook bij SBS6!

  Diensten Pimpjedeur

  Je kunt in de galerij van de webshop kiezen uit een creatief assortiment afbeeldingen voor op je deur. Of je nu een schattige, grappige, serieuze, kleurrijke of stoere afbeelding zoekt. Er is voor iedereen wel een afbeelding te vinden. Je kunt natuurlijk ook een zelfgemaakte foto omtoveren in een deurposter. Ze hebben overigens niet alleen posters voor je kamerdeur, maar ook voor koelkastdeuren, liftdeuren, kastdeuren en zelfs garagedeuren. Het bestellen van de poster gaat in een aantal simpele stappen en met de instructies voor het opplakken, heb je binnen seconde een gepimpte deur in huis.

  Klachten Pimpjedeur

  Het is nooit fijn als je als klant met klachten rond blijft lopen. Neem daarom altijd direct contact op met Pimpjedeur als er iets fout is gegaan. Op de website zijn alle contactgegevens van de webshop te vinden. Je kunt je klacht, of eventuele vragen en opmerkingen mailen naar info@pimpjedeur.nl, maar de webshop is ook telefonische bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 21:30. Op de website is overigens ook het adres te vinden op je klacht via post te sturen. Volg Pimpjedeur ook op Facebook en Twitter.

  Jouw ervaringen met Pimpjedeur

  Is jouw deur veranderd in een ruimteschip door de posters van Pimpjedeur? Of heb je een poster van een ruimteschip op je deur geplakt? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de webshop voor nieuwe klanten. Jouw mening is belangrijk voor anderen. Zij willen meer weten over de kwaliteit van de posters. Kon je de poster of sticker eenvoudig aanbrengen? Wat vind jij van de prijzen van de posters? Was het bestellen makkelijk? Werd je door de klantenservice goed geholpen? Bij NederlandReview willen we het allemaal horen!

  Zijn de posters en stickers van Pimpjedeur makkelijk aan te brengen? En wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees hier hun reviews en beoordelingen.

  Pimpjedeur
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Pimpjedeur

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Pimpjedeur een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Pimpjedeur. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pimpjedeur actief?

  Pimpjedeur is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pimpjedeur gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.