NederlandReview

  Ervaringen CanvasCompany

  Tegenwoordig heeft bijna iedereen altijd wel een apparaat op zak waarmee je een foto van een mooi, ontroerend of feestelijk moment kunt maken. Soms heb je dan ineens een heel speciale foto gemaakt, waarvan het zonde is om deze op je geheugenstick of SD kaart te laten staan. Dan kun je deze ook mooi af laten drukken op canvas. Hiervoor kun je naar de CanvasCompany gaan. Of de resultaten mooi zijn, de prijs en de kwaliteit goed, dat lees je hier. Anderen die door hen een foto op canvas af lieten drukken lieten hier hun mening achter op NederlandReview.

  Over CanvasCompany

  CanvasCompany heeft een aantal websites die helemaal zijn gespecialiseerd op fotografie. Gezamenlijk heten zij FotoCadeau. Zij beweren van zichzelf dat zij de beste zijn op het gebied van het maken van fotoafdrukken op Canvas. Ook zijn zij bij verschillende instanties al als beste uit de test gekomen. Ze werken met de beste printmachines, en de inkten die zij gebruiken zijn UV bestendig en verkleuren dus niet in de zon. Mocht er helaas toch iets misgaan met je bestelling, dan krijg je ‘100% tevredenheidsgarantie’. Dit doen zij omdat klanttevredenheid bij hen bovenaan staat.


  SiR - The Canvas

  Diensten

  Wanneer je een foto op canvas wilt bestellen maak je deze op via een bestelsysteem op de website. Je kunt daarbij kiezen uit een groot aantal opties:

  • Collage op canvas
  • Panorama canvas
  • Meerluik canvas
  • Tekst op canvas
  • Canvas voor buiten
  • Grote formaten
  • Kleuraccent
  • Zwart-wit foto op canvas
  • Framedikte
  • Houten baklijst
  • Sepia foto op canvas

  Naast een foto op canvas kun je je foto ook laten afdrukken op een tuinposter bijvoorbeeld of een andere wanddecoratie. Bovendien kun je bij de CanvasCompany ook fotocadeaus maken zoals een keukenschort met foto, onderzetters met foto, etc.

  Waar je wel even op moet letten is dat de foto doorloopt om de randen van het houten frame. Daarvoor wordt deze iets opgerekt. Je kunt kiezen uit een 2 of 4 cm dik frame. Wanneer je helemaal tevreden bent over de opmaak van de foto, kies je voor bestellen. Je canvasfoto wordt dan binnen 3 werkdagen verstuurd zonder verzendkosten. Wanneer je hem sneller wilt ontvangen kun je ook nog voor de spoedoptie kiezen, dan wordt hij binnen 1 werkdag verstuurd.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt over het geleverde product of de dienstverlening, dien deze dan binnen 3 werkdagen via e-mail in. Voeg daar het liefst één of meerdere foto’s van je product aan toe, zodat ze je klacht direct kunnen behandelen. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur iets terug. Soms kan het product retour worden gestuurd, doe dit niet zelf, want de CanvasCompany regelt zelf een afhaalopdracht bij DHL, dat is hun vervoerspartner.

  Jouw review over CanvasCompany hier!

  Wanneer jij al eens een foto op canvas hebt laten afdrukken door de CanvasCompany laat dan ook hier jouw mening over de kwaliteit hiervan achter. Zo kunnen wij hier met elkaar van elkaars ervaringen leren!

  Hoe zijn de ervaringen met de CanvasCompany, zijn de foto™s die zij op canvas drukken een plaatje om te zien? Of valt de kwaliteit van de print tegen?

  CanvasCompany
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CanvasCompany

  Uw beoordeling

  Foto op hout

  Heel tevreden

  Door: Sjoerdtje scheffer03-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is CanvasCompany een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over CanvasCompany. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CanvasCompany actief?

  CanvasCompany is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CanvasCompany gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.