NederlandReview

  Ervaringen OUTFITTERY

  Om je als man stijlvol te kleden is niet altijd eenvoudig. Gelukkig kun je jezelf vandaag de dag heel goed door echte professionals laten stijlen en dit alles kan bij webshops als Outfittery.nl. Wat andere gebruikers van deze webshop vinden, kun je hier op NederlandReview lezen. Is het de moeite waard om je door hen te laten kleden, of valt het juist tegen? Lees hier alle ervaringen van andere mannen die van deze dienst gebruik hebben gemaakt.

  Over Outfittrey

  Outfittery heeft een bepaalde visie en die luidt als volgt: ‘Een wereld waarin mannen doen wat ze gelukkig maakt’. Bij Outfittery.nl begrijpen ze heel goed dat lang niet alle mannen van shoppen houden. Omdat veel mannen het lastig vinden om verschillende artikelen bij elkaar te zoeken die ook nog eens bij elkaar passen, kun je je als man door hun style-experts laten verrassen met nieuwe outfits waar jij je als man prettig bij voelt. Een vriend van de bedenkers huurde in New York een personal shopper in. Bij Outfittery vond men dat zorgeloos en gemakkelijk shoppen voor alle mannen beschikbaar moest zijn. En zo is het idee voor dit bedrijf begonnen. In Duitsland zijn ze de ideeën uit gaan werken en in 2012 zijn ze live gegaan.


  Wat zit er nu eigenlijk in zo'n box van Outfittery? Een unboxing video + review van Kai groomt

  Diensten

  Bij Outfittery.nl kun je outfits van je eigen style-expert ontvangen die precies bij jouw wensen en smaak passen. Je vindt hier verschillende alom bekende merken, zoals:

  • Tom Tailor
  • Ralph Lauren
  • Hummel
  • Clarks

  Om van start te gaan vul je eerst een online vragenlijst in met jouw wensen, budget en maten. Vervolgens leer je je eigen style-expert kennen door middel van een telefonisch adviesgesprek van pakweg 10 minuten, maar je kunt ook zonder dit gesprek een box met kleding ontvangen. De box wordt naar het door jou aangegeven adres gestuurd. Je kunt de kleding in alle rust uitproberen en zelf bepalen wat je wilt houden. Je kunt ook voorbeeld outfits bekijken. Verder zit je niet aan een abonnement vast en je hoeft niet voor een minimaal bedrag iets af te nemen. Daarnaast betaal je ook normale retailprijzen, net als in de gewone winkels. Verder worden de pakketjes zonder verzendkosten verstuurd en kun je ze ook kosteloos terugsturen.

  Klachten

  Als je klachten hebt, dan is outfittery.nl telefonisch te bereiken op (0416) 20 60 00 van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Ook kun je hen e-mailen via service@outfittery.nl. Dit kan direct, maar ook via het online vragenformulier.

  Wat is jouw ervaring?

  Heb je zelf ervaring met www.outfittery.nl? Deel deze dan met ons. Op die manier help je andere klanten, voordat ze van deze webshop gebruik gaan maken.

  Als man jezelf laten stylen door een personal shopper van Outfittery? Een briljante vinding of niet? Je leest de ervaringen hier bij NederlandReview!

  OUTFITTERY
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  3
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over OUTFITTERY

  Uw beoordeling

  Gratis stijladvies voor mannen

  In mijn zoektocht naar de juiste outfit terechtgekomen bij OUTFITTERY. Dit is een website speciaal gericht op mannen en kleding. Mijn oog viel direct op het gratis stijladvies dat je hier kunt krijgen. In eerste instantie beantwoord je een aantal vragen over je wensen, budget en maten. Vervolgens word je gebeld door een persoonlijke stijl adviseur die je in tien minuten tijd advies geeft. Vervolgens krijg je het aanbod om een box te bestellen, waarvan je de inhoud niet weet. Je kunt de kleding vervolgens in alle rust uitproberen en wat je niet mooi vindt, stuur je gewoon weer terug. De prijs van de box is aan de hoge kant, maar je krijgt er wel mooie en goede kwaliteit kleding voor terug. Het heeft mij zeker geholpen om een mooie outfit te vinden.

  Door: Joost Reveld01-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  1 box

  Had een kortingsvoucher ontvangen van 30,- euro. Mede daardoor had ik een box besteld. De box heb ik ontvangen en de artikelen gehouden die mij aanstonden. Daarna overige artikelen teruggestuurd. Maar wat schetst mijn verbazing! De 30.- euro korting wordt alleen van de prijs van de retourartikelen afgetrokken. Hierover een mail gestuurd, krijg je een vaag antwoordt terug dat het altijd zo gaat. Dus dit is gewoon pure misleidende reclame!! Ze verdienen de prijs voor grootste reclame oplichters!

  Door: WBD 03-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  FAQ

  Is OUTFITTERY een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over OUTFITTERY. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is OUTFITTERY actief?

  OUTFITTERY is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OUTFITTERY gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.