OUTFITTERY

Alle reviews

OUTFITTERY

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  1 box

  Had een kortingsvoucher ontvangen van 30,- euro. Mede daardoor had ik een box besteld. De box heb ik ontvangen en de artikelen gehouden die mij aanstonden. Daarna overige artikelen teruggestuurd. Maar wat schetst mijn verbazing! De 30.- euro korting wordt alleen van de prijs van de retourartikelen afgetrokken. Hierover een mail gestuurd, krijg je een vaag antwoordt terug dat het altijd zo gaat. Dus dit is gewoon pure misleidende reclame!! Ze verdienen de prijs voor grootste reclame oplichters!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gratis stijladvies voor mannen

  In mijn zoektocht naar de juiste outfit terechtgekomen bij OUTFITTERY. Dit is een website speciaal gericht op mannen en kleding. Mijn oog viel direct op het gratis stijladvies dat je hier kunt krijgen. In eerste instantie beantwoord je een aantal vragen over je wensen, budget en maten. Vervolgens word je gebeld door een persoonlijke stijl adviseur die je in tien minuten tijd advies geeft. Vervolgens krijg je het aanbod om een box te bestellen, waarvan je de inhoud niet weet. Je kunt de kleding vervolgens in alle rust uitproberen en wat je niet mooi vindt, stuur je gewoon weer terug. De prijs van de box is aan de hoge kant, maar je krijgt er wel mooie en goede kwaliteit kleding voor terug. Het heeft mij zeker geholpen om een mooie outfit te vinden.

Anderen bekeken ook

Lampentotaal
5 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.nl? Lampentotaal.nl valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Skinlight
12 reviews

Begint u ook last te krijgen van ouderdomsvlekken, of heeft u andere donkere vlekken zoals donkere kringen rondom uw ogen? Dan wilt u daar natuurli...

Sinner
5 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

KIIROO
5 reviews

Bent u benieuwd wat andere mensen vinden van de producten en diensten van Kiirroo? Via NederlandReview kunt u ze allemaal vinden. Zo komt u er snel...

OUTFITTERY

Om je als man stijlvol te kleden is niet altijd eenvoudig. Gelukkig kun je jezelf vandaag de dag heel goed door echte professionals laten stijlen en dit alles kan bij webshops als Outfittery.nl. Wat andere gebruikers van deze webshop vinden, kun je hier op NederlandReview lezen. Is het de moeite waard om je door hen te laten kleden, of valt het juist tegen? Lees hier alle ervaringen van andere mannen die van deze dienst gebruik hebben gemaakt.

Over Outfittrey
Outfittery heeft een bepaalde visie en die luidt als volgt: ‘Een wereld waarin mannen doen wat ze gelukkig maakt’. Bij Outfittery.nl begrijpen ze heel goed dat lang niet alle mannen van shoppen houden. Omdat veel mannen het lastig vinden om verschillende artikelen bij elkaar te zoeken die ook nog eens bij elkaar passen, kun je je als man door hun style-experts laten verrassen met nieuwe outfits waar jij je als man prettig bij voelt. Een vriend van de bedenkers huurde in New York een personal shopper in. Bij Outfittery vond men dat zorgeloos en gemakkelijk shoppen voor alle mannen beschikbaar moest zijn. En zo is het idee voor dit bedrijf begonnen. In Duitsland zijn ze de ideeën uit gaan werken en in 2012 zijn ze live gegaan.


Diensten
Bij Outfittery.nl kun je outfits van je eigen style-expert ontvangen die precies bij jouw wensen en smaak passen. Je vindt hier verschillende alom bekende merken, zoals:

 • Tom Tailor
 • Ralph Lauren
 • Hummel
 • Clarks

Om van start te gaan vul je eerst een online vragenlijst in met jouw wensen, budget en maten. Vervolgens leer je je eigen style-expert kennen door middel van een telefonisch adviesgesprek van pakweg 10 minuten, maar je kunt ook zonder dit gesprek een box met kleding ontvangen. De box wordt naar het door jou aangegeven adres gestuurd. Je kunt de kleding in alle rust uitproberen en zelf bepalen wat je wilt houden. Je kunt ook voorbeeld outfits bekijken. Verder zit je niet aan een abonnement vast en je hoeft niet voor een minimaal bedrag iets af te nemen. Daarnaast betaal je ook normale retailprijzen, net als in de gewone winkels. Verder worden de pakketjes zonder verzendkosten verstuurd en kun je ze ook kosteloos terugsturen.

Klachten
Als je klachten hebt, dan is outfittery.nl telefonisch te bereiken op (0416) 20 60 00 van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Ook kun je hen e-mailen via service@outfittery.nl. Dit kan direct, maar ook via het online vragenformulier.

Wat is jouw ervaring?
Heb je zelf ervaring met www.outfittery.nl? Deel deze dan met ons. Op die manier help je andere klanten, voordat ze van deze webshop gebruik gaan maken.

Als man jezelf laten stylen door een personal shopper van Outfittery? Een briljante vinding of niet? Je leest de ervaringen hier bij NederlandReview!

}