NederlandReview

  Ervaringen MySurvey

  Wanneer je wat tijd over hebt en het leuk vindt om je mening te geven over dingen, kun je meedoen aan allerlei onderzoeken. Dit kan onder andere bij MySurvey. Het leuke daaraan is, dat je er ook nog punten mee verdient die je weer in kunt wisselen voor cadeaubonnen bijvoorbeeld. Zo heb je een leuk extraatje. Wat de ervaringen zijn van andere consumenten die al meedoen met dit consumentenpanel lees je hier.

  Over MySurvey

  MySurvey is onderdeel van het wereldwijd opererende marktonderzoeksbedrijf Lightspeed. Het is een betaalde online enquête community. De resultaten van hun onderzoeken worden gepubliceerd in bladen als de Financial Times, Time Magazine en de Wall Street Journal. Daarnaast is Lightspeed ook een deel van de ESOMAR organisatie die professionaliteit, onderzoekskwaliteit en bedrijfseffectiviteit ondersteunt.

  Mysurvey Review - How Much Can You Really Earn??

  Diensten

  Enquêtes

  Bij MySurvey kun je je vrijwillig opgeven om mee te doen aan online enquêtes, zowel op de computer, als via je smartphone. Als beloning hiervoor krijg je punten toegekend. Deze enquêtes worden je via je e-mailadres toegestuurd, je wordt uitgenodigd op basis van je gezinssamenstelling en je interesses. Wanneer je voldoende punten hebt gespaard kun je in de winkel van de website deze punten inwisselen voor verschillende producten en dergelijke. Een aantal hiervan zijn:

  • Bol.com waardebonnen
  • Paypal waardebonnen
  • Douglas cadeaubonnen
  • IKEA cadeaubonnen
  • Donaties aan Unicef
  • Etc.

  Let wel op dat je actief blijft, na 6 maanden inactiviteit wordt je account inclusief het aantal gespaarde punten verwijderd.

  Polls

  Het is ook mogelijk om mee te doen aan polls. Hiervoor krijg je geen punten toegekend. Voor het meedoen aan polls krijg je loten waarmee je deelneemt aan een kwartaalloterij. In deze loterij kun je echt geld winnen, de hoofdprijs is vaak een paar duizend dollar. Je maakt dus kans op ‘gratis’ geld.

  Waarom

  De online enquetes, polls en de onderzoeken via de smartphone zijn manieren om de mening van consumenten te weten te komen over producten en diensten die al op de markt zijn of nog moeten komen. Hier hebben bedrijven vaak belang bij, vandaar dat er marktonderzoeksbureaus als deze MySurvey bestaan.

  Klachten

  Wat nu als je vragen hebt die niet beantwoord worden op de vraag en antwoord pagina’s van de website? Dan kunt je hiervoor, maar ook met vragen over je privacy, of klachten over de site terecht bij Panel Manager Eva Jonker. Haar emailadres kun je overal op de site vinden. Ook kun je een contactformulier op de site invullen.

  Laat hier ook jouw review achter!

  Doe jij al mee met het panel van MySurvey? Levert het zoveel op als je had verwacht, of moet je wel erg veel onderzoeken invullen voordat je een bon te pakken hebt? Laat hier je mening achter, zodat anderen beter kunnen beslissen of ze ook mee willen doen!

  Heb je snel voldoende punten voor een waardebon als je meedoet met de enquêtes van MySurvey of zijn de ervaringen anders en duurt het sparen erg lang?

  MySurvey
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MySurvey

  Uw beoordeling

  Niet de moeite waard.

  Minpunten ,: Heel lang wachten voor je eindelijk een enquête krijgt en heb je die gemaakt dan worden de punten niet bijgeschreven. Klagen helpt niet, je krijgt een copy pased antwoord. Volgens mij zit er een computer , een menselijk wezen ontbreekt. Nog een ander probleem de site valt steeds uit, zeer slechte server. Pluspunten : GEEN .Bezint eer je begint.

  Door: Judith12-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Leuk extraatje

  De laatste tijd zit ik noodgedwongen veel thuis. Dat is natuurlijk vervelend, maar dat wil niet zeggen dat ik thuis niet aan een extraatje kan komen. Bij MySurvey kun je op een eenvoudige manier aan een extraatje komen. Door onderzoeken in te vullen kun je sparen voor leuke waardebonnen. Voor mij heeft dit twee voordelen. In de eerste plaats krijg ik de mogelijkheid om op deze manier "wat bij te verdienen" en in de tweede plaats ben ik lekker bezig, het voelt zo vervelend om heel de dag maar op de bank te zitten en niets te doen.

  Daarnaast zijn de onderzoeken nog best leuk. Je leert zo een beetje na te denken over sommige onderwerpen (niet ieder onderzoek overigens, maar soms zitten er best intressante onderwerpen tussen. De uitbetaling verloopt soepel en je kunt je waardebon snel inzetten. Ik heb gekozen voor een waardebol van Bol.com en kan zo een extra leuk kado kopen!

  Door: Jimmy Wopereis28-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is MySurvey een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over MySurvey. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MySurvey actief?

  MySurvey is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MySurvey gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.