NederlandReview

  Ervaringen Mob-Com

  Als je op zoek bent naar een scherpe aanbieding voor energie of voor je autoverzekering bijvoorbeeld dan kun je deze vergelijken bij Mob-Com. Maar zij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei accessoires en hoesjes voor smartphones en tablets. De prijzen die op de website vermeld staan bij de artikelen zijn ook nog eens inclusief verzendkosten, dus geen verrassingen achteraf. Hier lees je de reviews van anderen waarin zij vertellen wat hun ervaring is met dit bedrijf.

  Over Mob-Com

  Mob-Com is een bedrijf uit Rotterdam dat allerlei accessoires en hoesjes verkoopt voor vele verschillende merken smartphones en tablets als Apple, Samsung, LG, Huawei, etc. Hierin hebben zij al een jarenlange ervaring. Verder kun je bij hen terecht voor het vergelijken van Sim Only en telefoonabonnement, maar ook voor een energievergelijker, reisverzekeringsvergelijker, autoverzekeringsvergelijker en zorgverzekeringsvergelijker. De verzending van de producten binnen Nederland is gratis. De levertijd van de artikelen is 2 tot 3 werkdagen.


  Flash Mob!

  Diensten

  De hoofdactiviteit van Mob-Com is het verkopen van hoesjes en accessoires voor smartphones en tablets van de volgende merken:

  Acer Alcatel Apple Asus Blackberry HTC Huawei Kazam LG Microsoft Motorola Nokia Samsung Sony Wiko Xiaomi Apple Tablet Accessoires Samsung Tablet Accessoires Windows Tablet Accessoires

  Verder bieden zij ook nog het volgende aan:

  Bluetooth Accessoires Digi Camera Batterijen en Accu´s Geheugenkaarten en Memory HDMI en Audio-Kabels Navigatie Accessoires Smartphone en Tablet Stylus Wifi Routers en Antennes

  Op de website vind je op het gebied van voorgaande artikelen dagelijks een nieuwe dagaanbieding, extra deals en de nieuw binnengekomen artikelen.

  Vergelijker

  Als extra dienst biedt Mob-Com ook een vergelijker aan op meerdere gebieden, hier kun je de prijzen en details vergelijken van verschillende producten en diensten, namelijk:

  Sim Only Telefoon abonnementen Energie Zorgverzekering Reisverzekering Autoverzekering

  Via het menu aan de linkerkant kun je je zoekactie verfijnen op jouw voorkeuren, waarna je vervolgens de beste aanbiedingen ziet. Of bij de energievergelijker bijvoorbeeld vul je in wat jouw locatie is en hoeveel energie en gas je verbruikt per jaar, hierop volgt een overzicht met de meest voordelige aanbieders voor jou. Wanneer je hierop in wilt gaan, kun je op het aanbod van je keuze klikken en wordt je doorgestuurd naar de website van de aanbieder.

  Klachten

  Voor iedere aankoop geldt dat je 14 dagen recht op ontbinding van de koopovereenkomst hebt. Mocht je klachten hebben, dan kun je die doorgeven via het contactformulier op de website. Je krijgt dan binnen 24 uur een antwoord. De klantenservice zal proberen de klacht naar tevredenheid op te lossen. Wanneer je dit niet op prijs stelt dan kun je je ook melden voor bemiddeling bij de Stichting Webshop Keurmerk waar Mob-Com is aangesloten. Leidt dit ook niet tot een bevredigend resultaat, dan kun je het geschil voorleggen aan de Geschillencommissie (SGR).

  Heb jij een scherp energieaanbod gevonden of een smartphone cover gekocht bij Mob-Com? Vertel hier dan jouw ervaring met dit bedrijf en hun diensten.

  Mob-Com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mob-Com

  Uw beoordeling

  Kom vaker terug

  Onlangs heb ik een nieuwe telefoon gekregen en normaal gesproken koop ik er dan gelijk een hoesje bij, maar die waren deze keer niet op voorraad, dus dan ga je online kijken voor een hoesje. Ik kwam uit op de site van Mob-com en hoewel ik de site eerst een beetje rommelig over vond komen, kwam ik al snel een hoesje tegen dat en bij mijn telefoon paste en een hoesje dat ik er leuk uit vond zien, dus die heb ik maar gekocht. Normaal gesproken zou ik niet nogmaals bij een dergelijk bedrijf kopen, want je hebt een hoesje nu eenmaal en bij mij gaat dat redelijk lang mee, maar ik zag dat Moc-com regelmatig ook nog andere goede aanbiedingen heeft op electronica en accessoires die echt wel heel erg scherp zijn. De kans dat ik in de toekomst dus nog eens terug kom is best wel groot. Verder heb ik geen bijzonderheden te melden.

  Door: Orgelen31-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is Mob-Com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Mob-Com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mob-Com actief?

  Mob-Com is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mob-Com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.