Makro Kerstpakketten

5.4
6.3

Bestellen

4.8

Service

5.7

Prijs

4.7

Levering

40%

Zou hier weer kopen

Makro Kerstpakketten

De Makro staat vooral bekend als winkel waar mensen met een speciaal pasje, die je krijgt als je bijvoorbeeld een eigen bedrijf hebt, massaal kunnen inslaan. Metershoge schappen vol met rijen gevuld met etenswaren en andere spullen, grote winkelwagens in enorme winkelpaden en prijzen waar de btw nog niet over berekend is: het lijkt een andere wereld, maar is eigenlijk ‘gewoon’ een supermarkt. Minder bekend is wellicht dat je bij de Makro ook terecht kunt voor je kerstpakketten. Sterker nog, ze noemen zichzelf ‘al 45 jaar de grootste kerstpakketten leverancier van Nederland’ (sic). Is het een goed idee om hier je kerstpakketten te bestellen? Lees reviews van klanten die jou voorgingen!

De Nederlandse wortels van de Makro

De Makro is officieel een soort combinatie tussen een groothandel en een supermarkt oftewel een ‘zelfbedieningsgroothandel’. Het werd opgericht in 1968 door de Nederlandse Steenkolen Handelsvereniging (SHV), maar viel in 1998 in Duitse handen toen de SHV de Europese Makro’s doorverkocht aan de Duitse METRO Group, die ook bijvoorbeeld grootaandeelhouder is van de Media Markt

Ontstaan Makro Kerstpakketten¨

Toen de Makro merkte dat hun klanten met Makro-producten zelf kerstpakketten gingen samenstellen, bedachten ze dat ze die dienst zelf ook konden gaan leveren. Klanten van de Makro hebben natuurlijk vaak werknemers om aan te denken in de donkere decemberdagen. Het bleek een gat in de markt. Inmiddels zijn er negentig vaste medewerkers en honderden seizoenskrachten betrokken bij Makro Kerstpakketten en is het een bedrijf op zich geworden. Er zijn zelfs showrooms waar je kunt zien hoe de kerstcadeaus eruit zullen komen te zien. 

1,4 miljoen kerstpakketten

Misschien heb je als werknemer wel eens een kerstpakket van de Makro ontvangen. Je zou niet de enige zijn: volgens de Makro zelf versturen ze jaarlijks meer dan 1,4 miljoen kerstpakketten. Die kerstpakketten komen in elk geval in allerlei soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ‘Luxe waardering’ in stijlvol zwart & wit, of voor ‘Royaal gevuld’, vol met A-merk producten. Hou je van goud of is dat toevallig de kleur van jullie bedrijfslogo, dan kun je gaan voor ‘Puur goud’ met allerlei producten in een gouden verpakking. Ben je er niet om het goede voorbeeld te geven, maar wil je je werknemers gewoon verwennen met snoep, dan is er het pakket ‘Heerlijk snoepen’. Vaak vind je tussen de etenswaren ook wat producten met een wat langer leven, zoals een beker, een kaars of een mandje, dan hebben de ontvangers ook nog iets om voor altijd te bewaren. 


Voor wie in is voor een verassing en uit is op een dealtje heeft Makro de zogenaamde Dagdeals. Elke dag is er dan een kerstpakket in de aanbieding, die je online kunt bestellen. Moet je wel snel kunnen beslissen natuurlijk…

Heb jij jouw kerstpakketten besteld bij de Makro? Was het de prijs waard? Is het aanbod groot genoeg? Alles mooi verpakt als een echt cadeautje? Laat het vooral even weten aan anderen met een review en deel jouw ervaringen!

¨

Is het een goed idee om je kerstpakketten te regelen bij de Makro? Krijg je waar voor je geld? Lees reviews en ervaringen van andere klanten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (15)

Anderen bekeken ook