Ervaringen Makro Kerstpakketten

De Makro staat vooral bekend als winkel waar mensen met een speciaal pasje, die je krijgt als je bijvoorbeeld een eigen bedrijf hebt, massaal kunnen inslaan. Metershoge schappen vol met rijen gevuld met etenswaren en andere spullen, grote winkelwagens in enorme winkelpaden en prijzen waar de btw nog niet over berekend is: het lijkt een andere wereld, maar is eigenlijk ‘gewoon’ een supermarkt. Minder bekend is wellicht dat je bij de Makro ook terecht kunt voor je kerstpakketten. Sterker nog, ze noemen zichzelf ‘al 45 jaar de grootste kerstpakketten leverancier van Nederland’ (sic). Is het een goed idee om hier je kerstpakketten te bestellen? Lees reviews van klanten die jou voorgingen!

De Nederlandse wortels van de Makro

De Makro is officieel een soort combinatie tussen een groothandel en een supermarkt oftewel een ‘zelfbedieningsgroothandel’. Het werd opgericht in 1968 door de Nederlandse Steenkolen Handelsvereniging (SHV), maar viel in 1998 in Duitse handen toen de SHV de Europese Makro’s doorverkocht aan de Duitse METRO Group, die ook bijvoorbeeld grootaandeelhouder is van de Media Markt.

Ontstaan Makro Kerstpakketten


Toen de Makro merkte dat hun klanten met Makro-producten zelf kerstpakketten gingen samenstellen, bedachten ze dat ze die dienst zelf ook konden gaan leveren. Klanten van de Makro hebben natuurlijk vaak werknemers om aan te denken in de donkere decemberdagen. Het bleek een gat in de markt. Inmiddels zijn er negentig vaste medewerkers en honderden seizoenskrachten betrokken bij Makro Kerstpakketten en is het een bedrijf op zich geworden. Er zijn zelfs showrooms waar je kunt zien hoe de kerstcadeaus eruit zullen komen te zien.

1,4 miljoen kerstpakketten

Misschien heb je als werknemer wel eens een kerstpakket van de Makro ontvangen. Je zou niet de enige zijn: volgens de Makro zelf versturen ze jaarlijks meer dan 1,4 miljoen kerstpakketten. Die kerstpakketten komen in elk geval in allerlei soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ‘Luxe waardering’ in stijlvol zwart & wit, of voor ‘Royaal gevuld’, vol met A-merk producten. Hou je van goud of is dat toevallig de kleur van jullie bedrijfslogo, dan kun je gaan voor ‘Puur goud’ met allerlei producten in een gouden verpakking. Ben je er niet om het goede voorbeeld te geven, maar wil je je werknemers gewoon verwennen met snoep, dan is er het pakket ‘Heerlijk snoepen’. Vaak vind je tussen de etenswaren ook wat producten met een wat langer leven, zoals een beker, een kaars of een mandje, dan hebben de ontvangers ook nog iets om voor altijd te bewaren.


All I want for Christmas is you - wil je je medewerkers meer bieden dan alleen jouzelf? Dan kan een kerstpakket een leuk idee zijn

Voor wie in is voor een verassing en uit is op een dealtje heeft Makro de zogenaamde Dagdeals. Elke dag is er dan een kerstpakket in de aanbieding, die je online kunt bestellen. Moet je wel snel kunnen beslissen natuurlijk…

Heb jij jouw kerstpakketten besteld bij de Makro? Was het de prijs waard? Is het aanbod groot genoeg? Alles mooi verpakt als een echt cadeautje? Laat het vooral even weten aan anderen met een review en deel jouw ervaringen!

Is het een goed idee om je kerstpakketten te regelen bij de Makro? Krijg je waar voor je geld? Lees reviews en ervaringen van andere klanten!

Makro Kerstpakketten
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

5,2
30% Zou hier weer kopen!

Bestellen

5,8

Service

4,8

Prijs

5,8

Leveren

4,2

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Snel binnen!

Had mijn cadeaukaart erg snel binnen.

Door: Dennis12-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Ik wacht nog steeds op me lof kerst pakket

ben inmiddels wel 3 uur bezig geweest met bellen mailen oven en weer....beloften...helaas nog nooit iets ontvangen.
het is nu 3 week voor pasen....tip bedrijven doe dit je personeel niet aan!

Door: Chanty29-03-2019
Chanty04-04-2019

Reeds 4-4-2019 verkeerd pakket ontvangen....bijna 4 maanden verder 12 telefoontjes zucht

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Schande

Wacht al maanden op het lof pakket van mijn man en mij.Al 5 keer sorry enz.Wat een slecht bedrijf.

Door: Van leuveren01-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Na anderhalve maand bellen en mailen nog steeds geen ovenschalen.

15 januari kwamen dan eindelijk mijn ovenschalen van Cadeau Caroussel binnen die via de Makro waren bezorgd.
Ik maakte de doos open en daar lagen 3 kapotte schalen in de doos.
Ook de verpakking was echt slecht om dit soort artikelen te beschermen.
Ik natuurlijk gelijk de volgende dag bellen en ze zouden het oplossen.
Nou, nu na anderhalve maand heb ik nog steeds de kapotte ovenschalen in de doos liggen en nog steeds niks ontvangen.
En als je dan belt begrijpen ze het allemaal iedere keer weer, en dan word een bevestigingsmail verstuurd naar je mailadres, voor de zoveelste keer maar er echt iets mee doen.... tja ik tel maar tot sintjuttemis.... pffffffff

Door: J Janssen21-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

wachten....wachten...wachten!

op 13-12 mijn kerst voucher besteld van ici paris, gemaild, gebeld maar nog steeds geen voucher ontvangen! schandalig!!!!
gebeld gemaild maar jullie kunnen er niks aan doen! jammer......

Door: elisa24-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Nooit meer

Sinds 26 december 2019 op kerstpakket wachten.pakket is verdwenen.3x contact met klantenservice en 8x gemaild maar kansloos.elke keer zelfde verhaal.klaar met wachten.dit jaar geen kerstpakket.dank je wel MAKRO.nooit meer.ga t overleggen met mijn werkgever zodat ik nooit meer te maken heb met dit slechte bedrijf.

Door: Blackbird22-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

kerstpakket niet ontvangen

nu 19 januari en na twee keer bellen en mailen en allerlei beloftes nog niets ontvangen. Wat een leuk gebaar van de werkgever moet zijn is op deze manier ver te zoeken
onze organisatie gaat dit hopelijk nooit meer doen.

Door: A Pols13-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Nooit meer!

Verkeerde kerstpakketten geleverd gehad. Drie keer contact met de klantenservice gehad.
Uiteindelijk blijkt dat de pakketten van ons elders bezorgd zijn maar dat ze deze zelf mochten houden en maar moesten kijken wat ze met de rest deden.
De bij ons geleverde pakketten mochten we houden maar waren veel kleiner en minder leuk dan we zelf hadden uitgezocht en bovendien waren dat er te weinig.
Op onze vraag hoe ze dit voor onze medewerkers op gaan lossen kregen we als antwoord dat ze niets voor ons konden betekenen.
Dus geen pakketten voor ons personeel dit jaar.
Bedankt Makro voor de hele goede service!!!!
Voor ons geen pakkettten meer van jullie.
Zijn zeer teleurgesteld in jullie!

Door: Pruissen21-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7

Professioneel kerstpakket dienst

Professioneel geholpen weer dit jaar. Mooi pakket kunnen kiezen en keurig netjes afgehandeld en geleverd. Tot volgend jaar!!

Door: Maartje16-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Kerstpakket aanbieding

We wilden slechts een kleinigheid regelen - we hebben een niet al te succesvol jaar achter de rug, maar dan wil je je personeel juist wel wat geven. We wilden eigenlijk voor het pakket van 9,95 gaan, dat zag er erg leuk uit en we konden dan nog kiezen ook uit verschillende pakketten. Maar toen kwam er een aanbieding voorbij en zijn we daarvoor gegaan. Ieta duurder wel, maar met veel meer inhoud. Ruim op tijd voor de kerst geregeld.

Door: A. Cornelisse12-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Schrijf zelf een review over Makro Kerstpakketten

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)