NederlandReview

    Ervaringen Makro Kerstpakketten

    De Makro staat vooral bekend als winkel waar mensen met een speciaal pasje, die je krijgt als je bijvoorbeeld een eigen bedrijf hebt, massaal kunnen inslaan. Metershoge schappen vol met rijen gevuld met etenswaren en andere spullen, grote winkelwagens in enorme winkelpaden en prijzen waar de btw nog niet over berekend is: het lijkt een andere wereld, maar is eigenlijk ‘gewoon’ een supermarkt. Minder bekend is wellicht dat je bij de Makro ook terecht kunt voor je kerstpakketten. Sterker nog, ze noemen zichzelf ‘al 45 jaar de grootste kerstpakketten leverancier van Nederland’ (sic). Is het een goed idee om hier je kerstpakketten te bestellen? Lees reviews van klanten die jou voorgingen!

    De Nederlandse wortels van de Makro

    De Makro is officieel een soort combinatie tussen een groothandel en een supermarkt oftewel een ‘zelfbedieningsgroothandel’. Het werd opgericht in 1968 door de Nederlandse Steenkolen Handelsvereniging (SHV), maar viel in 1998 in Duitse handen toen de SHV de Europese Makro’s doorverkocht aan de Duitse METRO Group, die ook bijvoorbeeld grootaandeelhouder is van de Media Markt.

    All I want for Christmas is you - wil je je medewerkers meer bieden dan alleen jouzelf? Dan kan een kerstpakket een leuk idee zijn

    Ontstaan Makro Kerstpakketten¨

    Toen de Makro merkte dat hun klanten met Makro-producten zelf kerstpakketten gingen samenstellen, bedachten ze dat ze die dienst zelf ook konden gaan leveren. Klanten van de Makro hebben natuurlijk vaak werknemers om aan te denken in de donkere decemberdagen. Het bleek een gat in de markt. Inmiddels zijn er negentig vaste medewerkers en honderden seizoenskrachten betrokken bij Makro Kerstpakketten en is het een bedrijf op zich geworden. Er zijn zelfs showrooms waar je kunt zien hoe de kerstcadeaus eruit zullen komen te zien.

    1,4 miljoen kerstpakketten

    Misschien heb je als werknemer wel eens een kerstpakket van de Makro ontvangen. Je zou niet de enige zijn: volgens de Makro zelf versturen ze jaarlijks meer dan 1,4 miljoen kerstpakketten. Die kerstpakketten komen in elk geval in allerlei soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ‘Luxe waardering’ in stijlvol zwart & wit, of voor ‘Royaal gevuld’, vol met A-merk producten. Hou je van goud of is dat toevallig de kleur van jullie bedrijfslogo, dan kun je gaan voor ‘Puur goud’ met allerlei producten in een gouden verpakking. Ben je er niet om het goede voorbeeld te geven, maar wil je je werknemers gewoon verwennen met snoep, dan is er het pakket ‘Heerlijk snoepen’. Vaak vind je tussen de etenswaren ook wat producten met een wat langer leven, zoals een beker, een kaars of een mandje, dan hebben de ontvangers ook nog iets om voor altijd te bewaren.


    Voor wie in is voor een verassing en uit is op een dealtje heeft Makro de zogenaamde Dagdeals. Elke dag is er dan een kerstpakket in de aanbieding, die je online kunt bestellen. Moet je wel snel kunnen beslissen natuurlijk…

    Heb jij jouw kerstpakketten besteld bij de Makro? Was het de prijs waard? Is het aanbod groot genoeg? Alles mooi verpakt als een echt cadeautje? Laat het vooral even weten aan anderen met een review en deel jouw ervaringen!

    ¨

    Is het een goed idee om je kerstpakketten te regelen bij de Makro? Krijg je waar voor je geld? Lees reviews en ervaringen van andere klanten!

    Makro Kerstpakketten
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    5.8
    38% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.8
    Service
    rating
    5.2
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    5

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Makro Kerstpakketten

    Uw beoordeling

    Kerstpakket aanbieding

    We wilden slechts een kleinigheid regelen - we hebben een niet al te succesvol jaar achter de rug, maar dan wil je je personeel juist wel wat geven. We wilden eigenlijk voor het pakket van 9,95 gaan, dat zag er erg leuk uit en we konden dan nog kiezen ook uit verschillende pakketten. Maar toen kwam er een aanbieding voorbij en zijn we daarvoor gegaan. Ieta duurder wel, maar met veel meer inhoud. Ruim op tijd voor de kerst geregeld.

    Door: A. Cornelisse12-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Kerstpakketten

    Vorige jaren kerstpakketten bij de MAKRO besteld en altijd goed bevallen dus dit jaar kiezen wij weer voor de MAKRO.

    Grote selectie en keuze van producten, prima prijzen en de levering telkens ruim op tijd. Prima zaken mee doen

    Door: Kelvin23-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Aantal kerstpakketten

    Pakketten snel ontvangen
    Zag er allemaal keurig uit en conform de bestelling.
    Snel geregeld en makkelijk om te doen.
    Voor ons een aanrader.

    Door: G. Dekkers10-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Professioneel kerstpakket dienst

    Professioneel geholpen weer dit jaar. Mooi pakket kunnen kiezen en keurig netjes afgehandeld en geleverd. Tot volgend jaar!!

    Door: Maartje16-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    325 pakketten

    Ruim 100 van de bestelde pakketten bleken te beschadigd om geleverd te worden. Dit is "opgelost" door het leveren van pakketten die we niet besteld hebben en die we absoluut nooit zouden bestellen. Ongelofelijk slecht geregeld door zo'n groot bedrijf als de Makro.
    Ben best boos!

    Door: Steven21-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Lofjes pakket voor het bedrijf

    Mooie presentatie gehad en veel beloftes vanuit Makro. Uiteindelijk product was zeer teleurstellend.. Zoveel dingen fout gegaan. Persoonlijke complimentjes verkeerd, hele online omgeving verkeerd en verkeerd bezorgd (dit overigs wel opgelost). Zodra je verhaal komt halen hoe het komt dat het zo mis is gegaan wordt je genegeerd en aan de kant geschoven. Spijtig.

    Door: John Doe05-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Snel binnen!

    Had mijn cadeaukaart erg snel binnen.

    Door: Dennis12-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ik wacht nog steeds op me lof kerst pakket

    ben inmiddels wel 3 uur bezig geweest met bellen mailen oven en weer....beloften...helaas nog nooit iets ontvangen.
    het is nu 3 week voor pasen....tip bedrijven doe dit je personeel niet aan!

    Door: Chanty29-03-2019
    Chanty04-04-2019

    Reeds 4-4-2019 verkeerd pakket ontvangen....bijna 4 maanden verder 12 telefoontjes zucht

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Na anderhalve maand bellen en mailen nog steeds geen ovenschalen.

    15 januari kwamen dan eindelijk mijn ovenschalen van Cadeau Caroussel binnen die via de Makro waren bezorgd.
    Ik maakte de doos open en daar lagen 3 kapotte schalen in de doos.
    Ook de verpakking was echt slecht om dit soort artikelen te beschermen.
    Ik natuurlijk gelijk de volgende dag bellen en ze zouden het oplossen.
    Nou, nu na anderhalve maand heb ik nog steeds de kapotte ovenschalen in de doos liggen en nog steeds niks ontvangen.
    En als je dan belt begrijpen ze het allemaal iedere keer weer, en dan word een bevestigingsmail verstuurd naar je mailadres, voor de zoveelste keer maar er echt iets mee doen.... tja ik tel maar tot sintjuttemis.... pffffffff

    Door: J Janssen21-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    wachten....wachten...wachten!

    op 13-12 mijn kerst voucher besteld van ici paris, gemaild, gebeld maar nog steeds geen voucher ontvangen! schandalig!!!!
    gebeld gemaild maar jullie kunnen er niks aan doen! jammer......

    Door: elisa24-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nooit meer

    Sinds 26 december 2019 op kerstpakket wachten.pakket is verdwenen.3x contact met klantenservice en 8x gemaild maar kansloos.elke keer zelfde verhaal.klaar met wachten.dit jaar geen kerstpakket.dank je wel MAKRO.nooit meer.ga t overleggen met mijn werkgever zodat ik nooit meer te maken heb met dit slechte bedrijf.

    Door: Blackbird22-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    kerstpakket niet ontvangen

    nu 19 januari en na twee keer bellen en mailen en allerlei beloftes nog niets ontvangen. Wat een leuk gebaar van de werkgever moet zijn is op deze manier ver te zoeken
    onze organisatie gaat dit hopelijk nooit meer doen.

    Door: A Pols13-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nooit meer!

    Verkeerde kerstpakketten geleverd gehad. Drie keer contact met de klantenservice gehad.
    Uiteindelijk blijkt dat de pakketten van ons elders bezorgd zijn maar dat ze deze zelf mochten houden en maar moesten kijken wat ze met de rest deden.
    De bij ons geleverde pakketten mochten we houden maar waren veel kleiner en minder leuk dan we zelf hadden uitgezocht en bovendien waren dat er te weinig.
    Op onze vraag hoe ze dit voor onze medewerkers op gaan lossen kregen we als antwoord dat ze niets voor ons konden betekenen.
    Dus geen pakketten voor ons personeel dit jaar.
    Bedankt Makro voor de hele goede service!!!!
    Voor ons geen pakkettten meer van jullie.
    Zijn zeer teleurgesteld in jullie!

    Door: Pruissen21-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    FAQ

    Is Makro Kerstpakketten een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 13 ervaringen geplaatst over Makro Kerstpakketten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Makro Kerstpakketten actief?

    Makro Kerstpakketten is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fijne Feestdagen!

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Makro Kerstpakketten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.