Leukstetickets.nl

Alle reviews

Leukstetickets.nl

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fletcher hotelovernachting

  Voor corona kocht ik via Leukstetickets regelmatig Fletcher hotelovernachtingen. Er was toen een ruim aanbod van hotels beschikbaar. Tijdens corona heb ik het rustig aan gedaan, maar vorig jaar wederom Fletcher hotelovernachtingen gekocht, die tot en met 30 september 2022 geldig zijn. Het aanbod van hotels is veel minder geworden. Voor de periode 1-4 augustus is slechts één hotel beschikbaar voor één ovenachting. Meerdere overnachtingen geen hotel beschikbaar. Mijn advies, wees terughoudend met bestellen van Fletcher hotelovernachtingen.

Anderen bekeken ook

DealDonkey
30 reviews

Elke dag worden om klokslag 11:00 de nieuwe aanbiedingen en deals online gezet bij DealDonkey. Elke dag is het weer een verrassing welke artikelen ...

Runnerz
4 reviews

Wilt u goed beslagen ten ijs komen als u zich gaat storten op het wedden op paardenraces? Lees dan hier beoordelingen over runnerz.nl. Het wedden o...

Watch2Day
12 reviews

Word jij van het woord kortingen altijd meteen enthousiast? Laten we eerlijk zijn, wie wordt er van kortingen nu niet enthousiast? Watch2Day heeft ...

Knaldeals.com
10 reviews

Ken jij dit bedrijf echt wel zo goed als je denkt? Knaldeals.nl is een website met dagaanbiedingen voor knalprijzen. De naam laat weinig te wensen ...

Leukstetickets.nl

Zoek je naar voordeeltjes in relatie tot vrije tijd? Dan is Leukstetickets.nl wellicht een interessante website voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn.

Wat is Leukstetickets.nl?

Leukstetickets.nl is een platform waar je aanbiedingen krijgt in relatie tot vrije tijd. De site is onderdeel van DPG Media. De medewerksters van deze website stellen iedere dag te zoeken naar unieke deals. Hiermee willen ze hun bezoekers verrassen en blij maken. Er worden bijvoorbeeld kaarten aangeboden voor de dierentuin, pretpark of een ander dagje weg. Er wordt samengewerkt met diverse partners. Doel van deze samenwerking is het aanbieden van een zo groot mogelijk aanbod. Het bedrijf richt zich op mensen die graag van hun vrije tijd genieten. Via de site kunnen tickets en vouchers besteld worden. Dit kan op twee manieren gedaan worden. De eerste mogelijkheid is via de shop. De andere optie is om dit via een partner te doen. Met een druk op de knop kan al een bestelling worden gerealiseerd. Tijdens het bestelproces dien je je gegevens in te voeren. De betaling zorgt er uiteindelijk voor dat je de bestelling definitief maakt.

Verzendinformatie

Bestelde vouchers of tickets worden direct per e-mail naar je verzonden. Producten die worden aangekocht variëren qua levertijd. Op de productpagina staat de exacte termijn voor levering aangegeven. Bij kunst duurt het bijvoorbeeld 1 à 2 werkdagen tot je jouw bestelling ontvangt. Items uit de Donald Duck collectie worden tussen de 1 en 5 werkdagen afgeleverd. PostNL is het bedrijf welke de verzendingen in orde maakt. Zij leveren de bestelling van maandag tot en met zaterdag. Vanaf een bestelwaarde van € 35,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag bedragen de verzendkosten € 2,95.

Retourneren  

Mits de producten niet gebruikt zijn kan er een retour in gang gezet worden. De termijn hiervoor is vastgesteld op 14 dagen. Als je een retourprocedure wilt starten moet je eerst contact opnemen met de klantenservice. Je krijgt dan te horen welke stappen je moet volgen. Vouchers kunnen herroepen worden, mits dit binnen een termijn van twee weken gebeurt. Annuleren van een bestelling is alleen mogelijk als de betaling nog niet is uitgevoerd. Voor het toevoegen van tickets, vouchers en producten zal een nieuwe order geplaatst moeten worden. Deze zal je separaat van de eerste bestelling ontvangen. Aangeschafte tickets zijn persoonlijk en kunnen niet ingeruild worden voor geld of een ander kaartje. Aankopen mogen niet commercieel doorverkocht worden aan andere partijen.

Handige informatie

Op de vouchers en tickets staat vermeld wat de verzilveringstermijn is. Of je garantie hebt hangt af van het artikel en de leverancier. Bij constatering van een gebreke moet de klantenservice geraadpleegd worden. Het kan eens voorkomen dat je jouw tickets niet binnen hebt gekregen. Je krijgt dan het advies om in je spambox te kijken. Als je ze daar ook niet kunt vinden dien je contact met het bedrijf op te nemen. Bestellingen kunnen alleen via de shop geplaatst worden. Het is dus niet mogelijk om telefonisch of per e-mail te bestellen. Je hoeft geen abonnee te zijn om een order te plaatsen.

Klantervaringen

Heb je weleens een aankoop gedaan bij de Leukstetickets.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb je plezier gehad van hetgeen je besteld had? Ga je vaker een aankoop doen via dit bedrijf? Leuk als je jouw ervaringen deelt op deze pagina van NederlandReview!

 

}