Kredietrapportaanvragen.nl

3.5

Bestellen

3.5

Service

3.5

Prijs

5

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Kredietrapportaanvragen.nl

Kunt u veilig zaken doen met een voor u onbekend bedrijf of staat dit bedrijf bekend als wanbetaler? Loopt u een betalingsrisico wanneer u een opdracht aanneemt van dat bedrijf? Dit soort vragen kunnen er door uw hoofd spoken wanneer u voor het eerst zaken gaat doen met een bedrijf. Omdat via internet de hele wereld tegenwoordig aan uw voeten ligt, wilt u toch een bepaalde zekerheid inbouwen dat u wel betaald wordt voor uw diensten of producten. Ook in de zakelijke wereld. Maar wat kan Kredietrapportaanvragen.nl dan voor u doen? Heeft u iets aan de dienst die zij aanbieden? Is het voor u van toegevoegde waarde? Lees hier mee wat de ervaring van anderen is. 


Over Kredietrapportaanvragen.nl

Kredietrapportaanvragen.nl is gevestigd in Groningen en is een initiatief van Franck Antonides. Hier kunnen bedrijven, maar eventueel ook particulieren, terecht voor het opvragen van kredietrapporten van bedrijven. Dit kunnen zij voor een lage prijs aanbieden, omdat zij de rapporten in het groot inkopen. Ze werken hierbij samen met Creditsafe en Graydon. Jaarlijks verzamelen deze miljoenen betalingservaringen en voegen deze aan de database toe, om het betalingsgedrag van bedrijven te kunnen analyseren.


Diensten

Bij Kredietrapportaanvragen.nl kunt u niet alleen terecht voor rapportages van ondernemers in Nederland, maar voor meer dan 135 miljoen bedrijven in maar liefst 24 landen. Wanneer u dus een grote bestelling ontvangt van een bedrijf, kunt u voor € 6,95 (excl. BTW) een kredietcheck aanvragen waaruit duidelijk wordt of het betreffende bedrijf wel kredietwaardig is. Zo loopt u geen onnodig risico. U ontvangt het verslag 24 uur per dag binnen vijf minuten in uw mailbox. U kunt dit bij hen eenmalig doen, en hoeft hiervoor geen abonnement af te nemen. Ook is het bij Kredietrapportaanvragen.nl mogelijk om een kredietrapportentegoed aan te schaffen. Dit tegoed blijft onbeperkt geldig. Dit kan handig zijn wanneer het voor uw onderneming lastig of onmogelijk is om via iDEAL, PayPal, Visa of Mastercard te betalen. Ook is het mogelijk om op rekening/achteraf te betalen met Billink.


Kortom, een ideale methode voor particulieren en bedrijven die af en toe een kredietrapport willen aanvragen. Zo is het voor iedereen haalbaar geworden om bedrijven, ook al zitten deze in het buitenland, te controleren op hun kredietwaardigheid voordat  u een opdracht plaatst of aanneemt. Hiermee wordt de kans dat u met een wanbetaler in zee gaat sterk verkleind. Vooral startende en kleine ondernemers hebben hier veel aan, omdat in een kleine onderneming het effect van eventuele wanbetalers veel meer impact heeft.


Klachten

Voor eventuele vragen over het product kunt u op de website verschillende antwoorden vinden. Komt u er niet uit of hebt u een andere vraag of klacht? Dan kunt u gebruik maken van een contactformulier. Ook is er een e-mailadres beschikbaar wat u kunt benaderen, en op de website is ook het telefoonnummer te vinden waarop u ze kunt bereiken.


Reviews

Deel hier uw review over dit bedrijf en de dienst die zij aanbieden. Heeft u dankzij hen kunnen voorkomen dat u met een wanbetaler in zee ging? Of kwam u er juist door Kredietrapporten.nl achter dat u goede zaken kon doen met uw potentiele klant, en heeft het u dus in die zin iets opgeleverd? Vindt u dat deze dienst zijn geld waard is of juist niet? Laat hier uw review achter, en laat anderen profiteren van uw ervaringen!


Lees ervaringen van klanten van Kredietrapportaanvragen.nl. Hoe snel kun je hier een kredietrapport van een bedrijf of particulier aanvragen? Is het een betrouwbare partij?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Ver van wegblijven!

Samrate.com is een bedrijf welke willens en wetens verkeerde gegevens van bedrijven publiceert, en na herhaalde correctieve meldingen blijft publiceren. Samrate.com heeft er een handje van om verkeerde data zichtbaar te maken en hierbij schroomt Samrate.com niet om personen, welke geen enkele band of wat dan ook met een bedrijf waarvan Samrate.com de gegevens publiceert, grote schade toe te brengen. Helaas blijkt Samrate.com ook de AVG en GDPR-regelgeving niet te kennen en weigeren ze om foute inschrijvingen en prive gegevens onklaar te maken, ook na het herhaaldelijk verzoeken op Recht van Vergetelheid. Samrate.com verplicht je eerst (wanneer je als privepersoon er achter komt dat Samrate.com jouw woonadres geheel onterecht en onrechtmatig heeft gekoppeld aan een bedrijf welke naar hun zeggen, maar namens KvK op een geheel ander adres is gevestigd) dat jezelf als betalende moet inschrijven om deze onterechte inschrijving weer ongedaan te krijgen). Samrate.com blijkt een notoire verspreider van desinformatie te zijn en reageert op geen enkel bericht waarin is aangegeven dat de gepubliceerde gegevens onjuist zijn en weigert e.e.a. aan te passen. Helaas blijkt de enige oplossing om Samrate.com via de gerechtelijke weg aan te pakken, de door hen aangerichte schade zal Samrate.com nooit begrijpen, en ze zullen zich blijven verschuilen achter hun hoogpolige pluche tapijt en wazige regeltjes die alleen zij kunnen en willen begrijpen. Samrate.com: ver van wegblijven tenzij u uw bedrijfsvoering toevertrouwt op verzonnen en foutieve informatie.

W

Wim

14-06-2021

0

Gewoon laster

Minimale is 2 sterren hier maar 1 is nog teveel! samrate wil een ander bedrijf zo transparant mogelijk neerzetten , belachelijk zelf zijn ze geheel niet transparant !! geen mogelijkheden om samrate.com te beoordelen ! word eerst zelf transparant .. KREDIETRAPPORTAANVRAGEN.NL IS EEN ONDERDEEL VAN SAMRATE.COM JE BEDRIJF WEGHALEN VAN SAMRATE.COM VRAAGT OM KOPIE IDENTITEITSKAARTEN! PAS OP ! OVERAL WORD AFGERADEN KOPIE ID KAARTEN TE MAKEN NU kan het tegen betaling?? te gek voor woorden deze laster

M

Marthijs

09-04-2021

0

laster

laster ! samrate wil een ander bedrijf zo transparant mogelijk neerzetten , belachelijk zelf zijn ze geheel niet transparant !! geen mogelijkheden om samrate.com te beoordelen ! word eerst zelf transparant .. KREDIETRAPPORTAANVRAGEN.NL IS EEN ONDERDEEL VAN SAMRATE.COM JE BEDRIJF WEGHALEN VAN SAMRATE.COM VRAAGT OM KOPIE IDENTITEITSKAARTEN! PAS OP ! OVERAL WORD AFGERADEN KOPIE ID KAARTEN TE MAKEN NU kan het tegen betaling?? te gek voor woorden deze laster

W

willemnijland

24-03-2021

0

Overzichtelijk en goedkoop kredietrapport

Bij mijn vorige kredietaanvraag ben ik behoorlijk de mist in gegaan. Om dit te voorkomen wilde ik dit keer alles goed uitzoeken. Ik heb dan ook een rapport aangevraagd bij Kredietrapportaanvragen.nl. Op deze manier kon ik de kredietwaardigheid controleren en voorkomen dat ik nogmaals in de problemen zou geraken. Binnen Nederland kost het aanvragen van een kredietrapport 6,95 euro per rapport. Klinkt misschien veel, maar het helpt mij wel om niet-betalende klanten buiten de deur te houden. Ik kan eenvoudig alles checken middels een rapport, dus het geld voor het aanvragen is zeker de moeite waard. De rapporten zijn duidelijk en ze worden snel geleverd, waardoor ik geen klanten mis hoef te lopen.

B

Bennie Janssen

23-02-2017

1