NederlandReview

  Ervaringen Kredietrapportaanvragen.nl

  Kunt u veilig zaken doen met een voor u onbekend bedrijf of staat dit bedrijf bekend als wanbetaler? Loopt u een betalingsrisico wanneer u een opdracht aanneemt van dat bedrijf? Dit soort vragen kunnen er door uw hoofd spoken wanneer u voor het eerst zaken gaat doen met een bedrijf. Omdat via internet de hele wereld tegenwoordig aan uw voeten ligt, wilt u toch een bepaalde zekerheid inbouwen dat u wel betaald wordt voor uw diensten of producten. Ook in de zakelijke wereld. Maar wat kan Kredietrapportaanvragen.nl dan voor u doen? Heeft u iets aan de dienst die zij aanbieden? Is het voor u van toegevoegde waarde? Lees hier mee wat de ervaring van anderen is.

  Over Kredietrapportaanvragen.nl

  Kredietrapportaanvragen.nl is gevestigd in Groningen en is een initiatief van Franck Antonides. Hier kunnen bedrijven, maar eventueel ook particulieren, terecht voor het opvragen van kredietrapporten van bedrijven. Dit kunnen zij voor een lage prijs aanbieden, omdat zij de rapporten in het groot inkopen. Ze werken hierbij samen met Creditsafe en Graydon. Jaarlijks verzamelen deze miljoenen betalingservaringen en voegen deze aan de database toe, om het betalingsgedrag van bedrijven te kunnen analyseren.

  Exploot indienen

  Diensten

  Bij Kredietrapportaanvragen.nl kunt u niet alleen terecht voor rapportages van ondernemers in Nederland, maar voor meer dan 135 miljoen bedrijven in maar liefst 24 landen. Wanneer u dus een grote bestelling ontvangt van een bedrijf, kunt u voor € 6,95 (excl. BTW) een kredietcheck aanvragen waaruit duidelijk wordt of het betreffende bedrijf wel kredietwaardig is. Zo loopt u geen onnodig risico. U ontvangt het verslag 24 uur per dag binnen vijf minuten in uw mailbox. U kunt dit bij hen eenmalig doen, en hoeft hiervoor geen abonnement af te nemen. Ook is het bij Kredietrapportaanvragen.nl mogelijk om een kredietrapportentegoed aan te schaffen. Dit tegoed blijft onbeperkt geldig. Dit kan handig zijn wanneer het voor uw onderneming lastig of onmogelijk is om via iDEAL, PayPal, Visa of Mastercard te betalen. Ook is het mogelijk om op rekening/achteraf te betalen met Billink.

  Kortom, een ideale methode voor particulieren en bedrijven die af en toe een kredietrapport willen aanvragen. Zo is het voor iedereen haalbaar geworden om bedrijven, ook al zitten deze in het buitenland, te controleren op hun kredietwaardigheid voordat u een opdracht plaatst of aanneemt. Hiermee wordt de kans dat u met een wanbetaler in zee gaat sterk verkleind. Vooral startende en kleine ondernemers hebben hier veel aan, omdat in een kleine onderneming het effect van eventuele wanbetalers veel meer impact heeft.

  Klachten

  Voor eventuele vragen over het product kunt u op de website verschillende antwoorden vinden. Komt u er niet uit of hebt u een andere vraag of klacht? Dan kunt u gebruik maken van een contactformulier. Ook is er een e-mailadres beschikbaar wat u kunt benaderen, en op de website is ook het telefoonnummer te vinden waarop u ze kunt bereiken.

  Reviews

  Deel hier uw review over dit bedrijf en de dienst die zij aanbieden. Heeft u dankzij hen kunnen voorkomen dat u met een wanbetaler in zee ging? Of kwam u er juist door Kredietrapporten.nl achter dat u goede zaken kon doen met uw potentiele klant, en heeft het u dus in die zin iets opgeleverd? Vindt u dat deze dienst zijn geld waard is of juist niet? Laat hier uw review achter, en laat anderen profiteren van uw ervaringen!

  Lees ervaringen van klanten van Kredietrapportaanvragen.nl. Hoe snel kun je hier een kredietrapport van een bedrijf of particulier aanvragen? Is het een betrouwbare partij?

  Kredietrapportaanvragen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kredietrapportaanvragen.nl

  Uw beoordeling

  Gewoon laster


  Minimale is 2 sterren hier maar 1 is nog teveel!
  samrate wil een ander bedrijf zo transparant mogelijk neerzetten , belachelijk zelf zijn ze geheel niet transparant !! geen mogelijkheden om samrate.com te beoordelen ! word eerst zelf transparant ..
  KREDIETRAPPORTAANVRAGEN.NL IS EEN ONDERDEEL VAN SAMRATE.COM

  JE BEDRIJF WEGHALEN VAN SAMRATE.COM VRAAGT OM KOPIE IDENTITEITSKAARTEN!
  PAS OP ! OVERAL WORD AFGERADEN KOPIE ID KAARTEN TE MAKEN

  NU kan het tegen betaling?? te gek voor woorden deze laster

  Door: Marthijs09-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  laster

  laster !

  samrate wil een ander bedrijf zo transparant mogelijk neerzetten , belachelijk zelf zijn ze geheel niet transparant !! geen mogelijkheden om samrate.com te beoordelen ! word eerst zelf transparant ..
  KREDIETRAPPORTAANVRAGEN.NL IS EEN ONDERDEEL VAN SAMRATE.COM

  JE BEDRIJF WEGHALEN VAN SAMRATE.COM VRAAGT OM KOPIE IDENTITEITSKAARTEN!
  PAS OP ! OVERAL WORD AFGERADEN KOPIE ID KAARTEN TE MAKEN

  NU kan het tegen betaling?? te gek voor woorden deze laster

  Door: willemnijland24-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Overzichtelijk en goedkoop kredietrapport

  Bij mijn vorige kredietaanvraag ben ik behoorlijk de mist in gegaan. Om dit te voorkomen wilde ik dit keer alles goed uitzoeken. Ik heb dan ook een rapport aangevraagd bij Kredietrapportaanvragen.nl. Op deze manier kon ik de kredietwaardigheid controleren en voorkomen dat ik nogmaals in de problemen zou geraken. Binnen Nederland kost het aanvragen van een kredietrapport 6,95 euro per rapport. Klinkt misschien veel, maar het helpt mij wel om niet-betalende klanten buiten de deur te houden. Ik kan eenvoudig alles checken middels een rapport, dus het geld voor het aanvragen is zeker de moeite waard. De rapporten zijn duidelijk en ze worden snel geleverd, waardoor ik geen klanten mis hoef te lopen.

  Door: Bennie Janssen23-02-2017
  w nijland24-03-2021

  samrate wil een ander bedrijf zo transparant mogelijk neerzetten , belachelijk zelf zijn ze geheel niet transparant !! geen mogelijkheden om samrate.com te beoordelen ! word eerst zelf transparant .. KREDIETRAPPORTAANVRAGEN.NL IS EEN ONDERDEEL VAN SAMRATE.COM JE BEDRIJF WEGHALEN VAN SAMRATE.COM VRAAGT OM KOPIE IDENTITEITSKAARTEN! PAS OP ! OVERAL WORD AFGERADEN KOPIE ID KAARTEN TE MAKEN NU kan het tegen betaling?? te gek voor woorden deze laster

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Kredietrapportaanvragen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Kredietrapportaanvragen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kredietrapportaanvragen.nl actief?

  Kredietrapportaanvragen.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kredietrapportaanvragen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.