NederlandReview

  Ervaringen Koopkracht

  Wie wil er nu niet aan het eind van de maand wat meer geld overhouden? Iedereen toch? Maar dit is nog niet zo gemakkelijk, aangezien er iedere maand weer de nodige vaste lasten te betalen zijn. Daarom is het handig om af en toe eens te kijken of je nog wel goed zit bij je huidige leverancier van energie, internet, mobiele telefonie, etc. Kan het tegen dezelfde voorwaarden en goedkoper? Een manier om op een gemakkelijke wijze te controleren hoe dit zit is door je in te schrijven bij Koopkracht.nl. Zij kopen collectief o.a. energiecontracten in waardoor je extra geld kunt besparen. Wat de ervaring van andere leden met de diensten van Koopkracht is lees je hier op NederlandReview!

  Over Koopkracht

  Koopkracht.nl is een initiatief van MindGrind BV. MindGrind BV beschikt over een AFM vergunning en een aansluitovereenkomst bij klachteninstituut Kifid. Hun service bestaat uit het aanbieden van een advies naar consumenten over hoe zij op verschillende kosten kunnen besparen. Daarnaast helpen zij ook met een gemakkelijke overstap naar leveranciers en diensten. Het gaat hierbij om maandelijkse vaste lasten als energie, internet, digitale televisie, vaste en mobiele telefonie, leningen en (zorg) verzekeringen. Koopkracht.nl werkt met een beperkt aantal betrouwbare leveranciers met de scherpste tarieven en condities.


  Koopkracht en inflatie deel 1: economie, les van de OsAcademie

  Diensten

  Bij Koopkracht.nl schrijf je je in en geef je aan waar jij op wilt besparen. Koopkracht gaat dan collectief voor zijn leden onderhandelen en vergelijkt de verschillende leveranciers om de meest kostenbesparende leveranciers voor hun leden te vinden. Als je je als lid hebt ingeschreven is de deelname gratis en de bespaarvoorstellen zijn vrijblijvend. Om betrouwbaarheid en onafhankelijkheid te kunnen garanderen is Koopkracht.nl een samenwerking aangegaan met het onafhankelijke veilinghuis Negometrix. Zij organiseren al meer dan tien jaar veilingen voor o.a. energie-collectieven en publieke aanbestedingen.

  De vergelijkhulp van Koopkracht.nl berekent kosteloos en zonder verplichting hoeveel jij per product of dienst kunt besparen. Dit doen zij door voor elk lid de persoonlijke bespaarkansen duidelijk in kaart te brengen. Je kiest uiteindelijk zelf of je wel of niet overstapt. Doe je dit wel, dan regelt Koopkracht.nl de overstap voor je. Wel zo gemakkelijk dus.

  Klachten

  Ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Duurt het langer, dan laten ze je dit tijdig weten met daarbij een indicatie over wanneer je dan wel antwoord kunt verwachten. Een klacht over een product, dienst of de service kan ook worden ingediend via een klachtenformulier op de consumentenpagina van de website van Thuiswinkel.org. De klacht wordt dan zowel naar de betreffende ondernemer als naar Thuiswinkel.org gestuurd.

  Vertel hier ook over jouw ervaringen met Koopkracht!

  Heb jij extra geld overgehouden of adviezen gekregen waar je veel aan had, of viel dit toch tegen, en ben je beter af bij de aanbieders die je al had? Vertel er hier over bij NederlandReview!

  Bespaar jij vele euro’s per maand dankzij Koopkracht? Of heb je ervaren dat de voorstellen tot besparen slechter zijn dan het contract wat je nu hebt?

  Koopkracht
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8,8
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  9

  Prijs

  9

  Leveren

  9

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Lees hoe ik mijn lening heb gekregen

  Lees hoe ik mijn lening heb gekregen

  Hallo iedereen, ik ben Maureen Josh uit Oregon, VS, ik wil deze geweldige getuigenis delen over hoe ik mijn lening kreeg van PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD toen mijn bedrijf ten einde was en ik ons ​​huis verloor toen ik niet kon betalen mijn bank niet meer, nadat ik werd geweigerd door verschillende financiële bedrijven, mijn bank en een andere kredietvereniging die ik bezocht.

  Mijn kinderen werden door de pleeggezinnen meegenomen, ik was helemaal alleen op straat. Tot een dag liep ik schandelijk een oude schoolvriend in die me voorstelde aan PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD. In het begin vertelde ik hem dat ik niet klaar ben om het risico te nemen om online een lening aan te vragen, maar hij verzekerde me dat ik mijn lening van hen zal ontvangen.

  Bij een tweede gedachte, als gevolg van mijn dakloosheid nam ik een proef en vroeg om een ​​lening, gelukkig ontving ik een lening van $ 800.000,00 van (potcoltd@pacific-ocean.com & pacificoceanx@gmail.com). Ben blij dat ik het risico heb genomen en toegepast. Mijn kinderen zijn teruggegeven en nu bezit ik een eigen huis en een bedrijf. Alle dank gaat uit naar PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD voor het geven van een betekenis aan mijn leven toen ik alle hoop had verloren. Moge God lof zijn

  Door: Maureen13-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Besparen op vaste lasten

  Natuurlijk: in ieder huishouden heb je vaste lasten, daar is waarschijnlijk niet veel aan te doen. Maar het is natuurlijk wel fijn om voor die vaste lasten niet veel te veel te betalen. Stroom is in principe gewoon stroom, en rood staan is in principe gewoon rood staan. Als je al die pakketten afzonderlijk van elkaar gaat vergelijken dan zie je door de bomen het bos niet meer, maar via Koopkracht kan je fors besparen op je vaste lasten en dat scheelt heel veel geld.

  Wat ik vooral fijn vind aan deze website is dat je maar een keer je gegevens in moet voeren en dat je zo direct ziet hoeveel geld je kunt besparen. Voor mij werkt dat echt ideaal. Volgens de website kan een Nederlands huishouden ruim 2500 euro besparen. Zo ver ben ik niet gekomen, maar wel een heel eind. Dat is toch mooi meegenomen, omdat je zo zonder iets te hoeven doen kunt besparen op je vaste lasten.

  Door: Vincent de J.07-03-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Schrijf zelf een review over Koopkracht

  Uw beoordeling