NederlandReview

  Ervaringen Koopkracht

  Wie wil er nu niet aan het eind van de maand wat meer geld overhouden? Iedereen toch? Maar dit is nog niet zo gemakkelijk, aangezien er iedere maand weer de nodige vaste lasten te betalen zijn. Daarom is het handig om af en toe eens te kijken of je nog wel goed zit bij je huidige leverancier van energie, internet, mobiele telefonie, etc. Kan het tegen dezelfde voorwaarden en goedkoper? Een manier om op een gemakkelijke wijze te controleren hoe dit zit is door je in te schrijven bij Koopkracht.nl. Zij kopen collectief o.a. energiecontracten in waardoor je extra geld kunt besparen. Wat de ervaring van andere leden met de diensten van Koopkracht is lees je hier op NederlandReview!

  Over Koopkracht

  Koopkracht.nl is een initiatief van MindGrind BV. MindGrind BV beschikt over een AFM vergunning en een aansluitovereenkomst bij klachteninstituut Kifid. Hun service bestaat uit het aanbieden van een advies naar consumenten over hoe zij op verschillende kosten kunnen besparen. Daarnaast helpen zij ook met een gemakkelijke overstap naar leveranciers en diensten. Het gaat hierbij om maandelijkse vaste lasten als energie, internet, digitale televisie, vaste en mobiele telefonie, leningen en (zorg) verzekeringen. Koopkracht.nl werkt met een beperkt aantal betrouwbare leveranciers met de scherpste tarieven en condities.


  Koopkracht en inflatie deel 1: economie, les van de OsAcademie

  Diensten

  Bij Koopkracht.nl schrijf je je in en geef je aan waar jij op wilt besparen. Koopkracht gaat dan collectief voor zijn leden onderhandelen en vergelijkt de verschillende leveranciers om de meest kostenbesparende leveranciers voor hun leden te vinden. Als je je als lid hebt ingeschreven is de deelname gratis en de bespaarvoorstellen zijn vrijblijvend. Om betrouwbaarheid en onafhankelijkheid te kunnen garanderen is Koopkracht.nl een samenwerking aangegaan met het onafhankelijke veilinghuis Negometrix. Zij organiseren al meer dan tien jaar veilingen voor o.a. energie-collectieven en publieke aanbestedingen.

  De vergelijkhulp van Koopkracht.nl berekent kosteloos en zonder verplichting hoeveel jij per product of dienst kunt besparen. Dit doen zij door voor elk lid de persoonlijke bespaarkansen duidelijk in kaart te brengen. Je kiest uiteindelijk zelf of je wel of niet overstapt. Doe je dit wel, dan regelt Koopkracht.nl de overstap voor je. Wel zo gemakkelijk dus.

  Klachten

  Ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Duurt het langer, dan laten ze je dit tijdig weten met daarbij een indicatie over wanneer je dan wel antwoord kunt verwachten. Een klacht over een product, dienst of de service kan ook worden ingediend via een klachtenformulier op de consumentenpagina van de website van Thuiswinkel.org. De klacht wordt dan zowel naar de betreffende ondernemer als naar Thuiswinkel.org gestuurd.

  Vertel hier ook over jouw ervaringen met Koopkracht!

  Heb jij extra geld overgehouden of adviezen gekregen waar je veel aan had, of viel dit toch tegen, en ben je beter af bij de aanbieders die je al had? Vertel er hier over bij NederlandReview!

  Bespaar jij vele euro’s per maand dankzij Koopkracht? Of heb je ervaren dat de voorstellen tot besparen slechter zijn dan het contract wat je nu hebt?

  Koopkracht
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  9.4
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  9.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer

  Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

  We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft

  Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

  Door: Claudia Klein 26-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Besparen op vaste lasten

  Natuurlijk: in ieder huishouden heb je vaste lasten, daar is waarschijnlijk niet veel aan te doen. Maar het is natuurlijk wel fijn om voor die vaste lasten niet veel te veel te betalen. Stroom is in principe gewoon stroom, en rood staan is in principe gewoon rood staan. Als je al die pakketten afzonderlijk van elkaar gaat vergelijken dan zie je door de bomen het bos niet meer, maar via Koopkracht kan je fors besparen op je vaste lasten en dat scheelt heel veel geld.

  Wat ik vooral fijn vind aan deze website is dat je maar een keer je gegevens in moet voeren en dat je zo direct ziet hoeveel geld je kunt besparen. Voor mij werkt dat echt ideaal. Volgens de website kan een Nederlands huishouden ruim 2500 euro besparen. Zo ver ben ik niet gekomen, maar wel een heel eind. Dat is toch mooi meegenomen, omdat je zo zonder iets te hoeven doen kunt besparen op je vaste lasten.

  Door: Vincent de J. 07-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  lening

  Hallo kijkers
  Dit is Oceanic-financiering. We bieden leningen aan particulieren en bedrijven over de hele wereld. We zijn een geregistreerd en erkend bedrijf. Heeft u een lening nodig om uw rekeningen te betalen? heb je een lening nodig om te starten? heb je een lening nodig om een appartement te kopen? we bieden allerlei soorten leningen aan, als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een lening van welke aard dan ook E-mail: Oceanicfinance113@gmail.com

  Door: oceanicfinance 15-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Koopkracht

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Koopkracht een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Koopkracht. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Koopkracht actief?

  Koopkracht is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg, Goedkope energie, TV & Film, Internet & Hosting, Autolease, Hypotheek, Leningen vergelijken, Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Koopkracht gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.