NederlandReview

  Ervaringen Hop for Her

  Het ouder worden en dan voornamelijk de overgang zorgt voor nogal wat klachten bij vrouwen. Velen zullen de opvliegers, de slapenloosheid en het nachtelijke transpireren wel herkennen. Hop for Her heeft daarom een middel ontwikkelt om deze klachten te verminderen. Maar zullen die capsules nou echt werken? Zal je hierdoor beter kunnen slapen en minder last hebben van stemmingswisselingen? Zal er geen chemische troep aan zijn toegevoegd? Zal de bezorgservice van Hop for Her je pakketje wel bezorgen voordat de overgang alweer voorbij is? En hoe zal de klantenservice van Hop for Her reageren als je toch niet helemaal van je klachten afraakt? Alleen mensen die de pillen van Hop for Her wel eens hebben geprobeerd kunnen je hierover informeren. lees hun reviews om te weten of Hop for Her bij hen succes had. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je late zien of Hop for Her voor jou het middel tegen overgangsklachten kan zijn.

  Over Hop for Her

  Hop for Her is een winkel voor persoonlijke verzorging. Ze weten da veel vrouwen in de overgang last krijgen van opvliegers en nachtelijk transpireren. Hierbij komen ook prikkelbare gevoelens en stemmingswisselingen kijken. Daarom hebben zij een speciaal middel uitgevonden waarmee ze jou willen helpen de klachten te verminderen. Als basis van het supplement heb je fyto-oestrogenen. Deze plantaardige stoffen bootsen het effect van oestrogeen in het lichaam na. Andere bestanddelen van Hop for Her zijn isoflavonen en prenylflavoïden. De hop die er wordt gebruikt zijn drie speciaal geselecteerde soorten hop die allemaal uit Europa komen. De methode van Hop for Her bestaat uit twee dingen die je in moet nemen: een capsule en een tablet. Dit noemen ze hun Duo-aanpak. Het is volgens Hop for Her 100% natuurlijk en heeft dus geen chemischs stoffen erin zitten. De bedoeling van de Hop for Her capsules en tabletten is dat je ze direct na het ontbijt één capsule inneemt met voldoende water. Daarna moet je onder je tong één smelttablet laten wegsmelten. Je kunt ook net na het avondeten een capsule en tablet gebruiken.


  De overgang: wat is het en hoe kom je er doorheen?

  Diensten van Hop for Her

  Je kunt de tabletten en capsules van Hop for Her gewoon online bestellen. Je krijgt ze dan thuisbezorgd door de bezorgservice van Hop for Her. Uiteraard is het pakketje dan discreet verpakt zodat de postbezorger of je buren niet weten wat je hebt besteld. Verder is er nog een Hop for Her klantenservice die je kan helpen als je niet tevreden bent over hun product.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Hop for Her

  Heb je zelf wel eens de tabletten en capsules van Hop for Her ingenomen? Dan horen wij graag wat je van hun manier om overgangsklachten tegen te gaan vind. Hoe gemakkelijk en discreet was het bestellen van het middel nou echt? Was je hierdoor van je klachten af? En kon de klantenservice van Hop for Her je helpen toen de tabletten en capsules helemaal niets leken te doen? Vertel ons alles over jouw ervaring met Hop for Her via een persoonlijke review.

  Hop for Her
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  7.6
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  7.8
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  8.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Hop for Her 30 Dagen

  Het duurde even voordat het begon te werken.
  Hierover heb ik contact gehad met Eva van Hop for Her, die raadde me na 15 dagen aan het toch nogmaals te proberen. Gelukkig met resultaat!
  Eindelijk slaap ik weer een nacht normaal door en dat lost echt heel veel op.
  Misschien wat aan de dure kant, maar aan de andere kant, heb zoveel goedkopere dingen geprobeerd, en dat werkte voor geen meter!

  Door: Sophie24-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  1 week geleden

  Veel middelen gebruikt en veel hielpen ook voor een tijdje. Nu hop for her en na een week begint het goed te werken! Alleen... ik heb al hele week buikpijn.. zijn er meer mensen die hier last van hebben en zou dit kwaad kunnen?

  Door: Ingrid30-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Hop for Her maandverpakking

  Ik had enorm last van opvliegers en zweten in de nacht. Dit product werd me aangeraden door een collega. En ben nog steeds happy met Hop for her! Het is een opluchting om mijn nachtrust terug te hebben.

  Door: Lina 28-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Hop for Her

  Echt heel blij mee. Was zoooo uit mijn doen. Zooo moe! Ogen op stokjes, niet te genieten. Maar weer helemaal de oude. Aanrader dames!

  Door: Steffie24-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Hop for Her 15 dagen tweemaal

  De 15 dagen verpakking besteld. Merkte wel wat, maar niet veel. Toen besloten om nog een verpakking voor twee weken te bestellen. In de derde week begonnen de opvliegers af te nemen. Nu twee maanden verder en voel me goed. Zelfs met deze hittegolf geen opvliegers meer!! Wel warm, maar niet zoals voorheen.

  Door: Carolien10-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Hop for her 60 dagen

  Ik gebruik het nu anderhalve maand maar voor mij werkt het niet. Ik wordt net zo goed meerdere malen verhit wakker. Deken af deken weer op. Voel ook n soort milde kramp in mijn baarmoeder. Het beoordelen met sterren op verzending en levering zegt niets over de werking van het product.

  Door: Patricia 09-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  suppelemtn

  Ik ben er blij mee want het heeft voor mij gewerkt. Maar ik had geen echt zware klachten ofzo anders zou ik niet zomaar iets ervoor nemen.

  Door: Jolinda12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  drogisterij

  hielp inderdaad!
  ongeveer 1 jaar gebruikt
  Ik had veel overgangsklachten met name extreem veel last van nachtzweten.

  nadeel;
  Ik begon iedere 5 weken flink te menstrueren(hetgeen eigenlijk al 2 jaar gestopt was)
  hiervoor doorgestuurd naar gynaecoloog
  op advies van gynaecoloog gestopt

  bleek alleen maar uitstel te zijn want alle klachten begonnen gewoon opnieuw

  Door: isabella21-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Hop for Her

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hop for Her een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Hop for Her. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hop for Her actief?

  Hop for Her is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hop for Her gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.