Groupon

5.7

Bestellen

4.2

Service

5.6

Prijs

4.2

Levering

41%

Zou hier weer kopen

Groupon

Een goed of een slecht bedrijf? Lees het hier. Groupon is natuurlijk een zeer bekend bedrijf. Het geeft sterke korting weg namens de bedrijven welke met hun samenwerken. Vele miljoenen mensen hebben hier over de hele wereld al gebruik van gemaakt. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over Groupon. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over Groupon om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt! 

Over Groupon

Groupon is een aanbieder van lokale deals over de hele wereld. Het is de plek waar jij een scherpe korting kunt krijgen. Groupon heeft wereldwijde schaalvoordelen en een sterk wereldwijd netwerk. Hierdoor kunnen ze uitstekende aanbiedingen geven aan haar klanten. 

Via de website of app van Groupon is het mogelijk om bij een lokale Groupon een vakantie met korting te boeken, kleren met korting te kopen, een ander interieur te kiezen of om andere elektronica producten aan te schaffen met een prijskorting. 

Voor ondernemers daarentegen is het een platform om nieuwe klanten aan te trekken. Groupon biedt vele ondernemers vele verschillende producten aan om meer klanten te krijgen. Ook zijn er online reserveringssystemen welke de klanten kunnen gebruiken. 
Er is een Groupon nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen. In Nederland kun je deze via Groupon.nl aanvragen. 
 


 


Diensten van Groupon

Groupon biedt een groot aantal kortingsacties aan in de volgende categorieën: 
•    Eten & drinken  
•    Travel  
•    Beauty & spa 
•    Elektronica  
•    Vrouwen  
•    Huis & tuin  
•    Er op uit  
•    Gezondheid & Fitness  
•    Lokale diensten  
•    Shopping  

Klachten, tips en complimenten over Groupon

Ben je ontevreden over Groupon? Dan is het goed om een klacht in te dienen over hun. Kies ervoor om je klacht kenbaar te maken om zo mogelijk het probleem op te lossen. 
Laat ook je oordeel over Groupon op onze site NederlandReview achter. 

Heb jij ervaring met Groupon? 

Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van. 


Slechte ervaringen of juist hele goede? Iedereen heeft wel een mening over groupon. Maar hoe zit het nu echt? Lees beoordelingen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (100)

Fotoboek

Heb een Groupondeal gekocht. Tijdens het afrekenen kwam ik erachter dat ik hotmail.vom had ingetoetst ipv hotmail.com. Een screenshot gemaakt van de fout en ook dat het geld van mijn rekening is afgeschreven. Ik heb een mail met uitleg gestuurd, maar het enige wat ik in het Engels van een chatbot te horen krijg, dat ik een Hotmail.vom moet aanmaken en inloggen en via die mail bij de Groupondeal kom, dat lukt niet! Het bedrijf, waarvan ik de deal gekocht heb heeft contact gezocht maar tevergeefs

T

Tessa

22-12-2023

0

Permanente makeup

Sinds september 2023 vraag ik restitutie aan in de vorm van Groupon credits, maar het lukt niet. Op de website van Groupon staat dat je een restitutie in Groupon-credits kan aanvragen voor alle ongebruikte lokale groupons die niet zijn verlopen. Deze restitutie wordt in de vorm van Groupon-credits op je account gestort. Credits zijn doorgaans binnen 24 uur beschikbaar in je account. Het kan 5 tot 7 dagen duren voordat restituties via je oorspronkelijke betalingsmethode zijn ontvangen.

G

Gieta

09-12-2023

0

Schoonheidsbehandeling

Ik heb via groupon 3 x een laser behandeling gekocht. Na aanbesteding heb ik suf gezocht in mijn mail en in de app, heb zelf het bedrijf gebeld waar waar ik via Groupon de deal me heb gesloten en die konden niks zien. Ondertussen mega drukke tijd gehad en nu zat ik eergisteren ergens te wachten scrol door mijn mail en klik Groupon aan uit verveling, ik was al klaar met ze. Zie ik nu in de app dat de Deal die ik gekocht wel staan; eerder onvindbaar, en dat het verlopen is. Ik Groupon gemaild met de vraag hoe dat kan; natuurlijk krijg je geen antwoord alleen op verlopen blabla .. Dit is FRAUDE e oplichting!!!

M

Maartje

09-11-2023

0

Een airbrush workshop in Lelystad

De aanbieder werkt niet meer met Groupon en heeft aanbevolen om restitutie aan te vragen. Bijna 4 maanden aan het mailen en nog steeds geen cent terug. Slechts ergernis en callcenter medewerkers uit India die niet snappen hoe het hoort of sterker nog vermoed ik die een missie hebben om niet beantwoorden op je vraag en steeds weer de zelfde vragen te stellen zoals aankoop datum, voucher nummer, contact nummer terwijl zij dit al weten. Bagger. Oplichters het is wel anders geweest in het verleden. Koop niets bij Groupon meer. Hele app verwijderen. Ga naar SOCIAL DEAL service is top.

D

Djamila Kuipers

20-09-2023

0

tandenborstel opzet stukjes

oplichters ! na 30 dagen wachtten en 5 x emailen er achter gekomen opgelicht te zijn . geen reactie op email , en niets toegestuurd gekregen, #1200-096371-467305 bestel nummer

R

rob

06-09-2023

0

dakkoot reiniging, dak inspectie en dakkapelreiniging van Gulik

GROUPON zijn oplichters, doe hier nooit iets mee!! Zij weigeren restitutie, ondanks dat zij in gebreke zijn… Op 2 aug heb ik een groupon gekocht: Dak en Totaal Onderhoud van Gulik: Dakinspectie kleine reparatie met dakgootreiniging en dakkapelreiniging voor 42,00 Vanaf de eerste dag, tot drie keer toe heb geprobeerd om via opgegeven methode via de email een afspraak te maken. Hierbij had ik gelijk aangegeven dat ik 2 of 3 kleine lekjes had in de goot, vanuitgaande dat dit onder 'kleine reparaties' zou vallen. Geen enkele reactie terug. Uiteindelijk duurde het me wel heel lang, rechtstreeks gebeld de 23e. De dakdekker had vakantie en las geen email uit.. (ondanks dat hij deze actieve campagne had lopen?). De 24e opnieuw contact. Nee met gaatjes in de goot kon hij niet komen, eerst moeten er rubberen matten in de goot gelegd worden a 89,- per strekkende meter, dit zou de gaatjes dichten, anders was het voor hem niet veilig om in de goot te staan. Of te wel: factor x10 bij betalen, anders kwam hij niet. Ik wil zeker niet iemands leven onnodig gevaar laten lopen, maar vond zijn oplossing beetje dubieus. (je kan ook vanaf de ladder werken zonder dat je in de goot staat?) We waren er snel uit dat dit m niet ging worden, en ik moest maar mijn geld terugvragen bij groupon. Groupon houd zich aan de regel na 14 dagen na aankoop geen terugbetaling aanbieden, en wilt dit alleen in de vorm van credit-tegoed terugstorten in mijn account, die zelfs nog beperkt houdbaar zijn (!). Ik ontvang alleen standaard mailtjes terug. Iets anders maar qua toon en inhoud identiek. Ik heb dus een dakdekker die verzuimd te reageren, daardoor wordt de 14 dagen bedenk termijn overschreden en wordt mijn geld gegijzeld bij groupon. Ik wil gewoon mijn geld terug, op mijn bankrekening, en ga NIET akkoord met een tijdelijk tegoed!. Bij een product uit een webshop gaat die 14 dagen ook pas in bij ontvangst goederen, niet 14 dagen na na de aankoopsdatum. Als de webshop pas na 12 dagen een product verstuurd, is het niet zo dat de ontvanger nog maar 2 dagen heeft om te reclameren. Groupon (de dakdekker) verzuimd hier met kleine 3 weken radiostilte , en maakt hun eigen in gebreke zijn in het voordeel van hunzelf. Hoezo zou dit anders zijn dan een product? Dit riekt echt naar oplichterij. Zij weigeren mijn geld terug te geven, ondanks dat zij hun verkochte dienst niet willen gaan uitvoeren. Mogelijk volgt aangifte bij politie…

R

remco

02-09-2023

0

Shirts

Ik had enkele shirts besteld, helaas niet geleverd. Enkele malen Groupon gemaild, want hun telefoonnummer is niet in gebruik. Standaard antwoord "verkopende partij neemt contact met u op". Niet dus. Nadat ik aangegeven had dat ik mijn geld terug wilde, "de verkopende partij neemt contact met u op". Kortom, geen shirts en geen geld terug. Mensen, bij Groupon zijn het gewoon oplichters, koop er niets!! Groupon, wegwezen!!!

R

Richard

08-08-2023

0

Besteld Betaald en niks gekregen na een paar maanden ook geen reactie van klantenservice Oplichters

K

Kari

14-07-2023

0

Unisex plasfles

Helaas heb ik dit produkt en betaald, echter ik heb het produkt nooit mogen ontvangen , tot op vandaag,klantenservice is telefonisch onbereikbaar, en op mijn mails, krijg je steevast het antwoorrd geduld geduld geduld, we gaan het onderzoeken, maar er gebeurd gewoon niets, Goupon is een oplichtersbende!!! dit omdat ze ook mijn geld niet terug storten. NOOIT meer groupon voor mij, en ik zal aan iedereen de slechte ervaringen die ik heb vertellen

W

Wim

10-06-2023

0

Bought a matrass

Bought a matrass from this site on 5th may 2023 and now 20th may still didnt get the matrass. Got notification from post nl that its going to deliver since Wednesday 17th may, but end of the day it say delay cant make delivery and it happens on friday too. Now Im tring to contact the customer service and the company to get to know where is the package. Still got no answers from them. Checking internet about the reviews, I got shocked I should have checked earlier before buying things from this site. Now i can just pray that they really sent the package, and hope I will get the matrass, cos its not a small amount of money

F

Ferlina

20-05-2023

0

Dinner

1.Really really really bad customer service. You can't find basic answers in FAQ and when talking to agent they reply by copy paste some nonsense not related to you question or statements that make no sense. Maybe they all sit there smoking weed or drinking because what they write back is all gibberish. 2. It is not possible to write review of the group deal used. Review can only be placed via a form you receive via email after you use your groupon. I never received any such email. Groupon also says: "Wij verwerken deze beoordelingen zodat wij klanten kunnen laten zien wat zij kunnen verwachten van het bedrijf. Deze gegevens worden alleen vermeld indien er ruimvoldoende positieve beoordelingen zijn zodat de geloofwaardigheid daarvan blijft behouden. De negatieve beoordelingen worden met het bedrijf besproken om verbeteringen door de voeren." So if the review is positive, they publish. If not they don't.

L

Lena

02-03-2023

0

Zipzap matras - model Cashmere Black Edition 180x200cm

Ik koop via Groupon bij merchant Zipzap een matras 'Cashmere Black Edition' van 27 cm dikte in formaat naar keuze met 12 slaapzones, inclusief verzending (dus Cashmere Black Edition 180x200). Dan staat via hun track & trace programma 14 kalenderdagen dat matras onderweg is, je kunt alleen niet zien waar (welk land bijvoorbeeld). In de advertentie staat dat het matras 27 cm dik is (of hoog, hoe je het bekijkt). Zelfs de advertentiekop prijkt daarmee. Krijg ik het uiteindelijk bezorgd, blijkt het matras 22,8 cm dik te zijn. Niemand reageert als ik daarvan melding maak. Groupon niet, de merchant (Zipzap) niet. In de advertentie staat duidelijk dat ze heel duidelijk communiceren en dat ze zelfs je mobiele nummer nodig hebben om je vooraf een SMS te sturen. Toch nog overdondert door de bezorging. Uiteindelijk contact en reactie van merchant dat ik foto's moest mailen. Doe ik dat, blijkt er een dunne uitgeflapte rand buiten rondom matras te zitten. Tel je dat mee, dan is dat matras 24,5 cm "dik". En dat valt volgens Zipzap binnen de 2 cm marge vanaf 27 cm gemeten. Oplichters zijn het. Geen enkele aansprakelijkheid voor hun non-conforme producten. Je krijgt een onbeschofte mail terug in het Duits, terwijl tot dat moment alleen in het Engels gemaild is met Italië, een EU-land. En Westers. Groupon houdt zich voornamelijk afzijdig en je krijgt Google Translate bots en agents. Begrip is daar ook ver zoek.

D

Dennis Nagelkerke

20-01-2023

0

Tickets winterfair

Oplichters zijn het. Margriet winterfair tickets gekocht. Nooit iets gekregen. Diverse malen doorgegeven maar nee ze hadden geen betaling van mij ontvangen. Screenshot gestuurd van de creditcard betalingen, speciaal nummer doorgegeven waarmee volgens de creditcard maatschappij elke betaling kan worden teruggekocht nee hoor ik had niets betaald. Uiteindelijk via de creditcard maatschappij de trx terug laten draaien. Ik hoop dat ze er niet mee wegkomen. Tickets waren overigens op andere sites net zo duur. Dus goedkoper zijn ze ook niet. En dan mag de aanbieder ook nog eens 30% aan Groupon betalen. We blijft nauwelijks wat voor de ondernemer over. Ik trap er niet meer in.

N

Nicolet

11-12-2022

0

Quick and Clean Carwash

Ik heb onlangs mijn auto laten reinigen door Quick and Clean Carwash. Mijn Groupon verliep al maar ze hebben hun best gedaan om mij tussendoor te laten komen en daar was ik enorm blij mee. Ik heb een Diamond pakket gekocht en mijn auto was van binnen en buiten heel mooi schoon gemaakt. Ik heb eigenlijk een nieuwe auto terug.

M

Michelle Fromberg

11-10-2022

0

“Auto” compressor

Het bedrijf die dit levert beweert, dat het retour is gezonden, terwijl ik van geen enkel bezorg bedrijf een melding heb gehad. Wel dreigen ze met “ shipping” kosten..? Groupon trekt zich terug…lekker makkelijk. Nooit bij Groupon bestellen dus, deze gaan in zee met duistere bedrijfjes….

04-10-2022

1

Speelmat

Typfout gemaakt in adres . Dit pakket moest simpelweg opgehaald moeten worden bij het foute adres (2q ipv huisnr 21) bestaat helemaal niet. Ze kunnen niets doen. Klantenservice is bagger

M

Melissa Struik

08-09-2022

0

E-scooter Rico zwart

Bestellen gaat makkelijk en snel bij Groupon, maar als je iets wilt retourneren wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Probeer al bijna twee weken een defect geleverd E-scooter Rico te retourneren (opladen werkt niet. ). Je moet dit aanmelden bij de partner van Groupon Somerset Gadgets Ltd. Deze reageren NIET (7 X gemaild). Ook Groupon hierover gemaild. Idem dito. Geen reactie. Nu zit ik al bijna twee weken lang met een defecte E-scooter en termijn voor retourneren binnen 14 dagen verloopt. Slechte service van Groupon. Ik zou bij Groupon NOOIT een product meer kopen!!!

S

Samira Taounza

15-07-2022

0

Laser behandeling

Super blij met de top meiden van Perfect You in Rijswijk!

J

Jessica

28-06-2022

0

Voucher Slagharen

Vouher voor verblijf van 3 dagen met 2 overnachtingen en 3 dagen entree voor pretpark Slagharen aangeschaft. Enige weken zonder toelichting eenzijdig geannuleerd door Groupon. Nooit enige toelichting ontvangen, enkel de annulering. Via de chat helpdesk nooit fatsoenlijke toelichting gekregen of antwoorden op mijn vragen gekregen. Dezelfde Groupon deal is nu wederom aan te schaffen maar voor meer geld. Dit riekt naar opleiding en misleiding. Navraag hierover leidt wederom niet tot enige reactie vanuit Groupon. Wat een schandalige wanvertoning is dit.

F

Fabian Koopman

12-04-2022

0

Sokken

- Lange levertijd - Bijkomende inklaringskosten (terwijl dit bij een vriendin niet zo was). - Ik heb ze nog niet ontvangen, maar een vriendin wel. + Sokken lijken, voor zover ze het nu kan zeggen, van goede kwaliteit te zijn.

J

Joke

27-02-2022

0