NederlandReview

    Ervaringen Groupon

    Een goed of een slecht bedrijf? Lees het hier. Groupon is natuurlijk een zeer bekend bedrijf. Het geeft sterke korting weg namens de bedrijven welke met hun samenwerken. Vele miljoenen mensen hebben hier over de hele wereld al gebruik van gemaakt. Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over Groupon. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over Groupon om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

    Over Groupon

    Groupon is een aanbieder van lokale deals over de hele wereld. Het is de plek waar jij een scherpe korting kunt krijgen. Groupon heeft wereldwijde schaalvoordelen en een sterk wereldwijd netwerk. Hierdoor kunnen ze uitstekende aanbiedingen geven aan haar klanten.

    Via de website of app van Groupon is het mogelijk om bij een lokale Groupon een vakantie met korting te boeken, kleren met korting te kopen, een ander interieur te kiezen of om andere elektronica producten aan te schaffen met een prijskorting.

    Voor ondernemers daarentegen is het een platform om nieuwe klanten aan te trekken. Groupon biedt vele ondernemers vele verschillende producten aan om meer klanten te krijgen. Ook zijn er online reserveringssystemen welke de klanten kunnen gebruiken.
    Er is een Groupon nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen. In Nederland kun je deze via Groupon.nl aanvragen.


    Tips & Tricks voor extra besparingen op Groupon

    Diensten van Groupon

    Groupon biedt een groot aantal kortingsacties aan in de volgende categorieën:
    • Eten & drinken
    • Travel
    Beauty & spa
    • Elektronica
    • Vrouwen
    • Huis & tuin
    • Er op uit
    Gezondheid & Fitness
    • Lokale diensten
    • Shopping

    Klachten, tips en complimenten over Groupon

    Ben je ontevreden over Groupon? Dan is het goed om een klacht in te dienen over hun. Kies ervoor om je klacht kenbaar te maken om zo mogelijk het probleem op te lossen.
    Laat ook je oordeel over Groupon op onze site NederlandReview.nl achter.

    Heb jij ervaring met Groupon?

    Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview.nl achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van.

    Slechte ervaringen of juist hele goede? Iedereen heeft wel een mening over groupon. Maar hoe zit het nu echt? Lees beoordelingen bij NederlandReview.nl

    Groupon
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (44)

    5,6
    43% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6,6
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    6,2
    Leveren
    rating
    4,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    bestekset

    5 weken aan het lijntje gehouden door de klantenservice na het leveren van een incomplete bestek set. Zou na 1 week terug gebeld worden met een gepaste oplossing. Na 3 weken maar zelf gaan bellen, men wist niet af van het probleem en dus 3 weken voor Jan met de korte achternaam gewacht. Echt een professionaliteit en communicatie van niets! Manager krijg je niet te spreken en de hulpjes van de klantenservice zijn geen bepaalde hoogvliegers. Er wordt wel een melding gemaakt van dat je belt, maar waarom dat wordt er dan weer niet bij gezet. Resultaat: 2 weken lang iedere dag bellen, steeds het verhaal opnieuw uit moeten leggen en uiteindelijk nog geen gepaste oplossing. Mevrouw Anouska van de klantenservice hing zojuist zelfs de telefoon op omdat zij het niet op kon lossen en vast liep. Echt een enorm slecht bedrijf met slechte service!!

    Door: S. Spaans-Visscher16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Jurk

    De jurk is te klein, dus wil hem terug sturen, maar volgens track en trace is hij nog steeds onderweg.
    Dus niet terug te sturen.
    Ik heb al 3x een email gestuurd en krijg er geen antwoord op.....

    Door: Marianne Dijkhuizen17-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Slips

    2 slips besteld in 1 bestelling. 2 kleuren. Dubbele verzendkosten moeten betalen. Er wordt gerefereerd naar de voorwaarden. Daar staat dat de verzendkosten per deal zijn en niet dubbel ivm verschillende kleuren.
    Meerdere malen gemaild met de klantenservice. Als je ze met hun eigen voorwaarden confronteerd, reageren ze niet meer. Volgens mij denken ze dat de klanten achterlijk zijn.Dan het product. De pijpjes van de broekjes rollen omhoog, dus schuur je nog met je bovenbenen tegen elkaar. Duur betaald en gegarandeerd bij ali express ingekocht. Voor mij nooit meer. Klantenservice? Deze afdeling kunnen ze beter opdoeken. Slim dat het systeem je niet verder laat gaan zonder sterren aan te geven, daarbij moet je minimaal 2 sterren aanvinken. Service en prijs verdient geen ster.

    Door: J Dierx23-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    muggenlamp

    Apparaat doet niets, geen mug gevangen. Op Ali Express is hetzelfde ding te koop voor nog geen 4 euro. Korting: miskoop.

    Door: Susan van Hemert28-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Led tekenbord

    Kapot artikel ontvangen en na email en chat contact met de belofte dat het geld retour gestort zou worden nu 6 weken later nog steeds niets ontvangen. Aankoop en verzendkosten kwijt en een heleboel ergernissen verder... groupon echt GEEN aanrader. Eens maar nooit meer!

    Door: Karin24-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    rating

    Ketting met naam

    Ketting gekocht bij justyling.
    Viel erg tegen in het echt.
    Na veel mail contact perfect geholpen en krijg een nieuwe opgestuurd naar eigen wens.
    Super bedrijf!

    Door: Gerina09-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Airco check garage beren in den Haag

    Helaas ik had betaald voor een onderhoudsbeurt met vullen etc.Maar ze waren al na 10 klaar terwijl zo`n behandelijk meer dan een 1uur in beslag neemt.
    Ik heb mijn geld in credits terug gekregen want mijn geld kon niet,dus dat is gewoon zwaar klote.
    Voor mij in iedergeval de laatste keer en ik kan het iedereen afraden.

    Door: Jordie Veraart27-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Bowlen St Frans wijchen

    Groupon van 19.95 voor anderhalf uur bowlen met 20 snacks.Na 1 uur moesten we vd baan af en hadden geen snacks ontvangen.

    Door: bianca Boon31-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Just4you

    Helaas heeft groupon ook slechte aanbieders, zoals just4you. Reviews zagen er lovend uit, dus afspraak gemaakt....maar toen ik daar voor de deur stond bleken ze dicht te zijn en ineens ook helemaal niet meer te bereiken, niet telefonisch, via mail, website en Facebook. Dus coupon =vedzilverd maar hier niets voor gekregen! Groupon is hierin ook niet te bereiken, via mail krijg je een mail terug dat je via de site een formulier moet invullen...maar de link die ze geven komt niet uit op dit formulier...deze is niet te vinden op heel de website. Ook groupon is telefonisch niet te bereiken....Wij dus ook nooit meer Groupon.

    Door: Marjolein13-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Lang wachten met aanschaf bij Groupon

    Heb recentelijk 2 producten via Groupon besteld. Er staat dat het product binnen 14 kalenderdagen wordt verstuurd. Na 3 weken contact gezocht met Groupon maar daar krijg je alleen maar te horen , kunt u nog een weekje wachten dan hoort u van ons, niks dus. Beste mensen denk goed na voor je hier wat besteld, ik ben nu bezig mijn gels terug te halen, maar die procedure is niet eenvoudig.

    Door: Erwin 07-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Geen geld terug

    Nooit meer iets van Groupon! Dagje skieen in Winterberg mét sneeuwgarantie, zoniet..geld terug.
    Althans dat stond in de kleine lettertjes.
    Vergeten om het woordje GEEN geld" er tussen te zetten.
    #Geen sneeuw geen geld terug#
    Wel word je een nieuwe reis aangeboden..met korting:(

    Door: Timmer 04-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    slecht bedrijf groupon

    ik had 2 bonnen gekocht via groupon voor een sauna met behandeling erbij! die reservering was fout gegaan toen kreeg ik het geld terug gestort en kon ik de volgende dag 2 de zelfde bonnen halen maar die bonnen waren er niet meer de volgende dag! en groupon kan mij niet veder helpen daarna slechte service dus nooit maar dan ook nooit meer bij groupon. VAKANTIE VEILING helpt je tenminste wel overal mee dus zou zeggen lekker allemaal na vakantie veiling gaan!

    Door: wesly van batenburg04-03-2019
    wesly van batenburg05-03-2019

    oohjah moet NEE zijn daar moet je niks kopen met ze alle na vakantie veiling veel betere service

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5
    rating

    Dubbele verzendkosten voor twee producten naar een adres

    2 producten naar zelfde adres en de verzendkosten worden dubbel berekend hoe kan dit
    goedemorgen

    Dank dat je contact opneemt met Groupon-klantenservice.

    ] heb je een email adres voor me dan kan ik die voor je na gaan

    maar heb de producten nog niet besteld omdat de kosten waren verdubbeld
    Een moment geduld ajb, ik ga dit voor je controleren. Het duurt niet langer dan twee minuten.

    doe je de aankoop via de winkel wagen?

    ja
    ik heb het na gevraagd voor je en het is zo dat elk product zijn eigen verzendkosten heeft

    dat is wel erg vreemd, want als ik 20 producten bij AH laat bezorgen betaal ik geen 20 x verzendkosten het komt tenslotte op een adres
    het klopt dat het op een adres wordt geleverd maar elk product heeft zijn eigen verzendkosten

    Nogmaals dat staat haaks op de AH uitleg(metafoor)
    wat is jou vraag precies?

    Dat ik gewoon 1x verzendkosten wil betalen net als de bezorgkosten bij AH en niet voor ieder product verzendkosten, slaat werkelijk nergens op als het allemaal nar hetzelfde adres gaat
    ik kan dit niet voor je doen, het is namelijk zo dat alle producten zijn eigen verzendkosten hebben en daaraan kan ik niet aan

    dat is dus erg klant onvriendelijk en zal dit dan ook zeker verder melden bij instanties etc die graag dit soort opmerkingen verder willen genereren
    mijn oprechte verontschuldigingen... maar ik heb dit niet in handen


    Door: Gerda Overeinder17-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Slechte kwaliteit dekbedovertrek

    Onlangs twee dekbedovertrekken inclusief 2 kussenslopen gekocht bij Groupon. 100% katoen, satijn, hotelkwalitiet. Prijs was redelijk, aantrekkelijk.
    Levering was snel (binnen een week), maar het uitpakken van beide pakketten resulteerde in een teleurgesteld (en belazerd) gevoel. Op eerste gezicht inderdaad mooi satijnen stof, maar eenmaal uit de verpakking blijkt het echt superdunne stof te zijn. Je kijkt er zo doorheen. Hoezo hotelkwaliteit?! Ik vermoed dat na een jaar normaal tot intensief (hotel)gebruik de stof bij de naden her en der zal uitrafelen daar die dunne stof eenvoudigweg niet sterk genoeg is om spanning op de naden ( bijv. bij opschudden dekbed en bij het wassen/centrifugeren) te kunnen weerstaan. Jammer en ook niet bevorderlijk voor mogelijke nieuwe aankopen bij Groupon.

    Door: Robert Leuftink13-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8
    rating

    Slechtste site die er bestaat

    Mailen je blauw met suggesties om nog snel je laatste kerstcadeaux te kunnen bestellen. Mijne 14 dec. besteld. Mail dat 3 van de 4 zijn verstuurd. Nu 24 dec. Nog steeds niets ontvangen. Leuke kerst dus maar niet heus. Tip: bestel alleen bij Groupon als je teleurgesteld wilt worden!

    Door: Liesbeth24-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Nooit meer Groupon

    Sinds kort niet eens credits meer voor vervallen Groupon. Binnen 14 dagen of geld WEG en het gaat niet naar de partners maar allemaal naar Groupon. Heb al honderden euro's aan hun besteed maar nu BEN IK ER KLAAR MEE. Voor een paar euro's zijn jullie wel 1 klant armer. Het ging al slecht met ze en alleen maar boze klanten maar nu mogen ze het rijtje van V&D ook achterna. Groupon is tegenwoordig niet de enigste aanbieder en zijn zoveel betere. Niet eens tel tegenwoordig omdat ze weten dat ze te veel te verbergen hebben.

    Door: ejc25-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Eens maar nooit weer!

    Valet parking gekocht van Park en Travel.
    Bij aankomst nogmaals betalen.
    Pure oplichting!
    Groupon reageert in wollige taal en reageert vooral niet inhoudelijk.

    Door: CD28-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Ronduit slecht, geen betrouwbare partij

    We hebben in totaal 5 keer producten besteld bij Groupon, Alle vijf keer ging het mis, de ene keer hebben we i.p.v. 2 producten maar 1 ontvangen. Een andere keer kregen we een totaal ander product wat tevens beschadigd was. Twee keer kregen we defecte producten die ook nog op meerdere plekken waren beschadigd. En een keer kregen we niks geleverd wat volgens Groupon wel geleverd was maar dat konden we wel aantonen. De meeste producten zijn afkomstig van China maar veel duurder dan bij andere webshops. Ook de meeste lokale deals deugen niet, dat merk je pas als je daar daadwerkelijk gebruik van gaat maken. Dan krijg je te maken met de adertjes onder het gras, slechte service en allerlei andere onaangename verrassing. De klantenservice van Groupon functioneert NIET, ze kunnen alleen standard gevallen afhandelen zoals een verlopen deal in Groupon credits terugbetalen. Echter kunnen/willen ze geen specifieke problemen oplossen. Er is GEEN toezicht, ze zijn nogal MISLEIDEND, doen vaak loze beloftes en nemen de serieuze klachten toch niet in behandeling. Sommige medewerkers zijn vriendelijk maar nemen de klanten op die manier in de maling, anderen zijn nogal brutaal en onbeschoft tegen de klant. Telefonisch of schriftelijk contact met Groupon is meestal een verspilde moeite. Gezien talloze slechte ervaringen met Groupon moeten we zoals heleboel andere mensen, de conclusie trekken dat Groupon totaal geen betrouwbare partij is. Ze lichten vaak op een geraffineerde wijze de klanten op wat totaal geen respect verdient. Je bent gewaarschuwd.

    Door: Monique14-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Snel geld terug ontvangen na niet geleverde kast

    Bestelde kast werd niet geleverd. Na chatcontact met klantenservice snel mijn aankoopbedrag terug ontvangen.

    Door: Fran20-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Playstation 4 controllee

    Ik had een ps4 controller gekocht (refurbished) maar toen die aan kwam deed hij het slecht.

    Door: Jorn13-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Groupon

    Uw beoordeling