NederlandReview

    Ervaringen Groupon

    Een goed of een slecht bedrijf? Lees het hier. Groupon is natuurlijk een zeer bekend bedrijf. Het geeft sterke korting weg namens de bedrijven welke met hun samenwerken. Vele miljoenen mensen hebben hier over de hele wereld al gebruik van gemaakt. Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over Groupon. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over Groupon om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt! 

    Over Groupon
    Groupon is een aanbieder van lokale deals over de hele wereld. Het is de plek waar jij een scherpe korting kunt krijgen. Groupon heeft wereldwijde schaalvoordelen en een sterk wereldwijd netwerk. Hierdoor kunnen ze uitstekende aanbiedingen geven aan haar klanten. 

    Via de website of app van Groupon is het mogelijk om bij een lokale Groupon een vakantie met korting te boeken, kleren met korting te kopen, een ander interieur te kiezen of om andere elektronica producten aan te schaffen met een prijskorting. 

    Voor ondernemers daarentegen is het een platform om nieuwe klanten aan te trekken. Groupon biedt vele ondernemers vele verschillende producten aan om meer klanten te krijgen. Ook zijn er online reserveringssystemen welke de klanten kunnen gebruiken. 
    Er is een Groupon nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen. In Nederland kun je deze via Groupon.nl aanvragen. 
     


    Tips & Tricks voor extra besparingen op Groupon


    Diensten van Groupon
    Groupon biedt een groot aantal kortingsacties aan in de volgende categorieën: 
    •    Eten & drinken  
    •    Travel  
    •    Beauty & spa 
    •    Elektronica  
    •    Vrouwen  
    •    Huis & tuin  
    •    Er op uit  
    •    Gezondheid & Fitness  
    •    Lokale diensten  
    •    Shopping  

    Klachten, tips en complimenten over Groupon
    Ben je ontevreden over Groupon? Dan is het goed om een klacht in te dienen over hun. Kies ervoor om je klacht kenbaar te maken om zo mogelijk het probleem op te lossen. 
    Laat ook je oordeel over Groupon op onze site NederlandReview.nl achter. 

    Heb jij ervaring met Groupon? 
    Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview.nl achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van. 

    Slechte ervaringen of juist hele goede? Iedereen heeft wel een mening over groupon. Maar hoe zit het nu echt? Lees beoordelingen bij NederlandReview.nl

    Groupon
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (37)

    5,6
    43% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,6

    Service

    5,2

    Prijs

    6,4

    Leveren

    4,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Bowlen St Frans wijchen

    Groupon van 19.95 voor anderhalf uur bowlen met 20 snacks.Na 1 uur moesten we vd baan af en hadden geen snacks ontvangen.

    Door: bianca Boon31-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Just4you

    Helaas heeft groupon ook slechte aanbieders, zoals just4you. Reviews zagen er lovend uit, dus afspraak gemaakt....maar toen ik daar voor de deur stond bleken ze dicht te zijn en ineens ook helemaal niet meer te bereiken, niet telefonisch, via mail, website en Facebook. Dus coupon =vedzilverd maar hier niets voor gekregen! Groupon is hierin ook niet te bereiken, via mail krijg je een mail terug dat je via de site een formulier moet invullen...maar de link die ze geven komt niet uit op dit formulier...deze is niet te vinden op heel de website. Ook groupon is telefonisch niet te bereiken....Wij dus ook nooit meer Groupon.

    Door: Marjolein13-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Lang wachten met aanschaf bij Groupon

    Heb recentelijk 2 producten via Groupon besteld. Er staat dat het product binnen 14 kalenderdagen wordt verstuurd. Na 3 weken contact gezocht met Groupon maar daar krijg je alleen maar te horen , kunt u nog een weekje wachten dan hoort u van ons, niks dus. Beste mensen denk goed na voor je hier wat besteld, ik ben nu bezig mijn gels terug te halen, maar die procedure is niet eenvoudig.

    Door: Erwin 07-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Geen geld terug

    Nooit meer iets van Groupon! Dagje skieen in Winterberg mét sneeuwgarantie, zoniet..geld terug.
    Althans dat stond in de kleine lettertjes.
    Vergeten om het woordje GEEN geld" er tussen te zetten.
    #Geen sneeuw geen geld terug#
    Wel word je een nieuwe reis aangeboden..met korting:(

    Door: Timmer 04-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    slecht bedrijf groupon

    ik had 2 bonnen gekocht via groupon voor een sauna met behandeling erbij! die reservering was fout gegaan toen kreeg ik het geld terug gestort en kon ik de volgende dag 2 de zelfde bonnen halen maar die bonnen waren er niet meer de volgende dag! en groupon kan mij niet veder helpen daarna slechte service dus nooit maar dan ook nooit meer bij groupon. VAKANTIE VEILING helpt je tenminste wel overal mee dus zou zeggen lekker allemaal na vakantie veiling gaan!

    Door: wesly van batenburg04-03-2019
    wesly van batenburg05-03-2019

    oohjah moet NEE zijn daar moet je niks kopen met ze alle na vakantie veiling veel betere service

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Ria Spooren17-03-2019

    Ik heb ook een behandeling bij Just 4 you gekocht Online een afspraak gemaakt, ik stond voor een gesloten deur Kapsalon is niet bereikbaar, al vele malen voicemail ingesproken, en mailtjes gestuurd, maar geen antwoord gekregen Ik ga Groupon nu benaderen Heb betaald voor een volledige behandeling

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5

    Dubbele verzendkosten voor twee producten naar een adres

    2 producten naar zelfde adres en de verzendkosten worden dubbel berekend hoe kan dit
    goedemorgen

    Dank dat je contact opneemt met Groupon-klantenservice.

    ] heb je een email adres voor me dan kan ik die voor je na gaan

    maar heb de producten nog niet besteld omdat de kosten waren verdubbeld
    Een moment geduld ajb, ik ga dit voor je controleren. Het duurt niet langer dan twee minuten.

    doe je de aankoop via de winkel wagen?

    ja
    ik heb het na gevraagd voor je en het is zo dat elk product zijn eigen verzendkosten heeft

    dat is wel erg vreemd, want als ik 20 producten bij AH laat bezorgen betaal ik geen 20 x verzendkosten het komt tenslotte op een adres
    het klopt dat het op een adres wordt geleverd maar elk product heeft zijn eigen verzendkosten

    Nogmaals dat staat haaks op de AH uitleg(metafoor)
    wat is jou vraag precies?

    Dat ik gewoon 1x verzendkosten wil betalen net als de bezorgkosten bij AH en niet voor ieder product verzendkosten, slaat werkelijk nergens op als het allemaal nar hetzelfde adres gaat
    ik kan dit niet voor je doen, het is namelijk zo dat alle producten zijn eigen verzendkosten hebben en daaraan kan ik niet aan

    dat is dus erg klant onvriendelijk en zal dit dan ook zeker verder melden bij instanties etc die graag dit soort opmerkingen verder willen genereren
    mijn oprechte verontschuldigingen... maar ik heb dit niet in handen


    Door: Gerda Overeinder17-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Slechte kwaliteit dekbedovertrek

    Onlangs twee dekbedovertrekken inclusief 2 kussenslopen gekocht bij Groupon. 100% katoen, satijn, hotelkwalitiet. Prijs was redelijk, aantrekkelijk.
    Levering was snel (binnen een week), maar het uitpakken van beide pakketten resulteerde in een teleurgesteld (en belazerd) gevoel. Op eerste gezicht inderdaad mooi satijnen stof, maar eenmaal uit de verpakking blijkt het echt superdunne stof te zijn. Je kijkt er zo doorheen. Hoezo hotelkwaliteit?! Ik vermoed dat na een jaar normaal tot intensief (hotel)gebruik de stof bij de naden her en der zal uitrafelen daar die dunne stof eenvoudigweg niet sterk genoeg is om spanning op de naden ( bijv. bij opschudden dekbed en bij het wassen/centrifugeren) te kunnen weerstaan. Jammer en ook niet bevorderlijk voor mogelijke nieuwe aankopen bij Groupon.

    Door: Robert Leuftink13-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8

    Slechtste site die er bestaat

    Mailen je blauw met suggesties om nog snel je laatste kerstcadeaux te kunnen bestellen. Mijne 14 dec. besteld. Mail dat 3 van de 4 zijn verstuurd. Nu 24 dec. Nog steeds niets ontvangen. Leuke kerst dus maar niet heus. Tip: bestel alleen bij Groupon als je teleurgesteld wilt worden!

    Door: Liesbeth24-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Nooit meer Groupon

    Sinds kort niet eens credits meer voor vervallen Groupon. Binnen 14 dagen of geld WEG en het gaat niet naar de partners maar allemaal naar Groupon. Heb al honderden euro's aan hun besteed maar nu BEN IK ER KLAAR MEE. Voor een paar euro's zijn jullie wel 1 klant armer. Het ging al slecht met ze en alleen maar boze klanten maar nu mogen ze het rijtje van V&D ook achterna. Groupon is tegenwoordig niet de enigste aanbieder en zijn zoveel betere. Niet eens tel tegenwoordig omdat ze weten dat ze te veel te verbergen hebben.

    Door: ejc25-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Eens maar nooit weer!

    Valet parking gekocht van Park en Travel.
    Bij aankomst nogmaals betalen.
    Pure oplichting!
    Groupon reageert in wollige taal en reageert vooral niet inhoudelijk.

    Door: CD28-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ronduit slecht, geen betrouwbare partij

    We hebben in totaal 5 keer producten besteld bij Groupon, Alle vijf keer ging het mis, de ene keer hebben we i.p.v. 2 producten maar 1 ontvangen. Een andere keer kregen we een totaal ander product wat tevens beschadigd was. Twee keer kregen we defecte producten die ook nog op meerdere plekken waren beschadigd. En een keer kregen we niks geleverd wat volgens Groupon wel geleverd was maar dat konden we wel aantonen. De meeste producten zijn afkomstig van China maar veel duurder dan bij andere webshops. Ook de meeste lokale deals deugen niet, dat merk je pas als je daar daadwerkelijk gebruik van gaat maken. Dan krijg je te maken met de adertjes onder het gras, slechte service en allerlei andere onaangename verrassing. De klantenservice van Groupon functioneert NIET, ze kunnen alleen standard gevallen afhandelen zoals een verlopen deal in Groupon credits terugbetalen. Echter kunnen/willen ze geen specifieke problemen oplossen. Er is GEEN toezicht, ze zijn nogal MISLEIDEND, doen vaak loze beloftes en nemen de serieuze klachten toch niet in behandeling. Sommige medewerkers zijn vriendelijk maar nemen de klanten op die manier in de maling, anderen zijn nogal brutaal en onbeschoft tegen de klant. Telefonisch of schriftelijk contact met Groupon is meestal een verspilde moeite. Gezien talloze slechte ervaringen met Groupon moeten we zoals heleboel andere mensen, de conclusie trekken dat Groupon totaal geen betrouwbare partij is. Ze lichten vaak op een geraffineerde wijze de klanten op wat totaal geen respect verdient. Je bent gewaarschuwd.

    Door: Monique14-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Snel geld terug ontvangen na niet geleverde kast

    Bestelde kast werd niet geleverd. Na chatcontact met klantenservice snel mijn aankoopbedrag terug ontvangen.

    Door: Fran20-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Playstation 4 controllee

    Ik had een ps4 controller gekocht (refurbished) maar toen die aan kwam deed hij het slecht.

    Door: Jorn13-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Tip&Top

    Sinds een paar jaar bestel ik af en toe bij Groupon. Ik ben erg tevreden over de producten (goede prijs-kwaliteit verhouding), en als het nodig is om de klantenservice te benaderen zijn zij ook vriendelijk en duidelijk. Wat ik nog mis is een mogelijkheid om aanbiedingen te ‘bewaren’, iets als een winkelmandje ofzo.. dit geeft zo’n fijn overzicht en het wordt dan makkelijker om te vergelijken.

    Door: Marlies04-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    NOOIT MEER GROUPON

    Ik heb nog nooit zo'n slechte service gehad als bij groupon.
    5 a 6 keer contact opgenomen.
    Steeds word het door gezet maar er gebeurd niets, dus dat is gewoon iets om je zoet te houden.
    Wacht al 7 dagen op mijn bestelling en vandaag hoor ik aan de telefoon dat ik me geld niet hoef terug te vragen want ik krijg deze week zogenaamd een mail erover.
    Aub nooit iets hier bestellen

    Door: Elisabeth31-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Zeer tevreden

    Ben zeer tevreden over Groupon. Of het nou om schriftelijk of telefonisch contact gaat. Word altijd met zeer veel respect behandeld. Mede worden producten of reizen binnen twee weken vergoed indien ik er vanaf wil zien. Mede ben ik zeer tevreden over hun assortiment. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Een aanrader!

    Door: Gaby van Kerkvoorde-Tuinsma05-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Levering

    Ben op zoek naar een contactmogelijkheid met Groupon; een ding weet ik al wel, ik bestel niets weer. De levertijd is als het al komt, enorm lang, ik zit nu 9 weken op een bestelling te wachten. Tokio en China zijn allebei sneller! Krijg ook onderhand het idee van oplichting, volgens mij word je gewoon opgelicht of zo.

    Door: Mia01-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    verkeerde levering

    Het verkeerde artikel werd geleverd, daarbij werd ik goed geholpen, binnen enkele dagen werd het geld terug betaald.

    Door: Kleine Staarman18-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    apple earpods

    Ik wacht al 3 weken op die dingen.. onderweg staat er bij volg mijn pakket.. slecht idee dit

    Door: G17-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    slechte ervaring

    Een grouponbon van Carpet Cleaning Center Eindhoven gekocht en een afspraak gemaakt voor het reinigen van mijn bank op 22 december 2017. Het bedrijf belt een uur ervoor op dat het apparaat net kapot is gegaan en dat ze me terug zullen bellen.
    Na een week zelf maar gebeld.
    Nieuwe afspraak gemaakt op maandag 8 januari 2018. Er komt niemand opdagen.
    3 uur gewacht en gebeld maar er wordt niet opgenomen, voicemail ingesproken met de vraag of ze me willen bellen.
    Niets meer vernomen.
    Geen vertrouwen meer in dit bedrijf en groupon gemaild met dit verhaal en dat ik af wil zien van deze groupon en mijn geld terug wil.
    Helaas!! Geen geld terug.
    Ik krijg grouponcredits aangeboden voor de € 100,- , dit jaar te besteden, maar die wil ik helemaal niet!
    Een niet functionerende dienst wordt er aangeboden door groupon en ik wil mijn geld terug!
    Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige gedupeerde ben van Carpet Cleaning Center, maar groupon biedt nog steeds deze dienst aan!
    Geen stijl en ik neem er geen genoegen mee, wordt vervolgd.

    Door: Agnes de Haan01-02-2018
    Mohamed26-10-2018

    Agnes de Haan, hoe is uw status nu tot heden? Geld nu terug?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    heerlijk gegeten met Groupon bon

    Wij hebben gisteren heerlijk gegeten in een erg mooi Afghaans restaurant in Amsterdam. We hadden een rijsttafel voor de halve prijs met Groupon. Het is zeker een aanrader en wij gaan hier zeker nog eens eten! Het leuke aan zo'n bon vind ik dat je nieuwe restaurantjes kent en daar lekker goedkoop kan gaan eten. Erg leuk!

    Door: Lisa29-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    niet geleverd, wel betaald

    Op 13 november pantoffels besteld en betaald. Volgens mijn account stonden de pantoffels toen op ' Onderweg' . Inmiddels is het 29 december en er is nog niets geleverd, geen reactie op gestuurde mails. Telefonisch niet bereikbaar. Voor mij nooit, nooit meer groupon!

    Door: B.Janus29-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Vervelend

    Tijdje geleden magnetische wimpers gekocht bij groupon om een leuk uit te proberen, binnen 14 dagen geleverd stond er in de omschrijving. Na 2 weken nog niks, dus ik zo'n groupon service chat doen. Zegt de vrouw dat het aankomende maandag kwam. Maandag nog steeds niks... Een week later weer de vraag gestuurd met waar blijft het pakketje. Krijg ik het antwoord: de levering is al zo ver buiten het leveringstermijn dat het niet meer bezorgt kan worden. Nouja zeg waar slaat dat op? Nooit meer iets ontvangen.

    Zeker af te raden!! Ik doe iniedergeval nooit meer een bestelling bij groupon.

    Door: Boze klant30-11-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Goede en slechte deals

    Heb regelmatig diverse producten bij Groupon besteld.
    Dit varieerde van kleding, horloges, dekbed, navigator, entree kaarten voor pretpark , vakantietot een restaurant deal.
    Bestelling ging altijd prima. Levering ook prima. Prijs daar doe je het voor bij Groupon, naar mijn mening... Levering duurt langer dan normaal (weken i.p.v. dagen) maar daar houd je rekening mee.
    Heb vanzelfsprekend meegemaakt dat een product tegenviel qua kwaliteit en prijsverhouding. Soms ziet een product op de website er mooier uit dan in realiteit. Maar goed, dan maar retourneren... Het is een paar keer voorgekomen dat je het product mag houden zonder het te retourneren. Leuk want dat scheelt je in verzendkosten! En het product wordt dan als verjaardagskado weggegeven.
    Om een lang verhaal kort te maken, ondanks teleurstelling in kwaliteit van bepaalde producten, blijf ik bestellen bij Groupon want voor de prijs kun je het gewoonweg niet laten liggen.

    Door: Bloempje15-11-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    producten kopen bij groupon

    Ik heb de afgelopen periode 3 verschillende producten besteld, een dekbedovertrek, waar ik heb aangegeven dat 200 x 200 cm wilde. Binnen een week netjes geleverd, echter met de verkeerde afmetingen(260 x 220). De klantenservice gebeld, die mij niet al te vriendelijk te woord stond. Helaas was het niet mogelijk om het product terug te sturen en de juiste afmetingen te ontvangen. Nee ik diende het product te retourneren en weer een nieuwe bestelling te plaatsen. Uiteraard niet gedaan.

    Vervolgens heb ik een Philips headset gekocht, welke volgens de advertentie bluetooth zou moeten zijn. Bij levering bleek dit niet het geval, er zat een draad aan wat er niet afkon, geen bluetooth dus.

    Ten slotte heb ik een kledingopvouwer gekocht van hardplastic, wat opnieuw netjes optijd werd geleverd maar stuk bleek te zijn. Ook deze wordt geretourneerd. Kortom, het bestellen van producten de laatste tijd bij Groupon is zeker GEEN aanrader. Helaas, want de eerdere periode wel goede ervaring gehad met Groupon. De afgelopen tijd echter een stuk minder!

    Door: Alyssa Dil01-11-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Restaurants via Groupon

    Ik bestel regelmatig iets bij Groupon. Veel aanbiedingen zijn best goed, vooral restaurants doe ik vaak.

    Vooral leuk als je met een groepje gaat en dan met de bon, scheelt echt erg veel.

    Soms 'gewoon' ut eten en ook wel eens een high tea.

    Trouwens ook leuk om nieuwe restaurantjes mee te leren kennen, sommige ken ik echt door Groupon en kom ik daarna nog vaker terug.

    Ik vind het bestellen en ontvangen ook prima werken. Soms wel even wachten op een goede aanbieding alleen.

    Door: Nanne Smit27-09-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    slecht

    Groupon is mij kwijt als klant,
    Deze website heeft heel veel afgeprijsde aanbiedingen! Ik kocht een paar weken geleden een pakket en kreeg daar een track and trace bij. Het zou een tijdje kunnen duren voordat ik het thuis zou ontvangen en dat leek mij ook meer dan fair aangezien je geen verzendkoste hoeft te betalen en het aanbod zo goedkoop is. Na een week keek ik naar de bestelstatus en zag dat het al onderweg was. keek een week later weer en zag dat mijn pakket bezorgd was. Ik heb nooit wat gekregen of een bericht gehad dat het bij een ander adres was bezorgd. Ik heb gelijk contact opgenomen met groupon met als reactie dat ik maar contact moest opzoeken met het vervoer bedrijf. Schandalig!! ik bestel bij jullie een product en moet er vervolgens zelf achteraan gaan wanneer er iets fout gaat. Ik heb het hier niet bij laten zitten en gebeld. Na een tijdje wachten heb ik mijn geld terug gekregen.

    Door: klant30-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Prima bedrijf

    Jajajaja...je hoort altijd slechte verhalen van dit bedrijf. Maar dat komt gewoon omdat er soms slechte bedrijven achter zitten die niet kunnen waarmaken wat ze beloven. Daar kan groupon niet zoveel aan doen en daarnaast zijn ze supergroot en je kunt nooit iedereen tevreden houden. Ik had een voucher voor een restaurant. Prima eten, goedkoop door de voucher en alle beloftes nagekomen. Zo kan het ook!

    Door: Keesie23-06-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Oplichting

    Als zich een probleem voordoet krijg je gewoon geen antwoordt van de klantenservice buiten een automatisch bericht.

    Door: Bert_27-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Slechte service

    Twee maal iets besteld bij Groupon . De eerste keer kapot product gekregen, en vervolgden mail naar klantenservice gestuurd nooit meer iets van gehoord.

    Tweede ervaring, ik kocht een geluidsinstallatie van harmann. Betaald. Na twee maanden gebeld waar hij bleef. Daar hoorde ik dat het verlaat was, maar 02 mei uiterlijk geleverd zou worden . Echter dat lukte ook niet. Daarna, gelukkig , mijn geld terug gekregen.
    Contact gezocht waarom noet geleverd. Het product wordt nog steeds aangeboden.
    Kreeg ik te horen dat ze mij verder niet konden helpen.
    Gaf aan dat ik het gewoon geleverd wil hebben. Kreeg ik te horen , nogmaals bestellen en hopen dat ze dan wel leveren.
    Vond dat zeer amateuristisch . Weet nog steeds niet waarom ze nooit hebben geleverd.
    Voor mij geen Groupon meer

    Door: Marco06-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    groupon, 3 gangen diner, prima

    3 gangen diner voor 4 personen voor nog geen €60. prima!

    Door: Wim24-04-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle levering zonder problemen

    Een wandkast besteld. Binnen 5 dagen geleverd zonder problemen. Compleet. Erg blij mee!

    Door: Sandra31-03-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    2x Refurbished iPhone 6 bij Rhinotec gekocht, werkt niet, geen reactie en geen geld terug!!!

    Ik heb 2 refurbished iPhone 6 gekocht en ze kwamen 3 weken na betaling. Ik kwam er snel achter dat 1 iphone niet goed werkt wegens ATT en providers instellingen van het bedrijf Rhinotec waar de telefoons vandaan komen. Dit bedrijf is gevestigd in UK. Ik heb dit bedrijf zeker al 5x gemaild en bij het laatste mailtje had ik gezegd dat ik juridische stappen ga zetten als ik geen reactie krijg. Ik kreeg meteen een bericht en ik moest de telefoon op mijn eigen kosten (terwijl ik een niet goed functioneerde product van hun kreeg) terugsturen naar UK. Het is al meer dan een week bij hun aangekomen en ik heb ze 2x gemaild hierover.. nog steeds geen reactie en ik word hier heel erg gefrustreerd om omdat het wel om een bedrag gaat van 400 euro nog wat. In de tussentijd was ik ook met Groupon aan het mailen maar ze sturen hele algemene mailtjes maar helpen eigenlijk niet want ze nemen geen concrete acties. Ik vind dit een zeer kwalijke zaak want ik heb wel aan hun betaald om van Rhinotec te spullen te krijgen.. Geen telefoon, geen geld terug gewoon niks.. Ik heb aangekaart dat ik juridische stappen ga zetten en rond ga verspreiden dat je liever geen spullen kan kopen via Groupon als het buiten Nederland om gaat.!!!!!!!!

    Door: Wandana Raghoenath01-03-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    dhr.

    Werkelijk de slechtste klantenservice ooit!
    - Product besteld, verkeerde geleverd
    - Retour zending aangemaakt
    - Product retour gestuurd
    - Week later nog niets gehoord dus toch maar even kijken hoe ver we in het proces zijn.
    Probleem 1: Het goede product kan niet worden opgestuurd (reden onbekend)
    Probleem 2: ze kunnen niets traceren terwijl ik via het systeem van Groupon een verzendlabel heb uitgeprint
    Probleem 3: de slecht Nederlands sprekende jonge dame geeft aan dat alleen terugbetaling mogelijk is wanneer ik bewijs heb van verzending. Waarop ik reageer: wat gebeurd er dan wanneer het pakket aankomt in jullie magazijn en ik heb geen bewijs van verzending? waarop de dame antwoord: Wij hebben geen systeem hiervoor, dus zonder verzend bewijs kunnen wij geen geld terugstorten.

    Al bij al, geen juist product, geen geld terug.

    En als klap op de vuurpijl hoorde ik de dame nog zeggen tegen een collega (ik had niet opgehangen) dat ik een vervelende klant ben die aan het zeuren is.

    Toppers bij Groupon

    Door: Bob08-12-2016
    Margje08-12-2016

    wow, dat laatste is misschien nog wel het meest gênant! Wat een slechte telefoniste!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goedkoop uit eten

    Ik gebruik Groupon altijd om goedkoop uit eten te gaan
    Er staat altijd genoeg lekkers op!

    Door: Erika van de Kraats10-09-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leuke deals

    Ik maak regelmatig gebruik van Groupon. Super leuke aanbiedingen. Zo heb ik laatst een heerlijke wellness dag met zijn zus gehad voor bijna niets. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je zulke goeie aanbiedingen laat liggen.

    Door: Astrid05-09-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Handig en goede prijzen

    Geweldige site. Voor mooie aanbiedingen kan je lekker uit eten, een reisje maken of verschillende producten aanschaffen. Ik ben al meerdere keren lekker uit eten gegaan, zoals een 4 gangen diner voor 2 voor maar 15 euro. Ook heb ik aantal elektronica producten besteld en deze zijn netjes geleverd. Het enige nadeel vind ik dat het best lang duurt voor de producten geleverd worden. Maar voor de prijs waarin het wordt aangeboden is het het wachten zeker waard!

    Door: Daniel24-04-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Schrijf zelf een review over Groupon

    Uw beoordeling