Groupon

5
5.8

Bestellen

4.3

Service

5.6

Prijs

4.2

Levering

40.8%

Zou hier weer kopen

Groupon

Een goed of een slecht bedrijf? Lees het hier. Groupon is natuurlijk een zeer bekend bedrijf. Het geeft sterke korting weg namens de bedrijven welke met hun samenwerken. Vele miljoenen mensen hebben hier over de hele wereld al gebruik van gemaakt. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over Groupon. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over Groupon om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt! 

Over Groupon

Groupon is een aanbieder van lokale deals over de hele wereld. Het is de plek waar jij een scherpe korting kunt krijgen. Groupon heeft wereldwijde schaalvoordelen en een sterk wereldwijd netwerk. Hierdoor kunnen ze uitstekende aanbiedingen geven aan haar klanten. 

Via de website of app van Groupon is het mogelijk om bij een lokale Groupon een vakantie met korting te boeken, kleren met korting te kopen, een ander interieur te kiezen of om andere elektronica producten aan te schaffen met een prijskorting. 

Voor ondernemers daarentegen is het een platform om nieuwe klanten aan te trekken. Groupon biedt vele ondernemers vele verschillende producten aan om meer klanten te krijgen. Ook zijn er online reserveringssystemen welke de klanten kunnen gebruiken. 
Er is een Groupon nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen. In Nederland kun je deze via Groupon.nl aanvragen. 
 

 

Diensten van Groupon

Groupon biedt een groot aantal kortingsacties aan in de volgende categorieën: 
•    Eten & drinken  
•    Travel  
•    Beauty & spa 
•    Elektronica  
•    Vrouwen  
•    Huis & tuin  
•    Er op uit  
•    Gezondheid & Fitness  
•    Lokale diensten  
•    Shopping  

Klachten, tips en complimenten over Groupon

Ben je ontevreden over Groupon? Dan is het goed om een klacht in te dienen over hun. Kies ervoor om je klacht kenbaar te maken om zo mogelijk het probleem op te lossen. 
Laat ook je oordeel over Groupon op onze site NederlandReview achter. 

Heb jij ervaring met Groupon? 

Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van. 

Slechte ervaringen of juist hele goede? Iedereen heeft wel een mening over groupon. Maar hoe zit het nu echt? Lees beoordelingen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (98)

Anderen bekeken ook

close

Groupon

Vergelijk reviews en bekijk Groupon