NederlandReview

    Ervaringen Groupon

    Een goed of een slecht bedrijf? Lees het hier. Groupon is natuurlijk een zeer bekend bedrijf. Het geeft sterke korting weg namens de bedrijven welke met hun samenwerken. Vele miljoenen mensen hebben hier over de hele wereld al gebruik van gemaakt. Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over Groupon. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over Groupon om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt! 

    Over Groupon
    Groupon is een aanbieder van lokale deals over de hele wereld. Het is de plek waar jij een scherpe korting kunt krijgen. Groupon heeft wereldwijde schaalvoordelen en een sterk wereldwijd netwerk. Hierdoor kunnen ze uitstekende aanbiedingen geven aan haar klanten. 

    Via de website of app van Groupon is het mogelijk om bij een lokale Groupon een vakantie met korting te boeken, kleren met korting te kopen, een ander interieur te kiezen of om andere elektronica producten aan te schaffen met een prijskorting. 

    Voor ondernemers daarentegen is het een platform om nieuwe klanten aan te trekken. Groupon biedt vele ondernemers vele verschillende producten aan om meer klanten te krijgen. Ook zijn er online reserveringssystemen welke de klanten kunnen gebruiken. 
    Er is een Groupon nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen. In Nederland kun je deze via Groupon.nl aanvragen. 
     


    Tips & Tricks voor extra besparingen op Groupon


    Diensten van Groupon
    Groupon biedt een groot aantal kortingsacties aan in de volgende categorieën: 
    •    Eten & drinken  
    •    Travel  
    •    Beauty & spa 
    •    Elektronica  
    •    Vrouwen  
    •    Huis & tuin  
    •    Er op uit  
    •    Gezondheid & Fitness  
    •    Lokale diensten  
    •    Shopping  

    Klachten, tips en complimenten over Groupon
    Ben je ontevreden over Groupon? Dan is het goed om een klacht in te dienen over hun. Kies ervoor om je klacht kenbaar te maken om zo mogelijk het probleem op te lossen. 
    Laat ook je oordeel over Groupon op onze site NederlandReview.nl achter. 

    Heb jij ervaring met Groupon? 
    Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview.nl achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van. 

    Slechte ervaringen of juist hele goede? Iedereen heeft wel een mening over groupon. Maar hoe zit het nu echt? Lees beoordelingen bij NederlandReview.nl

    Groupon
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (28)

    6,2
    54% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,8

    Service

    6

    Prijs

    6,8

    Leveren

    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Eens maar nooit weer!

    CD28-10-2018

    Valet parking gekocht van Park en Travel.
    Bij aankomst nogmaals betalen.
    Pure oplichting!
    Groupon reageert in wollige taal en reageert vooral niet inhoudelijk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ronduit slecht, geen betrouwbare partij

    Monique14-09-2018

    We hebben in totaal 5 keer producten besteld bij Groupon, Alle vijf keer ging het mis, de ene keer hebben we i.p.v. 2 producten maar 1 ontvangen. Een andere keer kregen we een totaal ander product wat tevens beschadigd was. Twee keer kregen we defecte producten die ook nog op meerdere plekken waren beschadigd. En een keer kregen we niks geleverd wat volgens Groupon wel geleverd was maar dat konden we wel aantonen. De meeste producten zijn afkomstig van China maar veel duurder dan bij andere webshops. Ook de meeste lokale deals deugen niet, dat merk je pas als je daar daadwerkelijk gebruik van gaat maken. Dan krijg je te maken met de adertjes onder het gras, slechte service en allerlei andere onaangename verrassing. De klantenservice van Groupon functioneert NIET, ze kunnen alleen standard gevallen afhandelen zoals een verlopen deal in Groupon credits terugbetalen. Echter kunnen/willen ze geen specifieke problemen oplossen. Er is GEEN toezicht, ze zijn nogal MISLEIDEND, doen vaak loze beloftes en nemen de serieuze klachten toch niet in behandeling. Sommige medewerkers zijn vriendelijk maar nemen de klanten op die manier in de maling, anderen zijn nogal brutaal en onbeschoft tegen de klant. Telefonisch of schriftelijk contact met Groupon is meestal een verspilde moeite. Gezien talloze slechte ervaringen met Groupon moeten we zoals heleboel andere mensen, de conclusie trekken dat Groupon totaal geen betrouwbare partij is. Ze lichten vaak op een geraffineerde wijze de klanten op wat totaal geen respect verdient. Je bent gewaarschuwd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Snel geld terug ontvangen na niet geleverde kast

    Fran20-08-2018

    Bestelde kast werd niet geleverd. Na chatcontact met klantenservice snel mijn aankoopbedrag terug ontvangen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Playstation 4 controllee

    Jorn13-08-2018

    Ik had een ps4 controller gekocht (refurbished) maar toen die aan kwam deed hij het slecht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Tip&Top

    Marlies04-08-2018

    Sinds een paar jaar bestel ik af en toe bij Groupon. Ik ben erg tevreden over de producten (goede prijs-kwaliteit verhouding), en als het nodig is om de klantenservice te benaderen zijn zij ook vriendelijk en duidelijk. Wat ik nog mis is een mogelijkheid om aanbiedingen te ‘bewaren’, iets als een winkelmandje ofzo.. dit geeft zo’n fijn overzicht en het wordt dan makkelijker om te vergelijken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    NOOIT MEER GROUPON

    Elisabeth31-07-2018

    Ik heb nog nooit zo'n slechte service gehad als bij groupon.
    5 a 6 keer contact opgenomen.
    Steeds word het door gezet maar er gebeurd niets, dus dat is gewoon iets om je zoet te houden.
    Wacht al 7 dagen op mijn bestelling en vandaag hoor ik aan de telefoon dat ik me geld niet hoef terug te vragen want ik krijg deze week zogenaamd een mail erover.
    Aub nooit iets hier bestellen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Zeer tevreden

    Gaby van Kerkvoorde-Tuinsma05-07-2018

    Ben zeer tevreden over Groupon. Of het nou om schriftelijk of telefonisch contact gaat. Word altijd met zeer veel respect behandeld. Mede worden producten of reizen binnen twee weken vergoed indien ik er vanaf wil zien. Mede ben ik zeer tevreden over hun assortiment. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Een aanrader!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Levering

    Mia01-07-2018

    Ben op zoek naar een contactmogelijkheid met Groupon; een ding weet ik al wel, ik bestel niets weer. De levertijd is als het al komt, enorm lang, ik zit nu 9 weken op een bestelling te wachten. Tokio en China zijn allebei sneller! Krijg ook onderhand het idee van oplichting, volgens mij word je gewoon opgelicht of zo.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    verkeerde levering

    Kleine Staarman18-06-2018

    Het verkeerde artikel werd geleverd, daarbij werd ik goed geholpen, binnen enkele dagen werd het geld terug betaald.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    apple earpods

    G17-05-2018

    Ik wacht al 3 weken op die dingen.. onderweg staat er bij volg mijn pakket.. slecht idee dit

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    slechte ervaring

    Agnes de Haan01-02-2018

    Een grouponbon van Carpet Cleaning Center Eindhoven gekocht en een afspraak gemaakt voor het reinigen van mijn bank op 22 december 2017. Het bedrijf belt een uur ervoor op dat het apparaat net kapot is gegaan en dat ze me terug zullen bellen.
    Na een week zelf maar gebeld.
    Nieuwe afspraak gemaakt op maandag 8 januari 2018. Er komt niemand opdagen.
    3 uur gewacht en gebeld maar er wordt niet opgenomen, voicemail ingesproken met de vraag of ze me willen bellen.
    Niets meer vernomen.
    Geen vertrouwen meer in dit bedrijf en groupon gemaild met dit verhaal en dat ik af wil zien van deze groupon en mijn geld terug wil.
    Helaas!! Geen geld terug.
    Ik krijg grouponcredits aangeboden voor de € 100,- , dit jaar te besteden, maar die wil ik helemaal niet!
    Een niet functionerende dienst wordt er aangeboden door groupon en ik wil mijn geld terug!
    Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige gedupeerde ben van Carpet Cleaning Center, maar groupon biedt nog steeds deze dienst aan!
    Geen stijl en ik neem er geen genoegen mee, wordt vervolgd.

    Mohamed26-10-2018

    Agnes de Haan, hoe is uw status nu tot heden? Geld nu terug?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    heerlijk gegeten met Groupon bon

    Lisa29-12-2017

    Wij hebben gisteren heerlijk gegeten in een erg mooi Afghaans restaurant in Amsterdam. We hadden een rijsttafel voor de halve prijs met Groupon. Het is zeker een aanrader en wij gaan hier zeker nog eens eten! Het leuke aan zo'n bon vind ik dat je nieuwe restaurantjes kent en daar lekker goedkoop kan gaan eten. Erg leuk!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    niet geleverd, wel betaald

    B.Janus29-12-2017

    Op 13 november pantoffels besteld en betaald. Volgens mijn account stonden de pantoffels toen op ' Onderweg' . Inmiddels is het 29 december en er is nog niets geleverd, geen reactie op gestuurde mails. Telefonisch niet bereikbaar. Voor mij nooit, nooit meer groupon!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Vervelend

    Boze klant30-11-2017

    Tijdje geleden magnetische wimpers gekocht bij groupon om een leuk uit te proberen, binnen 14 dagen geleverd stond er in de omschrijving. Na 2 weken nog niks, dus ik zo'n groupon service chat doen. Zegt de vrouw dat het aankomende maandag kwam. Maandag nog steeds niks... Een week later weer de vraag gestuurd met waar blijft het pakketje. Krijg ik het antwoord: de levering is al zo ver buiten het leveringstermijn dat het niet meer bezorgt kan worden. Nouja zeg waar slaat dat op? Nooit meer iets ontvangen.

    Zeker af te raden!! Ik doe iniedergeval nooit meer een bestelling bij groupon.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Goede en slechte deals

    Bloempje15-11-2017

    Heb regelmatig diverse producten bij Groupon besteld.
    Dit varieerde van kleding, horloges, dekbed, navigator, entree kaarten voor pretpark , vakantietot een restaurant deal.
    Bestelling ging altijd prima. Levering ook prima. Prijs daar doe je het voor bij Groupon, naar mijn mening... Levering duurt langer dan normaal (weken i.p.v. dagen) maar daar houd je rekening mee.
    Heb vanzelfsprekend meegemaakt dat een product tegenviel qua kwaliteit en prijsverhouding. Soms ziet een product op de website er mooier uit dan in realiteit. Maar goed, dan maar retourneren... Het is een paar keer voorgekomen dat je het product mag houden zonder het te retourneren. Leuk want dat scheelt je in verzendkosten! En het product wordt dan als verjaardagskado weggegeven.
    Om een lang verhaal kort te maken, ondanks teleurstelling in kwaliteit van bepaalde producten, blijf ik bestellen bij Groupon want voor de prijs kun je het gewoonweg niet laten liggen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    producten kopen bij groupon

    Alyssa Dil01-11-2017

    Ik heb de afgelopen periode 3 verschillende producten besteld, een dekbedovertrek, waar ik heb aangegeven dat 200 x 200 cm wilde. Binnen een week netjes geleverd, echter met de verkeerde afmetingen(260 x 220). De klantenservice gebeld, die mij niet al te vriendelijk te woord stond. Helaas was het niet mogelijk om het product terug te sturen en de juiste afmetingen te ontvangen. Nee ik diende het product te retourneren en weer een nieuwe bestelling te plaatsen. Uiteraard niet gedaan.

    Vervolgens heb ik een Philips headset gekocht, welke volgens de advertentie bluetooth zou moeten zijn. Bij levering bleek dit niet het geval, er zat een draad aan wat er niet afkon, geen bluetooth dus.

    Ten slotte heb ik een kledingopvouwer gekocht van hardplastic, wat opnieuw netjes optijd werd geleverd maar stuk bleek te zijn. Ook deze wordt geretourneerd. Kortom, het bestellen van producten de laatste tijd bij Groupon is zeker GEEN aanrader. Helaas, want de eerdere periode wel goede ervaring gehad met Groupon. De afgelopen tijd echter een stuk minder!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Restaurants via Groupon

    Nanne Smit27-09-2017

    Ik bestel regelmatig iets bij Groupon. Veel aanbiedingen zijn best goed, vooral restaurants doe ik vaak.

    Vooral leuk als je met een groepje gaat en dan met de bon, scheelt echt erg veel.

    Soms 'gewoon' ut eten en ook wel eens een high tea.

    Trouwens ook leuk om nieuwe restaurantjes mee te leren kennen, sommige ken ik echt door Groupon en kom ik daarna nog vaker terug.

    Ik vind het bestellen en ontvangen ook prima werken. Soms wel even wachten op een goede aanbieding alleen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    slecht

    klant30-07-2017

    Groupon is mij kwijt als klant,
    Deze website heeft heel veel afgeprijsde aanbiedingen! Ik kocht een paar weken geleden een pakket en kreeg daar een track and trace bij. Het zou een tijdje kunnen duren voordat ik het thuis zou ontvangen en dat leek mij ook meer dan fair aangezien je geen verzendkoste hoeft te betalen en het aanbod zo goedkoop is. Na een week keek ik naar de bestelstatus en zag dat het al onderweg was. keek een week later weer en zag dat mijn pakket bezorgd was. Ik heb nooit wat gekregen of een bericht gehad dat het bij een ander adres was bezorgd. Ik heb gelijk contact opgenomen met groupon met als reactie dat ik maar contact moest opzoeken met het vervoer bedrijf. Schandalig!! ik bestel bij jullie een product en moet er vervolgens zelf achteraan gaan wanneer er iets fout gaat. Ik heb het hier niet bij laten zitten en gebeld. Na een tijdje wachten heb ik mijn geld terug gekregen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Prima bedrijf

    Keesie23-06-2017

    Jajajaja...je hoort altijd slechte verhalen van dit bedrijf. Maar dat komt gewoon omdat er soms slechte bedrijven achter zitten die niet kunnen waarmaken wat ze beloven. Daar kan groupon niet zoveel aan doen en daarnaast zijn ze supergroot en je kunt nooit iedereen tevreden houden. Ik had een voucher voor een restaurant. Prima eten, goedkoop door de voucher en alle beloftes nagekomen. Zo kan het ook!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Oplichting

    Bert_27-05-2017

    Als zich een probleem voordoet krijg je gewoon geen antwoordt van de klantenservice buiten een automatisch bericht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Slechte service

    Marco06-05-2017

    Twee maal iets besteld bij Groupon . De eerste keer kapot product gekregen, en vervolgden mail naar klantenservice gestuurd nooit meer iets van gehoord.

    Tweede ervaring, ik kocht een geluidsinstallatie van harmann. Betaald. Na twee maanden gebeld waar hij bleef. Daar hoorde ik dat het verlaat was, maar 02 mei uiterlijk geleverd zou worden . Echter dat lukte ook niet. Daarna, gelukkig , mijn geld terug gekregen.
    Contact gezocht waarom noet geleverd. Het product wordt nog steeds aangeboden.
    Kreeg ik te horen dat ze mij verder niet konden helpen.
    Gaf aan dat ik het gewoon geleverd wil hebben. Kreeg ik te horen , nogmaals bestellen en hopen dat ze dan wel leveren.
    Vond dat zeer amateuristisch . Weet nog steeds niet waarom ze nooit hebben geleverd.
    Voor mij geen Groupon meer

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    groupon, 3 gangen diner, prima

    Wim24-04-2017

    3 gangen diner voor 4 personen voor nog geen €60. prima!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle levering zonder problemen

    Sandra31-03-2017

    Een wandkast besteld. Binnen 5 dagen geleverd zonder problemen. Compleet. Erg blij mee!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    2x Refurbished iPhone 6 bij Rhinotec gekocht, werkt niet, geen reactie en geen geld terug!!!

    Wandana Raghoenath01-03-2017

    Ik heb 2 refurbished iPhone 6 gekocht en ze kwamen 3 weken na betaling. Ik kwam er snel achter dat 1 iphone niet goed werkt wegens ATT en providers instellingen van het bedrijf Rhinotec waar de telefoons vandaan komen. Dit bedrijf is gevestigd in UK. Ik heb dit bedrijf zeker al 5x gemaild en bij het laatste mailtje had ik gezegd dat ik juridische stappen ga zetten als ik geen reactie krijg. Ik kreeg meteen een bericht en ik moest de telefoon op mijn eigen kosten (terwijl ik een niet goed functioneerde product van hun kreeg) terugsturen naar UK. Het is al meer dan een week bij hun aangekomen en ik heb ze 2x gemaild hierover.. nog steeds geen reactie en ik word hier heel erg gefrustreerd om omdat het wel om een bedrag gaat van 400 euro nog wat. In de tussentijd was ik ook met Groupon aan het mailen maar ze sturen hele algemene mailtjes maar helpen eigenlijk niet want ze nemen geen concrete acties. Ik vind dit een zeer kwalijke zaak want ik heb wel aan hun betaald om van Rhinotec te spullen te krijgen.. Geen telefoon, geen geld terug gewoon niks.. Ik heb aangekaart dat ik juridische stappen ga zetten en rond ga verspreiden dat je liever geen spullen kan kopen via Groupon als het buiten Nederland om gaat.!!!!!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    dhr.

    Bob08-12-2016

    Werkelijk de slechtste klantenservice ooit!
    - Product besteld, verkeerde geleverd
    - Retour zending aangemaakt
    - Product retour gestuurd
    - Week later nog niets gehoord dus toch maar even kijken hoe ver we in het proces zijn.
    Probleem 1: Het goede product kan niet worden opgestuurd (reden onbekend)
    Probleem 2: ze kunnen niets traceren terwijl ik via het systeem van Groupon een verzendlabel heb uitgeprint
    Probleem 3: de slecht Nederlands sprekende jonge dame geeft aan dat alleen terugbetaling mogelijk is wanneer ik bewijs heb van verzending. Waarop ik reageer: wat gebeurd er dan wanneer het pakket aankomt in jullie magazijn en ik heb geen bewijs van verzending? waarop de dame antwoord: Wij hebben geen systeem hiervoor, dus zonder verzend bewijs kunnen wij geen geld terugstorten.

    Al bij al, geen juist product, geen geld terug.

    En als klap op de vuurpijl hoorde ik de dame nog zeggen tegen een collega (ik had niet opgehangen) dat ik een vervelende klant ben die aan het zeuren is.

    Toppers bij Groupon

    Margje08-12-2016

    wow, dat laatste is misschien nog wel het meest gênant! Wat een slechte telefoniste!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goedkoop uit eten

    Erika van de Kraats10-09-2016

    Ik gebruik Groupon altijd om goedkoop uit eten te gaan
    Er staat altijd genoeg lekkers op!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leuke deals

    Astrid05-09-2016

    Ik maak regelmatig gebruik van Groupon. Super leuke aanbiedingen. Zo heb ik laatst een heerlijke wellness dag met zijn zus gehad voor bijna niets. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je zulke goeie aanbiedingen laat liggen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Handig en goede prijzen

    Daniel24-04-2016

    Geweldige site. Voor mooie aanbiedingen kan je lekker uit eten, een reisje maken of verschillende producten aanschaffen. Ik ben al meerdere keren lekker uit eten gegaan, zoals een 4 gangen diner voor 2 voor maar 15 euro. Ook heb ik aantal elektronica producten besteld en deze zijn netjes geleverd. Het enige nadeel vind ik dat het best lang duurt voor de producten geleverd worden. Maar voor de prijs waarin het wordt aangeboden is het het wachten zeker waard!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Schrijf zelf een review over Groupon

    Uw beoordeling