NederlandReview

    Ervaringen Groupon

    Een goed of een slecht bedrijf? Lees het hier. Groupon is natuurlijk een zeer bekend bedrijf. Het geeft sterke korting weg namens de bedrijven welke met hun samenwerken. Vele miljoenen mensen hebben hier over de hele wereld al gebruik van gemaakt. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over Groupon. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over Groupon om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

    Over Groupon

    Groupon is een aanbieder van lokale deals over de hele wereld. Het is de plek waar jij een scherpe korting kunt krijgen. Groupon heeft wereldwijde schaalvoordelen en een sterk wereldwijd netwerk. Hierdoor kunnen ze uitstekende aanbiedingen geven aan haar klanten.

    Via de website of app van Groupon is het mogelijk om bij een lokale Groupon een vakantie met korting te boeken, kleren met korting te kopen, een ander interieur te kiezen of om andere elektronica producten aan te schaffen met een prijskorting.

    Voor ondernemers daarentegen is het een platform om nieuwe klanten aan te trekken. Groupon biedt vele ondernemers vele verschillende producten aan om meer klanten te krijgen. Ook zijn er online reserveringssystemen welke de klanten kunnen gebruiken.
    Er is een Groupon nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen. In Nederland kun je deze via Groupon.nl aanvragen.


    Tips & Tricks voor extra besparingen op Groupon

    Diensten van Groupon

    Groupon biedt een groot aantal kortingsacties aan in de volgende categorieën:
    • Eten & drinken
    • Travel
    Beauty & spa
    • Elektronica
    • Vrouwen
    • Huis & tuin
    • Er op uit
    Gezondheid & Fitness
    • Lokale diensten
    • Shopping

    Klachten, tips en complimenten over Groupon

    Ben je ontevreden over Groupon? Dan is het goed om een klacht in te dienen over hun. Kies ervoor om je klacht kenbaar te maken om zo mogelijk het probleem op te lossen.
    Laat ook je oordeel over Groupon op onze site NederlandReview achter.

    Heb jij ervaring met Groupon?

    Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van.

    Slechte ervaringen of juist hele goede? Iedereen heeft wel een mening over groupon. Maar hoe zit het nu echt? Lees beoordelingen bij NederlandReview

    Groupon
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (56)

    5.6
    48% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.6
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    4.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goede en slechte deals

    Heb regelmatig diverse producten bij Groupon besteld.
    Dit varieerde van kleding, horloges, dekbed, navigator, entree kaarten voor pretpark , vakantietot een restaurant deal.
    Bestelling ging altijd prima. Levering ook prima. Prijs daar doe je het voor bij Groupon, naar mijn mening... Levering duurt langer dan normaal (weken i.p.v. dagen) maar daar houd je rekening mee.
    Heb vanzelfsprekend meegemaakt dat een product tegenviel qua kwaliteit en prijsverhouding. Soms ziet een product op de website er mooier uit dan in realiteit. Maar goed, dan maar retourneren... Het is een paar keer voorgekomen dat je het product mag houden zonder het te retourneren. Leuk want dat scheelt je in verzendkosten! En het product wordt dan als verjaardagskado weggegeven.
    Om een lang verhaal kort te maken, ondanks teleurstelling in kwaliteit van bepaalde producten, blijf ik bestellen bij Groupon want voor de prijs kun je het gewoonweg niet laten liggen.

    Door: Bloempje15-11-2017
    Petra 13-03-2020

    Eens maar nooit meer . Je bestelling is steeds onderweg . Geen idee of het nog komt .

    Ine25-05-2020

    Vandaag groupon aanbieding bij aquaviva amsterdam beursplein gebruikt,11/2 uur telaat, was gewoon niemand, eindelijk contact kwamen 2 nagelstylistes het doen ipv degene met wie afspraak was gemaakt, wegens prive omstandigheden, dat kan natuurlijk, ontzettend onprofessioneel, niet hygiënisch , praten de hele tijd Spaans, zonde van het geld en door uitloop ook nog 27 euro parkeren..... naar gevoel aan deze grouponaanbieding overgehouden

    G.M.L. van Opdorp09-10-2020

    een tevreden klant!!!

    fre Van Maanen10-10-2020

    Het duurt wel heel erg lang voor dat je iets van je bestelling ziet

    K12-10-2020

    Echt slecht

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Slechte kwaliteit dekbedovertrek

    Onlangs twee dekbedovertrekken inclusief 2 kussenslopen gekocht bij Groupon. 100% katoen, satijn, hotelkwalitiet. Prijs was redelijk, aantrekkelijk.
    Levering was snel (binnen een week), maar het uitpakken van beide pakketten resulteerde in een teleurgesteld (en belazerd) gevoel. Op eerste gezicht inderdaad mooi satijnen stof, maar eenmaal uit de verpakking blijkt het echt superdunne stof te zijn. Je kijkt er zo doorheen. Hoezo hotelkwaliteit?! Ik vermoed dat na een jaar normaal tot intensief (hotel)gebruik de stof bij de naden her en der zal uitrafelen daar die dunne stof eenvoudigweg niet sterk genoeg is om spanning op de naden ( bijv. bij opschudden dekbed en bij het wassen/centrifugeren) te kunnen weerstaan. Jammer en ook niet bevorderlijk voor mogelijke nieuwe aankopen bij Groupon.

    Door: Robert Leuftink13-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    2 ten cate 4 seizoenen dekbed

    Bestellen gaat snel. Daarna had ik een melding dat de data , maar nog niet de dekbedden ontvangen waren door GLS. Daar bleef de status op hangen dus paar x contact gehad met de klanten service van GROUPON. ze zijn reuze vriendelijk, alleen wisten zij ook niet hoe het zat. Daardoor dacht ik ojeee... zijn al die slechte reviews waar..... ????maar daar kwam GLS de straat in gereden met de dekbedden!!! Dus tijdens de feestdagen tòch op tijd mijn bestelling ontvangen!!! Dus , eind goed , al goed. En telefonisch ook goed te bereiken , trouwens! Met superaardige telefoniste.

    Door: Carola18-12-2019
    Judy Haime22-08-2020

    ten zeerste ontevreden, een bestelling gedaan, die is nooit door mij ontvangen, restitutie werd toegezegd, ook nooit ontvangen op mijn bankrekening. ik doe nooit meer zaken met groupon.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Restaurants via Groupon

    Ik bestel regelmatig iets bij Groupon. Veel aanbiedingen zijn best goed, vooral restaurants doe ik vaak.

    Vooral leuk als je met een groepje gaat en dan met de bon, scheelt echt erg veel.

    Soms 'gewoon' ut eten en ook wel eens een high tea.

    Trouwens ook leuk om nieuwe restaurantjes mee te leren kennen, sommige ken ik echt door Groupon en kom ik daarna nog vaker terug.

    Ik vind het bestellen en ontvangen ook prima werken. Soms wel even wachten op een goede aanbieding alleen.

    Door: Nanne Smit27-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Iphone 11

    Iphone aangeschaft via Groupon. Gevraagd om een btw factuur. Helaas wat factuur en garantie betreft legt Groupon alle verantwoordelijk bij de leverancier mantequin. Ze willen niets voor je doen bij de klantenservice. Helpen aan een factuur. NEE. Hoe verloopt de garantie precies. GEEN IDEE ZEGT GROUPON.
    Kan ik hem weer retour sturen?
    DAAR GAAT GROUPON NIET OVER. U MOET BIJ MANTOQUIN ZIJN.
    Drie keer een mail gestuurd naar MANTOQUIN. GEEN REACTIE!
    Groupon smeert je wel een product aan via hun site en daar blijft het bij. Recht op garantie? Krijg je dat niet. Jammer dan. Of het bij Apple Nederland kan. Geen idee zegt Groupon. Moet je bij MANTOQUIN ZIJN.
    Recht op retour? Waarheen. Geen adres bekend en Groupon weigert alle VERANTWOORDELIJK. Moet je bij MANTOQUIN zijn.
    Een factuur. Niet ons probleem. Moet u Bij MANTOQUIN zijn.
    Wel verkopen Groupon en geld er aan verdienen en voor de rest moet de klant het zelf maar uitzoeken! Gevraagd om hulp aan Groupon. Nee. Dat doen we niet. Moet u bij MANTOQUIN zijn. Alleen een mailadres. Geen adres of andere gegevens. Heel summier. Al heel veel gekocht bij Groupon. Leuke dingen en leuke prijzen. Maar koop niets duurs want je bent ronduit de sigaar. Goedkope dingen schaf ik nog aan maar duurdere producten nooit meer. Groupon heeft shit aan zijn klanten. Wel verkopen en geld verdienen en dan alles afschuiven naar hun partners. Dacht via Groupon betrouwbaar te kunnen kopen maar de werkelijkheid is anders.

    Door: Peter C van Berge06-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Planten

    Hallo mensen

    Ik heb via groupon

    Planten besteld

    En de levering was goed

    Ook het product planten zelf

    Viel me niet tegen

    Zou ik hier weer bestellen

    Jazeker

    Door: Gerrit Sneller16-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Handig en goede prijzen

    Geweldige site. Voor mooie aanbiedingen kan je lekker uit eten, een reisje maken of verschillende producten aanschaffen. Ik ben al meerdere keren lekker uit eten gegaan, zoals een 4 gangen diner voor 2 voor maar 15 euro. Ook heb ik aantal elektronica producten besteld en deze zijn netjes geleverd. Het enige nadeel vind ik dat het best lang duurt voor de producten geleverd worden. Maar voor de prijs waarin het wordt aangeboden is het het wachten zeker waard!

    Door: Daniel24-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Prima bedrijf

    Jajajaja...je hoort altijd slechte verhalen van dit bedrijf. Maar dat komt gewoon omdat er soms slechte bedrijven achter zitten die niet kunnen waarmaken wat ze beloven. Daar kan groupon niet zoveel aan doen en daarnaast zijn ze supergroot en je kunt nooit iedereen tevreden houden. Ik had een voucher voor een restaurant. Prima eten, goedkoop door de voucher en alle beloftes nagekomen. Zo kan het ook!

    Door: Keesie23-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Tip&Top

    Sinds een paar jaar bestel ik af en toe bij Groupon. Ik ben erg tevreden over de producten (goede prijs-kwaliteit verhouding), en als het nodig is om de klantenservice te benaderen zijn zij ook vriendelijk en duidelijk. Wat ik nog mis is een mogelijkheid om aanbiedingen te ‘bewaren’, iets als een winkelmandje ofzo.. dit geeft zo’n fijn overzicht en het wordt dan makkelijker om te vergelijken.

    Door: Marlies04-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeer tevreden

    Ben zeer tevreden over Groupon. Of het nou om schriftelijk of telefonisch contact gaat. Word altijd met zeer veel respect behandeld. Mede worden producten of reizen binnen twee weken vergoed indien ik er vanaf wil zien. Mede ben ik zeer tevreden over hun assortiment. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Een aanrader!

    Door: Gaby van Kerkvoorde-Tuinsma05-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Planten

    PASOP ...GROUPON .OPLICHTERS GROUPON

    Hallo Mensen 

    PASOP..... MET GROUPON ....👎

    ZE ZIJN NOG GEEN EEN STER WAARD 

    OPLICHTER ZIJN HET
    Bestellen die niet geleverd worden 

    NIETS NIETS BESTELLEN DAAR 
    NIETS NIETS BESTELLEN DAAR 
    NIETS NIETS BESTELLEN DAAR

    ik voelde nattigheid 

    Toen ik besteld had gedaan 
    Krijg je een link

    MIJN GROUPONS

    VOLG ZENDING 

    1 Besteld
    2 Bestelling wordt verwerkt 7 mei 
    3 verzending wordt voorbereid 11mei
    4 onderweg 8 mei 
    5 verzending onderweg 
    6 afgeleverd 

    Staat er bij hoe kan het van 11 mei weer naar 8 mei gaan 
    Ik ben een beetje dingen gaan uit zoeken 
    Groupon heeft in Amsterdam 
    Prins bernaudplein 200
    Eén post adres
    Verder niets dus lege BV
    Alleen handels naam hier in Nederland
    KvK nummer 
    En Een ABNA Rekening Nummer 

    NL 62 ABNA 6204 1885 3592

    CONTROLE DIT ABNA NUMMER 

    VOOR DAT JE GA BESTELLEN 

    Alle e-mails gaan naar Ierland 
    Bedrijf/oplichters zit gevestigd 
    AG Oberstadt 8200
    Schaffhausen
    Zwitserland 
    En het bestaande klanten service telefoon nummer 

    020 4350369 

    IS Ook niet echt / Ook niet bereikbaar 

    OOK DE CHAT WERKT NIET ECHT 

    Ook Niet Bereikbaar 

    Het nummer dat weer gegeven wordt 
    Vervoerder klopt ook niet 

    glsnl#00DK6IAZ

    GLS VERVOERDER heeft geen 14 nummer of letters
    Maar11 of 12

    En vooral geen # er in 
    Handels registratie nummer van groupon is

    14130545 82195410.B.01

    1200-082155-518163

    PASOP OPLICHTERS GROUPON 
    PASOP OPLICHTERS GROUPON
    PASOP OPLICHTERS GROUPON 

    GROUPON GROUPON GROUPON 

    OPLICHTERS OPLICHTERS

    IEDEREEN IEDEREEN IEDEREEN 

    ONLINE AAN GIFTEN DOEN 

    POLITIE 👨‍✈️

    HET IS EEN STRAFBAAR FEIT

    HOE MEER MENSEN AANGIFTEN GAAN DOEN 

    KAN DE POLITIE ALLES BIJ ELKAAR VOEGEN 

    VOOR EEN STRAFBAAR ONDERZOEK

    WEBSHOP CRIMINEEL/OPLICHTERIJ 

    ER IS EEN SPECIALE POLITIE INTERNET TEAM

    DIE ZICHT BEZIG HOUDEN 

    EN HET OFLINE HALEN VAN DIT SOORT

    ................WEBSHOPS ...................

    Door: Gerrit Sneller13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Adobe Photos hop Elements 2020

    Mooie aanbieding. Snelle reactie met een Groupon die geactiveerd moet worden. Alleen bij het invoeren van je gegevens loopt het elke vast en wordt er gezegd dat het emailadres of wachtwoord niet klopt. Op zoek naar contact is tevergeefs. Autoreply en niemand te bereiken. Nooit doen dus. Groupon is 1 maand actief maar wanneer niemand kan helpen werkt het niet. Lokken met hele scherpe prijzen maar service nul!!

    Door: Albrecht01-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    2 truien

    2 truien besteld in verschillende kleuren. 2x verzendkosten betaald terwijl ik het in 1 pakket heb ontvangen. De 2 truien geretourneerd in deze verpakking. Eęn trui vergoed gekregen. Bij hun klantenservice kom ik niet verder voor vergoeding van de andere trui en de extra verzendkosten. Ze beëindigen de chat hierover zonder antwoord. Wat een slecht bedrijf is dit!!

    Door: Annet29-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Alessi La Bella Tavola-servies: COMBO-3347

    Zeer slechte kwaliteit, paar weken geleden daarom retour gestuurd. Vandaag gechat omdat ik nog steeds geen ontvangstbewijs of terugbetaling had ontvangen. Blijkt dat ze het allang retour hebben ontvangen maar "even" vergeten zijn om de terugbetaling te regelen alsmede bevestigingen te versturen. Tijdens de chat heeft de medewerkster de terugbetaling in werking gezet. Had ik niet gepiept dan had ik 0,00 retour ontvangen.

    Door: Miranda25-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    High tea

    Ik kocht in oktober een high tea als cadeau voor mijn moeder, deze was tot 4 maanden geldig. Daarna geven we het cadeau en willen we een datum boeken, blijkEn er alleen in januari en februari (!!) nog maar enkele plekken te zijn, en alleen doordeweeks. Echt al super vervelend en ook een beetje gênant als cadeau. Maar we hadden het al cadeau gedaan dus we zouden zodra mijn moeder haar rooster had een datum prikken. Daarna waren en geen enkele beschikbare data meer! Echt zo asociaal! Je kan dus pas 3 maanden later de deal gebruiken en ze hebben gewoon meer deals verkocht dan er plek was. Na moeizaam contact met de klantenservice wordt geen oplossing geboden maar snel het geld teruggestort zodat ze van me af zijn. Dus wij zijn nu 3 maanden verder, hebben geen cadeau meer die we onze moeder beloofd hadden en hebben geen nette oplossing van Groupon ontvangen. Nooit meer dus!

    Door: Katinka05-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Verschillende bestellingen

    Verschillende bestellingen gedaan bij groupon. Leuke site met goede deals maar je moet soms wel goed rondkijken want soms vind je dezelfde deal ook op coolblue goedkoper ofzo. en jammer dat je vaak nog verzendkosten moet betalen.
    maar verder geen problemen gehad en leuke dealtjes gevonden hier.

    Door: Marga10-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Matrassen

    Geachte mevrouw,heer,

    Bij deze geef ik u nogmaals te kennen dat de matrassen beschadigt geleverd zijn heb dit te kennen gegeven gelijk na uitpakken half uur na levering.Ik wil nieuwe matrassen en niet eerst retour en dan opnieuw bestellen waar bent u mee bezig. Dit omdat de matrassen al uit gepakt zijn, hoe doet u dit als u praat over garantie 240 maanden . Op deze manier voel ik mijn opgelicht en zal er zeker werk van maken Het is ruilen want hoe moet ik deze inpakken worden vacuüm verpakt geleverd in doos en straks zeggen jullie je krijgt je geld niet terug want ze zijn vuil geworden met vervoer daar trappen ik niet in. Indien u niet wilt ruilen en of eerst twee andere matrassen stuurt stel ik Groupon in gebreken zodat ik een gerechtelijke procedure kan opstarten Heb hier geen woorden voor echt absurd u heb de matrassen kapot geleverd bovenste gestikt rand laat los en schuurt af van alle twee de matrassen en gat in een matras dit kun je alleen zien als ze uitgepakt zijn. Indien mogelijk stuur iemand langs die het kan bekijken ongelooflijk dat de matrassen zo geleverd worden.

    Door: s meersman23-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Redfoot pantoffels

    Super slechte service, zeg maar geen service van Groupon. Ze leveren een verkeerd product. Ik heb ze gebeld en moest foto's als bewijs maken om het terug te kunnen sturen. Na een maand hebben ze het geld nog steeds niet tetug gestort. Heb meerdere keren moeten mailen, chatten en bellen. Uiteindelijk hebben ze het aankoop bedrag met heel veel moeite terug gestort, maar de verzendkosten niet. Hierop heb ik weer meerdere keren moeten mailen en chatten. Elke keer zeggen ze toe het geld terug te storten, maar helaas 2 maanden verder nog steeds niets ontvangen. Ik heb nu geen artikel, maar kost mij wel geld en vooral heel veel tijd. Ik zou zeggen, kijk liever even verder en betaal desnoods iets meer, het zal je een hoop ergenis besparen.

    Door: Pat20-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Toro asado Frans Halsstraat 89

    All you can eat spareribs gegeten bij Toro Asado op de Frans Halsstraat 89 in Amsterdam. Het was heerlijk, genoeg en we gaan zeker vaker terug komen hier. De bediening was super vriendelijk. Ze zitten er net 2 weken in. Maar zeker een aanrader.

    Door: Helen Riley 14-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    bestekset

    5 weken aan het lijntje gehouden door de klantenservice na het leveren van een incomplete bestek set. Zou na 1 week terug gebeld worden met een gepaste oplossing. Na 3 weken maar zelf gaan bellen, men wist niet af van het probleem en dus 3 weken voor Jan met de korte achternaam gewacht. Echt een professionaliteit en communicatie van niets! Manager krijg je niet te spreken en de hulpjes van de klantenservice zijn geen bepaalde hoogvliegers. Er wordt wel een melding gemaakt van dat je belt, maar waarom dat wordt er dan weer niet bij gezet. Resultaat: 2 weken lang iedere dag bellen, steeds het verhaal opnieuw uit moeten leggen en uiteindelijk nog geen gepaste oplossing. Mevrouw Anouska van de klantenservice hing zojuist zelfs de telefoon op omdat zij het niet op kon lossen en vast liep. Echt een enorm slecht bedrijf met slechte service!!

    Door: S. Spaans-Visscher16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Groupon

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Groupon een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 56 ervaringen geplaatst over Groupon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 48% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Groupon actief?

    Groupon is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets, Vakanties binnen Nederland, Voordeel, Winnen & Gratis, Goedkope vakanties

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Groupon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.