NederlandReview

  Ervaringen Groupon

  Een goed of een slecht bedrijf? Lees het hier. Groupon is natuurlijk een zeer bekend bedrijf. Het geeft sterke korting weg namens de bedrijven welke met hun samenwerken. Vele miljoenen mensen hebben hier over de hele wereld al gebruik van gemaakt. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over Groupon. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over Groupon om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

  Over Groupon

  Groupon is een aanbieder van lokale deals over de hele wereld. Het is de plek waar jij een scherpe korting kunt krijgen. Groupon heeft wereldwijde schaalvoordelen en een sterk wereldwijd netwerk. Hierdoor kunnen ze uitstekende aanbiedingen geven aan haar klanten.

  Via de website of app van Groupon is het mogelijk om bij een lokale Groupon een vakantie met korting te boeken, kleren met korting te kopen, een ander interieur te kiezen of om andere elektronica producten aan te schaffen met een prijskorting.

  Voor ondernemers daarentegen is het een platform om nieuwe klanten aan te trekken. Groupon biedt vele ondernemers vele verschillende producten aan om meer klanten te krijgen. Ook zijn er online reserveringssystemen welke de klanten kunnen gebruiken.
  Er is een Groupon nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen. In Nederland kun je deze via Groupon.nl aanvragen.


  Tips & Tricks voor extra besparingen op Groupon

  Diensten van Groupon

  Groupon biedt een groot aantal kortingsacties aan in de volgende categorieën:
  • Eten & drinken
  • Travel
  Beauty & spa
  • Elektronica
  • Vrouwen
  • Huis & tuin
  • Er op uit
  Gezondheid & Fitness
  • Lokale diensten
  • Shopping

  Klachten, tips en complimenten over Groupon

  Ben je ontevreden over Groupon? Dan is het goed om een klacht in te dienen over hun. Kies ervoor om je klacht kenbaar te maken om zo mogelijk het probleem op te lossen.
  Laat ook je oordeel over Groupon op onze site NederlandReview achter.

  Heb jij ervaring met Groupon?

  Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van.

  Slechte ervaringen of juist hele goede? Iedereen heeft wel een mening over groupon. Maar hoe zit het nu echt? Lees beoordelingen bij NederlandReview

  Groupon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (64)

  5.6
  48% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.4
  Service
  rating
  4.8
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  4.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Groupon

  Uw beoordeling

  Goede en slechte deals

  Heb regelmatig diverse producten bij Groupon besteld.
  Dit varieerde van kleding, horloges, dekbed, navigator, entree kaarten voor pretpark , vakantietot een restaurant deal.
  Bestelling ging altijd prima. Levering ook prima. Prijs daar doe je het voor bij Groupon, naar mijn mening... Levering duurt langer dan normaal (weken i.p.v. dagen) maar daar houd je rekening mee.
  Heb vanzelfsprekend meegemaakt dat een product tegenviel qua kwaliteit en prijsverhouding. Soms ziet een product op de website er mooier uit dan in realiteit. Maar goed, dan maar retourneren... Het is een paar keer voorgekomen dat je het product mag houden zonder het te retourneren. Leuk want dat scheelt je in verzendkosten! En het product wordt dan als verjaardagskado weggegeven.
  Om een lang verhaal kort te maken, ondanks teleurstelling in kwaliteit van bepaalde producten, blijf ik bestellen bij Groupon want voor de prijs kun je het gewoonweg niet laten liggen.

  Door: Bloempje15-11-2017
  Petra 13-03-2020

  Eens maar nooit meer . Je bestelling is steeds onderweg . Geen idee of het nog komt .

  Ine25-05-2020

  Vandaag groupon aanbieding bij aquaviva amsterdam beursplein gebruikt,11/2 uur telaat, was gewoon niemand, eindelijk contact kwamen 2 nagelstylistes het doen ipv degene met wie afspraak was gemaakt, wegens prive omstandigheden, dat kan natuurlijk, ontzettend onprofessioneel, niet hygiënisch , praten de hele tijd Spaans, zonde van het geld en door uitloop ook nog 27 euro parkeren..... naar gevoel aan deze grouponaanbieding overgehouden

  G.M.L. van Opdorp09-10-2020

  een tevreden klant!!!

  fre Van Maanen10-10-2020

  Het duurt wel heel erg lang voor dat je iets van je bestelling ziet

  K12-10-2020

  Echt slecht

  Philippe20-02-2021

  Don't buy here. Zero customer service. Especially unfriendly navigation to customer support page, doesn't recognise order numbers to complain about an order you never received - so saving your receipt is useless... There are so many alternatives to Groupon today so do yourself a favour and steer clear from Groupon.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Slechte kwaliteit dekbedovertrek

  Onlangs twee dekbedovertrekken inclusief 2 kussenslopen gekocht bij Groupon. 100% katoen, satijn, hotelkwalitiet. Prijs was redelijk, aantrekkelijk.
  Levering was snel (binnen een week), maar het uitpakken van beide pakketten resulteerde in een teleurgesteld (en belazerd) gevoel. Op eerste gezicht inderdaad mooi satijnen stof, maar eenmaal uit de verpakking blijkt het echt superdunne stof te zijn. Je kijkt er zo doorheen. Hoezo hotelkwaliteit?! Ik vermoed dat na een jaar normaal tot intensief (hotel)gebruik de stof bij de naden her en der zal uitrafelen daar die dunne stof eenvoudigweg niet sterk genoeg is om spanning op de naden ( bijv. bij opschudden dekbed en bij het wassen/centrifugeren) te kunnen weerstaan. Jammer en ook niet bevorderlijk voor mogelijke nieuwe aankopen bij Groupon.

  Door: Robert Leuftink13-01-2019
  Martha12-12-2020

  Op 8 november jl. een zwarte aluminium steun voor iPad besteld. Nog steeds niets ontvangen. Krijg wel een mail van Groupon of de standaard bevalt. Vreemde zaak. Wie heeft het tel nr. van Groupon?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  2 ten cate 4 seizoenen dekbed

  Bestellen gaat snel. Daarna had ik een melding dat de data , maar nog niet de dekbedden ontvangen waren door GLS. Daar bleef de status op hangen dus paar x contact gehad met de klanten service van GROUPON. ze zijn reuze vriendelijk, alleen wisten zij ook niet hoe het zat. Daardoor dacht ik ojeee... zijn al die slechte reviews waar..... ????maar daar kwam GLS de straat in gereden met de dekbedden!!! Dus tijdens de feestdagen tòch op tijd mijn bestelling ontvangen!!! Dus , eind goed , al goed. En telefonisch ook goed te bereiken , trouwens! Met superaardige telefoniste.

  Door: Carola18-12-2019
  Judy Haime22-08-2020

  ten zeerste ontevreden, een bestelling gedaan, die is nooit door mij ontvangen, restitutie werd toegezegd, ook nooit ontvangen op mijn bankrekening. ik doe nooit meer zaken met groupon.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Restaurants via Groupon

  Ik bestel regelmatig iets bij Groupon. Veel aanbiedingen zijn best goed, vooral restaurants doe ik vaak.

  Vooral leuk als je met een groepje gaat en dan met de bon, scheelt echt erg veel.

  Soms 'gewoon' ut eten en ook wel eens een high tea.

  Trouwens ook leuk om nieuwe restaurantjes mee te leren kennen, sommige ken ik echt door Groupon en kom ik daarna nog vaker terug.

  Ik vind het bestellen en ontvangen ook prima werken. Soms wel even wachten op een goede aanbieding alleen.

  Door: Nanne Smit27-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Afslankpillen

  29 dec 2020 pillen besteld en betaald. Nooit iets ontvangen. Klantenservice is niet bereikbaar. Slecht bedrijf.

  Door: Roel12-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Douchestrips

  Ik heb een product gekocht, zou binnen 14 dagen bezorgd worden. Niet bezorgd, contact opgenomen. Moest nog 1 week wachten voordat ze iets konden doen. Weer een week wachten, weer contact opgenomen. Nog steeds niets.. zeiden ze doodleuk dat ik nog een week moest wachten, want ze konden pas actie ondernemen ma 2 weken. Nieuw product aanvragen kon niet, want het zal maar gebeuren dat ik het product 2x krijg! Ik kon pas na 28 dagen mijn geld terugkrijgen. Nu op 28 dagen krijg ik geen geld terug, maar credits. Hier ben ik niet mee akkoord en inmiddels ook echt helemaal klaar met de waardeloze service van Groupon. Dit ook duidelijk vermeld per mail.. krijg ik vandaag een mail wat fijn dat je akkoord bent met de credits.. echt hoe kan dit?

  Door: Sabrina 10-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Handig en goede prijzen

  Geweldige site. Voor mooie aanbiedingen kan je lekker uit eten, een reisje maken of verschillende producten aanschaffen. Ik ben al meerdere keren lekker uit eten gegaan, zoals een 4 gangen diner voor 2 voor maar 15 euro. Ook heb ik aantal elektronica producten besteld en deze zijn netjes geleverd. Het enige nadeel vind ik dat het best lang duurt voor de producten geleverd worden. Maar voor de prijs waarin het wordt aangeboden is het het wachten zeker waard!

  Door: Daniel24-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Antivirus

  Ik kon een internet security pakket kopen, voor zeker 20% goedkoper dan bij andere aanbieders. Code netjes per mail gekregen en ingevoerd in mijn antivirus pakket en hij loopt weer voor een jaar!

  Ik denk dat bovenstaand allemaal review zijn van kansloze ondernemertjes, die denken zo concurrentie uit te schakelen. Terwijl ze zelf totaal niet eerlijk zijn, blijkt maar weer te zien aan de reviews.

  Door: Sander08-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Prima bedrijf

  Jajajaja...je hoort altijd slechte verhalen van dit bedrijf. Maar dat komt gewoon omdat er soms slechte bedrijven achter zitten die niet kunnen waarmaken wat ze beloven. Daar kan groupon niet zoveel aan doen en daarnaast zijn ze supergroot en je kunt nooit iedereen tevreden houden. Ik had een voucher voor een restaurant. Prima eten, goedkoop door de voucher en alle beloftes nagekomen. Zo kan het ook!

  Door: Keesie23-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Tip&Top

  Sinds een paar jaar bestel ik af en toe bij Groupon. Ik ben erg tevreden over de producten (goede prijs-kwaliteit verhouding), en als het nodig is om de klantenservice te benaderen zijn zij ook vriendelijk en duidelijk. Wat ik nog mis is een mogelijkheid om aanbiedingen te ‘bewaren’, iets als een winkelmandje ofzo.. dit geeft zo’n fijn overzicht en het wordt dan makkelijker om te vergelijken.

  Door: Marlies04-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Vanaf 18januari

  Ik snap niks van van 18 januari shirts gekocht nog steeds niet ontvangen

  Door: Kamla Marapengopi04-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  TurboTronic

  Zondag besteld. Dinsdag binnen.
  Ik had besteld en zag een dag later alle lelijke review. Ik schok me lam. Echter na 2 dagen werd mijn TurboTronic geleverd in perfecte staat. Ik kan dus niet anders zeggen als top.

  Door: Thea12-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  muispad

  KOOP HIER NIET, doe je zelf een plezier koop niks bij GROUPON.
  Ik heb een simpel item gekocht, maar niks mogen ontvangen. Sterker nog, op de site van GROUPON staat dat het niet eens is verzonden maar wel uitverkocht.
  Maar geld terug?!?!?! Ik ben inmiddels bij mail zeven, om mijn geld terug te krijgen. Ik ben heel benieuwd of het mag lukken.

  Door: Max21-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  smartwatch met hd camera

  wat een troep is dit, is nog geen 5 euro waard.

  Door: kari goijaerts30-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  2 x Rubberen antislip-muismat met wereldkaart

  Heb 2 zwarte muismatten met WERELDKAART besteld via Groupon en heb in plaats daarvan 2 afschuwelijk lelijke paars blauwe ruitjes muismappen ontvangen?? Te lelijk voor woorden. Retourneren kan niet met als antwoord (Helaas, dit artikel is een uitverkoop-artikel en het kan niet geretourneerd worden) dag € 16.50. Ze doen het zelf verkeerd maar geven hiermee niet thuis. Had ik ze nou toch maar via BOL.com besteld. Het is gewoon oplichterij en koop er nooit meer wat van

  Door: Henry Janssen07-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Iphone 11

  Iphone aangeschaft via Groupon. Gevraagd om een btw factuur. Helaas wat factuur en garantie betreft legt Groupon alle verantwoordelijk bij de leverancier mantequin. Ze willen niets voor je doen bij de klantenservice. Helpen aan een factuur. NEE. Hoe verloopt de garantie precies. GEEN IDEE ZEGT GROUPON.
  Kan ik hem weer retour sturen?
  DAAR GAAT GROUPON NIET OVER. U MOET BIJ MANTOQUIN ZIJN.
  Drie keer een mail gestuurd naar MANTOQUIN. GEEN REACTIE!
  Groupon smeert je wel een product aan via hun site en daar blijft het bij. Recht op garantie? Krijg je dat niet. Jammer dan. Of het bij Apple Nederland kan. Geen idee zegt Groupon. Moet je bij MANTOQUIN ZIJN.
  Recht op retour? Waarheen. Geen adres bekend en Groupon weigert alle VERANTWOORDELIJK. Moet je bij MANTOQUIN zijn.
  Een factuur. Niet ons probleem. Moet u Bij MANTOQUIN zijn.
  Wel verkopen Groupon en geld er aan verdienen en voor de rest moet de klant het zelf maar uitzoeken! Gevraagd om hulp aan Groupon. Nee. Dat doen we niet. Moet u bij MANTOQUIN zijn. Alleen een mailadres. Geen adres of andere gegevens. Heel summier. Al heel veel gekocht bij Groupon. Leuke dingen en leuke prijzen. Maar koop niets duurs want je bent ronduit de sigaar. Goedkope dingen schaf ik nog aan maar duurdere producten nooit meer. Groupon heeft shit aan zijn klanten. Wel verkopen en geld verdienen en dan alles afschuiven naar hun partners. Dacht via Groupon betrouwbaar te kunnen kopen maar de werkelijkheid is anders.

  Door: Peter C van Berge06-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Planten

  Hallo mensen

  Ik heb via groupon

  Planten besteld

  En de levering was goed

  Ook het product planten zelf

  Viel me niet tegen

  Zou ik hier weer bestellen

  Jazeker

  Door: Gerrit Sneller16-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Planten

  PASOP ...GROUPON .OPLICHTERS GROUPON

  Hallo Mensen 

  PASOP..... MET GROUPON ....?

  ZE ZIJN NOG GEEN EEN STER WAARD 

  OPLICHTER ZIJN HET
  Bestellen die niet geleverd worden 

  NIETS NIETS BESTELLEN DAAR 
  NIETS NIETS BESTELLEN DAAR 
  NIETS NIETS BESTELLEN DAAR

  ik voelde nattigheid 

  Toen ik besteld had gedaan 
  Krijg je een link

  MIJN GROUPONS

  VOLG ZENDING 

  1 Besteld
  2 Bestelling wordt verwerkt 7 mei 
  3 verzending wordt voorbereid 11mei
  4 onderweg 8 mei 
  5 verzending onderweg 
  6 afgeleverd 

  Staat er bij hoe kan het van 11 mei weer naar 8 mei gaan 
  Ik ben een beetje dingen gaan uit zoeken 
  Groupon heeft in Amsterdam 
  Prins bernaudplein 200
  Eén post adres
  Verder niets dus lege BV
  Alleen handels naam hier in Nederland
  KvK nummer 
  En Een ABNA Rekening Nummer 

  NL 62 ABNA 6204 1885 3592

  CONTROLE DIT ABNA NUMMER 

  VOOR DAT JE GA BESTELLEN 

  Alle e-mails gaan naar Ierland 
  Bedrijf/oplichters zit gevestigd 
  AG Oberstadt 8200
  Schaffhausen
  Zwitserland 
  En het bestaande klanten service telefoon nummer 

  020 4350369 

  IS Ook niet echt / Ook niet bereikbaar 

  OOK DE CHAT WERKT NIET ECHT 

  Ook Niet Bereikbaar 

  Het nummer dat weer gegeven wordt 
  Vervoerder klopt ook niet 

  glsnl#00DK6IAZ

  GLS VERVOERDER heeft geen 14 nummer of letters
  Maar11 of 12

  En vooral geen # er in 
  Handels registratie nummer van groupon is

  14130545 82195410.B.01

  1200-082155-518163

  PASOP OPLICHTERS GROUPON 
  PASOP OPLICHTERS GROUPON
  PASOP OPLICHTERS GROUPON 

  GROUPON GROUPON GROUPON 

  OPLICHTERS OPLICHTERS

  IEDEREEN IEDEREEN IEDEREEN 

  ONLINE AAN GIFTEN DOEN 

  POLITIE ?‍✈️

  HET IS EEN STRAFBAAR FEIT

  HOE MEER MENSEN AANGIFTEN GAAN DOEN 

  KAN DE POLITIE ALLES BIJ ELKAAR VOEGEN 

  VOOR EEN STRAFBAAR ONDERZOEK

  WEBSHOP CRIMINEEL/OPLICHTERIJ 

  ER IS EEN SPECIALE POLITIE INTERNET TEAM

  DIE ZICHT BEZIG HOUDEN 

  EN HET OFLINE HALEN VAN DIT SOORT

  ................WEBSHOPS ...................

  Door: Gerrit Sneller13-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Adobe Photos hop Elements 2020

  Mooie aanbieding. Snelle reactie met een Groupon die geactiveerd moet worden. Alleen bij het invoeren van je gegevens loopt het elke vast en wordt er gezegd dat het emailadres of wachtwoord niet klopt. Op zoek naar contact is tevergeefs. Autoreply en niemand te bereiken. Nooit doen dus. Groupon is 1 maand actief maar wanneer niemand kan helpen werkt het niet. Lokken met hele scherpe prijzen maar service nul!!

  Door: Albrecht01-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  2 truien

  2 truien besteld in verschillende kleuren. 2x verzendkosten betaald terwijl ik het in 1 pakket heb ontvangen. De 2 truien geretourneerd in deze verpakking. Eęn trui vergoed gekregen. Bij hun klantenservice kom ik niet verder voor vergoeding van de andere trui en de extra verzendkosten. Ze beëindigen de chat hierover zonder antwoord. Wat een slecht bedrijf is dit!!

  Door: Annet29-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is Groupon een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 64 ervaringen geplaatst over Groupon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 48% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Groupon actief?

  Groupon is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets, Vakanties binnen Nederland, Voordeel, Winnen & Gratis, Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Groupon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.