NederlandReview

  Ervaringen Floriënt Express

  Bloemen fleuren eigenlijk ieders dag op. Daarom is het ook zo’n geschikt cadeau om weg te geven. Tegenwoordig kun je dat natuurlijk al via vele verschillende adressen op internet regelen, maar de eerste die online boeketten aanbood was Floriënt Express. Ook voor andere cadeaus kun je bij hen terecht, combineer een boeket met een doos chocolade bijvoorbeeld! Wat de ervaringen van de klanten met Floriënt Express zijn lees je hier.

  Over Floriënt Express

  Floriënt Express is in Nederland de eerste, en dus oudste online bloemenshop van Nederland. Zij zijn gevestigd op de bloemenveiling in Honselersdijk en bezorgen niet alleen verse bloemboeketten maar ook andere cadeaus zoals chocolade, wijnen en fruitmanden. Op ieder boeket krijg je bij Floriënt Express zeven dagen versgarantie, dit kunnen zij garanderen omdat de bloemen vers van de veiling binnen 24 uur worden bezorgd.


  Bloemen kunnen heel ontspannend zijn

  Diensten

  Op de homepage van de website vind je een keuzemenu met de volgende opties:

  • Boeketten
  • Planten
  • Rouwstukken
  • Fruitmanden
  • Cadeaus
  • Zakelijk
  • Footprint Boeket
  • Blog

  Ook is het mogelijk om bij Floriënt Express een bloemenabonnement te bestellen zodat je thuis of op kantoor altijd een vers boeket hebt staan. Voor alle standaardzendingen naar Nederland en Duitsland betaal je € 5,95 bezorgkosten. Je kunt bij Florënt Express op vele veilige manieren je bestelling afrekenen.

  Footprint Boeket

  Bloemen reizen namelijk vaak te lang de wereld over, dat is niet goed voor de bloemen en het milieu. Frederique’s Choice (exclusief verkrijgbaar bij Floriënt Express) wil deze keten van bloemenkweker tot vaas zo kort mogelijk maken. Daarom hebben zij in samenwerking met Benefits of Nature en anderen van twee boeketten de footprint laten berekenen. Iedere partij werd hierin meegenomen, van kweker tot binderij. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat de bloemen op de snelste manier van de kweker naar de consument worden gebracht, en dat daar waar mogelijk met duurzame en milieuvriendelijke materialen wordt gewerkt. Deze boeketten zijn te bestellen bij Floriënt Express.

  Internationale verzendingen

  Je kunt ook bloemen naar andere landen versturen. In Nederland, België en Duitsland levert Floriënt zelf de bloemen af, in alle overige landen wordt dit door een lokale bloemist gedaan. Fruitmanden, chocolade en dranken kun je niet wereldwijd laten bezorgen. De extra kosten voor bezorging zijn afhankelijk van het land wat je kiest. Op de pagina ‘International’ kun je de boeketten vinden die geschikt zijn voor wereldwijde bezorging.

  Klachten

  Als je een klacht indient, wordt deze binnen 14 dagen van ontvangst beantwoord. Duurt dit langer, dan zal Floriënt Express dit kenbaar maken met een indicatie van de hoeveelheid tijd die het nog gaat duren. Ook kan een klacht worden ingediend via het klachtenformulier van de Stichting Webshop Keurmerk. Deze wordt dan zowel naar Floriënt Express als naar de Stichting Webshop Keurmerk gestuurd.

  Laat hier jouw mening over Floriënt Express achter!

  Vertel ons over jouw ervaringen met dit bedrijf. Was je tevreden over het boeket, zag het eruit zoals je had verwacht of viel het tegen? Positief of negatief, alle reviews zijn welkom op NederlandReview. Wij zijn een onafhankelijk platform waar consumenten van elkaars ervaringen kunnen profiteren.

  Wat zijn de ervaringen met de bloemen van Floriënt Express? Zijn ze echt zo mooi als op de plaatjes, en zo vers dat ze wel zeven dagen blijven staan?

  Floriënt Express
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  4.8
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Floriënt Express

  Uw beoordeling

  Bloemen

  2 x niet geleverd.

  Door: Jonas17-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Bestelnummer # 700041314

  Niet geleverd graag mijn geld retour op NL52INGB0757763375

  Slechte nazorg op te leveren producten.

  Lucas Venema

  Door: Lucas Venema31-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Floriënt Express een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Floriënt Express. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Floriënt Express actief?

  Floriënt Express is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bloemisten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Floriënt Express gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.