NederlandReview

  Ervaringen Filosofie Magazine

  Ben jij ook benieuwd wat Nederland vindt van Filosofie Magazine? Geeft dit tijdschrift antwoord op alle belangrijke filosofische vragen? Laat ons weten wat jouw eigen ervaring is en of Filosofie Magazine bijvoorbeeld wel actueel genoeg is, regelmatig bezorgd wordt en of je tevreden bent met hun service. Jouw mening telt! Zo verzamelen we op NederlandReview betrouwbare ervaringen en meningen van heel Nederland, zodat jij goed geïnformeerd je aankoop kunt doen.


  Over Filosofie Magazine

  Filosofie Magazine is een tijdschrift voor alle mensen die een betrokken en doordacht leven willen leiden. Filosofie Magazine maakt filosofie toegankelijk voor iedereen en behandelt eeuwenoude filosofen tot en met actuele thema’s van het Westen tot het Oosten.

  Filosofie Magazine verscheen voor het eerst in 1992 in Nederland en België. Filosofie was toen al populair en heeft sindsdien alleen maar aan populariteit bij het grote publiek gewonnen. Leon Heuts is hoofdredacteur van Filosofie Magazine. Heuts is gespecialiseerd in politieke en maatschappelijke thema’s en schrijft over big data en media. Met het redactieteam en vele freelancers schrijft Filosofie Magazine voor mensen die hun grip op het leven en de wereld willen verstevigen.

  Filosofie Magazine organiseert zelfs festivals voor meer bewustzijn over actuele thema’s. “We leven in een land waarin de slogan ‘doe normaal’ de verkiezingscampagne wint. Tegelijk noemen we steeds meer mensen abnormaal.” Met deze uitspraak in gedachten organiseerde Filosofie Magazine het Waanzin Festival, om te laten zien waarom er meer ruimte moet zijn voor het afwijkende. Filosofie Magazine is daarnaast elk jaar medeorganisator van de maand en de nacht van de filosofie waarin er filosofische debatten, lezingen en activiteiten georganiseerd worden rond een thema.

  Friedrich Nietzsche, een portret op YouTube door The School of Life

  Diensten

  Als jij graag leest over filosofen en de grote thema’s die zij al eeuwenlang overdacht hebben, dan is Filosofie Magazine misschien wel iets voor jou. Of misschien wil je een kritische kijk op ‘fake news’ en meer weten over ‘wu-wei’, de kunst van het moeiteloze handelen. Filosofie Magazine brengt alles over filosofie samen in één blad. Zowel in de brievenbus als online.

  Grote denkers van vroeger en nu doen in Filosofie Magazine hun verhaal over grote levenskwesties of dagelijkse bezigheden. De huidige politiek wordt belicht, evenals vragen over de waarheid, de dood, digitalisering in onze samenleving, vrije wil, seks, woede, oud worden, bewustzijn tot en met liefdesadvies. Op de pagina ‘filosofen’ vind je uitleg en geschiedenis bij alle invloedrijke historische filosofen en hedendaagse grootdenkers zoals Aristoteles, Descartes, Voltaire, Kant, Confucius, Freud, Foucault, Kierkegaard of Hannah Arend.

  Vanaf 4,99 per maand krijg je online toegang tot het magazine en archief. Voor 6,99 euro krijg je het blad 11x per jaar thuisbezorgd. Voor 8,25 kun je een los nummer kopen. Je kunt gaan voor een jaarabonnement of een halfjaarabonnement. Weet je het nog niet zeker, kies dan het proefabonnement. Let op: de opzegtermijn is 3 maanden.

  In de webwinkel kun je oude nummers bestellen met gratis verzending voor abonnees. Voor 14.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis. Hier worden ook boekentips gegeven voor de beste of meest verkochte filosofieboeken. Onder ‘aanbiedingen’ vind je alle filosofieboeken die op dit moment met korting verkocht worden.

  Naast Filosofie Magazine is er nog het extra tijdschrift ‘Wijsgerig Perspectief’ dat een filosofisch gezichtspunt op vragen over maatschappij, cultuur en wetenschap vol lange artikelen over grote filosofen en actuele thema’s als een verdieping naast Filosofie Magazine.

  Klachten

  Filosofie Magazine vermeldt heel duidelijk hoe en waar je terecht kunt voor klachten. Je kunt contact opnemen met de klantenservice. Dat kan telefonisch van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur via 0900-0401352.Vanuit het buitenland: +31 881214012.

  Wil je je klacht schriftelijk indienen dan kan dat ook. Vermeldt dan:
  - je ordernummer
  - je naam, adres, woonplaats en uw klantnummer of bestelnummer

  Mail dit vervolgens naar lezersservice@veenmedia.nl of stuur het op naar:
  Veen Media
  T.a.v. Klantcontactcentrum
  Postbus 13288
  3507 LG Utrecht

  Zodra je klacht is ontvangen, krijg je een ontvangstbevestiging en binnen 14 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of per e-mail een inhoudelijke reactie.

  Wat zijn jouw ervaringen met Filosofie Magazine?

  Vertel ons wat jij vindt van de artikelen online en in het tijdschrift van Filosofie Magazine. En wat is jouw ervaring met opzeggen, levering en de service van het blad? Plaats nu je recensie op NederlandReview!

  Wat vinden lezers van Filosofie Magazine? Lees hier de mening van andere filosofie-fans over Filosofie Magazine en plaats ook je eigen recensie!

  Filosofie Magazine
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5.8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Filosofie Magazine

  Uw beoordeling

  filosofie

  Aanvankelijk interessant, maar de inhoud werd steeds meer oppervlakkig. In het vorige tijdschrift werd Rutten door "Psychologen" een psychopaat genoemd. N.m.m. een hoog Story gehalte

  Door: ellen29-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Lid geweest

  Tijdje lid geweest van Filosofie Magazine.
  Het is leuk om je te verdiepen in de filosofische onderwerpen, vooral als deze gekoppeld worden aan de actualiteit. Meer diepgang dan een krant wat dat betreft en interessante inzichten.

  Na 2 jaar vond ik het wel weer mooi geweest en heb ik mijn abonnement weer opgezegd. De verrassing was er een beetje af ofzo. Maar ik sluit niet uit dat ik later weer eens lid word, al is het maar tijdelijk. Ze hebben vaak leuke aanbiedingen, dat is dan wel de moeite waard.

  Door: Jacco13-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Filosofie Magazine een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Filosofie Magazine. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Filosofie Magazine actief?

  Filosofie Magazine is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Filosofie Magazine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.