NederlandReview

  Ervaringen EasyOutlet

  Wie houdt er nu niet van kortingen en aanbiedingen? Is er echt iemand die geen korting wil en liever meer betaalt? Bij EasyOutlet denken ze van niet. Om die reden vind je bij EasyOutlet altijd producten met kortingen en aanbiedingen. De echte koopjesjagers weten echter dat er vaak een addertje onder het gras zit bij dit soort aanbiedingen. Zijn de kortingen namelijk betrouwbaar? En is de kwaliteit van de producten dan nog wel goed? Om hier achter te komen, vind je op NederlandReview recensies van klanten die al geshopt hebben bij EasyOutlet. Ze vertellen alles over hun ervaringen, zodat jij zonder zorgen kunt shoppen in de webshop.

  Over EasyOutlet

  In januari 2011 werd de webshop opgericht door Keurselect Postorders. Na een succesvol eerste jaar, werd de webshop in 2012 in een nieuw jasje gestopt. Gebruikersvriendelijkheid stond hierbij centraal. In 2014 ging de webshop nog een stap verder en werd de website ook voor mobielgebruikers geoptimaliseerd. In 2017 is de webshop nu voor iedereen toegankelijk, of je nu shopt vanaf je computer, tablet of telefoon. Bij EasyOutlet willen ze klanten leuke producten voor een scherpe prijs bieden. EasyOutlet zoekt daarom wereldwijd naar producten die zij in de webshop voor leuke aanbiedingen kunnen verkopen. Overigens wordt per seizoen de webshop aangepast met leuke artikelen voor dat moment.


  Het outlet warenhuis van Nederland!

  Assortiment EasyOutlet

  De webshop heeft een uitgebreid assortiment met allerlei verschillende producten. Ze hebben auto-accessoires, gadgets, gereedschappen, horloges, kerstartikelen, muziekinstrumenten, personalcare producten, speelgoed en nog heel veel. Ze hebben namelijk ook tassen, koffers, woon- en tuinartikelen en elektronica. Deze artikelen zijn van zowel bekende a-merken, als de minder bekende merken die ze wereldwijd vinden.

  Diensten EasyOutlet

  Je kunt bij EasyOutlet veilig betalen met iDeal of achteraf betalen met AfterPay. Bestel je voor meer dan 49,- in de webshop, dan worden jouw producten gratis verzonden. Het is zelfs mogelijk om je bestelling in het buitenland te laten leveren. EasyOutlet probeert je bestelling altijd zo snel mogelijk te leveren en houdt klanten altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen via Facebook en Twitter.

  Klachten EasyOutlet

  Ging er iets mis met jouw levering? Of had je problemen tijdens het bestellen? Neem dan altijd eerst contact op met de webshop. De klantenservice van EasyOutlet kan je misschien verder helpen en de klacht meteen afhandelen. De website heeft een mail-mij en bel-mij formulier dat je kunt invullen. De klantenservice zal dan altijd zo snel mogelijk contact met je opnemen om de klacht op te lossen. Je kunt ook voor vragen altijd mailen of bellen. Het e-mailadres en telefoonnummer staan ook op de website vermeld. Lees wel altijd eerst even de veelgestelde vragen. Vertel je andere klanten dan ook meteen op NederlandReview hoe jouw klacht afgehandeld is?

  Jouw ervaringen met EasyOutlet

  Vertel andere klanten alles over jouw ervaringen met de webshop. Je kunt in jouw review al je verhalen kwijt. Vertel over de kortingen, de kwaliteit en de levering. Positief of negatief, nieuwe klanten willen het allemaal horen.

  Je krijgt altijd kortingen bij EasyOutlet, maar is het betrouwbaar? Vinden andere klanten de webshop veilig? Lees reviews over ervaringen van klanten.

  EasyOutlet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  5.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over EasyOutlet

  Uw beoordeling

  Malafide praktijken

  De telefoon wordt opgenomen maar de telefoniste beschikt niet over gegevens en kan alleen maar berichten doorgeven. Blijkbaar niet bevoegd (zo gezegd) om een manager door te schakelen, alleen betaald om smoesjes te geven. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Wat een belachelijk excuus. Beloven iets te laten weten maar doen nog de moeite niet om terug te bellen, laat staan het geld terug te betalen. Ik hoop uiteraard alsnog op een nette afhandeling maar zal eerstdaags een klacht neerleggen bij de kamer van koophandel in afwachting van de terugbetaling...

  Door: Daniëlle Callaert19-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  elekrische sfeerhaard

  we hadden een elektrische sfeerhaard besteld daar de prijs erg gunstig was en deze werd ook snel geleverd.
  Na plaatsing bleek echter na ongeveer 10 minuten aanstaan (zonder warmte) er een krijsend geluid te ontstaan alsof metaal over metaal schuurde.
  E-mail gestuurd, geen reactie later gebeld kwam ook niets uit dus wij zagen de bui al hangen geld weg.
  Weer gemaild en gebeld en kregen te horen dat er een verhuizing was waardoor alles een beetje misliep.
  Weer afwachten en ja na 2 keer gebeld met Roland gaf hij een e-mail bevestiging dat alles in orde komt.
  2 dagen later haard opgehaald en dag later geld retour op de rekening, dus zorgen om niets en hulde voor de goede afwikkeling

  Door: Nico v.R.03-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  geen spullen geleverd en geen reactie

  Zie titel: Geen spullen geleverd, geen reactie vanuit klanten"service" en geen geld terug... jammer dit.

  Door: Peter15-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Strandbedden

  Wij hebben 14 dagen geleden strandbedden besteld en deze zouden binnen 6 dagen worden geleverd, maar dat was niet het geval. Ik heb gebeld en werd heel vriendelijk te woord gestaan en zij zou zorgen dat ik werd teruggebeld. . ‘S avonds werd ik
  keurig teruggebeld en deze meneer vertelde dat het de strandstoelen in de week van 16 juli 2018 zouden worden geleverd en als zij binnen kwamen hij mij gelijk zou bellen. En ja hoor vanmorgen werd ik gebeld en zij zouden de bedden komen brengen. Aangezien wij op het strand zaten hebben wij de bedden zelf opgehaald, met een gratis gezellige strandtas. Ik heb niets anders dan lof over de firma Easy
  Outlet. Ik had veel recensies gelezen en werd daar niet blij van. Maar bij mij klopt daar echt
  niets van. Ik ben geweldig geholpen en geef EasyOutlet een 9.

  Door: Gini 16-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is EasyOutlet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over EasyOutlet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is EasyOutlet actief?

  EasyOutlet is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van EasyOutlet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.