Ervaringen Fun & Feest Oranje artikelen winkel

Ben jij benieuwd naar ervaringen met en meningen over deze verkoper van de kleuren oranje, rood, wit en blauw? Lees hier de beoordelingen en recensies van consumenten die je voor gingen. Of heb je jouw bestelling al binnen en het feestje al achter de rug? Laat dan gerust een review achter voor aankomende consumenten.

Oranje boven

Koningsdag, voetbal van het Nederlands Elftal, Olympische spelen en schaatswedstrijden. Het is maar een kleine greep van de redenen die er nodig zijn om een verfbom in de nationale kleur te laten af gaan. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is wel in het oranje te verkrijgen. Denk aan versiering, feestartikelen, tafel- en horecadecoratie, kostuums, kleding, toeters, pruiken, hoeden, opblaasleeuwen, jurkjes, overhemden, en accessoires. Een outfit is niet af zonder haarband, strik, ketting, armband of oorbellen. Uiteraard mogen ook de auto of de fiets niet saai zijn tijdens zo’n feestelijk gebeuren als een voetbalfinale van het EK of zelfs WK.

Feestjuh!

Hossend en zingend gaat een groot deel van de bevolking op die momenten over straat. Met zijn allen de wedstrijd kijken in de kroeg onder het genot van een oranje gekleurd biertje of ranja, kaasplankje met cocktailprikkertjes met vlaggetjes, fel gekleurd dienblad, bijpassende servetten en dito tafelkleed met een oranje drijfkaars in een oranje glas. Bij ieder doelpunt gaat de hele zaak uit zijn dak, blaast er iemand op een fluitje en wordt de tafel een trommel. Als alle feestgangers weer naar huis zijn, ligt er in de hoek een verloren boa, op een stoel een in de hitte van de strijd kapot getrokken shirt en over de lamp hangt een eenzame boxershort. De opblaasvoetbal heeft het feest niet overleefd en ligt er treurig bij zo tussen de doorweekte bierviltjes. Tijd voor een beker koffie en dan maar eens vegen.


Oranje lijflied door Hazes

Fun & Feest – Oranje Artikelen

Dit is een van de webshop die aan onze oranje behoefte voorziet. Hun artikelen zijn er voor zowel dames, als heren en kinderen. Maar voor het huis, de kamer, fiets en auto kun je er slagen. Bestellingen uit de webwinkel kunnen zowel bezorgd als afgehaald worden. Dit laatste kan bij zowel een PostNL afhaalpunt, als hun winkel in Alkmaar.

Reviews van oranje ervaringen

Laatst een oranje fuif gegeven ter gelijkheid van iets Hollandsch en bij deze winkel de decoraties besteld? Of was je te gast in die jurk waar oma jaloers op zou worden? Schrijf dan gerust een recensie over jouw ervaring en mening. Had je de order toegezonden gekregen of zelf opgehaald? Hoe zit het met hun klantenservice? Wat is jouw algehele beoordeling? Met antwoorden op deze en vele andere vragen en punten, help toekomstige, nu nog lezende, klanten in het maken van hun keuze.

Fun & Feest Oranje artikelen winkel
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Fun & Feest Oranje artikelen winkel

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)