De Pluim

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

De Pluim

Als je naar een verjaardag gaat wil je natuurlijk niet met een cadeau aankomen dat al vele keren daarvoor is gegeven. Je wilt een origineel cadeau, alleen zijn die niet altijd even makkelijk te vinden. Pluimen.nl heeft daar misschien wel een oplossing voor. Maar wat kun je nou precies van die unieke belevenissen van ze verwachten?Zal de ontvanger echt genieten van het etentje of dagje uit dat je via hun website hebt gegeven? Hoeveel keuze zal je hebben? Zal het makkelijk zijn om via hun website een dagje uit te boeken? En hoe zal hun klantenservice reageren als dat sportieve uitje toch niet zo sportief bleek te zijn? De enigen die je hier meer over kunnen vertellen zijn klanten die Pluimen.nl al eerder hebben bezocht. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een bedrijf Pluimen.nl echt is. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je vertellen wat je van Pluimen.nl en hun dagjes uit kunt verwachten.


Over Pluimen.nl

Pluimen.nl is een online bedrijf dat dagjes uit aanbiedt. Ze willen mensen graag gelukkig maken door ze leuke dingen te laten beleven. Je kunt bij hen allemaal dagjes uit en andere belevenissen vinden. Ze zeggen zelf dat je met Pluimen.nl genieten cadeau geeft. Je kunt iemand een nachtje of twee in een hotel cadeau doen. Misschien wel een hotel met spa of een hotel in een mooie stad voor een stedentrip. Maar je kunt met Pluimen.nl ook een dierentuin bezoeken. Voorbeelden hiervan zijn Artis, Dolfinarium, Vogelpark Avifauna, Diergaarde Blijdorp, Apenheul, Dierenpark Amersfoort en Safaripark Beekse Bergen. Natuurlijk kun je ook lekker uit eten gaan met één van de dinerbonnen van Pluimen.nl. Er zijn vele restaurants en andere gelegenheden waaruit je kunt kiezen. Mocht je echt een cadeau willen geven, dan kun je eens naar hun categorie mooi & gezond kunnen kijken. Die bevat onder andere winkelen bij Rituals, Infinity armbanden van Otazu, De Wellnessboot, baardtrimmers van Tristar en andere beauyproducten. Ook voor een bezoek aan de sauna kun je hier terecht. Misschien is degene aan wie je een cadeau wilt geven wel heel sportief. Dan kun je hem of haar als cadeau laten indoor skiën, aerobics vliegen, of bowlen. Of je geeft een slipcursus of ballonvaart cadeau. Er is dus voldoende keus en voor ieder wat wils.
Diensten van Pluimen.nl

Je kunt online een beleving als cadeau bestellen. De ontvanger krijgt dan een De Pluim cadeaukaart. Die kan diegene inwisselen als hij of zij gaat reserveren. Verder is er nog een Pluimen.nl klantenservice die je kan helpen als je ergens even niet uitkomt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Pluimen.nl

Heb jij al eens eerder een pluim cadeau gegeven via Pluimen.nl? Dan kun je ons vast meer vertellen over Pluimen.nl. Hoe makkelijk was het een ballonvaart of etentje cadeau te doen via hun website? Kwam de cadeaukaart op tijd aan voor de gelegenheid? Wat vond de ontvanger van het bezoek aan de dierentuin dat je cadeau hebt gedaan? En kon de klantenservice van Pluimen.nl je helpen toen je even assistentie nodig had? Schrijf een Pluimen.nl review en laat ons weten wat jouw mening over Pluimen.nl is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Een overnachting met partner en sky-diven met gezin

Met 5jr hard werken verdiende/kreeg ik elk jaar een roze pluim t.w.v. Eur. 150. Ik spaarde ze op om er in 1x iets leuks mee te kunnen doen, maar de pluimen moesten worden ingewisseld voor een nieuw type pluim met beperkte geldigheid. Door corona heb ik er 2 laten verlopen, hiervoor tot 2x een coulanceverzoek ingediend maar niet gekregen. De bereikbaarheid van hun klantenservice is ronduit slecht, op mail wordt traag gereageerd en aan de verzilvering van de pluimen zitten heel veel haken en ogen. Zo konden we bij heel veel vd-Valk hotels boeken maar een aantal (waaronder ons favoriete) was uitgesloten. En bij het boeken van een skydive event moest de boeking worden opgesplitst om 2 pluimen te kunnen verzilveren. En het meest kwalijke, Pluimen.nl verdient nu fors aan alle expirerende pluimen ... dit verdient een vette onvoldoende i.p.v. een pluim.

L

Leo Beuzenberg

15-11-2023

0