NederlandReview

  Ervaringen De Pluim

  Als je naar een verjaardag gaat wil je natuurlijk niet met een cadeau aankomen dat al vele keren daarvoor is gegeven. Je wilt een origineel cadeau, alleen zijn die niet altijd even makkelijk te vinden. Pluimen.nl heeft daar misschien wel een oplossing voor. Maar wat kun je nou precies van die unieke belevenissen van ze verwachten?Zal de ontvanger echt genieten van het etentje of dagje uit dat je via hun website hebt gegeven? Hoeveel keuze zal je hebben? Zal het makkelijk zijn om via hun website een dagje uit te boeken? En hoe zal hun klantenservice reageren als dat sportieve uitje toch niet zo sportief bleek te zijn? De enigen die je hier meer over kunnen vertellen zijn klanten die Pluimen.nl al eerder hebben bezocht. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een bedrijf Pluimen.nl echt is. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je vertellen wat je van Pluimen.nl en hun dagjes uit kunt verwachten.

  Over Pluimen.nl

  Pluimen.nl is een online bedrijf dat dagjes uit aanbiedt. Ze willen mensen graag gelukkig maken door ze leuke dingen te laten beleven. Je kunt bij hen allemaal dagjes uit en andere belevenissen vinden. Ze zeggen zelf dat je met Pluimen.nl genieten cadeau geeft. Je kunt iemand een nachtje of twee in een hotel cadeau doen. Misschien wel een hotel met spa of een hotel in een mooie stad voor een stedentrip. Maar je kunt met Pluimen.nl ook een dierentuin bezoeken. Voorbeelden hiervan zijn Artis, Dolfinarium, Vogelpark Avifauna, Diergaarde Blijdorp, Apenheul, Dierenpark Amersfoort en Safaripark Beekse Bergen. Natuurlijk kun je ook lekker uit eten gaan met één van de dinerbonnen van Pluimen.nl. Er zijn vele restaurants en andere gelegenheden waaruit je kunt kiezen. Mocht je echt een cadeau willen geven, dan kun je eens naar hun categorie mooi & gezond kunnen kijken. Die bevat onder andere winkelen bij Rituals, Infinity armbanden van Otazu, De Wellnessboot, baardtrimmers van Tristar en andere beauyproducten. Ook voor een bezoek aan de sauna kun je hier terecht. Misschien is degene aan wie je een cadeau wilt geven wel heel sportief. Dan kun je hem of haar als cadeau laten indoor skiën, aerobics vliegen, of bowlen. Of je geeft een slipcursus of ballonvaart cadeau. Er is dus voldoende keus en voor ieder wat wils.


  Een kijkje achter de schermen bij Pluimen.nl en de opname van hun radiocommercial.

  Diensten van Pluimen.nl

  Je kunt online een beleving als cadeau bestellen. De ontvanger krijgt dan een De Pluim cadeaukaart. Die kan diegene inwisselen als hij of zij gaat reserveren. Verder is er nog een Pluimen.nl klantenservice die je kan helpen als je ergens even niet uitkomt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Pluimen.nl

  Heb jij al eens eerder een pluim cadeau gegeven via Pluimen.nl? Dan kun je ons vast meer vertellen over Pluimen.nl. Hoe makkelijk was het een ballonvaart of etentje cadeau te doen via hun website? Kwam de cadeaukaart op tijd aan voor de gelegenheid? Wat vond de ontvanger van het bezoek aan de dierentuin dat je cadeau hebt gedaan? En kon de klantenservice van Pluimen.nl je helpen toen je even assistentie nodig had? Schrijf een Pluimen.nl review en laat ons weten wat jouw mening over Pluimen.nl is.

  De Pluim
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Pluim

  Uw beoordeling