NederlandReview

  Ervaringen Rodrigo Otazu

  Vrijwel iedere vrouw wil er verzorgd uitzien en na de kleding, het haar en de make-up is een outfit natuurlijk pas echt compleet met één of meer bijpassende sieraden. Denk bijvoorbeeld aan een mooie armband, ketting, oorbellen, etc. Maar ook een prachtige handtas kan je outfit helemaal compleet maken, vooral als er iets te vieren valt. Voor bijzondere handtassen en sieraden waar je lang van geniet, kun je terecht bij de ontwerpen van Rodrigo Otazu. Dan vind je vast een sieraad wat bij je past. Hoe andere klanten het bestellen via de website van Rodrigo Otazu hebben ervaren lees je hier.

  Over Rodrigo Otazu


  De in Argentinië geboren Rodrigo Otazu heeft zich na zijn carrière als model in 1997 gevestigd in Amsterdam met zijn eigen merk sieraden. Hij is vooral bekend geworden omdat zijn ontwerpen door beroemdheden gedragen worden zoals Britney Spears, Aretha Franklin, Madonna, Tyra Banks en vele anderen. Ook voor de tweede film van Sex and the City en de modeshows van Frans Molenaar en Mart Visser heeft hij sieraden ontworpen. Er zijn zelfs ontwerpen van hem te bewonderen in het Rijksmuseum. Otazu komt ieder seizoen met meerdere lijnen op de markt te weten een Otazu Classic, de Ro by Rodrigo Otazu en Otazu Couture collecties. Hierbij is altijd het doel om de natuurlijke schoonheid van de vrouw te benadrukken.


  Rodrigo Otazu bij Koffietijd

  Diensten


  Op de website van Rodrigo Otazu is veel informatie over het merk en de geschiedenis hiervan te vinden. Alle ontwerpen worden handgemaakt en de meeste ervan zijn gemaakt met exclusieve Crystals From Swarovski, ook hierover kun je meer informatie lezen op de website. Op de startpagina zie je een aanbieding van de collecties van dat moment, je kunt ook verder kijken bij ‘Winkelen’ om de verschillende collecties die er zijn te bekijken:

  • Otazu Classic
  • Otazu Sterling Silver
  • Ro by Rodrigo Otazu
  • Rodrigo Otazu Couture
  • Otazu Accessories

  Je kunt in deze collecties je zoekopdracht verder verfijnen op:

  • Categorieën
  • Maat
  • Ring maat
  • Hoofdkleur
  • Sub kleur
  • Plating Kleur
  • Hoofdmateriaal
  • Steensoort

  Verdere titels die bovenaan de pagina staan en die leiden naar een ander onderdeel van de website zijn ‘Stijlgids’, ‘In de media’, ‘Beroemdheden’, ‘Live’ en ‘Blog’. Je kunt ook een maattabel vinden op de website zodat je zeker weet dat het sieraad je past.

  Bestellen


  Wanneer je een bestelling in de webshop doet, wordt deze altijd met de hand ingepakt in de roze Otazu juwelendoos. Aan alle kettingen, armbanden en ringen wordt een retourlabel bevestigd. Zo kun je eerst je sieraad passen, als het past kun je deze eraf halen, anders kan het sieraad retour. Retour gestuurde sieraden zonder retourlabel worden niet geaccepteerd. Je kunt je bestelling op vele manieren betalen waaronder Afterpay, Creditcard, iDeal, etc. Vanaf € 100,- is verzending gratis.

  Klachten

  Als je een bestelling retour stuurt, moet je altijd het retourformulier bijvoegen. De aansprakelijkheid van Otazu is beperkt tot uitsluitend directe schade en zij verplichten zich slechts tot vergoeding van directe schade tot tweemaal het bedrag in de betreffende overeenkomst met een maximum van € 1.000,-. Otazu zal zich in een geschil tot het uiterste inspannen om deze onderling met de klant op te lossen.

  Schrijf hier ook jouw review over Rodrigo Otazu!

  Heb jij al eens in deze webshop een bestelling gedaan, laat ons dan weten wat jouw ervaringen zijn!

  Wat vinden de vrouwelijke klanten van de ontwerpen van Rodrigo Otazu? Dragen zij deze met veel trots of vinden zij de sieraden veel te hoog geprijsd?

  Rodrigo Otazu
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Rodrigo Otazu

  Uw beoordeling

  Mooie sieraden

  Persoonlijk vind ik niet dat ik (zeker voor een vrouw) veel aan kleding uitgeef. Maar als ik iets koop dan moet het mooi, bijzonder of uniek zijn. Daarnaast vind ik het belangrijk om mooie kleding te combineren met mooie accessoires. Een deel van die accessoires koop ik bij Rodrigo Otazu. Ik ben in het verleden een paar keer op hun website terecht gekomen en heb daar vervolgens een bestelling geplaatst. Ik kan me een tevreden klant noemen en dat blijkt wel uit het feit dat ik daar regelmatig meer koop. Als je op zoek bent naar een unieke handtas, of bijzondere sieraden, dan moet je zeker eens op deze site kijken. Daarnaast is de site zo overzichtelijk ingedeeld dat je snel gevonden hebt waar je naar op zoek bent. Echter, ik gebruik die functie niet altijd, omdat ik het ook gewoon prettig vind om een beetje rond te struinen over de site en zo te kijken wat er eventueel bij mij zou passen.

  Door: Hanze S.08-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Rodrigo Otazu een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Rodrigo Otazu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Rodrigo Otazu actief?

  Rodrigo Otazu is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rodrigo Otazu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.