Ervaringen Bloomon

Behoefte aan een leuk bloemetje voor in je huis? Of ben je op zoek naar een liefdevol cadeau voor je wederhelft? Waar kan je deze dan het beste kopen? Een optie is bloomon, een webshop die bijzondere bossen bloemen verkoopt. Maar is deze bloemist wel zo bijzonder als er wordt beweerd? Wat maakt de bloemen zo anders? En is de kwaliteit van de bloemen wel goed? Doet bloomon er alles aan om de bloemen tijdens de verzending mooi te houden? Lees hier de ervaringen van de mensen die jou voor zijn gegaan.

Over bloomon

Bloomon is een verfrissend bedrijf binnen de bloemenindustrie opgericht door drie gepassioneerde ondernemers: Patrick, Bart en Koen. Het viel hen op dat het hele idee en het bijzondere van bloemen kopen begon te vervagen. Mensen kochten steeds vaker snel een bloemetje bij de supermarkt, en hoewel dat helemaal niet erg is, werd de samenstelling van de bossen volgens de drie ondernemers wel steeds saaier en nam dat het goede gevoel bij bloemen af. Het idee om een bedrijf op te zetten waarbij de liefde, passie en bijzonderheid van bloemen centraal staat, ontstond.

Het doel van bloomon is om de weg tussen de kweker en de klant zo kort mogelijk te maken. Hoe minder de bloemen door elkaar worden geschud, hoe mooier ze blijven. Daarnaast moet een bosje bloemen weer bijzonder worden, het moet een goed gevoel geven. Daarvoor hebben ze een bloemstylist ingeschakeld die bloomon voorziet van verrassende ontwerpen.

Nadat bloomon in Nederland goed in de smaak viel, besloot het bedrijf van start te gaan in België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Denemarken.

Een promo-filmpje van bloomon

Diensten van bloomon

De boeketten van bloomon kunnen online in 3 stappen worden besteld: je kiest je formaat, bepaalt het bezorgmoment en laat je vervolgens verrassen. Het vergt dus vrij weinig moeite om een bosje van bloomon bij jou thuis te krijgen.

Als je de eerste twee stappen hebt voltooid, is het tijd om te betalen. Bij bloomon kun je betalen met iDeal, Creditcard, Automatisch incasso of Paypal. Bij de betaling worden geenverzendkosten in rekening gebracht.

Een dag voor de bezorging wordt er een sms met de verwachte bezorgtijd verstuurd, zodat je daar rekening mee kunt houden. Als de bloemen niet of niet tijdig zijn bezorgd, kun je contact opnemen met bloomon door te bellen of door een WhatsAppje te sturen. Als je niet thuis was tijdens het bezorgmoment en er ook geen buren beschikbaar waren om het bosje aan te nemen, worden de bloemen namens jou gedoneerd aan een Ronald McDonald Huis. De helft van de kosten krijg je dan vergoed.

Vragen over bloomon

Als je vragen hebt of informatie wilt aanvragen, kun je bloomon op veel verschillende manieren bereiken. Zo hebben ze op de website een FAQ-pagina waar veel vragen al op worden beantwoord. Als je vraag hier niet tussen zit of als je een klacht hebt, kun je via de website een livegesprek starten of kun je een e-mail sturen naar service@bloomon.nl. Je kunt dan binnen 1 werkdag reactie verwachten.

Als je zo snel mogelijk antwoord op je vragen wilt, kun je bellen naar 085-8884404 of een WhatsAppje sturen naar 0613862995. Ben je in de buurt, dan kun je zelfs langskomen op kantoor!

Heb jij wel eens een bloemetje besteld bij bloomon? En was je hier tevreden mee of kon het tóch nog wat beter? Laat je mening achter bij Nederlandreview!

Bloomon
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

7
0% Zou hier weer kopen!

Bestellen

8

Service

4

Prijs

6

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Slechte bloemen voor duur abonnement

Pluspunten zijn de afgesproken datum , wordt er keurig bezorgd. Maar dan begint het , heb nu mijn derde bos ontvangen .Deze kost €19.95 ik heb de small de duurste €29.95 .Deze heb ik met kerst gehad was dan ook een redelijk lang staande bos.Daarna twee ontvangen blijven 1 week staan , en in die week vallen ze ook nog uit.Ik zal bloomon nooit aanbevelen bij mijn kennisen, dit is waar hun wel op uit zijn.Zou mezelf schamen om ze dit aan te bevelen. Het is weggegooid geld bij de bloemist een goede dan blijven de bloemen langer staan, en zijn dan iets goedkoper.En wat betreft hun boekhouding die is ook niet up to date , heb regelmatig daar contact over moeten onderhouden dat er weer iets niet klopte.

Door: Conny05-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7

Schrijf zelf een review over Bloomon

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)