NederlandReview

  Ervaringen Bloomon

  Behoefte aan een leuk bloemetje voor in je huis? Of ben je op zoek naar een liefdevol cadeau voor je wederhelft? Waar kan je deze dan het beste kopen? Een optie is bloomon, een webshop die bijzondere bossen bloemen verkoopt. Maar is deze bloemist wel zo bijzonder als er wordt beweerd? Wat maakt de bloemen zo anders? En is de kwaliteit van de bloemen wel goed? Doet bloomon er alles aan om de bloemen tijdens de verzending mooi te houden? Lees hier de ervaringen van de mensen die jou voor zijn gegaan.

  Over bloomon

  Bloomon is een verfrissend bedrijf binnen de bloemenindustrie opgericht door drie gepassioneerde ondernemers: Patrick, Bart en Koen. Het viel hen op dat het hele idee en het bijzondere van bloemen kopen begon te vervagen. Mensen kochten steeds vaker snel een bloemetje bij de supermarkt, en hoewel dat helemaal niet erg is, werd de samenstelling van de bossen volgens de drie ondernemers wel steeds saaier en nam dat het goede gevoel bij bloemen af. Het idee om een bedrijf op te zetten waarbij de liefde, passie en bijzonderheid van bloemen centraal staat, ontstond.

  Het doel van bloomon is om de weg tussen de kweker en de klant zo kort mogelijk te maken. Hoe minder de bloemen door elkaar worden geschud, hoe mooier ze blijven. Daarnaast moet een bosje bloemen weer bijzonder worden, het moet een goed gevoel geven. Daarvoor hebben ze een bloemstylist ingeschakeld die bloomon voorziet van verrassende ontwerpen.

  Nadat bloomon in Nederland goed in de smaak viel, besloot het bedrijf van start te gaan in België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Denemarken.

  Een promo-filmpje van bloomon

  Diensten van bloomon

  De boeketten van bloomon kunnen online in 3 stappen worden besteld: je kiest je formaat, bepaalt het bezorgmoment en laat je vervolgens verrassen. Het vergt dus vrij weinig moeite om een bosje van bloomon bij jou thuis te krijgen.

  Als je de eerste twee stappen hebt voltooid, is het tijd om te betalen. Bij bloomon kun je betalen met iDeal, Creditcard, Automatisch incasso of Paypal. Bij de betaling worden geenverzendkosten in rekening gebracht.

  Een dag voor de bezorging wordt er een sms met de verwachte bezorgtijd verstuurd, zodat je daar rekening mee kunt houden. Als de bloemen niet of niet tijdig zijn bezorgd, kun je contact opnemen met bloomon door te bellen of door een WhatsAppje te sturen. Als je niet thuis was tijdens het bezorgmoment en er ook geen buren beschikbaar waren om het bosje aan te nemen, worden de bloemen namens jou gedoneerd aan een Ronald McDonald Huis. De helft van de kosten krijg je dan vergoed.

  Vragen over bloomon

  Als je vragen hebt of informatie wilt aanvragen, kun je bloomon op veel verschillende manieren bereiken. Zo hebben ze op de website een FAQ-pagina waar veel vragen al op worden beantwoord. Als je vraag hier niet tussen zit of als je een klacht hebt, kun je via de website een livegesprek starten of kun je een e-mail sturen naar service@bloomon.nl. Je kunt dan binnen 1 werkdag reactie verwachten.

  Als je zo snel mogelijk antwoord op je vragen wilt, kun je bellen naar 085-8884404 of een WhatsAppje sturen naar 0613862995. Ben je in de buurt, dan kun je zelfs langskomen op kantoor!

  Heb jij wel eens een bloemetje besteld bij bloomon? En was je hier tevreden mee of kon het tóch nog wat beter? Laat je mening achter bij NederlandReview!

  Bloomon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Flowergram van 17.95

  Ik ben al een ruime week met ze bezig om een brievenbusdoosje met flowergram te ontvangen. Ze incasseren zo snel als het licht je geld, maar ze verzenden niet. Navraag gedaan via app, sorry bestelling is binnen gekomen maar lijkt alsof die niet verstuurd is... lijkt alsof?? Kortom, Sannah ging hem opnieuw versturen. 2 dagen later nog niets natuurlijk. Op donderdag hoort de app tot 22.30 beschikbaar te zijn. Na 19u al geen enkele reactie. Samengevat heb ik dus nog steeds niets en reageren zij niet. 2x een (negatieve) review over dit hele verhaal geschreven op hun website, incl het bewijs daarvan en ze hebben 2x de review gewoon verwijderd. Alleen positief mag blijven staan. Dit moet voor jullie genoeg zeggen!! Blijf hier weg!


  Door: Natalie14-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Slechte bloemen voor duur abonnement

  Pluspunten zijn de afgesproken datum , wordt er keurig bezorgd. Maar dan begint het , heb nu mijn derde bos ontvangen .Deze kost €19.95 ik heb de small de duurste €29.95 .Deze heb ik met kerst gehad was dan ook een redelijk lang staande bos.Daarna twee ontvangen blijven 1 week staan , en in die week vallen ze ook nog uit.Ik zal bloomon nooit aanbevelen bij mijn kennisen, dit is waar hun wel op uit zijn.Zou mezelf schamen om ze dit aan te bevelen. Het is weggegooid geld bij de bloemist een goede dan blijven de bloemen langer staan, en zijn dan iets goedkoper.En wat betreft hun boekhouding die is ook niet up to date , heb regelmatig daar contact over moeten onderhouden dat er weer iets niet klopte.

  Door: Conny05-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Schrijf zelf een review over Bloomon

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bloomon een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Bloomon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bloomon actief?

  Bloomon is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Bloemisten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bloomon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.