NederlandReview

    Ervaringen ActievandeDag.nl

    Bent u op zoek naar een leuk dagje uit met het gezin, of ben je gewoon opzoek naar leuke producten voor een acceptabel bedrag? Dan bent u bij het juiste adres bij ActievandeDag.nl

    Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder een dagje uit of een vakantie hebben geboekt bij ActievandeDag.nl

    De consumenten hebben reviews geplaatst over de site www.ActievandeDag.nl, op deze site kan je dus een dagje uit of een hotel boeken maar ook zijn er producten te koop voor een lage prijs. Elke dag hebben ze nieuwe acties. De reviews op de website van NederlandReview gaan voornamelijk over de medewerkers, hoe de klant geholpen is en wat ze vonden van hun vakantie. Wij zijn een onafhankelijk platform waart consumenten zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige klanten een idee krijgen over dit bedrijf. Wij horen graag uw mening over www.ActievandeDag.nl zodat we samen de consumenten kunnen helpen die via deze organisatie een reis willen boeken.

    Over ActievandeDag.nl

    ActievandeDag.nl is een onderdeel van het moederbedrijf Emesa Nederland BV. Emesa is tevens bekend van www.vakantieveilingen.nl. Actievandedag.nl werkt als intermediair tussen consument en reisaanbieder en creëert samen met de reisaanbieder de aller-scherpste reisaanbiedingen! Iedere dag zijn er unieke en scherpe aanbiedingen die de consument vanaf 00:00 online kan boeken. De redactie van ActievandeDag.nl tracht om het aanbod zo divers mogelijk te houden zodat er voor iedereen wat tussen zit. Een greep uit het aanbod van de acties: bungalowparken, hotelovernachtingen, zonvakanties, mini-cruises, beautyarrangementen, producten en pretparken.

    Halloween Fright Nights 2017 (Evil Is Here...) - ActievandeDag.nl

    Diensten

    ActievandeDag.nl biedt dagelijks meerdere unieke superscherpe deals aan. Deze aanbiedingen zijn 1 of meerdere dagen tot middernacht te boeken, tenzij anders wordt aangegeven of de aanbieding eerder uitverkocht is. U dient eerst een account aan te maken voordat u een reis wilt boeken. Onder uw eigen account vindt u gemakkelijk al uw bestellingen terug en kunt u uw bevestiging uitprinten.

    Tijdens het boeken heeft u een duidelijk kostenoverzicht, de totaalprijs van uw samenstelling ziet u direct op uw beeldscherm. U hoeft zich geen zorgen te maken tijdens het boekingsproces dat iemand anders uw aanbieding sneller heeft afbetaald waardoor die persoon met de aanbieding ervan doorgaat. Want tijdens dit boekingsproces wordt de boeking vast gehouden zodat niemand anders behalve u deze aanbieding aan de haak kan slaan. Dit doen ze zodat u de tijd heeft om de boeking af te ronden. Maar er hoeft niet per se alleen reisjes te worden aangeboden. ActievandeDag.nl biedt ook producten aan met een scherpe aanbieding. Dus ook als u niet op zoek bent naar een voordelige vakantie kan je ook een kijkje nemen op deze site.

    Klachten

    ActievandeDag.nl heeft een goede klantenservice, als uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen staat op hun site, kunt u een bericht sturen naar hun mail. Of je kunt een bericht achter laten op hun site. U kunt hun ook telefonisch bereiken in Nederland via: 020 – 760 5077. Ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

    Bent u opzoek naar een leuk dagje uit met het gezin? Lees dan ervaringen van klanten of het een goed idee is om dit te kopen bij actievandedag.nl. Lees ze bij NederlandReview

    ActievandeDag.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    5
    45% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    4.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over ActievandeDag.nl

    Uw beoordeling

    Office pakket 2019

    Zeer tevreden.
    Eerst was ik wat afwachtend om dit aan te kopen vanwege de zeer lage prijs.... Ik dacht er zit misschien een addertje onder het gras.. Maar dit was zeker niet het geval. Aangekocht en dag nadien mailtje ontvangen met code + uitgebreide uitleg met foto's om het programma te installeren.
    Alles alleen kunnen installeren en onmiddellijk kunnen gebruiken!

    Super !!
    Raad dit zeker aan iedereen aan!!

    Door: Clarisse verleye25-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    leuke acties en aanbiedingen met geluk

    Leuke acties en aanbiedingen. Je moet een beetje geluk en geduld hebben, maar dat heb ik, en daarmee al een paar keer een leuke aanschaf gedaan. Soms wel een beetje lastig dat je niet echt lang bedenktijd hebt, maar ja, dat maakt ook extra hebberig...

    Door: ronald28-03-2017
    Nan van Houte13-08-2020

    krijg de klantenservice niet te pakken en mijn bestelling is wel bevestigd, maar 7 dagen na datum nog steeds geen track en trace....

    Vilma van Langerak12-10-2020

    2 oktober mondkapjes besteld, maar tot nu toe niets ontvangen. Bij DHL is mijn pakketje al een paar dagen aangemeld, maar verder niets. Ik denk, dat ik nooit meer iets bij ActievandeDag koop.

    Vilma van Langerak31-10-2020

    Na een telefooncontact en een e-mail is mijn pakketje met de mondkapjes vrij snel bezorgd.

    Anneke Wijdeveld07-12-2020

    Had een personen weegschaal gekocht, 23 oktober een bevestiging van de en daarna nooit meer wat gehoord. Probeer steeds de klantenservice, krijg je steeds een muziekje en bij vier verstreken minuten de melding dat de resterende wachttijd korter dan vier minuten is en met een bandje houden ze dat de hele dag vol. Ben bang dat ik en geen weegschaal ontvang en mijn geld kwijt ben dus nooit meer ActievandeDag.

    Henk06-03-2021

    Waardeloos, goedkoop is duurkoop en zeker voor actie van de dag. Laatst een dekbedovertrek gekocht, ik had besteld 240x220 en ik krijg 220x220 ik wist niet dat deze maat bestond. Op de verpakking staat het goed maar mijn dekbed van 240 past dus echt niet zonder te krullen. De stonewash stof is ook niets, allemaal bolletjes waar je met de voeten hebt gelegen. Miskoop.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Dagje Dolfinarium

    Dagje Dolfinarium geboekt via Actievandedag. Ging allemaal prima, we waren veel goedkoper uit, hebben nu maar 15 euro per ticket ofzo geboekt. Ging niks mis bij ons!

    Door: Elsje30-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Le monde sauvage

    Duidelijke omschrijving, mooie korting, onmiddellijke toezending van de e-tickets

    Door: Yvette25-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    één maand onbeperkt sporten bij Anytime Fitness

    Aankoop van deze voucher is simpel, maar deze verzilveren niet. Krijg geen reactie van anytime of van actievandedag. Dus even na een weekje mailtje gestuurd om te kijken waar het probleem ligt. Kreeg direct een automatische mail dat mijn vraag binnen de 5 dagen beantwoord zou worden. Na 2 weken en nog eens een mailtje steeds geen antwoord. Ik ben mijn geld kwijt, maar hopelijk lezen mensen dit en kopen ze niets bij deze fraudeurs.

    Door: Rudy Bulens12-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Efteling kaarten

    WAARSCHUWING! Koop niets bij actievandedag.nl! Dit bedrijf lapt haar eigen voorwaarden aan haar laars. Wij hebben daar kaarten gekocht voor de Efteling waarna pas na betaling duidelijk werd dat ze nog niet geldig waren en ook niet in het weekend of vakantie. Ik heb telefonisch contact met ze gehad en er werd bevestigd dat veel gezinnen hier in zijn getrapt. Er geldt dan volgens de eigen voorwaarden van actievandedag een annuleringsperiode van 14 dagen. Echter, dit bedrijf reageert nergens meer op wanneer je daar aanspraak op wilt maken. Wij hebben diverse keren contact met ze trachten op te nemen, maar er wordt simpelweg niet gereageerd. Verder zien we dat op marktplaats talloze mensen hetzelfde probleem hebben met actievandedag.nl Ons advies is, koop liever elders het product dat je aardig lijkt, dan bij dit malafide bedrijf.

    Door: Do Senfre07-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Paradijsvogel plant

    Wij hebben via actie van de dag een paradijsvogel plant gekocht voor 65,- euro.
    Als eerste hebben wij de plant niet op tijd ontvangen.
    Ten tweede was de plant bij onze voordeur achtergelaten.
    En ten derde bleek na 2 dagen een mierennest in de plant te zitten.
    Deze liepen door onze woonkamer op zoek naar etensresten.
    Ik heb op 3 april actie van de dag gemaild.
    Hierop kreeg ik een standaard email met de reactie dat zij hun best doen binnen 5 dagen te reageren. Ik heb nog een herinneringsmail gestuurd en ook geen reactie.
    Op 15 april heb ik de plantenleverancier(Bloomique) gemaild & gebeld. Bloomique had geen email/info ontvangen over mijn klacht.
    Bloomique heeft per direct een nieuwe plant gestuurd.
    En die heb ik vandaag, 19 april, ontvangen.
    En van actie van de dag heb ik nog niets vernomen.

    Door: Aslam Fakirmohamed19-04-2021
    Aslam Fakirmohamed23-04-2021

    Hier nogmaals met Aslam, schrijver van de review. Ik heb op 20 april een email ontvangen van actie dag de dag. Met hun excuses voor niet reageren op mijn e-mails. Uit coulance heeft Actie van de dag mijn aankoopbedrag teruggestort. Mijn inziens heeft Actie van de dag dit nu netjes opgelost.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    pannenkoekenpan

    Omschrijving komt niet overeen met foto's
    van de pannenkoekenpan met spatel
    Schrijf in elk geval erbij dat de spatel er niet bij zit en of zorg voor andere foto's zo moeilijk kan het niet zijn.
    En de klantenservice was zeer onvriendelijk. Het was de eerste keer maar ook direct de laatste keer dat ik hier iets gekocht heb.

    Door: MO19-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Niks

    Wil iedereen waarschuwen koop hier niet !!!!!! Oplichters

    Door: Jacqueline Uilenberg03-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    bureaustoel

    Voor het eerst in mijn leven hier iets besteld, een bureaustoel. Ik heb meteen betaald en geen bevestiging ontvangen (ook niet in de spam, gewoon helemaal geen mail). Ik kreeg ook geen stoel geleverd. Dus maar 's gebeld. Tijdens het gesprek werd de verbinding verbroken. Weer gebeld. Er was iets fout gegaan, goh.. De stoel zou komen. Het duurde even, maar hij kwam. En die kwam. Toen ik de doos ophaalde bij Primera, was de doos open. Er viel een onderdeel uit, waar een stuk van afgebroken was. De stoel kon meteen retour dus. Ik weer bellen, weer 10 minuten in de wacht. Ik kon 14 euro porto betalen om de handel terug te sturen. Nu zal het wel weer een tijd duren voordat ik m'n geld terug heb. Wat een onbetrouwbare partij, bah. Ik walg hier van. Dat deze zwendel mag in Nederland. We zijn nu weken verder, ik heb uren hier in gestopt en nog geen stoel. Dit was meteen de laatste keer dat ik hier iets gekocht heb. Bah bah bah.

    Door: Nicole28-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ondergoed

    Fakezooi uit China onder een merknaam verkopen. Gewoon goedkope prul, en de boel belazeren.

    Door: Marco21-07-2020
    Rietje vane28-01-2021

    Heb op 8 december scheermesjes be.steld en betaald via ideal entomoloog nu toe niets ontvangen omschrijving 17460743606325 02JFVG 01800343309557339881924x8051 pasar 039

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Tw Steel horloge

    Vlgs verkoper nieuwprijs van euro 349, verkoop euro 49,
    Wat blijkt dit horloge heeft geen uurwerk maar een chip met batterij. Kan nooit 349 kosten. Ziet er mooi uit maar is een prul!!!

    Door: S van Dijk20-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    parasol

    Parasol gekocht via Actie van de Dag. Mooi ding maar na de 2e keer opzetten was ie al defect.

    Probleem doorgegeven en pas zo'n 2 weken later een reactie om foto's te sturen van het defect. Dan een aantal weken verder krijg je bericht dat je hem terug mag sturen voor een vervangend exemplaar.
    Verzendkosten worden vergoed maar waar koop je een verpakking waar dit ding in past??

    Mijn voorstel was dan ook stuur een nieuwe en dan zend ik de defecte terug in de verpakking van de nieuwe... Maar nee hoor.

    Ben nu bijna 2 maanden verder en heb geen moment kunnen genieten van mijn aankoop. Dit eens maar nooit meer!

    Ik kan Actie van de Dag hierom iedereen afraden.

    Door: Ruut30-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Balkon tafel

    Heb 2 weken geleden een balkon tafel besteld en betaald maar daarna niks meer vernomen en ook geen email bevestiging gekregen en ook niks binnen gehad en is moeilijk om contact op te nemen met de klantenservice

    Door: Diana Walther04-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Koffiezetapparaat

    Koffiezet apparaat geleverd gekregen was defect.
    Daarna gebeld omdat het weken duurde voor ik iets hoorde, medegedeeld dat ik mijn geld terug wilde maar, ergens anders een nieuwe gekocht.
    Na weken kreeg ik dus i.p.v. mijn geld terug gewoon een nieuwe opgestuurd gekregen, meerdere malen gebeld dat ik hem niet meer wilde daar het ondertussen ongeveer 2 maanden geduurd heeft, stuur maar terug dan krijgt u uw geld retour, bijna 8 maanden later nu zit ik nog steeds te wachten.

    Schoften zijn het daar dus als je van je geld af wilt vooral bestellen daar bij dat zooitje. Dieven zijn het en niet anders.

    Door: Ed23-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    magic shopper

    Het product heb ik in december gekocht en betaald. Daarna niets meer gehoord, ondanks vier emails. Voor mij riekt het naar oplichterij.

    Door: marga28-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    FAQ

    Is ActievandeDag.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 20 ervaringen geplaatst over ActievandeDag.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 45% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is ActievandeDag.nl actief?

    ActievandeDag.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Daguitjes & Tickets, Voordeel, Winnen & Gratis

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ActievandeDag.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.