NederlandReview

  Ervaringen ActievandeDag.nl

  Bent u op zoek naar een leuk dagje uit met het gezin, of ben je gewoon opzoek naar leuke producten voor een acceptabel bedrag? Dan bent u bij het juiste adres bij ActievandeDag.nl

  Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder een dagje uit of een vakantie hebben geboekt bij ActievandeDag.nl

  De consumenten hebben reviews geplaatst over de site www.ActievandeDag.nl, op deze site kan je dus een dagje uit of een hotel boeken maar ook zijn er producten te koop voor een lage prijs. Elke dag hebben ze nieuwe acties. De reviews op de website van NederlandReview gaan voornamelijk over de medewerkers, hoe de klant geholpen is en wat ze vonden van hun vakantie. Wij zijn een onafhankelijk platform waart consumenten zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige klanten een idee krijgen over dit bedrijf. Wij horen graag uw mening over www.ActievandeDag.nl zodat we samen de consumenten kunnen helpen die via deze organisatie een reis willen boeken.

  Over ActievandeDag.nl

  ActievandeDag.nl is een onderdeel van het moederbedrijf Emesa Nederland BV. Emesa is tevens bekend van www.vakantieveilingen.nl. Actievandedag.nl werkt als intermediair tussen consument en reisaanbieder en creëert samen met de reisaanbieder de aller-scherpste reisaanbiedingen! Iedere dag zijn er unieke en scherpe aanbiedingen die de consument vanaf 00:00 online kan boeken. De redactie van ActievandeDag.nl tracht om het aanbod zo divers mogelijk te houden zodat er voor iedereen wat tussen zit. Een greep uit het aanbod van de acties: bungalowparken, hotelovernachtingen, zonvakanties, mini-cruises, beautyarrangementen, producten en pretparken.

  Diensten

  ActievandeDag.nl biedt dagelijks meerdere unieke superscherpe deals aan. Deze aanbiedingen zijn 1 of meerdere dagen tot middernacht te boeken, tenzij anders wordt aangegeven of de aanbieding eerder uitverkocht is. U dient eerst een account aan te maken voordat u een reis wilt boeken. Onder uw eigen account vindt u gemakkelijk al uw bestellingen terug en kunt u uw bevestiging uitprinten.

  Tijdens het boeken heeft u een duidelijk kostenoverzicht, de totaalprijs van uw samenstelling ziet u direct op uw beeldscherm. U hoeft zich geen zorgen te maken tijdens het boekingsproces dat iemand anders uw aanbieding sneller heeft afbetaald waardoor die persoon met de aanbieding ervan doorgaat. Want tijdens dit boekingsproces wordt de boeking vast gehouden zodat niemand anders behalve u deze aanbieding aan de haak kan slaan. Dit doen ze zodat u de tijd heeft om de boeking af te ronden. Maar er hoeft niet per se alleen reisjes te worden aangeboden. ActievandeDag.nl biedt ook producten aan met een scherpe aanbieding. Dus ook als u niet op zoek bent naar een voordelige vakantie kan je ook een kijkje nemen op deze site.

  Klachten

  ActievandeDag.nl heeft een goede klantenservice, als uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen staat op hun site, kunt u een bericht sturen naar hun mail. Of je kunt een bericht achter laten op hun site. U kunt hun ook telefonisch bereiken in Nederland via: 020 – 760 5077. Ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

  Bent u opzoek naar een leuk dagje uit met het gezin? Lees dan ervaringen van klanten of het een goed idee is om dit te kopen bij actievandedag.nl. Lees ze bij NederlandReview.nl

  ActievandeDag.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  5,2
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  4,6

  Prijs

  5,4

  Leveren

  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  slechte klantenservice

  Als je een probleem hebt met wat je gekocht hebt, of je bent ontevreden, dan geven zij niet thuis, terwijl op hun website staat: niet tevreden geld terug! Waardeloos!

  Door: U. Hagai28-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Bestelde opzetborstels voor Oral B

  Bestelde opzetborstels voor Oral B
  Op 5 september eerste keer besteld en betaald Op 11 september tweede keer besteld en betaald. 05/09/2017-16,90 EURAANKOOP VIA INTERNET MET KAART NR 6703 0512 3951 8300 - DEWULF PATRICK OP 05/09 11:53 ACTIEVANDEDAG AMSTERDAM REF. : 00000000000 VAL. 05-09ACTIEVANDEDAG AMSTERDAM11/09/2017-16,90 EURAANKOOP VIA INTERNET MET KAART NR 6703 0512 3951 8300 - DEWULF PATRICK OP 09/09 09:08 ACTIEVANDEDAG AMSTERDAM REF. : 00000000000 VAL. 09-09ACTIEVANDEDAG AMSTERDAMZij antwoorden mij dat ze betalingen niet kunnen terugvinden! Actie van de dag houd mij aan het lijntje. Mijn advies : NOOIT IETS BESTELLEN EN ZEKER NIET OP VOORHAND BETALEN. Onze redactie hier zal bekijken wat we hier tegen kunnen doen. ....

  Door: Lieve Baele13-09-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  leuke acties en aanbiedingen met geluk

  Leuke acties en aanbiedingen. Je moet een beetje geluk en geduld hebben, maar dat heb ik, en daarmee al een paar keer een leuke aanschaf gedaan. Soms wel een beetje lastig dat je niet echt lang bedenktijd hebt, maar ja, dat maakt ook extra hebberig...

  Door: ronald28-03-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Leuke aanbiedingen voor dagjes uit

  Wanneer je op zoek bent naar een dagje uit maar niet teveel geld wilt besten, dan ben je bij ActievandeDag.nl aan het juiste adres. Hier worden namelijk tal van verschillende uitjes aangeboden tegen een lage prijs. Je kunt een bod doen op de actie en vervolgens wachten tot de tijd verstreken is. Indien je na afloop van deze tijdperiode de hoogste bieder bent, heb je het item gekocht. Het werkt echt super makkelijk. De kaartjes worden gemaild en je hebt er dus zelf geen werk mee. Naast dagjes uit worden er ook nog andere dingen aangeboden. Dit varieert van kleding en accessoires tot vakanties. Het is dus voor iedereen wel leuk om op de site te kijken.

  Door: Ursula L. 20-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Dagje Dolfinarium

  Dagje Dolfinarium geboekt via Actievandedag. Ging allemaal prima, we waren veel goedkoper uit, hebben nu maar 15 euro per ticket ofzo geboekt. Ging niks mis bij ons!

  Door: Elsje30-07-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  diefstal

  wel betalen maar als je er van af wil geeft niemand thuis en kun je fluiten naar je centen. gezien het aantal klachten op diverse sites lijkt het leuk bestellen maar gaat het vaak fout. niet doen dus

  Door: aniemoon23-05-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Schrijf zelf een review over ActievandeDag.nl

  Uw beoordeling