NederlandReview

  Ervaringen ActievandeDag.nl

  Bent u op zoek naar een leuk dagje uit met het gezin, of ben je gewoon opzoek naar leuke producten voor een acceptabel bedrag? Dan bent u bij het juiste adres bij ActievandeDag.nl

  Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder een dagje uit of een vakantie hebben geboekt bij ActievandeDag.nl

  De consumenten hebben reviews geplaatst over de site www.ActievandeDag.nl, op deze site kan je dus een dagje uit of een hotel boeken maar ook zijn er producten te koop voor een lage prijs. Elke dag hebben ze nieuwe acties. De reviews op de website van NederlandReview gaan voornamelijk over de medewerkers, hoe de klant geholpen is en wat ze vonden van hun vakantie. Wij zijn een onafhankelijk platform waart consumenten zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige klanten een idee krijgen over dit bedrijf. Wij horen graag uw mening over www.ActievandeDag.nl zodat we samen de consumenten kunnen helpen die via deze organisatie een reis willen boeken.

  Over ActievandeDag.nl

  ActievandeDag.nl is een onderdeel van het moederbedrijf Emesa Nederland BV. Emesa is tevens bekend van www.vakantieveilingen.nl. Actievandedag.nl werkt als intermediair tussen consument en reisaanbieder en creëert samen met de reisaanbieder de aller-scherpste reisaanbiedingen! Iedere dag zijn er unieke en scherpe aanbiedingen die de consument vanaf 00:00 online kan boeken. De redactie van ActievandeDag.nl tracht om het aanbod zo divers mogelijk te houden zodat er voor iedereen wat tussen zit. Een greep uit het aanbod van de acties: bungalowparken, hotelovernachtingen, zonvakanties, mini-cruises, beautyarrangementen, producten en pretparken.

  Halloween Fright Nights 2017 (Evil Is Here...) - ActievandeDag.nl

  Diensten

  ActievandeDag.nl biedt dagelijks meerdere unieke superscherpe deals aan. Deze aanbiedingen zijn 1 of meerdere dagen tot middernacht te boeken, tenzij anders wordt aangegeven of de aanbieding eerder uitverkocht is. U dient eerst een account aan te maken voordat u een reis wilt boeken. Onder uw eigen account vindt u gemakkelijk al uw bestellingen terug en kunt u uw bevestiging uitprinten.

  Tijdens het boeken heeft u een duidelijk kostenoverzicht, de totaalprijs van uw samenstelling ziet u direct op uw beeldscherm. U hoeft zich geen zorgen te maken tijdens het boekingsproces dat iemand anders uw aanbieding sneller heeft afbetaald waardoor die persoon met de aanbieding ervan doorgaat. Want tijdens dit boekingsproces wordt de boeking vast gehouden zodat niemand anders behalve u deze aanbieding aan de haak kan slaan. Dit doen ze zodat u de tijd heeft om de boeking af te ronden. Maar er hoeft niet per se alleen reisjes te worden aangeboden. ActievandeDag.nl biedt ook producten aan met een scherpe aanbieding. Dus ook als u niet op zoek bent naar een voordelige vakantie kan je ook een kijkje nemen op deze site.

  Klachten

  ActievandeDag.nl heeft een goede klantenservice, als uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen staat op hun site, kunt u een bericht sturen naar hun mail. Of je kunt een bericht achter laten op hun site. U kunt hun ook telefonisch bereiken in Nederland via: 020 – 760 5077. Ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

  Bent u opzoek naar een leuk dagje uit met het gezin? Lees dan ervaringen van klanten of het een goed idee is om dit te kopen bij actievandedag.nl. Lees ze bij NederlandReview

  ActievandeDag.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

  5
  48% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.8
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  5.8
  Leveren
  rating
  4.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ActievandeDag.nl

  Uw beoordeling

  Office pakket 2019

  Zeer tevreden.
  Eerst was ik wat afwachtend om dit aan te kopen vanwege de zeer lage prijs.... Ik dacht er zit misschien een addertje onder het gras.. Maar dit was zeker niet het geval. Aangekocht en dag nadien mailtje ontvangen met code + uitgebreide uitleg met foto's om het programma te installeren.
  Alles alleen kunnen installeren en onmiddellijk kunnen gebruiken!

  Super !!
  Raad dit zeker aan iedereen aan!!

  Door: Clarisse verleye25-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  leuke acties en aanbiedingen met geluk

  Leuke acties en aanbiedingen. Je moet een beetje geluk en geduld hebben, maar dat heb ik, en daarmee al een paar keer een leuke aanschaf gedaan. Soms wel een beetje lastig dat je niet echt lang bedenktijd hebt, maar ja, dat maakt ook extra hebberig...

  Door: ronald28-03-2017
  Nan van Houte13-08-2020

  krijg de klantenservice niet te pakken en mijn bestelling is wel bevestigd, maar 7 dagen na datum nog steeds geen track en trace....

  Vilma van Langerak12-10-2020

  2 oktober mondkapjes besteld, maar tot nu toe niets ontvangen. Bij DHL is mijn pakketje al een paar dagen aangemeld, maar verder niets. Ik denk, dat ik nooit meer iets bij ActievandeDag koop.

  Vilma van Langerak31-10-2020

  Na een telefooncontact en een e-mail is mijn pakketje met de mondkapjes vrij snel bezorgd.

  Anneke Wijdeveld07-12-2020

  Had een personen weegschaal gekocht, 23 oktober een bevestiging van de en daarna nooit meer wat gehoord. Probeer steeds de klantenservice, krijg je steeds een muziekje en bij vier verstreken minuten de melding dat de resterende wachttijd korter dan vier minuten is en met een bandje houden ze dat de hele dag vol. Ben bang dat ik en geen weegschaal ontvang en mijn geld kwijt ben dus nooit meer ActievandeDag.

  Henk06-03-2021

  Waardeloos, goedkoop is duurkoop en zeker voor actie van de dag. Laatst een dekbedovertrek gekocht, ik had besteld 240x220 en ik krijg 220x220 ik wist niet dat deze maat bestond. Op de verpakking staat het goed maar mijn dekbed van 240 past dus echt niet zonder te krullen. De stonewash stof is ook niets, allemaal bolletjes waar je met de voeten hebt gelegen. Miskoop.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Dagje Dolfinarium

  Dagje Dolfinarium geboekt via Actievandedag. Ging allemaal prima, we waren veel goedkoper uit, hebben nu maar 15 euro per ticket ofzo geboekt. Ging niks mis bij ons!

  Door: Elsje30-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Adobe Lightroom classic

  Zeer tevreden. Snelle levering. Ook de gratis cursus erbij is fijn. Werkt allemaal prima. Zou zo weer wat aanschaffen.

  Door: Karin16-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Hagstoel Egg

  Geen schrievennom de poot en boog aan elkaar te bevestigen en geen pen en veer om.de hangstoel aan te hangen. Hangstoel dus onbruikbaar. Actie vsn de dag verwijst naar FEEL HOME die alleen een invulformulier hebben, geen telefoonnummer en onbekend adres. Ze beliven gouden nergen.met zelfs een track and trace van DPD die niet aangemeld is. De reinste oplichters dus gaan en met zo iets gaat actie van de dag in zee..Dag centjes van opa en oma voor jarig kind.

  Door: Daniëlle Piters18-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Wijnrek

  Wij hadden een metalen wijnrek besteld. Het metalen rek is met zwarte verf gespoten, maar de verf bladdert er op sommige plekken al af, omdat het metaal flink verroest is... Gebeld, wij kunnen het wijnrek retour sturen, maar wel zelf opdraaien voor de retour kosten.. Belachelijk.

  Door: Michael V22-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Le monde sauvage

  Duidelijke omschrijving, mooie korting, onmiddellijke toezending van de e-tickets

  Door: Yvette25-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  één maand onbeperkt sporten bij Anytime Fitness

  Aankoop van deze voucher is simpel, maar deze verzilveren niet. Krijg geen reactie van anytime of van actievandedag. Dus even na een weekje mailtje gestuurd om te kijken waar het probleem ligt. Kreeg direct een automatische mail dat mijn vraag binnen de 5 dagen beantwoord zou worden. Na 2 weken en nog eens een mailtje steeds geen antwoord. Ik ben mijn geld kwijt, maar hopelijk lezen mensen dit en kopen ze niets bij deze fraudeurs.

  Door: Rudy Bulens12-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Efteling kaarten

  WAARSCHUWING! Koop niets bij actievandedag.nl! Dit bedrijf lapt haar eigen voorwaarden aan haar laars. Wij hebben daar kaarten gekocht voor de Efteling waarna pas na betaling duidelijk werd dat ze nog niet geldig waren en ook niet in het weekend of vakantie. Ik heb telefonisch contact met ze gehad en er werd bevestigd dat veel gezinnen hier in zijn getrapt. Er geldt dan volgens de eigen voorwaarden van actievandedag een annuleringsperiode van 14 dagen. Echter, dit bedrijf reageert nergens meer op wanneer je daar aanspraak op wilt maken. Wij hebben diverse keren contact met ze trachten op te nemen, maar er wordt simpelweg niet gereageerd. Verder zien we dat op marktplaats talloze mensen hetzelfde probleem hebben met actievandedag.nl Ons advies is, koop liever elders het product dat je aardig lijkt, dan bij dit malafide bedrijf.

  Door: Do Senfre07-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Paradijsvogel plant

  Wij hebben via actie van de dag een paradijsvogel plant gekocht voor 65,- euro.
  Als eerste hebben wij de plant niet op tijd ontvangen.
  Ten tweede was de plant bij onze voordeur achtergelaten.
  En ten derde bleek na 2 dagen een mierennest in de plant te zitten.
  Deze liepen door onze woonkamer op zoek naar etensresten.
  Ik heb op 3 april actie van de dag gemaild.
  Hierop kreeg ik een standaard email met de reactie dat zij hun best doen binnen 5 dagen te reageren. Ik heb nog een herinneringsmail gestuurd en ook geen reactie.
  Op 15 april heb ik de plantenleverancier(Bloomique) gemaild & gebeld. Bloomique had geen email/info ontvangen over mijn klacht.
  Bloomique heeft per direct een nieuwe plant gestuurd.
  En die heb ik vandaag, 19 april, ontvangen.
  En van actie van de dag heb ik nog niets vernomen.

  Door: Aslam Fakirmohamed19-04-2021
  Aslam Fakirmohamed23-04-2021

  Hier nogmaals met Aslam, schrijver van de review. Ik heb op 20 april een email ontvangen van actie dag de dag. Met hun excuses voor niet reageren op mijn e-mails. Uit coulance heeft Actie van de dag mijn aankoopbedrag teruggestort. Mijn inziens heeft Actie van de dag dit nu netjes opgelost.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  pannenkoekenpan

  Omschrijving komt niet overeen met foto's
  van de pannenkoekenpan met spatel
  Schrijf in elk geval erbij dat de spatel er niet bij zit en of zorg voor andere foto's zo moeilijk kan het niet zijn.
  En de klantenservice was zeer onvriendelijk. Het was de eerste keer maar ook direct de laatste keer dat ik hier iets gekocht heb.

  Door: MO19-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Niks

  Wil iedereen waarschuwen koop hier niet !!!!!! Oplichters

  Door: Jacqueline Uilenberg03-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  bureaustoel

  Voor het eerst in mijn leven hier iets besteld, een bureaustoel. Ik heb meteen betaald en geen bevestiging ontvangen (ook niet in de spam, gewoon helemaal geen mail). Ik kreeg ook geen stoel geleverd. Dus maar 's gebeld. Tijdens het gesprek werd de verbinding verbroken. Weer gebeld. Er was iets fout gegaan, goh.. De stoel zou komen. Het duurde even, maar hij kwam. En die kwam. Toen ik de doos ophaalde bij Primera, was de doos open. Er viel een onderdeel uit, waar een stuk van afgebroken was. De stoel kon meteen retour dus. Ik weer bellen, weer 10 minuten in de wacht. Ik kon 14 euro porto betalen om de handel terug te sturen. Nu zal het wel weer een tijd duren voordat ik m'n geld terug heb. Wat een onbetrouwbare partij, bah. Ik walg hier van. Dat deze zwendel mag in Nederland. We zijn nu weken verder, ik heb uren hier in gestopt en nog geen stoel. Dit was meteen de laatste keer dat ik hier iets gekocht heb. Bah bah bah.

  Door: Nicole28-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Ondergoed

  Fakezooi uit China onder een merknaam verkopen. Gewoon goedkope prul, en de boel belazeren.

  Door: Marco21-07-2020
  Rietje vane28-01-2021

  Heb op 8 december scheermesjes be.steld en betaald via ideal entomoloog nu toe niets ontvangen omschrijving 17460743606325 02JFVG 01800343309557339881924x8051 pasar 039

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Tw Steel horloge

  Vlgs verkoper nieuwprijs van euro 349, verkoop euro 49,
  Wat blijkt dit horloge heeft geen uurwerk maar een chip met batterij. Kan nooit 349 kosten. Ziet er mooi uit maar is een prul!!!

  Door: S van Dijk20-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  parasol

  Parasol gekocht via Actie van de Dag. Mooi ding maar na de 2e keer opzetten was ie al defect.

  Probleem doorgegeven en pas zo'n 2 weken later een reactie om foto's te sturen van het defect. Dan een aantal weken verder krijg je bericht dat je hem terug mag sturen voor een vervangend exemplaar.
  Verzendkosten worden vergoed maar waar koop je een verpakking waar dit ding in past??

  Mijn voorstel was dan ook stuur een nieuwe en dan zend ik de defecte terug in de verpakking van de nieuwe... Maar nee hoor.

  Ben nu bijna 2 maanden verder en heb geen moment kunnen genieten van mijn aankoop. Dit eens maar nooit meer!

  Ik kan Actie van de Dag hierom iedereen afraden.

  Door: Ruut30-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Balkon tafel

  Heb 2 weken geleden een balkon tafel besteld en betaald maar daarna niks meer vernomen en ook geen email bevestiging gekregen en ook niks binnen gehad en is moeilijk om contact op te nemen met de klantenservice

  Door: Diana Walther04-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is ActievandeDag.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 23 ervaringen geplaatst over ActievandeDag.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 48% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ActievandeDag.nl actief?

  ActievandeDag.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Daguitjes & Tickets, Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ActievandeDag.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.