NederlandReview

  Ervaringen ActievandeDag.nl

  Bent u op zoek naar een leuk dagje uit met het gezin, of ben je gewoon opzoek naar leuke producten voor een acceptabel bedrag? Dan bent u bij het juiste adres bij ActievandeDag.nl

  Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder een dagje uit of een vakantie hebben geboekt bij ActievandeDag.nl

  De consumenten hebben reviews geplaatst over de site www.ActievandeDag.nl, op deze site kan je dus een dagje uit of een hotel boeken maar ook zijn er producten te koop voor een lage prijs. Elke dag hebben ze nieuwe acties. De reviews op de website van NederlandReview gaan voornamelijk over de medewerkers, hoe de klant geholpen is en wat ze vonden van hun vakantie. Wij zijn een onafhankelijk platform waart consumenten zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige klanten een idee krijgen over dit bedrijf. Wij horen graag uw mening over www.ActievandeDag.nl zodat we samen de consumenten kunnen helpen die via deze organisatie een reis willen boeken.

  Over ActievandeDag.nl

  ActievandeDag.nl is een onderdeel van het moederbedrijf Emesa Nederland BV. Emesa is tevens bekend van www.vakantieveilingen.nl. Actievandedag.nl werkt als intermediair tussen consument en reisaanbieder en creëert samen met de reisaanbieder de aller-scherpste reisaanbiedingen! Iedere dag zijn er unieke en scherpe aanbiedingen die de consument vanaf 00:00 online kan boeken. De redactie van ActievandeDag.nl tracht om het aanbod zo divers mogelijk te houden zodat er voor iedereen wat tussen zit. Een greep uit het aanbod van de acties: bungalowparken, hotelovernachtingen, zonvakanties, mini-cruises, beautyarrangementen, producten en pretparken.

  Halloween Fright Nights 2017 (Evil Is Here...) - ActievandeDag.nl

  Diensten

  ActievandeDag.nl biedt dagelijks meerdere unieke superscherpe deals aan. Deze aanbiedingen zijn 1 of meerdere dagen tot middernacht te boeken, tenzij anders wordt aangegeven of de aanbieding eerder uitverkocht is. U dient eerst een account aan te maken voordat u een reis wilt boeken. Onder uw eigen account vindt u gemakkelijk al uw bestellingen terug en kunt u uw bevestiging uitprinten.

  Tijdens het boeken heeft u een duidelijk kostenoverzicht, de totaalprijs van uw samenstelling ziet u direct op uw beeldscherm. U hoeft zich geen zorgen te maken tijdens het boekingsproces dat iemand anders uw aanbieding sneller heeft afbetaald waardoor die persoon met de aanbieding ervan doorgaat. Want tijdens dit boekingsproces wordt de boeking vast gehouden zodat niemand anders behalve u deze aanbieding aan de haak kan slaan. Dit doen ze zodat u de tijd heeft om de boeking af te ronden. Maar er hoeft niet per se alleen reisjes te worden aangeboden. ActievandeDag.nl biedt ook producten aan met een scherpe aanbieding. Dus ook als u niet op zoek bent naar een voordelige vakantie kan je ook een kijkje nemen op deze site.

  Klachten

  ActievandeDag.nl heeft een goede klantenservice, als uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen staat op hun site, kunt u een bericht sturen naar hun mail. Of je kunt een bericht achter laten op hun site. U kunt hun ook telefonisch bereiken in Nederland via: 020 – 760 5077. Ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

  Bent u opzoek naar een leuk dagje uit met het gezin? Lees dan ervaringen van klanten of het een goed idee is om dit te kopen bij actievandedag.nl. Lees ze bij NederlandReview

  ActievandeDag.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

  4.6
  58% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.8
  Service
  rating
  3.6
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  leuke acties en aanbiedingen met geluk

  Leuke acties en aanbiedingen. Je moet een beetje geluk en geduld hebben, maar dat heb ik, en daarmee al een paar keer een leuke aanschaf gedaan. Soms wel een beetje lastig dat je niet echt lang bedenktijd hebt, maar ja, dat maakt ook extra hebberig...

  Door: ronald28-03-2017
  Nan van Houte13-08-2020

  krijg de klantenservice niet te pakken en mijn bestelling is wel bevestigd, maar 7 dagen na datum nog steeds geen track en trace....

  Vilma van Langerak12-10-2020

  2 oktober mondkapjes besteld, maar tot nu toe niets ontvangen. Bij DHL is mijn pakketje al een paar dagen aangemeld, maar verder niets. Ik denk, dat ik nooit meer iets bij ActievandeDag koop.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Dagje Dolfinarium

  Dagje Dolfinarium geboekt via Actievandedag. Ging allemaal prima, we waren veel goedkoper uit, hebben nu maar 15 euro per ticket ofzo geboekt. Ging niks mis bij ons!

  Door: Elsje30-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Ondergoed

  Fakezooi uit China onder een merknaam verkopen. Gewoon goedkope prul, en de boel belazeren.

  Door: Marco21-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Tw Steel horloge

  Vlgs verkoper nieuwprijs van euro 349, verkoop euro 49,
  Wat blijkt dit horloge heeft geen uurwerk maar een chip met batterij. Kan nooit 349 kosten. Ziet er mooi uit maar is een prul!!!

  Door: S van Dijk20-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  parasol

  Parasol gekocht via Actie van de Dag. Mooi ding maar na de 2e keer opzetten was ie al defect.

  Probleem doorgegeven en pas zo'n 2 weken later een reactie om foto's te sturen van het defect. Dan een aantal weken verder krijg je bericht dat je hem terug mag sturen voor een vervangend exemplaar.
  Verzendkosten worden vergoed maar waar koop je een verpakking waar dit ding in past??

  Mijn voorstel was dan ook stuur een nieuwe en dan zend ik de defecte terug in de verpakking van de nieuwe... Maar nee hoor.

  Ben nu bijna 2 maanden verder en heb geen moment kunnen genieten van mijn aankoop. Dit eens maar nooit meer!

  Ik kan Actie van de Dag hierom iedereen afraden.

  Door: Ruut30-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Balkon tafel

  Heb 2 weken geleden een balkon tafel besteld en betaald maar daarna niks meer vernomen en ook geen email bevestiging gekregen en ook niks binnen gehad en is moeilijk om contact op te nemen met de klantenservice

  Door: Diana Walther04-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Koffiezetapparaat

  Koffiezet apparaat geleverd gekregen was defect.
  Daarna gebeld omdat het weken duurde voor ik iets hoorde, medegedeeld dat ik mijn geld terug wilde maar, ergens anders een nieuwe gekocht.
  Na weken kreeg ik dus i.p.v. mijn geld terug gewoon een nieuwe opgestuurd gekregen, meerdere malen gebeld dat ik hem niet meer wilde daar het ondertussen ongeveer 2 maanden geduurd heeft, stuur maar terug dan krijgt u uw geld retour, bijna 8 maanden later nu zit ik nog steeds te wachten.

  Schoften zijn het daar dus als je van je geld af wilt vooral bestellen daar bij dat zooitje. Dieven zijn het en niet anders.

  Door: Ed23-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  magic shopper

  Het product heb ik in december gekocht en betaald. Daarna niets meer gehoord, ondanks vier emails. Voor mij riekt het naar oplichterij.

  Door: marga28-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  slechte klantenservice

  Als je een probleem hebt met wat je gekocht hebt, of je bent ontevreden, dan geven zij niet thuis, terwijl op hun website staat: niet tevreden geld terug! Waardeloos!

  Door: U. Hagai28-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Bestelde opzetborstels voor Oral B

  Bestelde opzetborstels voor Oral B
  Op 5 september eerste keer besteld en betaald Op 11 september tweede keer besteld en betaald. 05/09/2017-16,90 EURAANKOOP VIA INTERNET MET KAART NR 6703 0512 3951 8300 - DEWULF PATRICK OP 05/09 11:53 ACTIEVANDEDAG AMSTERDAM REF. : 00000000000 VAL. 05-09ACTIEVANDEDAG AMSTERDAM11/09/2017-16,90 EURAANKOOP VIA INTERNET MET KAART NR 6703 0512 3951 8300 - DEWULF PATRICK OP 09/09 09:08 ACTIEVANDEDAG AMSTERDAM REF. : 00000000000 VAL. 09-09ACTIEVANDEDAG AMSTERDAMZij antwoorden mij dat ze betalingen niet kunnen terugvinden! Actie van de dag houd mij aan het lijntje. Mijn advies : NOOIT IETS BESTELLEN EN ZEKER NIET OP VOORHAND BETALEN. Onze redactie hier zal bekijken wat we hier tegen kunnen doen. ....

  Door: Lieve Baele13-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Leuke aanbiedingen voor dagjes uit

  Wanneer je op zoek bent naar een dagje uit maar niet teveel geld wilt besten, dan ben je bij ActievandeDag.nl aan het juiste adres. Hier worden namelijk tal van verschillende uitjes aangeboden tegen een lage prijs. Je kunt een bod doen op de actie en vervolgens wachten tot de tijd verstreken is. Indien je na afloop van deze tijdperiode de hoogste bieder bent, heb je het item gekocht. Het werkt echt super makkelijk. De kaartjes worden gemaild en je hebt er dus zelf geen werk mee. Naast dagjes uit worden er ook nog andere dingen aangeboden. Dit varieert van kleding en accessoires tot vakanties. Het is dus voor iedereen wel leuk om op de site te kijken.

  Door: Ursula L. 20-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  diefstal

  wel betalen maar als je er van af wil geeft niemand thuis en kun je fluiten naar je centen. gezien het aantal klachten op diverse sites lijkt het leuk bestellen maar gaat het vaak fout. niet doen dus

  Door: aniemoon23-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over ActievandeDag.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ActievandeDag.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 12 ervaringen geplaatst over ActievandeDag.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 58% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ActievandeDag.nl actief?

  ActievandeDag.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Daguitjes & Tickets, Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ActievandeDag.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.