Ervaringen 6deals

In het buitenland staan we bekend als krenterig, omdat we ons geld liever sparen dan uitgeven. In Nederland noemen we dat gewoon slim. Als een product dat we nodig hebben met korting aangeboden wordt, gaan we natuurlijk voor de korting. Bij 6deals weten ze hoeveel Nederlanders van kortingen en voordeel houden en daarom hebben ze elke dag 6 nieuwe aanbiedingen waar je geen nee tegen kan zeggen. Het liefst ga je meteen naar de website om te kijken wat er vandaag in de aanbieding is, maar wacht dan toch nog heel even. Is de website namelijk wel betrouwbaar? Kortingen worden meestal niet zomaar gegeven. Lees daarom eerst de onafhankelijke recensies van klanten op NederlandReview. Nederlanders houden namelijk van korting, maar wel zonder gedoe.

Over 6deals

Het principe van 6deals is simpel: Elke dag zes nieuwe aanbiedingen op lifestyle producten. Dit kunnen elektronica en gadgets zijn, producten om fit en gezond te blijven of misschien producten voor wonen en koken. Het zijn altijd producten die handig zijn en waar je echt iets aan hebt. De producten van 6deals moeten je gemak en plezier opleveren. Zit er vandaag niets voor je tussen, dan kun je altijd de volgende dag terugkomen om te kijken welke aanbiedingen er dan zijn.


Nederlanders houden van kortingen More Than You Know!

De 6 zekerheden van 6deals

· Elke dag wordt je verrast door de nieuwe aanbiedingen
· Alle aanbiedingen zijn altijd voor de beste prijs
· Je wordt geholpen met al je vragen
· De producten staan voor plezier en gemak
· Niet goed? Geld terug!
· 6deals houdt altijd contact met je

Diensten 6deals

De zes aanbiedingen die in de webshop te vinden zijn, maken 6deals al een favoriet bij velen. Je kunt echter nog veel meer vinden dan de dagaanbiedingen. Sommige aanbiedingen blijven namelijk langer beschikbaar of soms komen aanbiedingen voor bepaalde tijd weer terug. Je kunt in de outlet altijd een kijkje nemen of snel de gemiste deals bekijken. Wees er wel altijd snel bij, want op=op.

Klachten 6deals

Is jouw bestelling kapot geleverd? Of is de levering helemaal niet aangekomen? Neem dan altijd, voordat je een review schrijft, contact op met de webshop. Op de website kun je meteen gebruikmaken van de chat om je klacht te melden. Het kan echter zijn dat de chat offline is. Dan kun je ook het telefoonnummer en e-mailadres van 6deals op de website vinden. Heb jij je klacht gemeld bij de klantenservice? Of had je een vraag en heb je contact opgenomen? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de klantenservice.

Wat vind jij van 6deals?

Kijk jij elke dag op de website voor de nieuwste aanbiedingen? Of heb jij iets in de webshop besteld en ging alles mis? Help andere klanten dan door jouw beoordeling te geven over 6deals. Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Is de levering altijd op tijd? Is de webshop betrouwbaar? En kun je veilig bestellen? Laat het in jouw review allemaal weten en geef jouw mening. Raad jij anderen aan in de webshop te bestellen?

Je krijgt elke dag zes nieuwe aanbiedingen op 6deals, maar is het betrouwbaar? Wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees hun reviews en beoordelingen.

6deals
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

5,2
38% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6,2

Service

4

Prijs

5,8

Leveren

4,8

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Turbo tronic dirt sniper

Geen enkele bericht van levering , daarom was ik niet thuis aanwezig, om de bestelling die ik had geannuleerd te weigeren aan de deur. Deze werd door GSL dan afgegeven aan de kapperszaak, dus kon ik al niet meer weigeren. Eerst zag is dat de verpakking al open is geweest , en maar de doos slecht terug gesloten. zag ik meteen dat dit niet normaal was, zag al dat die gebruikt is geweest, deze was niet nieuw, ik had een rode gevraagd en kreeg een zwarte, Wat ben ik hier ontchoogeld in. 6DEALS heeft mij een mail gstuurd met bevestiging dat de stofzuiger is geannuleerd en ik zo snel mogelijk wordt terug betaald. het is nog niet gebeurd. Mijn vriend wil dit niet hebben en wil zijn geld terug, Deze moet RETOUR gestuurd worden, maar NIET op Onze Kosten !

Door: christine vandenbrande23-08-2019
christine vandenbrande23-08-2019

10 dagen geleden bestelde ik zo een aircooler, waar ik super tevreden van ben ! vandaag nog steeds, zou zeggen laat de zomer nog maar even komen, uiterst tevreden maar ik ben absoluut niet tevreden over jullie PRIJZEN, DIE ZIJN ZO ONEERLIJK !! deze aircooler heb ik 89,95 € betaald, terwijl hij 10 dagen later aan 69,95€ verkocht wordt, ik vindt dit echt bedrog, zo voel ik mij ! wordt er zo triestig van

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

geen bericht terug van levering ????


Geen leveringsdatum, ondanks vraag en mail ???

i

Indien er nog Belgen opgelicht zijn , graag een reactie aub !!!

Door: Marchal11-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Heb eeb bureaustoel gekocht en betaald op 12-02-2019

Ik kijk nu pas naar de reviews wat ik normaal altijd eerder doe maar nu was vergeten. Ik ben ontzettend geschrokken van de uitkomsten! Ik hoop dat ik me niet heb vergist omdat een eerdere bestelling ook is aangekomen!!!!! Over een aantal werkdagen zal ik de uitslag ook hier vermelden wat het ook moge zijn. Tot horens...….

Door: Ruud van Hal12-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5,5

Ik ben simpelweg BESTOLEN!

Ik stel me oprecht en nadrukkelijk vragen bij de waarheidsgetrouwheid van de reviews over de gangsterbende van 6deals.be en bij uitbreiding over de betrouwbaarheid van ‘Trustpilot’. Mijn eigen ervaring met deze bedriegers is gans anders en ik nodig de positieve beoordelaars uit om mij eenvoudigweg te vertellen op welke manier zijn er in geslaagd zijn om in contact te komen met dit spookbedrijf? Begin augustus kocht ik een mobiel Aircotoestel van 350€. Dat werd vrij snel en voldoende keurig afgeleverd. Alleen was het toestel waardeloos (of stuk), maar alleszins het werkte totaal niet! De binnentemperatuur bleef, ondanks 3 uur op volle kracht airco draaien, ongewijzigd. Vanzelfsprekend heb ik vervolgens meteen minutieus de terugzend procedure toegepast, de wettelijke niet tevreden/geld terug binnen de 14 dagen geactiveerd en het toestel terug naar het bijhorende adres in Nederland gestuurd. NOOIT MEER IETS VAN GEHOORD sindsdien en we zijn inmiddels toch al zo’n flinke 4 maanden verder... Concreet heb ik dus momenteel geen product (mobiele airco) van 6deals, maar ben ik wel geript voor 350€ + de terugzendkosten... Moet wel handig en leuk zijn, om op die manier zaken te kunnen doen... En behoorlijk winstgevend!
Contact opnemen met dit schimmige bedrijf is onmogelijk. Het telefoonnummer is steevast een antwoordapparaat. Een dertigtal pogingen mijnentwege en een tiental vriendelijke en minder vriendelijke voice mails, bleven compleet onbeantwoord. Idem dito voor mijn 7 emails, met de vraag voor een oplossing... Geen enkel teken van leven! Geen geld terug op mijn rekening!
Uiteraard laat ik het hier niet bij. Via Test Aankoop ben ik - gezien het internationale karakter - in contact gekomen met het ECC, een Europees coördinatiecentrum ter bescherming van de consument. Benieuwd naar het resultaat!
Hoedanook, het is mij een raadsel hoe bedriegers als 6deals zolang ongestoord onschuldige consumenten vrijelijk kunnen blijven bestelen. En ik ben nu ook benieuwd of mijn minder positieve review effectief op hun website zal belanden, hoe lang hij er zal blijven opstaan en of er misschien langs deze weg enige vorm van scrupules zal ontstaan bij de ‘eigenaars’ van dit onderwereldbolwerk? Uit mijn ervaring hou ik met dit laatste eigenlijk totaal geen rekening natuurlijk...

Door: Dimitri Parms01-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4

Retour

Ik kocht in begin september 2 jassen. Deze waren jammergenoeg niet goed van maat. Ik volgde de instructies op van de retour en verstuurde mijn jassen terug met de post (aangetekende verzending!).
Tot op heden (1 maand later) heb ik nog altijd mijn geld niet ontvangen!!
Ik probeerde ook contact op te nemen met 6deals via telefoon, maar het nummer is niet in gebruik.
NIET TEVREDEN!

Door: Julie De Volder12-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7

Super

Ik heb 6 dagen geleden een aircooler 400 gekocht €101,50 all in,levertijd 3-7 dagen. Op 4 dagen geleverd met DPD. Jammer genoeg ben Ik niet verwittigd wanneer men ging leveren en was ik niet aanwezig dus heb ik deze aircooler in een depot afgehaald.
Het is vakantie ,warm voor iedereen, wellicht wil iedereen nu een aircooler dus best wel te begrijp en.
De aircooler 400 werkt super!!!
Deal6 Super!!

Door: Grégoire Ingrid27-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
9,5

Super

Ik heb 6 dagen geleden een aircooler 400 gekocht €101,50 all in,levertijd 3-7 dagen. Op 4 dagen geleverd met DPD. Jammer genoeg ben Ik niet verwittigd wanneer men ging leveren en was ik niet aanwezig dus heb ik deze aircooler in een depot afgehaald.
Het is vakantie ,warm voor iedereen, wellicht wil iedereen nu een aircooler dus best wel te begrijp en.
De aircooler 400 werkt super!!!
Deal6 Super!!

Door: Grégoire Ingrid27-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
9,5

Bestelling nog niet ontvangen

Mijn laatste bestelling is nog steeds niet afgeleverd.

Door: Robert De Vre09-01-2018
E K van Zelm17-05-2018

ord201835404 is volgens DHL afgeleverd op 16 mei om 19.09 uur. Dit is puur uit de lucht gegrepen want om deze tijd was ik in huis om reden dat ik geïnformeerd was dat mijn bestelling tussen 12.00 en 18.00 bezorgd zou worden. Wanneer kan ik alsnog mijn bestelling verwachten

E K van Zelm17-05-2018

ord201835404 is volgens DHL afgeleverd op 16 mei om 19.09 uur. Dit is puur uit de lucht gegrepen want om deze tijd was ik in huis om reden dat ik geïnformeerd was dat mijn bestelling tussen 12.00 en 18.00 bezorgd zou worden. Wanneer kan ik alsnog mijn bestelling verwachten

E K van Zelm17-05-2018

ord201835404 is volgens DHL afgeleverd op 16 mei om 19.09 uur. Dit is puur uit de lucht gegrepen want om deze tijd was ik in huis om reden dat ik geïnformeerd was dat mijn bestelling tussen 12.00 en 18.00 bezorgd zou worden. Wanneer kan ik alsnog mijn bestelling verwachten

E K van Zelm17-05-2018

ord201835404 is volgens DHL afgeleverd op 16 mei om 19.09 uur. Dit is puur uit de lucht gegrepen want om deze tijd was ik in huis om reden dat ik geïnformeerd was dat mijn bestelling tussen 12.00 en 18.00 bezorgd zou worden. Wanneer kan ik alsnog mijn bestelling verwachten

Jacques15-11-2018

Ik heb 2 november een bestelling gedaan, heb helaas nog geen reactie mogen ontvangen. Ik belde de klantenservice waren niet bereikbaar.

Jacques15-11-2018

Ik heb 2 november een bestelling gedaan, heb helaas nog geen reactie mogen ontvangen. Ik belde de klantenservice waren niet bereikbaar.

Inge05-12-2018

Ik heb een bureaustoel besteld en betaald, maar die is tot op heden niet geleverd.telefonisch zijn ze niet bereikbaar ( antwoordapparaat ) IK heb meerdere mails verstuurd, OP 1 mail hebben ze geantwoord me de track- trace code door te geven maar daar wacht ik nu nog op... Ik vrees dat ik ben opgelicht....

Lieve01-05-2019

Zeer ontevreden van de service. Heb een GPS-horloge gekocht en deze functioneerde niet. Telefonisch geen contact mogelijk aangezien het steeds een bandje is die vraagt een mail te sturen. Heb ik gedaan. Koen Verburght van de klantendienst stelde voor om het produkt te retourneren wat ik gedaan heb mits extra kosten. Maw. nog wat bijbetaald en helemaal geen GPS-horloge meer. heb alle bewijzen gemaild zelfs van het tijdstip van aflevering maar sinds 2 maanden geen antwoorden meer op mijn vele mails en intussen mijn geld kwijt. Nooit meer bestellen bij 6deals. Ga uiteraard verdere stappen ondernemen en klacht indien bij de politie. Wie dergelijks meemaakt raad ik aan dit te melden bij politie zodat dergelijke oneerlijke praktijken stoppen.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Schrijf zelf een review over 6deals

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)