Musclemeals.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Musclemeals.nl

Zou je graag online sportmaaltijden willen bestellen? Zoek je maaltijden waardoor je uiteindelijk beter gaat presteren? Dan is het wellicht raadzaam eens een kijkje te nemen op Musclemeals.nl. Bekijk op deze pagina wat er bekend is over de sportgerechten van deze organisatie.


Wat is Musclemeals.nl?


Muscle Meals, online opererend via Musclemeals.nl, is een sportmaaltijden merk in Nederland. Deze maaltijden kunnen online besteld worden. De maaltijden worden omschreven als gezond, gevarieerd en vers. De voeding wordt gemaakt om sporters ondersteuning te bieden bij het halen van hun doelen. Dit kan bijvoorbeeld afvallen zijn, maar ook het opbouwen van spieren of droogtrainen. Ze stellen klaar te staan voor alle sportmensen. Er worden gerechten gemaakt van kip, beef, vis en vegan. Via Musclemeals.nl wordt er dieper in gegaan op het eten. Daar lees je bijvoorbeeld of en welke ingrediënten er worden toegevoegd. Via een voedingsblog kun je op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen met betrekking tot sportvoeding.


Bestellen


Het bedrijf biedt mensen die iets willen bestellen graag de helpende hand. Een sportmaaltijden pakket kan zelf samengesteld worden. Er kan ook gekozen worden uit pakketten die voorgeselecteerd zijn. Een maaltijd kan zelf toegevoegd worden aan de online winkelwagen. Er wordt gewerkt met een minimale bestelwaarde van € 45,-. Nadat je jouw producten hebt geselecteerd is het belangrijk dat je een controle uitvoert. Als alles klopt is het tijd om af te rekenen. Het is niet mogelijk om een bestelling af te halen. Nadat er besteld is wordt er een bevestigingsmail verstuurd. Het kan zijn dat je denkt deze niet ontvang te hebben. Dan dien je een kijkje te nemen in je map ‘ongewenste e-mail’. Als daar ook niks binnen is gekomen moet je contact opnemen met de klantenservice. Bestellingen kunnen op meerdere manieren betaald worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, MisterCash, Klarna, PayPal en creditcard.


Verzendingen


De sportmaaltijden worden verstuurd in speciaal isolatiemateriaal. Er wordt droogijs toegevoegd om er een mobiele vriezer van te maken. Door deze constructie kan het eten tot wel 3 dagen ingevroren blijven. Als je niet thuis bent zal het pakket bij PostNL worden afgeleverd. Het is mogelijk om een zending online te volgen. Dit doe je doormiddel van een verkregen Track & Trace code. Als je nog geen trackingscode hebt ontvangen is je pakket nog niet onderweg. Bij een minimale bestelwaarde van € 150,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending vastgesteld op € 4,95. Het is van belang om te controleren dat je het juiste verzendadres hebt ingevuld.


Klachten


Ze vinden het erg vervelend als je ontevreden bent. Het kan zelfs voorkomen dat je een klacht over product en/of dienst wilt indienen. Het verzoek is om de ontevredenheid in eerste instantie aan Muscle Meals door te geven. Zorg dat je tijdens het communiceren een bestelnummer vermeld. Ingediende klachten worden binnen 7 dagen inhoudelijk beantwoord. Het kan gebeuren dat er geen vruchtbare oplossing wordt voorgesteld. In een dergelijke situatie kan een klacht worden aangemeld bij de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.


Klantervaringen


Heb jij weleens een bestelling gedaan bij Musclemeals.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat vind je van de smaak van de sportmaaltijden? Heb je baat bij het eten van de gerechten? Laat het allemaal weten via een review op deze pagina. Mede dankzij jouw input blijft NederlandReview het grootste platform op het gebied van eerlijke bedrijfsreviews.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)