Villa Expert

9.3

Bestellen

9.3

Service

6.7

Prijs

9.3

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Villa Expert

Heeft u ooit wel eens een luxe vakantiehuis willen huren? Dan bent u hier op het juiste adres. Villa Expert biedt vele verschillende luxe vakantiehuizen die gelegen zijn in het hart van Italië. Hierbij is de mening van u erg van belang. Bovendien is het ook belangrijk wat andere consumenten denken over dit bedrijf. 

Wij als NederlandReview hebben ter beschikking om verschillende reviews te verzamelen van consumenten die al eerder contact hebben gehad met Villa Expert. Dit kunt u allemaal vinden op onze website. Hierbij hebben consumenten reviews geplaats waar het vooral over de bevindingen van de consumenten worden besproken over dit bedrijf en of het klopt dat de luxe vakantiehuizen die worden aangeboden door Villa Expert, een van de beste zijn. U kunt ons zien als een bedrijf dat een onafhankelijk platform heeft waar consumenten hun meningen/reacties kunnen achterlaten over een bepaald bedrijf. Hierin kunnen andere consumenten lezen of het bedrijf wat u zoekt daadwerkelijk goed is en eventueel ook de negatieve bevindingen laten zien. 

Wij zouden dus graag uw review over Villa Expert willen horen als u deze heeft, waarbij we samen kunnen werken aan een overzichtelijk beeld van Villa Expert. 


Over Villa Expert

Villa Expert is een Nederlandse organisatie, geleid door Nienke en Marcel Kamer. Zij proberen alles te geven en werken daarbij nauw samen om zo een goeie indruk achter te laten. Zo weet u altijd dat het beste er uitgehaald wordt. Daarbij heeft deze organisatie al jaren lang ervaring en weten ook hoe ze luxe vakantiehuizen moeten leveren. Ze zijn er zeker van dat u pas echt van een vakantie kunt genieten, als u het huis van uw dromen toegeleverd krijgt. Ze doen het met plezier en zijn zelf ook gek van het prachtige deel van Italië waar ze zijn bevestigd.

U kunt er ook natuurlijk van uitgaan dat u verzekerd zult zijn. Dit gaat via het SGR-garantieregeling. Deze regeling zorgt ervoor dat als er iets zou mislopen, de Nederlandse (consument) ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug ter ontvangst te nemen.


Diensten van Villa Expert  

Villa expert is zoals hierboven beschreven, een Nederlandse organisatie die zich bezig houdt met het doelgericht uitzoeken van de juiste vakantiehuizen, die zich bevinden in Italië. 
Op de site van Villa Expert (http://www.villaexpert.nl/) kunt u verschillende vakantiehuizen vinden naar uw smaak. Deze zijn nauwkeurig uitgekozen waarbij u ook een ruime aanbod van heeft. Zo heeft Villa Expert ook de populaire vakantiehuizen op een rijtje gezet, waardoor u ook kunt zien wat andere vaak hebben geboekt/gehuurd om uw beslissing te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld in het plaatsje Toscane terecht, of bij Umbrië of zelfs Sicillië. Dit kunt u allemaal op de site vinden en rustig op uw gemak bekijken.

Klachten

Voor eventuele vragen of klachten kunt u altijd terecht bij dit bedrijf. Mail en telefoongesprekken zijn mogelijk en staan beschreven in de site onder het menu contact. De meeste accommodaties zijn zelf door hun persoonlijk bezocht, en kunnen daardoor ook vrijblijvend uitgebreid informatie geven indien nodig. 
Heeft u ooit een klacht meegemaakt over dit bedrijf? En wat is er precies gebeurd?
 Graag willen wij er meer over weten.


Schone huisjes en makkelijk boeken? Hoe waren de ervaringen van anderen? Lees beoordelingen en weet waar u aan begint. Zo weet u zeker of er een geschikte villa tussenzit.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Fantastische service en veel mooie villa's

Fantastische service bij Villa Expert, zeer klantvriendelijk team dat er voor je is. Het aanbod van Villa's is ook zeker toereikend. Een interessante website waar wij zeker vaker gaan boeken!!

E

Eva

27-01-2017

0

Práchtig, vooral voor speciale gelegenheid

Práchtige huisjes en zó geboekt. Wel aan de prijs, maar als je ziet wat je er voor krijgt... dan valt dat alles mee. Wij wilden onze ouders eens verrassen omdat zij zoveel voor ons doen en betekenen. Ze keken hun ogen uit in de práchtige villa. Vol met luxe details. De blik in hun ogen was het bedrag méér dan waard

M

Marlijn den Boer

16-09-2016

0

Geweldig huisje

Vorige zomer zijn wij me villa expert op vakantie gegaan, geweldig huisje gevonden, alles was netjes geregeld en we zate in een geweldige omgeving! Alles was heel makkelijk, service was echt heel goed, alles was bespreekbaar! Het was ook allemaal niet zo duur als we verwachten.

A

Andre

30-04-2016

0