OpVakantieVanafMaastricht.nl

8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

OpVakantieVanafMaastricht.nl

Als je op vakantie gaat en je woont bijvoorbeeld in Limburg of bovenin België, dan is het wel lekker gemakkelijk als je kunt vertrekken vanaf Maastricht. Je hoeft dan niet ver te reizen naar het vliegveld, en misschien kan een familielid je dan even brengen zodat je de parkeerkosten uit kunt sparen. De parkeerkosten liggen in ieder geval lager dan wanneer je via Schiphol reist. Hoe het anderen voor u is bevallen om via deze site een vakantie te boeken kunt u hier lezen.


Over OpVakantieVanafMaastricht.nl

Opvakantievanaf.nl is een initiatief van Disma Reizen. Dit is een reisadviesbureau dat al dertig jaar bestaat. Zij zijn de winnaar van vele prijzen, waaronder Reisbureau van het Jaar (3x), Reismanager van het Jaar, Beste Reisbureauketen en Beste Reisbedrijf van Nederland. Disma Reizen biedt vakanties en tickets aan met vertrek vanaf de regionale luchthavens van Nederland, België en Duitsland. Zij zitten ook achter OpvakantievanafEindhoven.nl, OpvakantievanafRotterdam.nl, OpvakantievanafEelde.nl, etc. Je kunt bij hen altijd terugvallen op een advies van de gespecialiseerde reisadviseurs. Deze kun je mailen, bellen of via een chatgesprek om advies vragen.
Diensten

Op de website OpVakantieVanafMaastricht.nl kun je kiezen voor het boeken van een volledige reis met accommodatie incl. vlucht, alleen een vlucht, of je kunt zelf een reis samenstellen. De landen waaruit je kunt kiezen zijn:

Nadat je een vakantiebestemming en vertrekdatum hebt geselecteerd kun je simpel de stappen volgen. Pas nadat je in de laatste stap definitief akkoord hebt gegeven, is je boeking definitief. Je kunt ook een eventuele huurauto meteen meenemen in de boeking. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de boeking. Je kunt ook telefonisch boeken via 013 53 235 09. Voor overige vragen of noodsituaties kan dit nummer ook bereikt worden op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur. Op maandag vanaf 10.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze uren kun je hen ook via de chat benaderen. E-mails proberen zij altijd binnen 24 uur te beantwoorden. (In geval van nood tijdens je vakantie kun je buiten kantooruren contact opnemen met de Reisbureau Alarmservice op +31 (0)20   6515606)


Garanties

Disma Reizen is lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. ANVR: biedt zekerheid en kwaliteit, omdat voldaan wordt aan de ANVR Reisvoorwaarden. De SGR: beschermt de vooruitbetaalde reisgelden van de vakantieganger. Als laatste is er nog het Calamiteitenfonds: deze heeft tot doel de reizigers financieel tegemoet te komen van wie de reeds aangevangen reis niet verder kan worden uitgevoerd ten gevolge van een calamiteit. 


Klachten

Wanneer je een klacht hebt over de reis of de dienstverlening, dan kun je die via e-mail toesturen. Je krijgt dan binnen één week een ontvangstbevestiging en binnen 14 dagen zal Disma Reizen inhoudelijk op de klacht reageren. Ben je niet tevreden met de afhandeling van de klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag. Je kunt je klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.


Heb jij ervaring in het reizen met dit reisadviesbureau? Laat dan hier je mening achter!


Extra voordelen als je vanaf Maastricht vliegt voor vakantie? Lees reviews en ervaringen van klanten die met OpVakantieVanafMaastricht.nl op reis gingen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Stuk makkelijker dan via Schiphol

Afgelopen zomer onze vakantie geboekt via OpVakantieVanafMaastricht.nl. Qua afstand en bereikbaarheid is Maastricht misschien niet ideaal, maar het vliegen is een stuk relaxter dan vanaf Schiphol. Het vliegveld is een stuk kleiner en daardoor is het ook een stuk minder druk en hectisch. Plus je hoeft niet grote afstanden te voet af te leggen om bij de juiste gate te komen. Ik heb het reizen via Maastricht Airport dus een stuk relaxter ervaren. Ook prijstechnisch was het wat goedkoper dan vliegen via Amsterdam. Daarnaast zijn de vliegtijden hier anders den op Schiphol, waardoor we geen dag in moesten leveren door ongunstige vliegtijden. Parkeren in de buurt van het vliegveld is ook mogelijk. Volgend jaar dus zeker weer via Maastricht vliegen.

J

Jos W.

22-03-2017

0forum