Lavida Travel

5.8
5.7

Bestellen

6

Service

6

Prijs

5.7

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Lavida Travel

Heeft u al eens een vakantie geboekt via Lavida Travel? Of heeft u bij hen een mooie reis gezien maar kent u ze niet goed genoeg om met ze in zee te durven gaan? Lees hier de ervaringen van anderen, en laat die van u achter. Samen maken we een onafhankelijk consumentenplatform waar iedereen zijn/haar ervaringen met bedrijven en ondernemingen kan delen.

Over Lavida Travel

Carlijn en Femke Evers, twee zussen die samen een grote passie voor reizen delen, hebben samen in 2010 Lavida Travel in Almere opgericht. Inmiddels hebben zij een jong team samengesteld dat reizen voor u zoekt met een combinatie van de beste service tegen de laagste prijs. Juist in deze tijd waarin alles bijna via het internet gaat, streven zij naar een stuk persoonlijke aandacht, klantgerichtheid en service. Om hun eigen kwaliteit te monitoren vragen zij hun klanten om een beoordeling over hen en de vakanties achter te laten. Uit ruim 3000 beoordelingen blijkt tot nu toe dat de klanten zeer tevreden zijn. Wanneer u online niet uw perfecte reis kunt vinden kunt u contact met ze opnemen om te kijken of ze samen met u een reis voor u kunnen samenstellen.  


Diensten van Lavida Travel

Lavida Travel is ten eerste een onafhankelijk reisbureau waarbij u een reis kunt boeken bij een grote touroperator zoals: Neckermann reizen, Tui, Isropa, Club Med, Holland International etc. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een reis uit het eigen aanbod. Daarbij streven zij er altijd naar om u de laagste prijs te bieden. Kunt u dezelfde reis elders goedkoper boeken? Dan kijken ze graag met u samen naar een mogelijkheid om deze prijs te matchen. Wanneer u er zelf niet uit kunt komen of op zoek bent naar een reis op maat dan kunt u ze dagelijks bereiken voor een advies en een passende offerte. Voor reis gerelateerde artikelen zoals verzekeringen, autohuur en excursies op bestemming of een taxi naar Schiphol kunt u ook bij hen terecht. Lavida Travel is zowel lid van de SGR als van de ANVR. Hiermee bent u verzekerd van kwaliteit (ANVR) en u heeft financiële zekerheid (SGR).

Klantprogramma

Lavida Travel is loyaal naar haar bestaande klanten en heeft daarom ook een loyaliteitsprogramma in het leven geroepen. Wanneer u via hen een reis boekt krijgt u een inlogcode waarmee u deel kunt nemen aan dit programma genaamd ‘Lavida Gold’. Daarmee kunt u profiteren van extra acties, kortingen en speciale aanbiedingen.

Klachten, problemen, vragen, contact met Lavida Travel

Voor al uw vragen en klachten kunt u bellen op een 036 nummer op maandag t/m donderdag van 09.00 tot 21.00 uur, op vrijdag tot 17.30 uur, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. U kunt ze ook mailen en voor spoedgevallen hebben ze een spoed e-mailadres. Daarnaast kunt u online een formulier invullen met uw vraag of klacht.

Ervaring?

Heeft u al eens bij Lavida Travel geboekt en hoe is u dit bevallen? Kon u gemakkelijk vinden wat u zocht en was alles zoals u had verwacht? Deel hier uw ervaringen met anderen. 

Lees de reviews van echte klanten van Lavida Travel! Boek je hier de mooiste vakantie voor de beste prijs? Hoe zijn de ervaringen van eerdere klanten?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Anderen bekeken ook

close

Lavida Travel

Vergelijk reviews en bekijk Lavida Travel