Hotels Viva & Resorts

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Hotels Viva & Resorts

Bezig met een vakantie te boeken naar de Canarische eilanden en viel je oog op deze hotelgroep? Hier kun je reviews van ervaringen en meningen lezen van hotelgasten die je voor gingen. Kom je zelf net terug van vakantie en overnachtingen via deze keten? Schrijf dan gerust een recensie en beoordeling van de accommodatie, de ligging en bereikbaarheid, de gastvrijheid van het hotelpersoneel en de kunsten van de ontbijtkok.

Mallorca

Dit is de naam van het bekende Spaanse eiland in de Middellandse Zee. Het is de grootste van de eilandengroep die bij ons bekend is als de Canarische Eilanden. Het is een plek waar je zowel alleen, als met het hele gezin uit de voeten kunt. Naast de uitgestrekte witte stranden aan een turquoise zee van bijvoorbeeld de Playa de Muro, is er ook veel te doen en te beleven qua sport en natuur. Ook is er een natuurreservaat, het Parque Natural de S’Albufera, waar veel vogels en dieren huizen. Naast de hoofdstad Palma, is ook het havenstadje Alcudia een trekpleister. Naast de zon, zee en palmbomen, bezit dit sfeervolle eiland namelijk veel historische en culturele bezienswaardigheden. Voor liefhebbers van excursies en outdoor activiteiten wordt doorgaans Cala Mesquida aangeraden als uitvalsbasis. Maar een partijtje golf kan waarschijnlijk ook wel gespeeld worden.

Menorca

Minder bekend, maar waarschijnlijk net zo leuk, is de buurman van Mallorca: het authentiek Mediterraanse Menorca. Dit eiland draait vooral om de natuur en er wordt aangeraden het eiland per fiets te ontdekken, zodat je de Mediterraanse wind door je haren voelt gaan. De hoofdstad is Mahón, maar andere bekende plek is het dorp Sant Lluis. Naast de kenmerkende witte huisjes, heeft het ook een neoclassicistische kerk die opgedragen is aan de Franse koning Lodewijk IX en een molen. Die laatste is tegenwoordig een museum. ‘s Zomers worden er door de plaatselijke bevolking veel feesten, braderieën/markten en festivals in de open lucht georganiseerd met lokaal talent. Dit eiland schijnt ideaal te zijn voor mensen die van kunst, cultuur, theater/toneel, muziek en de natuur houden.Hotels VIVA & Resorts

Dit is de website van de Spaanse hotelketen VIVA die op zowel Mallorca als Menorca te vinden is. Naast hotels hebben ze, zoals de naam al zegt, ook resorts. Ze richten zich op families, mensen die van actieve en sportieve vakanties houden, en ontspanning. Want laten we eerlijk zijn, hoe en met wie je dat hotel ook binnen stapt, het is wel de bedoeling dat je er relaxt en uitgerust uit komt. Naast reserveren en boeken, staat er tevens allerlei informatie op de website. Zowel over de hotelgroep zelf, als de omgeving en de activiteiten.

De website is in zowel het Nederlands, als het Spaans, Engels en Duits. Mocht de tekst onverhoopt in een voor jou onbegrijpelijk taal staan, kan deze aangepast worden via het wereldbolletje rechtsbovenin.

Recensies van/voor vakantiegangers

Net terug van een vakantie en ervaring opgedaan met VIVA? Schrijf daar dan gerust een review over, geef je mening en een beoordeling waar jij nodig acht. Zo help je de aanstaande toeristen na jou bij het maken van hun keuze. Jouw mening telt dus! Raad jij ze aan?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)