Golfreizen.nu

9

Bestellen

9.5

Service

8.5

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Golfreizen.nu

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakantie kunnen vieren. Heerlijke zon vakanties, goedkope vakanties, last minute vakanties en natuurlijk golf reizen kunt u allemaal boeken bij Golfreizen. 
Op NederlandReview kunt u lezen welke verschillende meningen er allemaal zijn over dit bedrijf. Er zijn vele Nederlanders welke graag hun oordeel delen over Golfreizen op deze site. Hierdoor is het mogelijk voor anderen om volop te genieten van de beste golf vakanties en Golfreizen. 

Over Golfreizen

Het team van Golfreizen bestaat uit gepassioneerde golfers. De mooiste bestemmingen zijn uitgekozen op basis van persoonlijke ervaringen. De banen zijn getest en de bestemmingen gekeurd. Door met de ogen van de klanten te kijken is het mogelijk om ervoor te zorgen, dat een vakantie ook echt een vakantie wordt. Het is mooi om te ontsnappen vanuit je dagelijkse sleur om even volop te genieten. Het is die missie van Golfreizen. Er wordt gekeken naar de kwaliteit van de golfbanen, maar ook naar het eten, het hotel en natuurlijk de hele entourage en sfeer. Als alles klopt dan komt de bestemming op de lijst te staan in de gids van Golfreizen. Uw golfreis wordt een waar golffestijn! Gegarandeerd met Golfreizen. 

Golfreizen is ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 59499729. Ook zijn ze aangesloten bij de SGR (de stichting Garantiefonds Reisgelden).  Hierdoor is de consument verzekerd, dat de aanbetaling altijd veilig is. Mocht het reisbureau onverhoopt failliet gaan dan is uw aanbetaling veilig. Diensten van Golfreizen 

Golfreizen organiseert volop verschillende golfcursussen. Er zijn golfcursussen om de handicap in een week te verbeteren tot baanpermissie cursussen. Er is een uitgebreid cursusaanbod op Golfreizen te bewonderen.  
Ook organiseren ze bij Golfreizen groepsreizen. Groepsreizen waarbij gezelligheid voorop staat en natuurlijk het bezoeken van de mooiste golfbanen op verschillende bestemmingen in de wereld. 

Golfreizen biedt de volgende vakanties en reizen aan: 
•    goedkope vakanties
•    zon vakanties
•    last minute
•    golf reizen

Klachten, tips en complimenten over en voor Golfreizen

Bent u ontevreden over Golfreizen? Is er iets niet goed gegaan? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Natuurlijk zal Golfreizen uw klacht in behandeling nemen en zoeken naar een goede oplossing of een uitstekende uitleg. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om een tip of een compliment in te dienen. 
Uw mening over Golfreizen

Heeft u al een keer gebruik gemaakt van Golfreizen? Dan is het goed om uw beoordeling en review op NederlandReview achter te laten. Hierdoor kunt u anderen helpen om een goed beeld te krijgen van
Golfreizen. 

Houdt u van Golfreizen?

Dan is het goed om de website van Golfreizen te bezoeken. Bekijk welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe ook u een mooie vakantie kunt krijgen in combinatie met het genieten van uw favoriete sport: golf. Lees de reviews en meningen over Golfreizen en kijk of u ook een reis bij hun gaat boeken of niet.


 


Portugal, Spanje, Duitsland of Frankrijk? Wat is het beste golfland en is golfreizen.nu een goede vakantie-aanbieder? Lees ervaringen van golfers die u voorgingen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

4 x geboekt

Hele goede service. Zeer vriendelijke medewerkers. Tot veel zaken bereid je tegemoet te komen. Wij boeken heel graag bij Golfreizen.nu. Prijs qualiteit verhouding is prima!

A

Arlette de Wit

25-10-2021

0

Golfcursus om te leren golfen

Interessante dag gehad bij de golfcursus van Golfreizen. Het was een hele dag flink hard aan de slag met goed resultaat. Ik zou het iedereen die geïnteresseerd is in leren golfen dit zeker aanbevelen

F

Falco

08-12-2016

0

Hele leuke golfvakantie - tegen verwachting in!

Eerlijk is eerlijk: ik werd een beetje meegesleept door mijn man. Maar het was heel erg leuk! Pittoresk hotelletje in Duitsland en dan (leren) golfen. Ik had niet gedacht dat dat zo leuk zo zijn, en vooral ook zo ontspannen!

I

Isa

25-08-2016

0

Eindelijk compagnie

Niiemand wil natuurlijk mee als ik wil golfen. Zeker niet als ik dat als vakantie wil doen. Mijn vrouw en kinderen zien me aankomen! Die willen gewoon gaan bakken op een of ander strand... Wat dat betreft is Golfreizen een uitkomst, want daar vind ik de gelijkgestemden die ik nodig heb. En de prijzen vallen mij alleszins mee!

E

Ennio

29-09-2015

0