Booking.com

4.3

Bestellen

2.9

Service

3.9

Prijs

3

Levering

28.7%

Zou hier weer kopen

Booking.com

Wel eens online een vakantie of hotelovernachting geboekt? Dan heb je waarschijnlijk wel eens van Booking.com.com gehoord. Of je nu eens wilt overnachten in Barcelona, Seoul, New York, Boston, Londen, Kuala Lumpur, Mexico City, Lissabon, Berlijn, Katowice, Amsterdam, Las Vegas, Taipei of Stockholm: op Booking.com.com vind je tal van hotels, motels en andere slaaplocaties om uit te kiezen. 


Over Booking.com

Booking.com werd opgericht in 1996. Het is vooral een website voor het boeken van een overnachting in een hotel, appartement, resort, villa, hostel, B&B, guesthouse in welke stad of dorp of regio je maar wilt: er staan locaties in meer dan 226 landen en gebieden op. Het aanbod is enorm. Evenals het aantal bezoekers, zelf zeggen ze dat er iedere dag meer dan 1.200.000 nachten worden gereserveerd via Booking.com. De website is beschikbaar in meer dan veertig talen. Om jouw verblijf nog beter te maken, biedt Booking.com tal van extra functies zoals een App voor iPhone, iPad en Android, Autoverhuur, hulp bij vluchten en restaurantreserveringen


Diensten van Booking.com 

Via de website van Booking.com kun je gemakkelijk een hele reis of alleen een enkele overnachting boeken. Je vult de plaatsnaam in, de datum (check-in en check-out) en wat specifieke wensen en off you go! Meestal is een waslijst met mogelijke overnachtingslocaties het volgende scherm. Deze kun je indelen op prijs, locatie of beoordeling. Beoordelingen genoeg over de verschillende locaties! Heb je eenmaal ergens overnacht, dan vraagt Booking.com of je even wilt laten weten hoe het hier eigenlijk was. Een betrokken bedrijf dus: ze willen graag van de echte gasten horen hoe zij deze producten eigenlijk beoordelen. Want dan kunnen toekomstige gasten een betere keuze maken, gebaseerd op de ervaringen en meningen van de gasten die hun voor gingen. Net zoals NederlandReview, dus! Ook hier verzamelen we reviews, opdat jij een betere keuze kunt maken. Op deze pagina zetten we de schijnwerpers op Booking.com zèlf: hoe gaan zij om met reizigers die hotelovernachtingen boeken op hun site? 


Booking.com laat bezoekers vaak profiteren van allerlei extra kortingen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een speciale dagaanbieding, een last minute of een zogenaamde Secret Deal. Daarvoor moet je wel eerst een account aanmaken, maar dan kan het zomaar zijn dat je ineens vele malen goedkoper uit bent!


Klachten, complimenten en tips voor Booking.com

Heb jij wel eens geboekt met Booking.com? Waren er problemen met een locatie? Bracht het hotel ineens extra kosten in rekening, was de shampoo op of wisten ze helemaal niet van een reservering? Hoe ging Booking.com om met dergelijke problemen? Zijn ze behulpzaam of doen ze alsof hun neus bloedt? En wat als je klachten over Booking.com zelf hebt? Kunnen ze daar tegen, doen ze er wat aan? Laat het weten op NederlandReview en help de volgende bezoeker een weloverwogen keuze te maken voor of juist niet voor Booking.com!


Op zoek naar een hotelovernachting? Is Booking.com een betrouwbare reisorganisatie om bij te boeken? Hoe kom je aan de speciale kortingen? Lees de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (108)

Hotels in London

2 keer binnen 3 dagen, 2 hotels geboekt in London. Allebei keren heeft booking.com na een paar minuten geannuleerd met de melding dat de accommodatie niet beschikbaar is. Maar zij hebben toch het geld voor die accommodaties afgeschreven van de credit card. Meer dan €1700,- is van mijn bank afgeschreven. Ze hebben het naar buitenlandse valuta gewisseld en ook wisselkosten bij mij in rekening gebracht. Ik kreeg een melding dat ik de hotel kosten terug krijg. Maar het geld is nog niet terug gestort. Zo vaak gebeld en elke keer krijg je eiemand anders die niks er van weet en je moet alles weer uitleggen. Ik heb ook email gestuurd , maar elke keer schrijft iemand anders terug en die weet niet wat zijn collega's hebben al aan informatie van mij opgevraagd. Ik ben gefrustereerd en ik wordt ook niet door verbonden met iemand die iets kan doen of inzage daar in heeft. Zij kunnen geen reservering vinden dus ik heb ze mijn mscreenshots van de reservering en bank afschriften opgestuurd. Maar nog niet opgelost.

M

Maria

09-11-2023

0

Booking.com faciliteert frauduleuze accommodatie - Chalet Penia

Booking.com faciliteert frauduleuze accommodaties en advertenties op het platform die je omleiden naar een andere look a like booking.com website met als gevolg oplichting. Booking.com heeft een partnercontract met alle aanbieders, maar melden van deze oplichting of tot een oplossing komen doet Booking.com niet. In plaats van je verantwoording te nemen tot het leveren van betrouwbare informatie op de website gaan jullie het gesprek niet aan, verwijderen de accommodatie van jullie website en daarna van jullie platform. Zo kun je ook omgaan met oplichting en fraude, doen alsof het niet bestaat. Advies is boek geen accommodaties voor voor een wintersport, zomervakantie of groot evenement zoals Olympische spelen in Parijs, sommige van deze aangeboden accommodaties zijn dus niet betrouwbaar.

M

Mirella

01-11-2023

0

Vakantie tenerife

Geboekt en kort voor de vakantie kregen we bericht. Was toch bezet het hotel. Iets nieuws was er niet dus vakantie maar geannuleerd. Bedankt 14 dagen Tenerife

K

Klant

13-09-2023

0

rb&b boeking

Booking.com vermeldt bij nieuwe aanbieders die zelf nog niet over gastbeoordelingen beschikking het bericht "Externe beoordelingscore 9.5 gebaseerd op 11 beoordelingen van diverse andere reiswebsites" Dit is een leugen en verzonnen om deze nieuwe aanbieder te helpen. Als je zo een aanbieder kiest en deze heel slecht blijkt te zijn, geeft Booking.com geen geld retour. Dit heet klantenmisleiding!

S

sintio

13-09-2023

0

Villatent nomad

Gehuurde en bevestigde tent bestaat niet, de camping had niets voor ons, 5 lege tenten diegeen van allen gereserveerd waren door booking.com. op basis van een kaartje in 1 van de ELF emails naar een camping verderop gereden, die gaven aan niets te kunnen doen. We hebben een niet bestaande tent gehuurd op een niet bestaande camping. Huur NOOIT bij of via villatent.nl en booking.com

K

Koeman

09-09-2023

0

huur nooit een huis van Belvilla en al helemaal niet via Booking!

Huur een huis via Booking. Krijg van Booking een bevestiging over de juiste perriode (2x) en daarna van Belvilla en Booking een bevestiging over een verkeerde week. Booking zegt dat de fout bij Belvilla zit en Belvilla zegt dat de fout bij Booking zit. Elke dat krijg ik 2x een verkeerde bevestiging en verzoek om te betalen. Heb ongeveer 20 emailtjes en telefoontjes gepleegd met zowel Booking als Belvilla. Het houdt niet op, medewerkers snappen hun eigen systeem niet en ze blijven naar elkaar wijjzen. Gebrek aan kennis en het totaal niet klantgericht acteren van zowel Booking als Belvilla zegt eigenlijk alles over hun verdienmodel.

W

Wil

05-09-2023

0

Huis gehuurd 2 weken

Hyis was van alles mis.mee en booking heeft niets gedaan om te helpen. Kregen een schamele fooi

R

Roel

11-08-2023

0

Booking hotel Anyer

On Agoda.com, I booked a room for Eur 317. Because I needed 2 rooms, I decided to book the same room on Booking.com. To my astonishment the price was Eur. 723 on Booking.com. No worries because "they match the price". I sent the booking confirmation to Booking.com. I called the customer support department several times to claim the pricematch. Three different employees asked me for screenshots of the price change. I sent these screenshots. They asked for information, but ultimately did nothing. After about a week, I contacted customer support again. The employee there completely agreed with me, but he was not allowed to match the price. According to the senior management, it is no longer valid, because the rooms are already sold out. That is the game they play: wait until the rooms are sold out and refuse to match the price on those grounds. After a further thirty minutes on top of the two hours on call, the employee at Booking.com started making the ridiculous claim of "potentially altered screenshots". They requested one PDF of the Booking, and we sent this upon request. Even after this, they still refused despite the overbearing evidence. You never get to speak to a manager: they stay safe behind their desks. instead, they put me on hold for three ours! Forget Booking.com and go straight to Agoda.com. Agoda is (for Asia) almost always cheaper. And booking.com does NOT match the price.

P

Paul Engelen

02-08-2023

0

Van der Valk Arnhem

Slechte ervaring, gedateerd, stoffige kamer. Gangen vol met vaat op de grond na inchecken. Bij doorgeven werd mij verteld dat house keeping al naar huis was. Als je met een hondje komt, krijg je een kamer die vieze vloerbedekking heeft. En waar het blijkbaar niet schoon hoeft te zijn. Ik heb een niet verharend ras omdat ik astma heb. We hebben 4 dagen doorworsteld om hier te blijven. Puur omdat de omgeving zo mooi is. Nooit geen drie gangen menu bij boeken. Erg weinig keus blijkbaar ( wordt je niet uigelegd) dus als je dan iets anders besteld. Ook al is de waarde vh gerecht veel lager moet je bijbetalen. Als er dan een nagrecht op de rekening staat en je daarop terug komt. Ik heb een drie gangen menu betaald. Rommelen ze met de rekening , maar moet je als nog bij betalen. 18.30 aan tafel voor drie gangen menu om 20.45 nog maar 2 gangen. 20 minuten op de desert kaart wachten. Daarna zonder af te rekenen naar de kamer gegaan. Later toch maar naar de receptie, vriendelijke dame die het nog probeert op te lossen om het desert op de kamer te laten brengen. Maar voor ons was de lol eraf,mijn gekozen gerechten waren die avond lekker. Die van min man ronduit slecht, dus hebben we mijn gerechten samen opgegeten. Op de vraag of we dit wel met de manager vh restaurant hebben opgenomen. De avond ervoor al een hele discussie gehad over het drie gangen menu waar we voor bij moesten betalen. Hebben we dit deze avond niet gedaan, tranen stonden in mijn ogen. En ik ga niet midden in een restaurant huilend een manager aanspreken. Rond uit slecht hotel, niet vd valk waardig. We zijn zoveel beter gewend.

26-07-2023

0

2 nights Mistral Hotel Milaan Ripamonti Corvetto

Very overprized hotel Bad Industrial neighbourhood No shops no regular restaurants Limited breakfast, many sweets, no good bread Unfriendly and unhelpful day staff, nightstaff is okay Limited and expensive parking possibility (with extra local taxes per person!) Room with a few on a discount matras factory Not recommented!

D

DdB

22-07-2023

0

Hotelovernachting

Boeking was ineens geannuleerd, was een foutje op de website. Geld was teruggestort echter door de fout van booking.com moet ik het koersverschil zelf betalen. Booking.com geeft aan dat ze er iets mee willen doen als ik alle bankafschriften mail. Nooit meer iets gehoord. En meehelpen de annulering ongedaan maken kon ook niemand mee helpen. Alles wordt afgeschoven op de accommodatie, echter die gaf aan dat booking.com al meerdere boekingen zelf had geannuleerd bij gasten van het hotel...

N

Nva

11-07-2023

0

Appartement geboekt via Booking.com

Voor 3 tot 4 juli 2023 had ik via Booking.com een appartement gereserveerd in Reims. Ik had diezelfde dag via iDeal de huur van €89,10 vooruit betaald. Bij aankomst om 17.00 uur bleken het gebouw en de parkeerplaats gesloten. De verhuurder was telefonisch niet bereikbaar; op een mail reageerde hij niet. Uiteindelijk een hotel elders in Reims geboekt. Om 21 uur belde de verhuurder mij op met de mededeling dat er sprake was van "no show" van mijn kant. Hij bleek voorwaarden te hebben gemaild dat hij pas in actie zou komen nadat hij €350,- borg van mij zou hebben ontvangen. Booking heeft de zaak onderzocht en de verhuurder verzocht het bedrag terug te storten op mijn rekening. Dat weigert hij. Booking geeft aan dat men hiervoor niet verantwoordelijk is en onderneemt verder geen actie. Ik ben het hier niet mee eens. De les die ik hieruit trek: betaal ALTIJD achteraf; dat doe ik - tot deze laatste keer - al jaren en dat heeft tot nu toe geen problemen opgeleverd.

D

Dick Meiners

07-07-2023

0

Woning gehuurd met wifi - werkte niet

Op booking staat bij voorzieningen dat er gratis wifi in de woning aanwezig is. Tijdens ons verblijf hebben we twee dagen een paar maal per dag gedurende korte tijd wifi, de volgende vijf dagen helemaal geen wifi meer. De eigenaar tijdens mijn verblijf herhaaldelijk gecontacteerd zowel per mail als persoonlijk, zonder gevolg. Nadien Booking gecontacteerd en deze schuiven alle verantwoordelijkheid af. Zeggen dat ik tijdens mijn verblijf had moeten reageren naar eigenaar, maar dat heb ik gedaan. Woning staat nog steeds op Booking met wifi ?

R

Rudi VDA

30-06-2023

0

Caravan

Caravan voldeed niet aan wat booking.com beweerde. Het was zelfs zo erg dat ik elders moest gaan overnachten. Booking.com heeft helemaal niets met mijn klacht gedaan. Ik boekte voorheen altijd via hen, maar nooit meer

A

Anja meijer

25-06-2023

0

reservering

Wel vaker een reservering gedaan via booking.com. Deze keer ging er echter wat mis. Dan wil je contact zoeken, maar je komt geen steek verder, vind nergens een contact formulier of telefoonnummer. Alleen via google vind je een nummer, maar dan moet je een code en bevestigingsnummer hebben... en dat heb ik niet, na 3 pogingen een reservering rond te krijgen. Dat is op z'n minst irritant. Ik mag nu uitzoeken of er niet toch iets afgeschreven wordt van mijn creditcard. De slechte bereikbaarheid is dan ook de reden dat ik mijn licht eens bij andere sites ga opsteken.

D

dave

05-06-2023

0

Kamers gereserveerd

Twee weken voor ons vertrek kregen we de melding dat het, al lang van tevoren, geboekte hotel in Phoenix ons niet kon ontvangen wegens een verbouwing. Dus konden we op zoek naar nieuwe in week van Springbreak en een belangrijke wedstrijd. Booking beloofde een deel mee te betalen voor het prijsverschil voor de 20 kamers. Na drie maanden zelf er achteraan gaan, van Booking nul reactie, alle gevraagde facturen etc opgestuurd te hebben kwam het ‘genereuze’ bod van Euro 25. Wij hebben bijna USD 1300 meer betaald.

J

Jurgen

01-06-2023

0

Hotel geboekt via booking.com. nooit meer!!

Booking.com geeft in reservering aan dat je 2 euro moet betalen bij aankomst. Echter blijkt meer te zijn en accomodatie verwijst je naar Booking.com en die verwijzen je weer naar de accomodatie. Gevolg niemand doet wat en klant is de dupe!! Nooit meer via Booking.com. mijn tip reserveer direct bij het hotel om onverwachte kosten te voorkomen. Want Booking.com helpt je niet verder.....

C

Claudia

20-04-2023

0

Tiny House Les 7 Meuses

Afgelopen week geboekt via Booking.com met reserveringsnummer 2239.969.497. Wij zouden een Tiny huis gehuurd hebben via Booking.com een reëel bedrag (€175,-) voor 2 nachten voor 2 personen. Wij kregen de dag erna een bericht dat er een fout was gemaakt met de reservering en we moesten bijbetalen €305,- bij aankomst. Wij zijn het er niet mee eens en de reservering werd zonder overleg geannuleerd. Zo gaan ze dus om met fouten en met klanten ... swa ...maar gelukkig heb ik de screenshots nog van de communicatie ... wij hebben foto''s van de comminicatie.

B

Bob en Annemarie

14-04-2023

0

Hotel overnachting

Nooit meer voor mij !! Hotel overnachting verplaatst toen moest ik wat bij betalen omdat op die andere datum de kamer duurder was .. prima. Toen is er wat mis gegaan met betaling .. en werd het geanuleerd. En werd er mij toegezegd dat de kamer gereserveerd bleef en ik het bedrag ter plaatse bij kon betalen. Maar had geen bevestiging van de reservering meer dus ik toch nog even bevestiging gevraagd bij het hotel.. die weten van geen reservering af. Nu heb ik betaald voor een hotel waar ik niet heen kan. En kan ik me geld niet terug krijgen. Heel raar dit en na een paar keer van het kastje naar de muur gestuurd te worden ook helemaal klaar mee.

P

Patricia

20-03-2023

0

Hotelkamer

Booking.com: aardige mensen aan de telefoon, maar als er een geschil is met een hotel sturen ze de klacht door en vervolgens wordt er weinig mee gedaan. Als je lang genoeg zeurt krijg je wat kosten vergoed, terwijl het probleem natuurlijk niet verholpen is. Blijkbaar is het goedkoper om wat geld terug te storten, dan een discussie met een eigenaar van een hotel aan te gaan (meer tijd kost meer geld). Advertenties worden niet aangepast dus volgende klanten zijn wederom de dupe. Dit is de tweede keer dat ik echt problemen heb (veel reizen, veel hotels en appartementen over hele wereld en bij booking al vanaf het begin van hun bestaan) met een hotel en dat ik echt vroeg om bemiddeling.

K

KV

12-02-2023

0