333Travel

2
2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

333Travel

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je een unieke en verre reis kunt boeken? Dan is 333Travel wellicht net het bedrijf dat je zoekt. Lees via NederlandReview wat anderen van dit bedrijf vinden.

Wat is 333Travel?

333travel is een organisatie waar je verre en unieke reizen kunt boeken. Je moet dan denken aan vakanties en rondreizen in landen zoals Thailand, Zuid-Afrika, Indonesië, Japan, Amerika, Canada, Vietnam, Hina, Bali, China, Dubai, India, Kenia, Laos, Malediven, Maleisië, Mauritius, Myanmar, Nepal, Singapore, Sri, Lanka, Tanzania en IJsland. Je kunt bij 333Travel allerlei reizen en vakanties boeken zoals individuele rondreizen, fly drives, strandvakanties, huwelijksreizen en familiereizen. Via de mogelijkheid 'bouwstenen' is het mogelijk om samen met de reisspecialisten van 333Travel een reis samen te stellen. Deze reisorganisatie biedt een uitgebreid aanbod aan van meerdaagse tours en excursies in Azië, Amerika en Zuid Afrika. Daarnaast is het mogelijk om hotels en vliegtickets te boeken. Er is ook een optie om een camper te huren.

Klantenservice

Klanten die een algemene vraag en/of opmerking hebben, kunnen deze stellen via een contactformulier. Het bedrijf geeft aan zo snel mogelijk te reageren. De klantenservice is zes dagen per week geopend. Deze is op zondag gesloten. Er kan ook vrijblijvend reisadvies opgevraagd worden. Dit kan telefonisch via het nummer 0348 - 44 19 51. Reisspecialisten stellen dat ze klanten graag helpen met het op maat organiseren van een droomreis. Via hetzelfde telefoonnummer kan ook vrijblijvend een reisvoorstel en offerte aangevraagd worden. Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten en dan wordt er contact met je opgenomen.  

Boeken en betalen

Het bedrijf 333Travel vermeld op de website wat er wel en niet is inbegrepen als klanten een reis boeken. Er kunnen individuele rondreizen geboekt worden waarbij vliegtickets, transfers en hotels in de reissom zitten. Er is tevens de optie om rondreizen zonder vliegtickets te boeken. Reserveringen kunnen afhankelijk van de situatie wel of niet gewijzigd worden. Het is afhankelijk van de status van een boeking en de voorwaarden die daarbij horen.

Mocht je als klant een transfer, tour en of accommodatie willen wijzigen bij een bestaande boeking, dan worden er wijzigingskosten in rekening gebracht. Dit bedrag is vastgesteld op € 27,-. Klantgegevens kunnen gewijzigd worden. Mocht je dit willen doen is het mogelijk om je persoonlijke gegevens te wijzigen via je persoonlijke account.

Log hiervoor in, kies in het menu voor 'gegevens' en klik dan op 'wijzigingen doorgeven van mijn persoonlijke gegevens", aan de rechterkant van je beeldscherm. Nadat je daar op geklikt hebt is het mogelijk om direct wijzigingen door te geven. Mocht je willen weten wanneer de reis precies betaald moet worden, dan kun je via de persoonlijke ‘mijn333’ pagina informatie vinden over je reis. Als klant kun je hier ook de factuur inzien, de betalingstermijn checken en de status van de betaling raadplegen. Klanten ontvangen een e-mail bevestiging van iedere betaling.

Boeking annuleren

Een boeking kan onder bepaalde voorwaarden geannuleerd worden. Dit dient ten aller tijde schriftelijk te gebeuren. In de procedure staat dat de annulering gestuurd moet worden naar de reisspecialist waar je de reis hebt geboekt. Op het moment dat de annulering binnen is zal deze door het bedrijf in behandeling worden genomen. Voor de behandeling van de annulering maakt het reisbedrijf gebruik van de ANVR voorwaarden.

Wat zijn klantervaringen bij 333Travel?

Ben je al klant bij 333Travel? Wat zijn jouw bevindingen bij dit bedrijf? Heb je een rondreis via 333Travel geboekt of een andere vakantie? Hoe is de reis bevallen? Ga je vaker bij 333Travel boeken? Zou je andere mensen aanbevelen om een reis via 333Travel te boeken? Laat je mening achter via NederlandReview. Dit het platform waar je onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen kunt lezen.

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook

close

333Travel

Vergelijk reviews en bekijk 333Travel