Ervaringen TransIP

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Nederlanders die eerder al gebruik maakten van de diensten en service van Transip. NederlandReview is onafhankelijk en vraagt enkel en alleen je mening over een bedrijf of dienst. Het is prettig om de ervaringen van anderen te lezen over diensten en services. Wanneer je een domeinnaam wilt laten registreren is het van belang dat je de juiste host kiest. Wie wil nou niet een mooi plekje op het internet, waarbij hij/zij op de juiste manier ondersteund wordt door de host? Het afhandelen van de aankoop van een domeinnaam is net zo belangrijk als de afhandeling van een vraag of klacht.

Over Transip

Transip is in 2003 ontstaan vanuit de gedachte dat alles altijd beter kan. Door te blijven innoveren en continu onze producten en diensten te verbeteren zijn we uitgegroeid tot de grootste van Nederland. Transip is een jong en innovatief bedrijf. Ontstaan in 2003 en opgebouwd door jonge mensen. Transip is er op gericht om producten en diensten door innovatie continu te verbeteren. Transip heeft inmiddels al meer dan 150.000 klanten. Hieruit blijkt dat veel mensen Transip kiezen voor de hosting van hun internet website.

Diensten

Transip biedt een scala aan diensten aan. Als eerste is de website er op gericht om je te begeleiden door de opties die er zijn. Onder de knop “alle producten”, vind je de basisproducten die zij aanbieden maar ook domein en webhosting tools. Pakketten staan duidelijk opgesteld. Met de prijzen op transparante wijze vermeld. De website op zich is al een service. Bestellen is eenvoudig. Alles is maandelijks opzegbaar er is een online ticketsysteem en er kan zowel gebruik worden gemaakt van automatische incasso als Ideal. Het werken met Transip als host is eenvoudig en duidelijk. Plug en play. Oftewel, je kunt na aanschaf direct aan de slag. Naast het registreren van je domeinnaam is er ook nog de mogelijkheid om naast een .nl extensie, tevens een .cool, .tips of zelfs een .guru extensie te kiezen. De prijzen liggen laag en de opties zijn oneindig. Ook heb je nog de mogelijkheid om te e-mailen vanaf je domeinnaam. De prijzen liggen wederom laag en daarnaast wordt je e-mail adres zelfs beschermd tegen virussen en spam.

Weet je niet hoe je moet beginnen? Een kleine tutorial van trans-ip en begin in 3 minuten met je eigen website!

Klachten

Ook bij klachten en vragen kunt je gemakkelijk terecht op de website van Transip. Frequent gestelde vragen worden op de website reeds beantwoord onder het kopje FAQ. Staat je antwoord er niet bij dan kun je bij de zoekterm op zoek naar een antwoord op je vraag of een oplossing voor uw probleem. Tevens is er een forum waaruit je veel informatie kunt halen. Echter wanneer je er dan nog steeds niet uitkomt, staat Transip telefonisch voor je klaar. Ook kun je Transip per e-mail contacten. Duidelijk en overzichtelijk. Het internet is altijd open. Transip dus ook. Iedereen is beschikbaar als er iets moet gebeuren. Bugs, exploits en security updates worden als eerste gespot en natuurlijk opgelost. Laat je ook even weten wat je van Transip vindt? Een ander zal dit ten zeerste waarderen.

Aan het overwegen om een domeinregistratie te doen bij Trans-IP? Maar hoe goed is de webmail en zijn er kortingen? Lees meningen van alleNederlanders!

TransIP
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

7,8
75% Zou hier weer kopen!

Bestellen

9

Service

7,6

Prijs

6,6

Leveren

7,6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Domeinnaam

Vreselijk bedrijf dat incasso bureaus achter je aan stuurt.
Je kan NIET communiceren via telefoon. Geen telf. Nummer beschikbaar.
Je kan Niet Communiceren via email.
Wanneer je iets opzegt doen ze alsof hun neus bloed en blijven ze aanmaningen sturen.
De prijs is spotgoedkoop, maar daar zit een reden achter.

Door: J12-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

goedkoop en duidelijk

meerdere websites lopen via transip

ze zijn goedkoop en het is duidelijk. goede service en snelle kwaliteit

Door: Tim30-05-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Absurde kosten

Terwijl er voldoende op de rekening staat maken zij een fout bij een automatische incasso. In het hele telebankieren geen melding te vinden van TRans-IP. Er is geen rekening gezonden, geen herinnering, geen meldig dat er zogezegd een incasso niet gelukt is maar wel een factuur zonder verder omschrijving met aanmaningskosten 25 euro. Het betreft een domeinregistratie van enkele euro's dus los van het feit dat het onrechtmatig is, is het bedrag werkelijk in geen enkele verhouding. Bel je op krijg je alleen een grote mond en het verzoek het via de mail te doen. Waar bel je dan voor? Lang verhaal kort te maken; zij maken een fout en als klant moet jij ervoor opdraaien, In plaats van excuses krijg je een factuur en grote mond. We hebben bedrijfsmatig honderden domeinnamen maar aan deze zit net een van onze webshops dus een beetje lullig om daar ruzie over te moeten maken en dat weten zij ook.... oplichting is het woord wat me te binnen schiet. Trans IP , ver weg van blijven! Ik heb dit nog nooit bij een ander bedrijf meegemaakt.

Door: Cornelis17-11-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Gewoon de beste

Gewoon de beste in deze markt, duidelijk

Door: E. Koopman31-10-2015
Cornelis17-11-2015

Ik neem aan dat jij daar werkt. Het is echt helemaal niks daar. Yourhosting, hostnet, godaddy het zijn er maar enkele die 10 x beter zijn.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Goede service

Goed bedrijf
Wij hebben hier meerdere domeinnamen staan en alles gaat naar wens.
Goede service.

Door: NielsvdMeijden27-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

De Allersnelste, vooral met SSD

De allersnelste wat betreft webhosting. Supersnel met SSD schrijven.

Door: Stefan08-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Duur maar veruit de beste

Ze zijn duurder dan concurrenten zoals One.com, maar voor een webdeveloper als ik wel de beste gewoon. Service is goed en als er iets fout gaat, dan helpen ze meteen naar volledige tevredenheid.

Door: PeterR.08-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Te duur

Website is handig in het gebruik, maar om echt iets af te sluiten heb ik meer service en een betere prijs nodig.

Door: S. van Es02-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

ff checken

SOms heb ik een gekke domeinnaam in mn hoofd en dan check ik ff op transip.nl of die al bezet is. Gaat supersnel en handig. Heb daardoor wel een beetje veel domeinnamen geregistreerd nu haha oeps. Maar goed zo duur is dat niet.

Door: Nico29-09-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Top

Prima bedrijf. Voor een snelle VPS vragen ze relatief weinig en als er problemen zijn lossen ze dat snel op! Het registreren van een domein of aanvragen van een service verwerken ze zo goed als direct, kan meteen aan de slag.
Ik blijf er vaste klant voor mijn projecten.

Door: P. Boulanger08-07-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Niet de goedkoopste, wel duurkoop

Domeinnaam is 3,99 en ik weet plekken waar dat goedkoper kan. Maar klantenservice bij hosting is echt een stuk beter dan bij andere. Tickets zijn zo gemaakt en beantwoord en dat is best handig als je zelf aan het werk bent aan websites ed en dan weer snel door kan.

Door: J. Gedding08-07-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

domeinnaam geregistreerd

Ik heb een domeinnaam geregistreerd. Makkelijk en simpel. Geen problemen.

Door: gast08-07-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Schrijf zelf een review over TransIP

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)