Senifone

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Senifone

Ben je op zoek naar een mobiele telefoon die speciaal is gemaakt voor ouderen? Dan zijn de mobieltjes van Senifone wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf en hun producten bekend zijn. Je leest hier alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.


Wat is Senifone?


Senifone verkoopt smartphones die speciaal zijn ontwikkeld voor ouderen. Via de website kunnen verschillende modellen met elkaar vergeleken worden. De toestellen worden omschreven als gemakkelijk en functioneel. De mobieltjes beschikken over unieke software en worden gekenmerkt door grote knoppen en speciale apps. Er zit een SOS-knop op en ze hebben nog veel meer functies. Voor het gehele assortiment kun je het beste een kijkje op de website van dit bedrijf nemen. Producten worden daar omschreven met tekst en staan afgebeeld met een foto. Ook zie je welke kosten er aan de toestellen verbonden zijn.


Bestellen


Een smartphone kan binnen een paar stappen besteld worden. Zoek allereerst het product dat je graag wilt hebben. Vervolgens dien je deze aan de winkelwagen toe te voegen. Daarna is het zaak om het afrekenproces te doorlopen. Een bestelling kan alleen gewijzigd of geannuleerd worden als er geen verzendbevestiging is ontvangen. Er zal dan contact opgenomen moeten worden met de klantenservice. Er kan op verschillende manieren betaald worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, Mastercard en Visa. Het is ook mogelijk om achteraf via 'Klarna' te betalen. Volgens deze organisatie kan er veilig betaald worden.


Verzendinformatie


Bestellingen die voor 17:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Mocht je iets later besteld hebben en dit snel nodig hebben, kun je contact met de klantenservice opnemen. Orders worden verstuurd via PostNL. Als je pakket de deur uit is zal je een Track & Trace code ontvangen. Hiermee kun je online volgen waar jouw pakket zich op welk moment bevindt. Ben je niet thuis tijdens het aflevermoment? Dan wordt het pakketje afgegeven bij de buren of een PostNL punt. Je wordt hiervan middels een briefje door de brievenbus van op de hoogte gebracht.


Retourinformatie


Het is mogelijk om Senifone producten te retourneren. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Na het aanmelden heb je nog 14 dagen de tijd om je pakket daadwerkelijk te retourneren. Een retour kan kosteloos geregeld worden. Wil je in aanmerking komen voor een terugbetaling? Dan zal je aan de retourvoorwaarden moeten voldoen. Het kan voorkomen dat een retournering vertraging oploopt of zelfs wordt geweigerd. Dit kan zo zijn als iets incompleet wordt ingeleverd of schade bevat.


Klachtenregeling


Ben je onverhoopt ontevreden en wil je zelfs een klacht indienen? Dit is mogelijk. Zowel de verkoper als koper moeten dan handelen volgens de opgestelde klachtenprocedure. Deze procedure staat beschreven op de website van Senifone. Klachten moeten op tijd bij de ondernemer worden doorgegeven. Dit moet duidelijk en volledig worden gedaan. Vervolgens heeft deze organisatie 14 dagen de tijd om een oplossing te vinden. Het kan voorkomen dat er een langere verwerkingstijd nodig is. De klant zal hiervan dan op de hoogte worden gebracht. Een dispuut kan ook bij de Thuiswinkel van Thuiswinkel.org worden ingediend. Soms is de uitkomst niet wat je ervan had verwacht. Er ontstaat dan een geschil.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Senifone? Dan zijn we enorm benieuwd naar jouw ervaringen. Welk item heb jij gekocht? Wat vind je van je toestel? Ben je tevreden over de kwaliteit en prijs? We stellen het op prijs als jij je mening deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview volledig objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)