NederlandReview

  Ervaringen Simpsite

  Zelf een website maken is nog helemaal zxo makkelijk niet. Je hebt allereerst een host nodig die je de mogelijkheid geeft om een website de lucht in te krijgen, anders heeft het maken van een website weinig zin. Daarna moet je nog een manier vinden om een site te maken, en dat is waar Simpsite om de hoek kan komen kijken. Maar wat kun je met deze sitebouwer allemaal doen? Zullen die tools je wel genoeg kunnen helpen om je eigen website in elkaar te zetten? En hoe zal de Simpsite klantenservice je helpen als het maar niet wil lukken zoals jij wilt? Alleen websitebouwers die wel eens een website via Simpsite hebben gebouwd kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om erachter te komen wat zij nou eigenlijk van deze website en hun tools vinden. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien of Simpsite geschikt is voor jouw website.

  Over Simpsite
  Simpsite is een telecombedrijf dat je kan helpen om jouw eigen website te bouwen. Ze zijn dus eigenlijk een soort host. Het bedrijf is opgericht in 2009 en zegt één doel te hebben. Dat doel is volgens hen de simpelste sitebouwer ooit te maken. Inmiddels zijn er al meer dan 175.000 websites via Simpsite gecreëerd. Ze zeggen dat de kans groot is dat je wel eens een website hebt bezocht die via hun diensten gemaakt zijn. Je kan via hen een domeinnaam kleigen. Hiervoor zijn ook bepaalde pakketten in het leven geroepen. Door deze pakketten heb je de beschiking over extra opslagruimte of een speciaal e-mailadres. Bij sommige pakketten krijg je statistieken om te zien hoe goed jouw website het nou eigenlijk doet. Standaard krijg je de beschikking over 100mb opslag en een onbeperkt aantal pagina’s. De bedoeling is dat je een thema uitkiest en aan de slag gaat en uiteindelijk je website online komt te staan. 


  Simpsite legt de basics uit.

  Diensten van Simpsite
  Je kunt dus Simpsite dus jouw eigen website in elkaar zetten door middel van thema’s. Het goedkoopste pakket is gratis en bevat een eenvoudige editor, gratis hosting, 50mb opslag en een .simplesite.nl e-mailadres. Bij de pro versie krijg je er nog uitgebreide statistieken, verwijder recmale, eigen domein, google optimalisatie, 5 e-mailadressen en webmail. Dan is er ook nog business. Hierbij krijg je een onbeperkt aantal e-mailadresssen, SSL beveiliging en nog veel meer. Mocht je er niet helemaal uitkomen dan kan de Simpsite klantenservice je altijd nog helpen om een technisch probleem op te lossen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Simpsite
  Heb je zelf al een website gebouwd via Simpsite? Dan ben je de goede persoon om meer over deze websitebouwer en host te vertellen. Hoe gemakkelijk ging dat nou echt? Kon je simpel met hun thema’s overweg of kon je alsnog niet de website bouwen die je wilde maken? Hoe lang duurde het om via hun tools een website in elkaar te zetten? En was de Simpsite klantenservice in staat om je te helpen toen je de website steeds maar niet online kreeg? Laat je eigen Simpsite review achter en vertel ons wat jouw mening over deze websitebouwer nou eigenlijk is.
   

  Simpsite
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Simpsite

  Uw beoordeling