Live TV Store
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer4

U bent nu bij:

Totaal

4

Bestellen

4

Service

3,4

Prijs

4

Leveren

4,6
6 rating33 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

13-10-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Vanderperre

Live TV Store - Bedrogen

Had betaald uitgevoerd! Dan krijg je een automatische mail teruggestuurd! Na 4 dagen nog geen code ontvangen ! Hun telefoon is blijkbaar al afgesloten ! Dan maar naar de firma gebeld ! Daar prima geholpen ! 2 dagen later was het geld teruggestort onder druk van die firma , waarvoor dank !

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-09-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: rudy gilaude

Live TV Store - OPGEPAST NIETS BESTELLEN

heb begin augustus 2 tv boxen besteld
heb deze nooit ontvangen, telefonisch niet te bereiken.
na vele mailtjes en beloften ben ik 298 euro kwijt.
zeker oppassen flicksstore livetvstore en canalonline zijn van dezelfde persoon (zelfde btw nummer}
op 31/8 bij livetvstore een prepaid live tv abonnement besteld zelfde verhaal 119 euro kwijt
niet meer te bereiken.
laat dit een les zijn voor iedereen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Ralph Verbeek11-09-2017

Kan mij hier niet in vinden, kreeg super snel mijn bestellen en alles werkt!

Reactie op deze post:

Door: Jeanne Dullens11-09-2017

Miss moet u even contact opnemen met de klantenservice. Ik had eerst ook mij code niet gekregen, toen bleek hij in mijn spam folder te zitten... Toen ik belde hebben ze me meteen geholpen en ik kijk nu al maanden zonden probleem!

Reactie op deze post:

Door: ann bollens24-09-2017

let op met live tv store nu maandag 4 weken en nog geen box ontvangen maar wel 149 euro van mijn rekening

Reactie op deze post:

Door: Frank van Ham28-09-2017

Wellicht een verkeerd aflever adres ingevoerd op de site? Ik had binnen 24 uur alles in huis! Top service

20-07-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Pieters

Live TV Store - Super slecht

Via facebook kwam ik bij live tv store terecht, na lang twijfelen toch maar een box bestelt, na 1 week bog niks binnen gekregen, bellen kan ke niet na hun, dus maar via messenger contact gezocht, na eindelijk 2 weken de box thuis gekregen, maar niet die box wat ik besteld had, dus weer cantackt gezocht, na dagen eindelijk bericht twrig gekregen, ik heb al mijn vrienden en familie en l mijn colega's al in gelicht om daar niks te bestellen, je lan beter ergens anders gaan, en heb hun aan gerafen om bij tvbox pro te gaan,

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Lj Pipo18-08-2017

Ben,uiters tevreden.mn fam en,kennisen hebben,ook hun,product .snelle levering en goede service

Reactie op deze post:

Door: Richard L28-09-2017

Sluit ik me bij aan Pipo! Mn vrouw de kids en ik kunnen niet meer zonder!

18-05-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    6
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: fav fleuren

Live TV Store - live box werkt niet

Begin april een Live TV Box Plus aangeschaft de beloofde live tv werkt niet, 4-5 keer contact gehad en dat kan alleen via Messenger.
Beloftes en afspraken komen ze niet na.
Gelukkig betaald via creditcard en kan deze betaling terug draaien.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-03-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Anita Witse

Live TV Store - Tv-kijken was nog nooit zo makkelijk

Sinds kort de beschikking over een Live TV Box van Live TV Store. Dit is een boks met meer dan 4000 kanalen. Ik kan nu lekker veel voetbal kijken en mijn vrouw kan lekker films kijken. Het bestellen is echt super eenvoudig, want je hebt al een box besteld in drie korte stappen. Grootste reden voor ons om de overstap te maken was dat we toch wel flink konden bezuinigen door een Live TV Box. De besparing ligt voor ons rond de 85 euro per maand. Het aansluiten van de box is overigens erg makkelijk en je hoeft er geen technische kennis voor te hebben. Je zit overigens ook niet aan een abonnement vast, want het is op basis van prepaid. Ben je niet tevreden? Dan kun je dus direct stoppen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-03-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Wouter de Vries

Live TV Store - Eindelijk een onbeperkt aanbod aan tv-zenders

Sinds jaar en dag was ik eigenlijk al aangesloten bij een bedrijf voor wat betreft het kijken van televisie, maar daar ben ik een paar maanden geleden vanaf gestapt. Zelf heb ik nooit het idee gehad dat ik teveel betaalde, maar mijn vriendin had van haar collega gehoord over Live TV Store. Hier koop je een kastje met daarbij een abonnement. Het lijkt dus hetzelfde als een standaard televisie-abonnement bij een bedrijf, maar dat is het zeker niet. Je wordt hier niet beperkt voor wat betreft de zenders. Wij betalen rond de 90 euro per maand en hebben de beschikking over ongeveer 4000 zenders. We kunnen dus altijd kijken wat we zelf willen. Qua prijs verschilt het niet zo met wat we eerder hadden, maar het aanbod is gewoon veel groter en dat is een stuk prettiger.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Vastelastenbond

    Vastelastenbond

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,8Lees ervaringen
  • pakketkiezer.nl

    pakketkiezer.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • Djoozy

    Djoozy

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,4Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Live TV Store

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Live TV Store?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Live TV Store

Wil jij niet langer vastzitten aan een abonnement voor Videoland, Netflix of een kabelmaatschappij om on demand tv te kijken? Bij Live TV Store bieden ze je een alternatieve manier van televisie kijken aan. Heb jij ervaring met het aanbod van Live TV? Laat dan hier je review achter en lees de ervaring van anderen.

Over Live TV Store
Live TV Store is gevestigd in Maastricht. Zij bieden een box met software aan die je kunt gebruiken om tv zenders, films en series mee te streamen. Ook vind je in de shop evt. randapparatuur. Hierdoor heb jij alle vrijheid en zit je niet vast aan een abonnement. Je kunt eventueel zelf een prepaid pakket bestellen voor de duur die jij kiest. Daarnaast bieden zij je allerlei elektronische snufjes aan.


Kijk bijvoorbeeld HBO's Oz 

Diensten
Bij Live TV Store kun je een Live TV Box aanschaffen. Dit is een apparaat dat je in staat stelt om content te streamen door middel van de geïnstalleerde mediasoftware. Daardoor kun je via dit apparaat audio beluisteren en video’s bekijken op een legale manier. Down- en uploaden hiervan is namelijk verboden, maar streamen niet. Na aanschaf sluit je de Live TV Box aan op je televisie en het internet. Daarna kun je kijken naar meer dan 1600 live TV kanalen, inclusief alle Nederlandse publieke en commerciële omroepen, HBO, Film1, Fox Sports, etc. Er zijn verschillende boxen. Zo is er een Film Box voor mensen die alleen films, series en sportwedstrijden willen bekijken. Ook is er een box waarbij een Live TV abonnement niet nodig is. Kijk voor de verschillende Boxen en alle specificaties op de website. Je vind er daarnaast een overzicht van de zenders. Ook vind je er blogs die gaan over onderwerpen die te maken hebben met televisie kijken. Alle goederen die je bij de Live TV Store besteld worden gratis bezorgd.

Prepaid
Op de Live TV Box zit een prepaid abonnement, met uitzondering van de Film Box en de Live TV Box Plus. Je bepaalt zelf hoeveel je betaalt en hoelang je abonnement duurt. Wanneer je voor een jaarabonnement kiest betaal je nog geen € 10,00 per maand. Voor een maandabonnement is dit drie keer zoveel. Hoe langer je het abonnement laat duren, hoe voordeliger het dus is.

Gadgets
Naast Live TV is er nog een onderdeel te vinden op de website, de zogenaamde gadgets. Allemaal elektronische producten zoals een beamer, smartphone, speakers etc. die het leven leuker en/of makkelijker maken.

Klachten
Voor contact met Live TV Store kun je 24/7 mailen, je krijgt dan binnen 24 uur antwoord. Ook kun je ze bereiken via social media, en een 06 nummer.

Heb jij een bij Live TV Box aangesloten op je televisietoestel? Hoe bevalt deze en wat vind je van het zenderaanbod? Of heb je een ander product bij hen aangeschaft, en ben je hier heel blij mee, of juist niet? Deel hier je ervaring met deze webshop, en help zo anderen bij hun keuze!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!