NederlandReview

    Ervaringen Live TV Store

    Wil jij niet langer vastzitten aan een abonnement voor Videoland, Netflix of een kabelmaatschappij om on demand tv te kijken? Bij Live TV Store bieden ze je een alternatieve manier van televisie kijken aan. Heb jij ervaring met het aanbod van Live TV? Laat dan hier je review achter en lees de ervaring van anderen.

    Over Live TV Store
    Live TV Store is gevestigd in Maastricht. Zij bieden een box met software aan die je kunt gebruiken om tv zenders, films en series mee te streamen. Ook vind je in de shop evt. randapparatuur. Hierdoor heb jij alle vrijheid en zit je niet vast aan een abonnement. Je kunt eventueel zelf een prepaid pakket bestellen voor de duur die jij kiest. Daarnaast bieden zij je allerlei elektronische snufjes aan.


    Kijk bijvoorbeeld HBO's Oz 

    Diensten
    Bij Live TV Store kun je een Live TV Box aanschaffen. Dit is een apparaat dat je in staat stelt om content te streamen door middel van de geïnstalleerde mediasoftware. Daardoor kun je via dit apparaat audio beluisteren en video’s bekijken op een legale manier. Down- en uploaden hiervan is namelijk verboden, maar streamen niet. Na aanschaf sluit je de Live TV Box aan op je televisie en het internet. Daarna kun je kijken naar meer dan 1600 live TV kanalen, inclusief alle Nederlandse publieke en commerciële omroepen, HBO, Film1, Fox Sports, etc. Er zijn verschillende boxen. Zo is er een Film Box voor mensen die alleen films, series en sportwedstrijden willen bekijken. Ook is er een box waarbij een Live TV abonnement niet nodig is. Kijk voor de verschillende Boxen en alle specificaties op de website. Je vind er daarnaast een overzicht van de zenders. Ook vind je er blogs die gaan over onderwerpen die te maken hebben met televisie kijken. Alle goederen die je bij de Live TV Store besteld worden gratis bezorgd.

    Prepaid
    Op de Live TV Box zit een prepaid abonnement, met uitzondering van de Film Box en de Live TV Box Plus. Je bepaalt zelf hoeveel je betaalt en hoelang je abonnement duurt. Wanneer je voor een jaarabonnement kiest betaal je nog geen € 10,00 per maand. Voor een maandabonnement is dit drie keer zoveel. Hoe langer je het abonnement laat duren, hoe voordeliger het dus is.

    Gadgets
    Naast Live TV is er nog een onderdeel te vinden op de website, de zogenaamde gadgets. Allemaal elektronische producten zoals een beamer, smartphone, speakers etc. die het leven leuker en/of makkelijker maken.

    Klachten
    Voor contact met Live TV Store kun je 24/7 mailen, je krijgt dan binnen 24 uur antwoord. Ook kun je ze bereiken via social media, en een 06 nummer.

    Heb jij een bij Live TV Box aangesloten op je televisietoestel? Hoe bevalt deze en wat vind je van het zenderaanbod? Of heb je een ander product bij hen aangeschaft, en ben je hier heel blij mee, of juist niet? Deel hier je ervaring met deze webshop, en help zo anderen bij hun keuze!

    Lees de ervaringen van echte klanten van Live TV Store. Hoe is de beeldkwaliteit, het aanbod aan tv-zenders en de klantenservice? Lees de reviews!

    Live TV Store
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (52)

    5,4
    56% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,8

    Service

    4,8

    Prijs

    5,6

    Leveren

    5,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Oplichters !!!!!!

    Mick18-11-2018

    Pas op met Live tv puur oplichterij!!!!!
    Men verlies zijn geld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Oplichters111

    Vargas15-11-2018

    Pas op met Live tv puur oplichterij!!!!!
    Men verlies zijn geld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Oplichterij

    Jan dillen14-11-2018

    Een pakket besteld van 120 euro. In begin werkte alles goed maar daarna ging het van kwaad aar erger. ze beloven veel mr doen niks..krijg zelfs geen reacties meer via mail. Tv werkt al 3 dagen nie meer. Stelletje dieven

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slechtste iptv ooit

    Youssef el karkri14-11-2018

    In het begin ging alles perfect voor de eerste maand of 2. Erna begonnen de problemen. Ik heb 120 euro betaald voor de grootste en slechtste rotzooi ooit. Als je mailt antwoorden hun pas na 2 of 3 dagen en komen ze telkens met 1 of andere excuus af. Daarna 2 maanden gn tv gehad. De manager een zogezegde Koos vertelde me dat hun provider een nieuwere technologie had en daardoor kreeg ik altijd storingen. Het zou een week duren en dan zou alles voor altijd goed moeten werken. Ik kreeg weer hoop en geloofde voor de zoveelste keer in hun sprookjes. Ik kreeg het zogezegde verloren tijd voor mijn gemiste tijd. Na de update werkte het weer perfect maar voor 1 maand en nu opeens weer geen tv. Zit nu al 3 dagen zonder. Stelletje oneerlijke oplichters zijn het. Blijft daar aub ver van weg!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichters

    Robert09-11-2018

    Heeft 2 dagen gewerkt, zijn niet bereikbaar, geld weg... Echte oplichters!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Niet doen

    Aad06-11-2018

    Plus kan ze niet op noemen


    Min alles geen levering oplichters zíjn het
    Dus mensen niet doen en we moeten met zijn allen kijken hoe wij ze kunnen pakken.

    Youssef El Karkri14-11-2018

    Dacht dat ik de enige was. Bende oplichters zn het

    Pluci16-11-2018

    Sinds maart een abonnement, regelmatig had ik een paar dagen geen tv maar dat werd, nadat ik een bericht had gestuurd, opgelost tot ik in oktober een aanbieding kreeg voor het kopen van een 4K box voor 119 euro, alle problemen zouden dan zijn opgelost dus het geld overgemaakt maar sindsdien niks meer gehoord, nu sinds 4 dagen geen tv en m'n geld kwijt.... Kunnen we met z'n allen iets ondernemen??

    Youssef El Karkri17-11-2018

    Hi Pluci, ik wil graag actie ondernemen tegen deze bende oplichters maar weet niet hoe?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Iptv van Live tv store

    Agim Regjepi04-11-2018

    In begin werkte het goed maar sinds twee manden geen onfvangst meer. Altajd het zelfde vragen stelen maar niks geholpen . Imels de latste tijd niet beantwoorden . Nooooooit mer Live TV store. Dat zijn oplichters.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Oplichting

    De Bruin04-11-2018

    Helaas is het niet anders dan te concluderen dat het hier om een stelletje oplichter(s) gaat die ook onder verschillende namen/url's opereren.
    Dus wees aub op uw hoede en doe geen zaken met deze oplichter(s) want anders bent u uw geld kwijt.
    Onbetrouwbaar en leveren abs niet wat ze beloven.
    Ik hoop ook dat ze snel worden opgepakt om te verantwoorden voor de rechter.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Al maanden zonder TV

    Robert29-10-2018

    Helaas zit ook ik nu al twee maanden zonder beeld. De mails worden nog wel beantwoord met standaard antwoorden maar verder gebeurt er niets. Kan dus nog steeds geen tv kijken..... het begon goed maar de laatste maanden is het helemaal niets.... het hele NFL seizoen gemist tot nog toe via deze kanalen....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Al 4 geen beeld

    Martin BINNEKAMP 26-10-2018

    Ik wacht al 4 weken op beeld. Stuur mac adress en nog niet doen
    Ze houden je aan het lijntje.
    Op de oude manier werkte het goed.
    Nu is het zeer slecht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    Al 1,5 maand geen tv

    Rick Veldhuizen16-10-2018

    Ik ben al 1,5 maand bezig om weer tv te krijgen. Begon perfect maar vanaf juli geen tv meer. Mailen mij steeds dat de update bijna klaar is. Schiet niet op! ????

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Ik ben tevreden

    Han lokeren08-10-2018

    Ik snap de zure reacties hier niet, als je gewoon de handleiding volgt dan werkt het perfect. Ik gebruik het op mijn MAG en heb nooit problemen. Op emails wordt bijna altijd binnen 24u geantwoord.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden

    Bert Nelissen25-09-2018

    Ik heb het meer dan een jaar geleden gekocht. Ben er niet zo handig mee maar ze helpen je graag en er wordt ook altijd snel geantwoord. Hopelijk zijn ze snel weer online. Ik zie ook een paar mensen hier die klagen maar als je gewoon mailt naar service@livetvstore.com dan helpen ze je altijd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Slechte service

    Damstra23-09-2018

    Helaas is er van service geen sprake.
    Slechte levering, veel en vaker uitval amper bereikbaar via de mail, telefonisch niet bereikbaar.
    Wat mij betreft onbetrouwbaar totdat ze het tegendeel kunnen laten zien.

    Bert Nelissen25-09-2018

    Gewoon mailen naar service@livetvstore.com dan wordt je altijd geholpen.

    Luc Vande Wiele30-09-2018

    Hebben we het hier over Live TV Europe, met iptv? Ik lig er ook reeds enkele dagen uit

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    STB geblokkeerd

    Salvatore Bellavia19-09-2018

    STB geblokkeerd sinds 19 Juli, tot op heden steeds geblokkeerd!!!!

    Bert Nelissen25-09-2018

    Gewoon mailen naar service@livetvstore.com dan wordt je altijd geholpen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    internet tv

    mathieu optRoodt08-09-2018

    ik was 2mnd bij livestore,schijnt niet meer te bestaan, is er iemand die me een goed adres kan bezorgen voor internet tv op een eerlijke en betrouwbare manier, de programma,s waren goed,

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Gedupeerd

    A26-08-2018

    Ik heb een abonement genomen voor 2 jaar inclusief aanschaf van apparaat.Na een half jaar is stopgezet door livestore.Ik heb meermalen keer gebeld maar hoor ik alleen onzin van hun.Dus koop a.u.b. geen product of abonee bij hun.

    Bert van Ooijen02-10-2018

    Ik email altijd naar service@livetvstore.com, antwoorden ze altijd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Steeds geblokkerd

    Gert Schut25-08-2018

    Ik heb een jaar abonnement genomen maar om de 2 maanden stopt het dan weer mailen en een paar dagen zonder!!
    Inmiddels ben ik maar gestopt met mailen en laat het maar aflopen.
    Voor mij NOOIT MEER bagger!!!

    Bert Nelissen25-09-2018

    Gewoon mailen naar service@livetvstore.com dan wordt je altijd geholpen.

    Hans03-10-2018

    Werkt voor geen meter maanden geleden gekocht elke week alleen problemen nu zit ik weer 2 weken zonder en krijgt een domme smoes dat het binnen een week weer gaat doen ik raad iptv4all aan vorige jaar gehad en nooit problemen. Voor deze oplichters ga ik aangifte doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Perfect pakket voor de vakantie

    Ron vd Zwaag27-07-2018

    Na eerst het wk te hebben gekeken, nu de ontknoping van de Tour kijken vanaf mijn vakantie adres! Ik blijf nog even op vakantie, dus de Vuelta kijken we ook nog vanaf hier!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Your STB is Blocked

    Salvatore Bellavia26-07-2018

    Regelmatig STB geblokkeerd. Overeenkomst voor 6 maanden tot 17 Oktober 2018, nu sinds 19 Juli nogmaals STB geblokkeerd.
    Op meerdere mails geen reactie, telefonisch niet bereikbaar!..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    geld kwijt en geen tv

    ellen15-07-2018

    voor 1 jaar afgesloten na 1maand al niks meer,reageren doen ze niet. dus geld kwijt,oplichting dat is het.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    live tv store

    callrounder caller11-07-2018

    super waardeloos. nu al weken geen live tv store meer
    zijn ze failliet oid?? we,ll be back staat er op hun site
    1 jaar abo afgesloten en nu na 2 mnd niets meer
    je geld terug oid ? forget it maar
    vreemd ook dat er nergens eleders op internet iets over te vinden is

    johan12-07-2018

    hetzelfde voor , code 404 mailtje gestuurd maar geen reactie meer 1 jaar betaald voor 2 maand

    Maartje Besseling15-07-2018

    Had ik ook eens, heb toen een mail gestuurd naar service@livetvstore.com en kreeg binnen 2 uur antwoord. Toen hebben ze t probleem verholpen en is het nooit meer terug gekomen

    Willem07-09-2018

    en er word iets aan gedaan Ben wel tevreden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Waardeloos

    Geert Verschueren08-07-2018

    Nu al een paar keer problemen gehad met de ontvangst. Nu al 2 dagen totaal niets meer. Ze zijn nergens te vinden of te bereiken...en bedankt. Na 3 maanden niets meer...voor 1 jaar betaald... waardeloos

    johan12-07-2018

    krijg je ook code 404 ??

    Maartje Besseling15-07-2018

    Had ik ook een keer! Mail naar service@livetvstore.com, dan regelen ze het binnen een paar uur! Daarna is het probleem nooit weer terug gekomen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Service

    Jafar06-07-2018

    Heel slecht service

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    Super service

    Wilma Moors02-07-2018

    Ben zelf niet zo technisch en had t abo laten installeren op mn Samsung smart tv door mn zoon. Nu met t lekker weer wilde ik ook op mn tablet in de tuin gaan kijken. ff gemaild naar de service en kreeg meteen antwoord en uiteg. Super bedankt jongens, kan nu lekker in de tuin kijken!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Tv op vakantie mee

    Maikel Stroom28-06-2018

    Heb nu al zo'n 6 maanden live tv bij live tv store. Werkt perfect! Kan de tv zenders meenemen naar de camping in Spanje. Had hun gemaild en kreeg binnen 2 uur antwoord. Top service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Werkt ook mobiel

    Cor Boomsma15-06-2018

    ben best veel en route als trucker en kan met dit product uit de voeten in heel europa! Werkt gewoon op mn tablet. Ideaal voor het WK

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Waardeloos bedrijf

    Arjan Huibers04-06-2018

    Waardeloos bedrijf en een stel oplichters. Merendeel van de tijd geen beeld. Duurt een paar dagen voor dat ze reageren als ze reageren. En nu inmiddels al twee weken zonder en geen enkele reactie.....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Tevreden

    S. Luci04-06-2018

    Sinds 3 maanden geabonneerd, nooit problemen gehad tot gisteren, ik had geen beeld meer, een bericht gestuurd en 'savonds had ik weer beeld. Een beetje meer service zou wel prettig zijn...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Onzin verhalen

    Rob Spruijt03-06-2018

    Ik gebruik live tv store al maanden en ik gebruik zeker geen schuilnaam. Ik neemsoms een abonnement van een week, dan van een maand.En wat is jullie probleem dan? Ik kan altijd tv kijken op mijn smartphone of tablet nooit een probleem. Van de klantenservice krijg ik ook altijd antwoord. Ik stel mijn vragen altijd per email.
    Ik begrijp de ophef dus niet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tv box

    Astrid middendorp 29-05-2018

    Ik denk dat dit aan alle kanten rammeld. 228euro lichter en geen levering. 2mnd geleden besteld! Inmiddels aangifte gedaan zowel in nederland en spanje waar wij wonen. Wees gewaarschuwd!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Box besteld

    Tcq23-05-2018

    Box besteld bij dit bedrijf 2weken later nog niks 139€ kwijt..en alleen maar vage reacties op de mail..geen oplossingen.
    Koop hier niet..!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    levering betaald toestel + abonnement

    dirk stals23-05-2018

    Mijn bestelling dateert van 22:12:2017.Het eerste toestel heb ik ontvangen in maart 2018 en dat werkte goed tot 3 weken geleden.Mijn tweede toestel heb ik nog altijd niet ontvangen vermits het terug naar een verkeerd adres in Spanje was verstuurd.Op mijn veelvuldige emails of chats krijg ik géén antwoord en de website is niet open te krijgen.Ik lees dus nu dat ze veroordeeld zijn door de rechtbank van Maastricht dus zal toestel waarschijnlijk nooit geleverd worden en zullen de abonnementen ook vervallen zonder mogelijkheid tot vernieuwing.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    Veroordeling re htbank

    Moors18-05-2018

    Bedrijf veroordeeld door rechtbank Maastricht met dwangsommen voor illegale tv
    Aanlegger BREIN Nederland

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    failliet??

    matthias14-05-2018

    plots zijn de facebookpagina's van dit bedrijf offline gehaald en ook de site bestaat niet meer

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Wat nu

    Jean pierre huyzentruyt13-05-2018

    Opeens een mail, uw contract is bijna ten einde, nog 1 dag. Wat , dacht ik het eindigt pas op 8 juni. Gelukkig ben ik niet ingegaan op een aanbod van 1 jaar. Denk dat ik mijn geld kwijt was geweest. Na ettelijke mails , tot nu nog geen antwoord , behalve dat er aan gewerkt word. Als het word opgelost zet ik dit recht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    zeer tevreden

    rudiger cloots07-04-2018

    bij mij werkt het zeer goed betaal gewoon 99 euro per jaar

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    waardeoos

    jaap16-03-2018

    In één woord: waardeloos , zonde van je geld. geen enkele service, geen enkele reactie op meerdere mails.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichters

    Jan kees15-03-2018

    Hallo daar,

    Mensen wees wijs, trap er niet in...

    canalonline.eu
    flixstore.eu
    livetvstore.eu

    zijn allemaal dezelfde pagina's. zelfde telefoonnummers. Internet staat vol met berichten dat het oplichters zijn. in de algemene voorwaarden staat het adres van het bedrijf, maar op dit adres is geen bedrijf gelokaliseerd. tevens als je een beetje kan lezen zijn hun algemene voorwaarden een kwestie geweest van copy/paste, want het staat vol fouten.

    Tevens trap niet in feedbacks van sommige mensen op deze pagina's, want het zijn schuilnamen en doen zich voor als tevreden klanten.

    opmerkingen zoals: "ik had alles binnen 24uur in huis" of "bij mij werkt het al maanden" ... totale leugenarij.

    24uur gratis tv kijken ja.. dat werkt, en na betaling van een pakket ben je je geld kwijt en geven ze geen gehoor.

    dirk17-05-2018

    heb nog geen enkel probleem gehad

    bullshit man,ik krijg de codes binnen een dag zo niet 1,2 dagen,nooit problemen,elke ervaring is anders.05-06-2018

    erkanagar@live.nl

    Helma14-06-2018

    Ik heb ook vorig jaar een abb. Afgesloten en dat ging “goed” met hier en daar een storing. Nu wordt ik al een maand aan het lijntje gehouden na een storing. 22 mailtjes met klantendienst en nog geen tv. Heb nog 6 maanden tegoed maar daar kan ik waarschijnlijk naar fluiten. Je hebt nl. Volgens hun geen recht op terugbetaling van de overgebleven maanden, maar wel op “hulp” om te zorgen dat het weer werkt.. ook website en Facebook site zijn weg..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Eerst zeer tevreden daarna niet meer

    Henkfryslan01-12-2017

    Was zeer tevreden tot 14 dagen geleden toen lagen de servers plat daarna een nieuwe link gekregen maar de kwaliteit is er op achter uit gegaan zenders weg en ook full hd opeens minder voor dit pakket heb ik niet betaald en nu al een tijdje met live tv store bezig om het netjes af te handelen maar dat gebeurt maar niet daardoor ook helaas restte mij niks anders dan stappen tegen ze te onder nemen. Ik raad aan hier niks te bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    4K Premium

    Nikki Verlinden13-11-2017

    Met de box kan ik gewoon alles zien, van mn cluppie NAC tot Formule 1 en alle films en series. Werkt erg goed. Bedankt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    makkelijk en goed product

    dhr Menten11-11-2017

    Als gepensioneerde kijk ik graag veel tv en films. Het kastje dat ik heb gekocht van liv tv store biedt uitkomst. Heb de box opgehaald in Maastricht. Hoefde hem thuis alleen maar aan te sluiten op internet en mijn tv en kan nu gewoon alles zien. Erg fijn!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Ziggo de deur uit gedaan!

    Gino Kardinaals03-11-2017

    Wij kijken alle voetbal uit Nederland en Spanje. Had daar extra abonnementen voor lopen bij Ziggo, maar heb deze nu op kunnen zeggen. De box werkt stabiel en was niet moeilijk te installeren. Ga zo door!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    prima

    A Oosterveen03-11-2017

    Het duurde een paar dagen langer dan verwacht maar daar werd ik gelukkig over ingelicht. Ze antwoorden snel op vragen en de Live TV Box werkt goed! Kijkt lekker weg zo.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    TV in buitenland

    Nadja Alberts03-11-2017

    Wij hebben een huisje in Duitsland en wilden graag een oplossing om toch Nederlandse TV te kunnen zien. Hebben bij Live TV Store besteld en gelijk de volgende dag gekregen. Het systeem was plug and play. Dus even verbinden met internet en het werkt! Ook vragen werden per mail binnen een paar uur verzonden. Top kastje!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top service

    Ralph Verbrugge03-11-2017

    Onlangs kocht ik bij LiveTVStore een Premium 4K box waarmee ik alle films en series kon kijken zonder abonnement. Daarnaast kan ik meer dan 5000 live tv kanalen van over de hele wereld zien. Binnen 2 dagen was het in huis! Super service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Bedrogen

    Vanderperre13-10-2017

    Had betaald uitgevoerd! Dan krijg je een automatische mail teruggestuurd! Na 4 dagen nog geen code ontvangen ! Hun telefoon is blijkbaar al afgesloten ! Dan maar naar de firma gebeld ! Daar prima geholpen ! 2 dagen later was het geld teruggestort onder druk van die firma , waarvoor dank !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    OPGEPAST NIETS BESTELLEN

    rudy gilaude07-09-2017

    heb begin augustus 2 tv boxen besteld
    heb deze nooit ontvangen, telefonisch niet te bereiken.
    na vele mailtjes en beloften ben ik 298 euro kwijt.
    zeker oppassen flicksstore livetvstore en canalonline zijn van dezelfde persoon (zelfde btw nummer}
    op 31/8 bij livetvstore een prepaid live tv abonnement besteld zelfde verhaal 119 euro kwijt
    niet meer te bereiken.
    laat dit een les zijn voor iedereen

    Ralph Verbeek11-09-2017

    Kan mij hier niet in vinden, kreeg super snel mijn bestellen en alles werkt!

    Jeanne Dullens11-09-2017

    Miss moet u even contact opnemen met de klantenservice. Ik had eerst ook mij code niet gekregen, toen bleek hij in mijn spam folder te zitten... Toen ik belde hebben ze me meteen geholpen en ik kijk nu al maanden zonden probleem!

    ann bollens24-09-2017

    let op met live tv store nu maandag 4 weken en nog geen box ontvangen maar wel 149 euro van mijn rekening

    Frank van Ham28-09-2017

    Wellicht een verkeerd aflever adres ingevoerd op de site? Ik had binnen 24 uur alles in huis! Top service

    Sabine timmermans02-01-2018

    Zeer slecht. Na 3 maanden pas box binnen gehad na vele berichten omdat je ze niet kan bellen.de box klopte niet na 5 dagen teruggestuurd aangetekend 20 nov. 2017zodat ik mn geld terug zou krijgen . 170 euro . Nog steeds geen geld terug of reactie. Nu naar advocaat tis bar slecht

    neijens09-02-2018

    heb ook gekocht via www.livetvstore.eu sinds begin van deze week hebben ze de boel geblokkeerd er staat stb neem conact op met proviber maar van livetvstore is niemand meer thuis heel raar via telefoon nooit bereikbaar en mails wordt ook niet meer op gereageerd zijn dit oplichters ?????????

    Giovanni14-03-2018

    OPGEPAST dit zijn OPLICHTERS

    Giovanni14-03-2018

    OPGEPAST dit zijn OPLICHTERS

    Jan Kees 15-03-2018

    Hallo daar, Mensen wees wijs, trap er niet in... canalonline.eu flixstore.eu livetvstore.eu zijn allemaal dezelfde pagina's. zelfde telefoonnummers. Internet staat vol met berichten dat het oplichters zijn. in de algemene voorwaarden staat het adres van het bedrijf, maar op dit adres is geen bedrijf gelokaliseerd. tevens als je een beetje kan lezen zijn hun algemene voorwaarden een kwestie geweest van copy/paste, want het staat vol fouten. Tevens trap niet in feedbacks van sommige mensen op deze pagina's, want het zijn schuilnamen en doen zich voor als tevreden klanten. opmerkingen zoals: "ik had alles binnen 24uur in huis" of "bij mij werkt het al maanden" ... totale leugenarij. 24uur gratis tv kijken ja.. dat werkt, en na betaling van een pakket ben je je geld kwijt en geven ze geen gehoor.

    Marielle29-06-2018

    Bij mij heeft “canalonline” de eerste maanden erg goed gewerkt. Sinds kort werkt de link niet meer en kan ik niet meer tv kijken. Geprobeerd contact op te nemen via de mail maar werkt niet..

    BV 10-07-2018

    Maanden prima gewerkt en ok service, sinds een week geen tv meer en ook geen reactie. Website is op zwart, dus wordt fluiten naar de rest van de abonnement.

    charky30-09-2018

    Het zijn pure oplichters die liegen en bedriegen. Onbetrouwbaar en hun woord is niets waard. Aub niet erin trappen want al die goede reviews zijn fake en zelf geschreven onder verschillende namen. Dus trap er niet in en bestel niets, sterker nog doe aangifte tegen deze bedriegers en oplichters. Pasop want ze opereren onder verschillende namen.

    charky30-09-2018

    Het zijn pure oplichters die liegen en bedriegen. Onbetrouwbaar en hun woord is niets waard. Aub niet erin trappen want al die goede reviews zijn fake en zelf geschreven onder verschillende namen. Dus trap er niet in en bestel niets, sterker nog doe aangifte tegen deze bedriegers en oplichters. Pasop want ze opereren onder verschillende namen.

    Bart van Ooijen02-10-2018

    Ik kijk al maandan tevreden naar de zenders op mijn Samsung TV. Op vragen wordt meestal binnen 24u geantwoord. Wat mij betreft wel een aanrader.

    Tonko02-10-2018

    Heb al geruime tijd een tv kastje van LiveTVStore. Heb nagenoeg geen problemen met het kastje. En als er zich wel eens een probleempje voordoet, dan word ik via email heel vriendelijk en snel geholpen meestal binnen 1 dag. Ik ben gewoon echt en geen fake naam. Kan mij dus niet vinden in de negatieve reacties!!

    De Neel09-10-2018

    Sinds 11 april 2018 de lente aanbieding gekocht, eerste 2 maanden was de service goed, na twee maanden regelmatig uitval en de melding van Geen Portal, contact gehad met LiveTvStore en telkens het antwoord gekregen we hebben de server gereset en alles werkt weer. Nu komt het 3 weken na reset weer uitval, weer gereset volgens hun, daarna na 2 weken uitval, weer gereset volgens hun en nu momenteel helemaal geen beeld meer, weer contact gehad en nu moeten we steeds het Macadres doorgeven aan hun om ons weer aan te sluiten. Maar dat Mac adres is natuurlijk al bekend bij de geniptv, deze is gewoon geblokt omdat LiveTvStore niet aan de voorwaarden van geniptv heeft voldaan en waarschijnlijk teveel free accounts heeft doorgegeven en daar niet voor betaald heeft, in een van de mails stond dat hun afhankelijk zijn van hun leverancier, dus eigenlijk koop LiveTvStore zich in voor een bepaald bedrag, en bieden abbo aan voor zeg maar 100 euro zonder kastje en maken ze doordat ze zich voor zoveel inkopen zeg maar 35 euro winst per klant. Het is een zeer slechte reseller, en als je met het burgerwet boek komt over de door hun gestelde algemene voorwaarden, dan reageren ze meteen, in het Burgerwetboek staat als er niet geleverd wordt conform de gestelde voorwaarden, zoals goedkope en goede TV, dan moeten ze ten alle tijden in ieder geval het aankoop bedrag van het abbo terug storten, dus mensen lat je niets wijs maken dat een abbo persoonsgebonden is want een mac adres is ten alle tijden te blokken bij IPTV.

    hans11-10-2018

    Op hun website staat al maanden "we,ll be back soon" Dus ik denk dat het einde verhaal is. De eigenaar zal wel op de bahama,s zitten op z,n jacht Ik ook al maanden geen beeld en heb abo tm mrt 2019 Over gemailed en zou restant terug krijgen maar die belofte is ook alweer 2 weken oud

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Super slecht

    Pieters20-07-2017

    Via facebook kwam ik bij live tv store terecht, na lang twijfelen toch maar een box bestelt, na 1 week bog niks binnen gekregen, bellen kan ke niet na hun, dus maar via messenger contact gezocht, na eindelijk 2 weken de box thuis gekregen, maar niet die box wat ik besteld had, dus weer cantackt gezocht, na dagen eindelijk bericht twrig gekregen, ik heb al mijn vrienden en familie en l mijn colega's al in gelicht om daar niks te bestellen, je lan beter ergens anders gaan, en heb hun aan gerafen om bij tvbox pro te gaan,

    Lj Pipo18-08-2017

    Ben,uiters tevreden.mn fam en,kennisen hebben,ook hun,product .snelle levering en goede service

    Richard L28-09-2017

    Sluit ik me bij aan Pipo! Mn vrouw de kids en ik kunnen niet meer zonder!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    live box werkt niet

    fav fleuren18-05-2017

    Begin april een Live TV Box Plus aangeschaft de beloofde live tv werkt niet, 4-5 keer contact gehad en dat kan alleen via Messenger.
    Beloftes en afspraken komen ze niet na.
    Gelukkig betaald via creditcard en kan deze betaling terug draaien.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Tv-kijken was nog nooit zo makkelijk

    Anita Witse27-03-2017

    Sinds kort de beschikking over een Live TV Box van Live TV Store. Dit is een boks met meer dan 4000 kanalen. Ik kan nu lekker veel voetbal kijken en mijn vrouw kan lekker films kijken. Het bestellen is echt super eenvoudig, want je hebt al een box besteld in drie korte stappen. Grootste reden voor ons om de overstap te maken was dat we toch wel flink konden bezuinigen door een Live TV Box. De besparing ligt voor ons rond de 85 euro per maand. Het aansluiten van de box is overigens erg makkelijk en je hoeft er geen technische kennis voor te hebben. Je zit overigens ook niet aan een abonnement vast, want het is op basis van prepaid. Ben je niet tevreden? Dan kun je dus direct stoppen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Eindelijk een onbeperkt aanbod aan tv-zenders

    Wouter de Vries09-03-2017

    Sinds jaar en dag was ik eigenlijk al aangesloten bij een bedrijf voor wat betreft het kijken van televisie, maar daar ben ik een paar maanden geleden vanaf gestapt. Zelf heb ik nooit het idee gehad dat ik teveel betaalde, maar mijn vriendin had van haar collega gehoord over Live TV Store. Hier koop je een kastje met daarbij een abonnement. Het lijkt dus hetzelfde als een standaard televisie-abonnement bij een bedrijf, maar dat is het zeker niet. Je wordt hier niet beperkt voor wat betreft de zenders. Wij betalen rond de 90 euro per maand en hebben de beschikking over ongeveer 4000 zenders. We kunnen dus altijd kijken wat we zelf willen. Qua prijs verschilt het niet zo met wat we eerder hadden, maar het aanbod is gewoon veel groter en dat is een stuk prettiger.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Schrijf zelf een review over Live TV Store

    Uw beoordeling