NederlandReview

  Ervaringen Live TV Store

  Wil jij niet langer vastzitten aan een abonnement voor Videoland, Netflix of een kabelmaatschappij om on demand tv te kijken? Bij Live TV Store bieden ze je een alternatieve manier van televisie kijken aan. Heb jij ervaring met het aanbod van Live TV? Laat dan hier je review achter en lees de ervaring van anderen.

  Over Live TV Store

  Live TV Store is gevestigd in Maastricht. Zij bieden een box met software aan die je kunt gebruiken om tv zenders, films en series mee te streamen. Ook vind je in de shop evt. randapparatuur. Hierdoor heb jij alle vrijheid en zit je niet vast aan een abonnement. Je kunt eventueel zelf een prepaid pakket bestellen voor de duur die jij kiest. Daarnaast bieden zij je allerlei elektronische snufjes aan.


  Kijk bijvoorbeeld HBO's Oz

  Diensten

  Bij Live TV Store kun je een Live TV Box aanschaffen. Dit is een apparaat dat je in staat stelt om content te streamen door middel van de geïnstalleerde mediasoftware. Daardoor kun je via dit apparaat audio beluisteren en video’s bekijken op een legale manier. Down- en uploaden hiervan is namelijk verboden, maar streamen niet. Na aanschaf sluit je de Live TV Box aan op je televisie en het internet. Daarna kun je kijken naar meer dan 1600 live TV kanalen, inclusief alle Nederlandse publieke en commerciële omroepen, HBO, Film1, Fox Sports, etc. Er zijn verschillende boxen. Zo is er een Film Box voor mensen die alleen films, series en sportwedstrijden willen bekijken. Ook is er een box waarbij een Live TV abonnement niet nodig is. Kijk voor de verschillende Boxen en alle specificaties op de website. Je vind er daarnaast een overzicht van de zenders. Ook vind je er blogs die gaan over onderwerpen die te maken hebben met televisie kijken. Alle goederen die je bij de Live TV Store besteld worden gratis bezorgd.

  Prepaid

  Op de Live TV Box zit een prepaid abonnement, met uitzondering van de Film Box en de Live TV Box Plus. Je bepaalt zelf hoeveel je betaalt en hoelang je abonnement duurt. Wanneer je voor een jaarabonnement kiest betaal je nog geen € 10,00 per maand. Voor een maandabonnement is dit drie keer zoveel. Hoe langer je het abonnement laat duren, hoe voordeliger het dus is.

  Gadgets

  Naast Live TV is er nog een onderdeel te vinden op de website, de zogenaamde gadgets. Allemaal elektronische producten zoals een beamer, smartphone, speakers etc. die het leven leuker en/of makkelijker maken.

  Klachten

  Voor contact met Live TV Store kun je 24/7 mailen, je krijgt dan binnen 24 uur antwoord. Ook kun je ze bereiken via social media, en een 06 nummer.

  Heb jij een bij Live TV Box aangesloten op je televisietoestel? Hoe bevalt deze en wat vind je van het zenderaanbod? Of heb je een ander product bij hen aangeschaft, en ben je hier heel blij mee, of juist niet? Deel hier je ervaring met deze webshop, en help zo anderen bij hun keuze!

  Lees de ervaringen van echte klanten van Live TV Store. Hoe is de beeldkwaliteit, het aanbod aan tv-zenders en de klantenservice? Lees de reviews!

  Live TV Store
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (56)

  5,2
  52% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,6

  Service

  4,6

  Prijs

  5,4

  Leveren

  5,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  wat een flut onderneming

  Alleen maar problemen bij deze oplichters, en nu: geld weg en nog geen beeld. Vooral niet nemen. alleen maar ellende mee gehad. In geld innen zijn deze broeders snel, maar vervolgens totaal geen service. stelletje amateurs. je moet bij beoordeling minimaal 1 ster aanklikken, maar die verdienen ze geeneens

  Door: Clemens09-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Slechte service

  Ook al zeker 2 maanden nix meer op tv. Fijn als je in spanje woont.!! Gelukkig nog een schotel in huis van canaldigitaal. Werkt altijd. Inderdaad mailen en standaard mail terug maar contact ho maar. Nooit meer bij deze oplichters.

  Door: Charly11-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Slecht

  Heb al 2 maanden geen beeld. Ze sturen alleen standaard mails terug. Binnen 1 of 2 dagen wordt u geholpen .maar nee hoor. Kut oplichters zijn het. Niet bestellen meer bij die oplichters.

  Door: Martin22-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichters!!!!

  Super slechte aanbieder,slecht bereikbaar,slechte service,continue problemen,dus wees gewaarschuwd!!!!

  Door: Cor21-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichters !!!!!!

  Pas op met Live tv puur oplichterij!!!!!
  Men verlies zijn geld.

  Door: Mick18-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Oplichters111

  Pas op met Live tv puur oplichterij!!!!!
  Men verlies zijn geld.

  Door: Vargas15-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Oplichterij

  Een pakket besteld van 120 euro. In begin werkte alles goed maar daarna ging het van kwaad aar erger. ze beloven veel mr doen niks..krijg zelfs geen reacties meer via mail. Tv werkt al 3 dagen nie meer. Stelletje dieven

  Door: Jan dillen14-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Slechtste iptv ooit

  In het begin ging alles perfect voor de eerste maand of 2. Erna begonnen de problemen. Ik heb 120 euro betaald voor de grootste en slechtste rotzooi ooit. Als je mailt antwoorden hun pas na 2 of 3 dagen en komen ze telkens met 1 of andere excuus af. Daarna 2 maanden gn tv gehad. De manager een zogezegde Koos vertelde me dat hun provider een nieuwere technologie had en daardoor kreeg ik altijd storingen. Het zou een week duren en dan zou alles voor altijd goed moeten werken. Ik kreeg weer hoop en geloofde voor de zoveelste keer in hun sprookjes. Ik kreeg het zogezegde verloren tijd voor mijn gemiste tijd. Na de update werkte het weer perfect maar voor 1 maand en nu opeens weer geen tv. Zit nu al 3 dagen zonder. Stelletje oneerlijke oplichters zijn het. Blijft daar aub ver van weg!!!

  Door: Youssef el karkri14-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichters

  Heeft 2 dagen gewerkt, zijn niet bereikbaar, geld weg... Echte oplichters!

  Door: Robert09-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Niet doen

  Plus kan ze niet op noemen


  Min alles geen levering oplichters zíjn het
  Dus mensen niet doen en we moeten met zijn allen kijken hoe wij ze kunnen pakken.

  Door: Aad06-11-2018
  Youssef El Karkri14-11-2018

  Dacht dat ik de enige was. Bende oplichters zn het

  Pluci16-11-2018

  Sinds maart een abonnement, regelmatig had ik een paar dagen geen tv maar dat werd, nadat ik een bericht had gestuurd, opgelost tot ik in oktober een aanbieding kreeg voor het kopen van een 4K box voor 119 euro, alle problemen zouden dan zijn opgelost dus het geld overgemaakt maar sindsdien niks meer gehoord, nu sinds 4 dagen geen tv en m'n geld kwijt.... Kunnen we met z'n allen iets ondernemen??

  Youssef El Karkri17-11-2018

  Hi Pluci, ik wil graag actie ondernemen tegen deze bende oplichters maar weet niet hoe?

  Jacks26-11-2018

  Voor een half jaar afgesloten, diverse keren dagenlang niet kunnen kijken, server niet te vinden, melding dat er een update was doorgevooerd en dat ik voor de overlast en maand extra zou krijgen, na deze mail deed hij het nog niet op geen enkel apparaat, nog 7 mails verstuurd maar ze reageren niet eens meer. Oplichters zijn het, ga er niet mee in zee met deze oplichters

  Ursula05-12-2018

  Heb hier vorig jaar dec contract afgesloten voor een jaar tot juni dit jaar ging het redelijk daarna geen beeld meer gekregen 30 mailtjes gestuurd en ze doen er helemaal niks mee. En idd na de update zou alles weer goed zijn heb nog steeds dezelfde storingen echt een grote oplichtingsbende. Wel geld ontvangen maar service leveren hoe maar

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Iptv van Live tv store

  In begin werkte het goed maar sinds twee manden geen onfvangst meer. Altajd het zelfde vragen stelen maar niks geholpen . Imels de latste tijd niet beantwoorden . Nooooooit mer Live TV store. Dat zijn oplichters.

  Door: Agim Regjepi04-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Oplichting

  Helaas is het niet anders dan te concluderen dat het hier om een stelletje oplichter(s) gaat die ook onder verschillende namen/url's opereren.
  Dus wees aub op uw hoede en doe geen zaken met deze oplichter(s) want anders bent u uw geld kwijt.
  Onbetrouwbaar en leveren abs niet wat ze beloven.
  Ik hoop ook dat ze snel worden opgepakt om te verantwoorden voor de rechter.

  Door: De Bruin04-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Al maanden zonder TV

  Helaas zit ook ik nu al twee maanden zonder beeld. De mails worden nog wel beantwoord met standaard antwoorden maar verder gebeurt er niets. Kan dus nog steeds geen tv kijken..... het begon goed maar de laatste maanden is het helemaal niets.... het hele NFL seizoen gemist tot nog toe via deze kanalen....

  Door: Robert29-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5

  Al 4 geen beeld

  Ik wacht al 4 weken op beeld. Stuur mac adress en nog niet doen
  Ze houden je aan het lijntje.
  Op de oude manier werkte het goed.
  Nu is het zeer slecht.

  Door: Martin BINNEKAMP 26-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  Al 1,5 maand geen tv

  Ik ben al 1,5 maand bezig om weer tv te krijgen. Begon perfect maar vanaf juli geen tv meer. Mailen mij steeds dat de update bijna klaar is. Schiet niet op! ????

  Door: Rick Veldhuizen16-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Ik ben tevreden

  Ik snap de zure reacties hier niet, als je gewoon de handleiding volgt dan werkt het perfect. Ik gebruik het op mijn MAG en heb nooit problemen. Op emails wordt bijna altijd binnen 24u geantwoord.

  Door: Han lokeren08-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Tevreden

  Ik heb het meer dan een jaar geleden gekocht. Ben er niet zo handig mee maar ze helpen je graag en er wordt ook altijd snel geantwoord. Hopelijk zijn ze snel weer online. Ik zie ook een paar mensen hier die klagen maar als je gewoon mailt naar service@livetvstore.com dan helpen ze je altijd.

  Door: Bert Nelissen25-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Slechte service

  Helaas is er van service geen sprake.
  Slechte levering, veel en vaker uitval amper bereikbaar via de mail, telefonisch niet bereikbaar.
  Wat mij betreft onbetrouwbaar totdat ze het tegendeel kunnen laten zien.

  Door: Damstra23-09-2018
  Bert Nelissen25-09-2018

  Gewoon mailen naar service@livetvstore.com dan wordt je altijd geholpen.

  Luc Vande Wiele30-09-2018

  Hebben we het hier over Live TV Europe, met iptv? Ik lig er ook reeds enkele dagen uit

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  STB geblokkeerd

  STB geblokkeerd sinds 19 Juli, tot op heden steeds geblokkeerd!!!!

  Door: Salvatore Bellavia19-09-2018
  Bert Nelissen25-09-2018

  Gewoon mailen naar service@livetvstore.com dan wordt je altijd geholpen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  internet tv

  ik was 2mnd bij livestore,schijnt niet meer te bestaan, is er iemand die me een goed adres kan bezorgen voor internet tv op een eerlijke en betrouwbare manier, de programma,s waren goed,

  Door: mathieu optRoodt08-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  Gedupeerd

  Ik heb een abonement genomen voor 2 jaar inclusief aanschaf van apparaat.Na een half jaar is stopgezet door livestore.Ik heb meermalen keer gebeld maar hoor ik alleen onzin van hun.Dus koop a.u.b. geen product of abonee bij hun.

  Door: A26-08-2018
  Bert van Ooijen02-10-2018

  Ik email altijd naar service@livetvstore.com, antwoorden ze altijd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Steeds geblokkerd

  Ik heb een jaar abonnement genomen maar om de 2 maanden stopt het dan weer mailen en een paar dagen zonder!!
  Inmiddels ben ik maar gestopt met mailen en laat het maar aflopen.
  Voor mij NOOIT MEER bagger!!!

  Door: Gert Schut25-08-2018
  Bert Nelissen25-09-2018

  Gewoon mailen naar service@livetvstore.com dan wordt je altijd geholpen.

  Hans03-10-2018

  Werkt voor geen meter maanden geleden gekocht elke week alleen problemen nu zit ik weer 2 weken zonder en krijgt een domme smoes dat het binnen een week weer gaat doen ik raad iptv4all aan vorige jaar gehad en nooit problemen. Voor deze oplichters ga ik aangifte doen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Perfect pakket voor de vakantie

  Na eerst het wk te hebben gekeken, nu de ontknoping van de Tour kijken vanaf mijn vakantie adres! Ik blijf nog even op vakantie, dus de Vuelta kijken we ook nog vanaf hier!

  Door: Ron vd Zwaag27-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Your STB is Blocked

  Regelmatig STB geblokkeerd. Overeenkomst voor 6 maanden tot 17 Oktober 2018, nu sinds 19 Juli nogmaals STB geblokkeerd.
  Op meerdere mails geen reactie, telefonisch niet bereikbaar!..

  Door: Salvatore Bellavia26-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5

  geld kwijt en geen tv

  voor 1 jaar afgesloten na 1maand al niks meer,reageren doen ze niet. dus geld kwijt,oplichting dat is het.

  Door: ellen15-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  live tv store

  super waardeloos. nu al weken geen live tv store meer
  zijn ze failliet oid?? we,ll be back staat er op hun site
  1 jaar abo afgesloten en nu na 2 mnd niets meer
  je geld terug oid ? forget it maar
  vreemd ook dat er nergens eleders op internet iets over te vinden is

  Door: callrounder caller11-07-2018
  johan12-07-2018

  hetzelfde voor , code 404 mailtje gestuurd maar geen reactie meer 1 jaar betaald voor 2 maand

  Maartje Besseling15-07-2018

  Had ik ook eens, heb toen een mail gestuurd naar service@livetvstore.com en kreeg binnen 2 uur antwoord. Toen hebben ze t probleem verholpen en is het nooit meer terug gekomen

  Willem07-09-2018

  en er word iets aan gedaan Ben wel tevreden

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7

  Waardeloos

  Nu al een paar keer problemen gehad met de ontvangst. Nu al 2 dagen totaal niets meer. Ze zijn nergens te vinden of te bereiken...en bedankt. Na 3 maanden niets meer...voor 1 jaar betaald... waardeloos

  Door: Geert Verschueren08-07-2018
  johan12-07-2018

  krijg je ook code 404 ??

  Maartje Besseling15-07-2018

  Had ik ook een keer! Mail naar service@livetvstore.com, dan regelen ze het binnen een paar uur! Daarna is het probleem nooit weer terug gekomen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Service

  Heel slecht service

  Door: Jafar06-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3,5

  Super service

  Ben zelf niet zo technisch en had t abo laten installeren op mn Samsung smart tv door mn zoon. Nu met t lekker weer wilde ik ook op mn tablet in de tuin gaan kijken. ff gemaild naar de service en kreeg meteen antwoord en uiteg. Super bedankt jongens, kan nu lekker in de tuin kijken!

  Door: Wilma Moors02-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Tv op vakantie mee

  Heb nu al zo'n 6 maanden live tv bij live tv store. Werkt perfect! Kan de tv zenders meenemen naar de camping in Spanje. Had hun gemaild en kreeg binnen 2 uur antwoord. Top service!

  Door: Maikel Stroom28-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Werkt ook mobiel

  ben best veel en route als trucker en kan met dit product uit de voeten in heel europa! Werkt gewoon op mn tablet. Ideaal voor het WK

  Door: Cor Boomsma15-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Waardeloos bedrijf

  Waardeloos bedrijf en een stel oplichters. Merendeel van de tijd geen beeld. Duurt een paar dagen voor dat ze reageren als ze reageren. En nu inmiddels al twee weken zonder en geen enkele reactie.....

  Door: Arjan Huibers04-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  Tevreden

  Sinds 3 maanden geabonneerd, nooit problemen gehad tot gisteren, ik had geen beeld meer, een bericht gestuurd en 'savonds had ik weer beeld. Een beetje meer service zou wel prettig zijn...

  Door: S. Luci04-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Onzin verhalen

  Ik gebruik live tv store al maanden en ik gebruik zeker geen schuilnaam. Ik neemsoms een abonnement van een week, dan van een maand.En wat is jullie probleem dan? Ik kan altijd tv kijken op mijn smartphone of tablet nooit een probleem. Van de klantenservice krijg ik ook altijd antwoord. Ik stel mijn vragen altijd per email.
  Ik begrijp de ophef dus niet.

  Door: Rob Spruijt03-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Tv box

  Ik denk dat dit aan alle kanten rammeld. 228euro lichter en geen levering. 2mnd geleden besteld! Inmiddels aangifte gedaan zowel in nederland en spanje waar wij wonen. Wees gewaarschuwd!!!

  Door: Astrid middendorp 29-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Box besteld

  Box besteld bij dit bedrijf 2weken later nog niks 139€ kwijt..en alleen maar vage reacties op de mail..geen oplossingen.
  Koop hier niet..!!!

  Door: Tcq23-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  levering betaald toestel + abonnement

  Mijn bestelling dateert van 22:12:2017.Het eerste toestel heb ik ontvangen in maart 2018 en dat werkte goed tot 3 weken geleden.Mijn tweede toestel heb ik nog altijd niet ontvangen vermits het terug naar een verkeerd adres in Spanje was verstuurd.Op mijn veelvuldige emails of chats krijg ik géén antwoord en de website is niet open te krijgen.Ik lees dus nu dat ze veroordeeld zijn door de rechtbank van Maastricht dus zal toestel waarschijnlijk nooit geleverd worden en zullen de abonnementen ook vervallen zonder mogelijkheid tot vernieuwing.

  Door: dirk stals23-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4,5

  Veroordeling re htbank

  Bedrijf veroordeeld door rechtbank Maastricht met dwangsommen voor illegale tv
  Aanlegger BREIN Nederland

  Door: Moors18-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  failliet??

  plots zijn de facebookpagina's van dit bedrijf offline gehaald en ook de site bestaat niet meer

  Door: matthias14-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7

  Wat nu

  Opeens een mail, uw contract is bijna ten einde, nog 1 dag. Wat , dacht ik het eindigt pas op 8 juni. Gelukkig ben ik niet ingegaan op een aanbod van 1 jaar. Denk dat ik mijn geld kwijt was geweest. Na ettelijke mails , tot nu nog geen antwoord , behalve dat er aan gewerkt word. Als het word opgelost zet ik dit recht.

  Door: Jean pierre huyzentruyt13-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  zeer tevreden

  bij mij werkt het zeer goed betaal gewoon 99 euro per jaar

  Door: rudiger cloots07-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  waardeoos

  In één woord: waardeloos , zonde van je geld. geen enkele service, geen enkele reactie op meerdere mails.

  Door: jaap16-03-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichters

  Hallo daar,

  Mensen wees wijs, trap er niet in...

  canalonline.eu
  flixstore.eu
  livetvstore.eu

  zijn allemaal dezelfde pagina's. zelfde telefoonnummers. Internet staat vol met berichten dat het oplichters zijn. in de algemene voorwaarden staat het adres van het bedrijf, maar op dit adres is geen bedrijf gelokaliseerd. tevens als je een beetje kan lezen zijn hun algemene voorwaarden een kwestie geweest van copy/paste, want het staat vol fouten.

  Tevens trap niet in feedbacks van sommige mensen op deze pagina's, want het zijn schuilnamen en doen zich voor als tevreden klanten.

  opmerkingen zoals: "ik had alles binnen 24uur in huis" of "bij mij werkt het al maanden" ... totale leugenarij.

  24uur gratis tv kijken ja.. dat werkt, en na betaling van een pakket ben je je geld kwijt en geven ze geen gehoor.

  Door: Jan kees15-03-2018
  dirk17-05-2018

  heb nog geen enkel probleem gehad

  bullshit man,ik krijg de codes binnen een dag zo niet 1,2 dagen,nooit problemen,elke ervaring is anders.05-06-2018

  erkanagar@live.nl

  Helma14-06-2018

  Ik heb ook vorig jaar een abb. Afgesloten en dat ging “goed” met hier en daar een storing. Nu wordt ik al een maand aan het lijntje gehouden na een storing. 22 mailtjes met klantendienst en nog geen tv. Heb nog 6 maanden tegoed maar daar kan ik waarschijnlijk naar fluiten. Je hebt nl. Volgens hun geen recht op terugbetaling van de overgebleven maanden, maar wel op “hulp” om te zorgen dat het weer werkt.. ook website en Facebook site zijn weg..

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Eerst zeer tevreden daarna niet meer

  Was zeer tevreden tot 14 dagen geleden toen lagen de servers plat daarna een nieuwe link gekregen maar de kwaliteit is er op achter uit gegaan zenders weg en ook full hd opeens minder voor dit pakket heb ik niet betaald en nu al een tijdje met live tv store bezig om het netjes af te handelen maar dat gebeurt maar niet daardoor ook helaas restte mij niks anders dan stappen tegen ze te onder nemen. Ik raad aan hier niks te bestellen.

  Door: Henkfryslan01-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  4K Premium

  Met de box kan ik gewoon alles zien, van mn cluppie NAC tot Formule 1 en alle films en series. Werkt erg goed. Bedankt!

  Door: Nikki Verlinden13-11-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  makkelijk en goed product

  Als gepensioneerde kijk ik graag veel tv en films. Het kastje dat ik heb gekocht van liv tv store biedt uitkomst. Heb de box opgehaald in Maastricht. Hoefde hem thuis alleen maar aan te sluiten op internet en mijn tv en kan nu gewoon alles zien. Erg fijn!

  Door: dhr Menten11-11-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Ziggo de deur uit gedaan!

  Wij kijken alle voetbal uit Nederland en Spanje. Had daar extra abonnementen voor lopen bij Ziggo, maar heb deze nu op kunnen zeggen. De box werkt stabiel en was niet moeilijk te installeren. Ga zo door!

  Door: Gino Kardinaals03-11-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  prima

  Het duurde een paar dagen langer dan verwacht maar daar werd ik gelukkig over ingelicht. Ze antwoorden snel op vragen en de Live TV Box werkt goed! Kijkt lekker weg zo.

  Door: A Oosterveen03-11-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  TV in buitenland

  Wij hebben een huisje in Duitsland en wilden graag een oplossing om toch Nederlandse TV te kunnen zien. Hebben bij Live TV Store besteld en gelijk de volgende dag gekregen. Het systeem was plug and play. Dus even verbinden met internet en het werkt! Ook vragen werden per mail binnen een paar uur verzonden. Top kastje!

  Door: Nadja Alberts03-11-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Top service

  Onlangs kocht ik bij LiveTVStore een Premium 4K box waarmee ik alle films en series kon kijken zonder abonnement. Daarnaast kan ik meer dan 5000 live tv kanalen van over de hele wereld zien. Binnen 2 dagen was het in huis! Super service!

  Door: Ralph Verbrugge03-11-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Bedrogen

  Had betaald uitgevoerd! Dan krijg je een automatische mail teruggestuurd! Na 4 dagen nog geen code ontvangen ! Hun telefoon is blijkbaar al afgesloten ! Dan maar naar de firma gebeld ! Daar prima geholpen ! 2 dagen later was het geld teruggestort onder druk van die firma , waarvoor dank !

  Door: Vanderperre13-10-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  OPGEPAST NIETS BESTELLEN

  heb begin augustus 2 tv boxen besteld
  heb deze nooit ontvangen, telefonisch niet te bereiken.
  na vele mailtjes en beloften ben ik 298 euro kwijt.
  zeker oppassen flicksstore livetvstore en canalonline zijn van dezelfde persoon (zelfde btw nummer}
  op 31/8 bij livetvstore een prepaid live tv abonnement besteld zelfde verhaal 119 euro kwijt
  niet meer te bereiken.
  laat dit een les zijn voor iedereen

  Door: rudy gilaude07-09-2017
  Ralph Verbeek11-09-2017

  Kan mij hier niet in vinden, kreeg super snel mijn bestellen en alles werkt!

  Jeanne Dullens11-09-2017

  Miss moet u even contact opnemen met de klantenservice. Ik had eerst ook mij code niet gekregen, toen bleek hij in mijn spam folder te zitten... Toen ik belde hebben ze me meteen geholpen en ik kijk nu al maanden zonden probleem!

  ann bollens24-09-2017

  let op met live tv store nu maandag 4 weken en nog geen box ontvangen maar wel 149 euro van mijn rekening

  Frank van Ham28-09-2017

  Wellicht een verkeerd aflever adres ingevoerd op de site? Ik had binnen 24 uur alles in huis! Top service

  Sabine timmermans02-01-2018

  Zeer slecht. Na 3 maanden pas box binnen gehad na vele berichten omdat je ze niet kan bellen.de box klopte niet na 5 dagen teruggestuurd aangetekend 20 nov. 2017zodat ik mn geld terug zou krijgen . 170 euro . Nog steeds geen geld terug of reactie. Nu naar advocaat tis bar slecht

  neijens09-02-2018

  heb ook gekocht via www.livetvstore.eu sinds begin van deze week hebben ze de boel geblokkeerd er staat stb neem conact op met proviber maar van livetvstore is niemand meer thuis heel raar via telefoon nooit bereikbaar en mails wordt ook niet meer op gereageerd zijn dit oplichters ?????????

  Giovanni14-03-2018

  OPGEPAST dit zijn OPLICHTERS

  Giovanni14-03-2018

  OPGEPAST dit zijn OPLICHTERS

  Jan Kees 15-03-2018

  Hallo daar, Mensen wees wijs, trap er niet in... canalonline.eu flixstore.eu livetvstore.eu zijn allemaal dezelfde pagina's. zelfde telefoonnummers. Internet staat vol met berichten dat het oplichters zijn. in de algemene voorwaarden staat het adres van het bedrijf, maar op dit adres is geen bedrijf gelokaliseerd. tevens als je een beetje kan lezen zijn hun algemene voorwaarden een kwestie geweest van copy/paste, want het staat vol fouten. Tevens trap niet in feedbacks van sommige mensen op deze pagina's, want het zijn schuilnamen en doen zich voor als tevreden klanten. opmerkingen zoals: "ik had alles binnen 24uur in huis" of "bij mij werkt het al maanden" ... totale leugenarij. 24uur gratis tv kijken ja.. dat werkt, en na betaling van een pakket ben je je geld kwijt en geven ze geen gehoor.

  Marielle29-06-2018

  Bij mij heeft “canalonline” de eerste maanden erg goed gewerkt. Sinds kort werkt de link niet meer en kan ik niet meer tv kijken. Geprobeerd contact op te nemen via de mail maar werkt niet..

  BV 10-07-2018

  Maanden prima gewerkt en ok service, sinds een week geen tv meer en ook geen reactie. Website is op zwart, dus wordt fluiten naar de rest van de abonnement.

  charky30-09-2018

  Het zijn pure oplichters die liegen en bedriegen. Onbetrouwbaar en hun woord is niets waard. Aub niet erin trappen want al die goede reviews zijn fake en zelf geschreven onder verschillende namen. Dus trap er niet in en bestel niets, sterker nog doe aangifte tegen deze bedriegers en oplichters. Pasop want ze opereren onder verschillende namen.

  charky30-09-2018

  Het zijn pure oplichters die liegen en bedriegen. Onbetrouwbaar en hun woord is niets waard. Aub niet erin trappen want al die goede reviews zijn fake en zelf geschreven onder verschillende namen. Dus trap er niet in en bestel niets, sterker nog doe aangifte tegen deze bedriegers en oplichters. Pasop want ze opereren onder verschillende namen.

  Bart van Ooijen02-10-2018

  Ik kijk al maandan tevreden naar de zenders op mijn Samsung TV. Op vragen wordt meestal binnen 24u geantwoord. Wat mij betreft wel een aanrader.

  Tonko02-10-2018

  Heb al geruime tijd een tv kastje van LiveTVStore. Heb nagenoeg geen problemen met het kastje. En als er zich wel eens een probleempje voordoet, dan word ik via email heel vriendelijk en snel geholpen meestal binnen 1 dag. Ik ben gewoon echt en geen fake naam. Kan mij dus niet vinden in de negatieve reacties!!

  De Neel09-10-2018

  Sinds 11 april 2018 de lente aanbieding gekocht, eerste 2 maanden was de service goed, na twee maanden regelmatig uitval en de melding van Geen Portal, contact gehad met LiveTvStore en telkens het antwoord gekregen we hebben de server gereset en alles werkt weer. Nu komt het 3 weken na reset weer uitval, weer gereset volgens hun, daarna na 2 weken uitval, weer gereset volgens hun en nu momenteel helemaal geen beeld meer, weer contact gehad en nu moeten we steeds het Macadres doorgeven aan hun om ons weer aan te sluiten. Maar dat Mac adres is natuurlijk al bekend bij de geniptv, deze is gewoon geblokt omdat LiveTvStore niet aan de voorwaarden van geniptv heeft voldaan en waarschijnlijk teveel free accounts heeft doorgegeven en daar niet voor betaald heeft, in een van de mails stond dat hun afhankelijk zijn van hun leverancier, dus eigenlijk koop LiveTvStore zich in voor een bepaald bedrag, en bieden abbo aan voor zeg maar 100 euro zonder kastje en maken ze doordat ze zich voor zoveel inkopen zeg maar 35 euro winst per klant. Het is een zeer slechte reseller, en als je met het burgerwet boek komt over de door hun gestelde algemene voorwaarden, dan reageren ze meteen, in het Burgerwetboek staat als er niet geleverd wordt conform de gestelde voorwaarden, zoals goedkope en goede TV, dan moeten ze ten alle tijden in ieder geval het aankoop bedrag van het abbo terug storten, dus mensen lat je niets wijs maken dat een abbo persoonsgebonden is want een mac adres is ten alle tijden te blokken bij IPTV.

  hans11-10-2018

  Op hun website staat al maanden "we,ll be back soon" Dus ik denk dat het einde verhaal is. De eigenaar zal wel op de bahama,s zitten op z,n jacht Ik ook al maanden geen beeld en heb abo tm mrt 2019 Over gemailed en zou restant terug krijgen maar die belofte is ook alweer 2 weken oud

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Super slecht

  Via facebook kwam ik bij live tv store terecht, na lang twijfelen toch maar een box bestelt, na 1 week bog niks binnen gekregen, bellen kan ke niet na hun, dus maar via messenger contact gezocht, na eindelijk 2 weken de box thuis gekregen, maar niet die box wat ik besteld had, dus weer cantackt gezocht, na dagen eindelijk bericht twrig gekregen, ik heb al mijn vrienden en familie en l mijn colega's al in gelicht om daar niks te bestellen, je lan beter ergens anders gaan, en heb hun aan gerafen om bij tvbox pro te gaan,

  Door: Pieters20-07-2017
  Lj Pipo18-08-2017

  Ben,uiters tevreden.mn fam en,kennisen hebben,ook hun,product .snelle levering en goede service

  Richard L28-09-2017

  Sluit ik me bij aan Pipo! Mn vrouw de kids en ik kunnen niet meer zonder!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  live box werkt niet

  Begin april een Live TV Box Plus aangeschaft de beloofde live tv werkt niet, 4-5 keer contact gehad en dat kan alleen via Messenger.
  Beloftes en afspraken komen ze niet na.
  Gelukkig betaald via creditcard en kan deze betaling terug draaien.

  Door: fav fleuren18-05-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Tv-kijken was nog nooit zo makkelijk

  Sinds kort de beschikking over een Live TV Box van Live TV Store. Dit is een boks met meer dan 4000 kanalen. Ik kan nu lekker veel voetbal kijken en mijn vrouw kan lekker films kijken. Het bestellen is echt super eenvoudig, want je hebt al een box besteld in drie korte stappen. Grootste reden voor ons om de overstap te maken was dat we toch wel flink konden bezuinigen door een Live TV Box. De besparing ligt voor ons rond de 85 euro per maand. Het aansluiten van de box is overigens erg makkelijk en je hoeft er geen technische kennis voor te hebben. Je zit overigens ook niet aan een abonnement vast, want het is op basis van prepaid. Ben je niet tevreden? Dan kun je dus direct stoppen.

  Door: Anita Witse27-03-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Eindelijk een onbeperkt aanbod aan tv-zenders

  Sinds jaar en dag was ik eigenlijk al aangesloten bij een bedrijf voor wat betreft het kijken van televisie, maar daar ben ik een paar maanden geleden vanaf gestapt. Zelf heb ik nooit het idee gehad dat ik teveel betaalde, maar mijn vriendin had van haar collega gehoord over Live TV Store. Hier koop je een kastje met daarbij een abonnement. Het lijkt dus hetzelfde als een standaard televisie-abonnement bij een bedrijf, maar dat is het zeker niet. Je wordt hier niet beperkt voor wat betreft de zenders. Wij betalen rond de 90 euro per maand en hebben de beschikking over ongeveer 4000 zenders. We kunnen dus altijd kijken wat we zelf willen. Qua prijs verschilt het niet zo met wat we eerder hadden, maar het aanbod is gewoon veel groter en dat is een stuk prettiger.

  Door: Wouter de Vries09-03-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Schrijf zelf een review over Live TV Store

  Uw beoordeling