NederlandReview

    Ervaringen Live TV Store

    Wil jij niet langer vastzitten aan een abonnement voor Videoland, Netflix of een kabelmaatschappij om on demand tv te kijken? Bij Live TV Store bieden ze je een alternatieve manier van televisie kijken aan. Heb jij ervaring met het aanbod van Live TV? Laat dan hier je review achter en lees de ervaring van anderen.

    Over Live TV Store
    Live TV Store is gevestigd in Maastricht. Zij bieden een box met software aan die je kunt gebruiken om tv zenders, films en series mee te streamen. Ook vind je in de shop evt. randapparatuur. Hierdoor heb jij alle vrijheid en zit je niet vast aan een abonnement. Je kunt eventueel zelf een prepaid pakket bestellen voor de duur die jij kiest. Daarnaast bieden zij je allerlei elektronische snufjes aan.


    Kijk bijvoorbeeld HBO's Oz 

    Diensten
    Bij Live TV Store kun je een Live TV Box aanschaffen. Dit is een apparaat dat je in staat stelt om content te streamen door middel van de geïnstalleerde mediasoftware. Daardoor kun je via dit apparaat audio beluisteren en video’s bekijken op een legale manier. Down- en uploaden hiervan is namelijk verboden, maar streamen niet. Na aanschaf sluit je de Live TV Box aan op je televisie en het internet. Daarna kun je kijken naar meer dan 1600 live TV kanalen, inclusief alle Nederlandse publieke en commerciële omroepen, HBO, Film1, Fox Sports, etc. Er zijn verschillende boxen. Zo is er een Film Box voor mensen die alleen films, series en sportwedstrijden willen bekijken. Ook is er een box waarbij een Live TV abonnement niet nodig is. Kijk voor de verschillende Boxen en alle specificaties op de website. Je vind er daarnaast een overzicht van de zenders. Ook vind je er blogs die gaan over onderwerpen die te maken hebben met televisie kijken. Alle goederen die je bij de Live TV Store besteld worden gratis bezorgd.

    Prepaid
    Op de Live TV Box zit een prepaid abonnement, met uitzondering van de Film Box en de Live TV Box Plus. Je bepaalt zelf hoeveel je betaalt en hoelang je abonnement duurt. Wanneer je voor een jaarabonnement kiest betaal je nog geen € 10,00 per maand. Voor een maandabonnement is dit drie keer zoveel. Hoe langer je het abonnement laat duren, hoe voordeliger het dus is.

    Gadgets
    Naast Live TV is er nog een onderdeel te vinden op de website, de zogenaamde gadgets. Allemaal elektronische producten zoals een beamer, smartphone, speakers etc. die het leven leuker en/of makkelijker maken.

    Klachten
    Voor contact met Live TV Store kun je 24/7 mailen, je krijgt dan binnen 24 uur antwoord. Ook kun je ze bereiken via social media, en een 06 nummer.

    Heb jij een bij Live TV Box aangesloten op je televisietoestel? Hoe bevalt deze en wat vind je van het zenderaanbod? Of heb je een ander product bij hen aangeschaft, en ben je hier heel blij mee, of juist niet? Deel hier je ervaring met deze webshop, en help zo anderen bij hun keuze!

    Lees de ervaringen van echte klanten van Live TV Store. Hoe is de beeldkwaliteit, het aanbod aan tv-zenders en de klantenservice? Lees de reviews!

    Live TV Store
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (57)

    6,4
    61% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,6

    Service

    5,8

    Prijs

    6,4

    Leveren

    6,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Slechte service

    Damstra23-09-2018

    Helaas is er van service geen sprake.
    Slechte levering, veel en vaker uitval amper bereikbaar via de mail, telefonisch niet bereikbaar.
    Wat mij betreft onbetrouwbaar totdat ze het tegendeel kunnen laten zien.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    STB geblokkeerd

    Salvatore Bellavia19-09-2018

    STB geblokkeerd sinds 19 Juli, tot op heden steeds geblokkeerd!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    internet tv

    mathieu optRoodt08-09-2018

    ik was 2mnd bij livestore,schijnt niet meer te bestaan, is er iemand die me een goed adres kan bezorgen voor internet tv op een eerlijke en betrouwbare manier, de programma,s waren goed,

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Gedupeerd

    A26-08-2018

    Ik heb een abonement genomen voor 2 jaar inclusief aanschaf van apparaat.Na een half jaar is stopgezet door livestore.Ik heb meermalen keer gebeld maar hoor ik alleen onzin van hun.Dus koop a.u.b. geen product of abonee bij hun.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Steeds geblokkerd

    Gert Schut25-08-2018

    Ik heb een jaar abonnement genomen maar om de 2 maanden stopt het dan weer mailen en een paar dagen zonder!!
    Inmiddels ben ik maar gestopt met mailen en laat het maar aflopen.
    Voor mij NOOIT MEER bagger!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Perfect pakket voor de vakantie

    Ron vd Zwaag27-07-2018

    Na eerst het wk te hebben gekeken, nu de ontknoping van de Tour kijken vanaf mijn vakantie adres! Ik blijf nog even op vakantie, dus de Vuelta kijken we ook nog vanaf hier!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    STB geblokkerd

    Salvatore Bellavia26-07-2018

    Idem vorige review

    Franjse27-07-2018

    Gewoon even mailen naar service@livetvstore.com, dan krijg je binnen een paar uur een antwoord! Is waarschijnlijk een verstoring in uw internet omgeving thuis.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Your STB is Blocked

    Salvatore Bellavia26-07-2018

    Regelmatig STB geblokkeerd. Overeenkomst voor 6 maanden tot 17 Oktober 2018, nu sinds 19 Juli nogmaals STB geblokkeerd.
    Op meerdere mails geen reactie, telefonisch niet bereikbaar!..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Werkt ook op Smart TV

    Casper16-07-2018

    Zonder extra box werkt het rechtstreeks op mn LG Smart TV! Kan de code ook gebruiken op mn laptop voor in bed. Toen het mij niet lukt te installeren kreeg ik na een paar uur antwoord via de mail. Werkt sindsdien super!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Perfect voor de vakantie

    KevinVV16-07-2018

    Heb het abonnement op de iPad gezet, werkt perfect. Van thuis tot onze camping hoor ik van de kinderen geek kik op de achterbank! Bedankt voor het snelle antwoord jongens!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    oplichters

    ellen15-07-2018

    kijk op google via hun rekeningnummer OPLICHTERS,maar er is aangifte gedaan

    RobS16-07-2018

    Hun rekeningnummer is van een payment provider, dus wordt gebruikt door duizenden andere bedrijven. Als je gewoon mailt naar service@livetvstore.eu krijg je heel snel reactie

    Maartje Besseling16-07-2018

    Het is tegenwoordig service@livetvstore.COM Rob ;)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    geld kwijt en geen tv

    ellen15-07-2018

    voor 1 jaar afgesloten na 1maand al niks meer,reageren doen ze niet. dus geld kwijt,oplichting dat is het.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Alle USA kanalen!

    Diane F15-07-2018

    Echt een uitkomst voor ons thuis! Mijn man komt oorspronkelijk van Toledo, Ohio en kan nu weer alle zenders van thuis zien! Ook een mooie oplossing voor onze aanstaande vakantie naar de Algarve! De zenders nemen we op de iPad mee!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Perfecte service!

    Ruud Borgers15-07-2018

    Lees af en toe van mensen dat men niet in contact geraakt met de service desk. Vraag me dan af wat jullie hebben geprobeerd? Ik mail inderdaad met service@livetvstore.com en krijg altijd binnen een paar uur (zelfde dag dus!) antwoord. Hele vriendelijke mensen daar, zeker meneer Koos!

    Maartje Besseling15-07-2018

    Ik heb het ff nagekeken en het domein van hun mail adres is veranderd, vroeger was het service@livetvstore.eu, nu is het service@livetvstore.com. Maar zelfs als ik naar .eu een berichtje stuur krijg ik een autobericht terug dat je moet mailen naar .com.... Vraag me ook af wat de rest dan doet...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    live tv store

    callrounder caller11-07-2018

    super waardeloos. nu al weken geen live tv store meer
    zijn ze failliet oid?? we,ll be back staat er op hun site
    1 jaar abo afgesloten en nu na 2 mnd niets meer
    je geld terug oid ? forget it maar
    vreemd ook dat er nergens eleders op internet iets over te vinden is

    johan12-07-2018

    hetzelfde voor , code 404 mailtje gestuurd maar geen reactie meer 1 jaar betaald voor 2 maand

    Maartje Besseling15-07-2018

    Had ik ook eens, heb toen een mail gestuurd naar service@livetvstore.com en kreeg binnen 2 uur antwoord. Toen hebben ze t probleem verholpen en is het nooit meer terug gekomen

    Willem07-09-2018

    en er word iets aan gedaan Ben wel tevreden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Waardeloos

    Geert Verschueren08-07-2018

    Nu al een paar keer problemen gehad met de ontvangst. Nu al 2 dagen totaal niets meer. Ze zijn nergens te vinden of te bereiken...en bedankt. Na 3 maanden niets meer...voor 1 jaar betaald... waardeloos

    johan12-07-2018

    krijg je ook code 404 ??

    Maartje Besseling15-07-2018

    Had ik ook een keer! Mail naar service@livetvstore.com, dan regelen ze het binnen een paar uur! Daarna is het probleem nooit weer terug gekomen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Service

    Jafar06-07-2018

    Heel slecht service

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    beoordelingen

    matthias desmet04-07-2018

    Ik zie hier de laatste beoordelingen, dat deze positief zijn. Dus men kan terug gebruik maken van hun service. Maar als ik op hun site ga dan zie ik dat deze nog niet in gebruik is. Hoe geraken jullie dan aan hun services?

    Maartje Besseling15-07-2018

    Ik mail altijd met service@livetvstore.com, dan krijg ik binnen een paar uur antwoord!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Super service

    Wilma Moors02-07-2018

    Ben zelf niet zo technisch en had t abo laten installeren op mn Samsung smart tv door mn zoon. Nu met t lekker weer wilde ik ook op mn tablet in de tuin gaan kijken. ff gemaild naar de service en kreeg meteen antwoord en uiteg. Super bedankt jongens, kan nu lekker in de tuin kijken!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Tv op vakantie mee

    Maikel Stroom28-06-2018

    Heb nu al zo'n 6 maanden live tv bij live tv store. Werkt perfect! Kan de tv zenders meenemen naar de camping in Spanje. Had hun gemaild en kreeg binnen 2 uur antwoord. Top service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    goede zenders

    Giel M22-06-2018

    veel goede zenders te zien, zeker voor sport en formule 1 een aanrader en dan voor zo weinig geld! jammer dat ze (tijdelijk) niet kunnen verkopen. krijg wel altijd goede en snelle reactie van hun!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    geen ontvangst

    mathieu optRoodt18-06-2018

    heb live store aangeschaft voor 3mnd, instaleren was na 4daag gelukt, nu na 2mnd geen beeld meer, geen reaktie via tel. of mail.niet meer te bereiken, bestaat deze nog wel,

    Beysen Eddy19-06-2018

    Heb eergisteren een bestelling gedaan voor één jaar , dat koste me 119.99 euro , ik ga naar mijn account kijken hoe het met mijn bestelling is en wat zie ik , geannuleerd , dus ik vrees er voor dat ik mijn eurokes kwijt ben , trouwens ook al een mail verstuurd voor uitleg maar noppes , ik zou wel eens willen weten of er zo nog mensen zijn die dat voor hebben.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Werkt ook mobiel

    Cor Boomsma15-06-2018

    ben best veel en route als trucker en kan met dit product uit de voeten in heel europa! Werkt gewoon op mn tablet. Ideaal voor het WK

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    prima product, snelle service

    Sander van Halst11-06-2018

    Begin april een live tv abonnement met box besteld. ben niet echt thuis in de technische wereld, maar werd ondanks dat goed geholpen door Live TV Store! Na 2 maanden draait het nog steeds als een tierelier!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Waardeloos bedrijf

    Arjan Huibers04-06-2018

    Waardeloos bedrijf en een stel oplichters. Merendeel van de tijd geen beeld. Duurt een paar dagen voor dat ze reageren als ze reageren. En nu inmiddels al twee weken zonder en geen enkele reactie.....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Waardeloos bedrijf

    Arjan Huibers04-06-2018

    Waardeloos bedrijf en een stel oplichters. Merendeel van de tijd geen beeld. Duurt een paar dagen voor dat ze reageren als ze reageren. En nu inmiddels al twee weken zonder en geen enkele reactie.....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Waardeloos bedrijf

    Arjan Huibers04-06-2018

    Waardeloos bedrijf en een stel oplichters. Merendeel van de tijd geen beeld. Duurt een paar dagen voor dat ze reageren als ze reageren. En nu inmiddels al twee weken zonder en geen enkele reactie.....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Tevreden

    S. Luci04-06-2018

    Sinds 3 maanden geabonneerd, nooit problemen gehad tot gisteren, ik had geen beeld meer, een bericht gestuurd en 'savonds had ik weer beeld. Een beetje meer service zou wel prettig zijn...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Onzin verhalen

    Rob Spruijt03-06-2018

    Ik gebruik live tv store al maanden en ik gebruik zeker geen schuilnaam. Ik neemsoms een abonnement van een week, dan van een maand.En wat is jullie probleem dan? Ik kan altijd tv kijken op mijn smartphone of tablet nooit een probleem. Van de klantenservice krijg ik ook altijd antwoord. Ik stel mijn vragen altijd per email.
    Ik begrijp de ophef dus niet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tv box

    Astrid middendorp 29-05-2018

    Ik denk dat dit aan alle kanten rammeld. 228euro lichter en geen levering. 2mnd geleden besteld! Inmiddels aangifte gedaan zowel in nederland en spanje waar wij wonen. Wees gewaarschuwd!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Box besteld

    Tcq23-05-2018

    Box besteld bij dit bedrijf 2weken later nog niks 139€ kwijt..en alleen maar vage reacties op de mail..geen oplossingen.
    Koop hier niet..!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    levering betaald toestel + abonnement

    dirk stals23-05-2018

    Mijn bestelling dateert van 22:12:2017.Het eerste toestel heb ik ontvangen in maart 2018 en dat werkte goed tot 3 weken geleden.Mijn tweede toestel heb ik nog altijd niet ontvangen vermits het terug naar een verkeerd adres in Spanje was verstuurd.Op mijn veelvuldige emails of chats krijg ik géén antwoord en de website is niet open te krijgen.Ik lees dus nu dat ze veroordeeld zijn door de rechtbank van Maastricht dus zal toestel waarschijnlijk nooit geleverd worden en zullen de abonnementen ook vervallen zonder mogelijkheid tot vernieuwing.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    Veroordeling re htbank

    Moors18-05-2018

    Bedrijf veroordeeld door rechtbank Maastricht met dwangsommen voor illegale tv
    Aanlegger BREIN Nederland

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    failliet??

    matthias14-05-2018

    plots zijn de facebookpagina's van dit bedrijf offline gehaald en ook de site bestaat niet meer

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Wat nu

    Jean pierre huyzentruyt13-05-2018

    Opeens een mail, uw contract is bijna ten einde, nog 1 dag. Wat , dacht ik het eindigt pas op 8 juni. Gelukkig ben ik niet ingegaan op een aanbod van 1 jaar. Denk dat ik mijn geld kwijt was geweest. Na ettelijke mails , tot nu nog geen antwoord , behalve dat er aan gewerkt word. Als het word opgelost zet ik dit recht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    zeer tevreden

    rudiger cloots07-04-2018

    bij mij werkt het zeer goed betaal gewoon 99 euro per jaar

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Wil niet meer zonder!

    Peter Princen29-03-2018

    Goedendag, sinds de kerst kijken wij tv via live tv store, en met veel plezier! Systeem werkt zeer stabiel. Ook met de 4K Box kunnen wij vele Android apps installeren, waaronder Kodi. Nu kunnen wij alle films en series gratis bekijken!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Werkt in Spanje

    Leo Krewinkel25-03-2018

    Besteld voor in ons huisje in Spanje. Eerst gratis getest, dat beviel. Werkt perfect, fijn om onze Belgische zenders allemaal te kunnen ontvangen als we niet thuis zijn. Echt een aanrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    iptv

    Rob Groeneweg25-03-2018

    Onlangs iptv besteld bij live tv store. werkt goed, maar dan 3000 zenders in HD beeld, al kijk ik er maar een paar ;)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    waardeoos

    jaap16-03-2018

    In één woord: waardeloos , zonde van je geld. geen enkele service, geen enkele reactie op meerdere mails.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichters

    Jan kees15-03-2018

    Hallo daar,

    Mensen wees wijs, trap er niet in...

    canalonline.eu
    flixstore.eu
    livetvstore.eu

    zijn allemaal dezelfde pagina's. zelfde telefoonnummers. Internet staat vol met berichten dat het oplichters zijn. in de algemene voorwaarden staat het adres van het bedrijf, maar op dit adres is geen bedrijf gelokaliseerd. tevens als je een beetje kan lezen zijn hun algemene voorwaarden een kwestie geweest van copy/paste, want het staat vol fouten.

    Tevens trap niet in feedbacks van sommige mensen op deze pagina's, want het zijn schuilnamen en doen zich voor als tevreden klanten.

    opmerkingen zoals: "ik had alles binnen 24uur in huis" of "bij mij werkt het al maanden" ... totale leugenarij.

    24uur gratis tv kijken ja.. dat werkt, en na betaling van een pakket ben je je geld kwijt en geven ze geen gehoor.

    dirk17-05-2018

    heb nog geen enkel probleem gehad

    bullshit man,ik krijg de codes binnen een dag zo niet 1,2 dagen,nooit problemen,elke ervaring is anders.05-06-2018

    erkanagar@live.nl

    Helma14-06-2018

    Ik heb ook vorig jaar een abb. Afgesloten en dat ging “goed” met hier en daar een storing. Nu wordt ik al een maand aan het lijntje gehouden na een storing. 22 mailtjes met klantendienst en nog geen tv. Heb nog 6 maanden tegoed maar daar kan ik waarschijnlijk naar fluiten. Je hebt nl. Volgens hun geen recht op terugbetaling van de overgebleven maanden, maar wel op “hulp” om te zorgen dat het weer werkt.. ook website en Facebook site zijn weg..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Snel en stabiel

    Toon10-03-2018

    Snel besteld, snel geleverd en werkt super snel! ben erg tevreden, werkt ook op de camping

    Henk10-03-2018

    Zeer slechte service, 24 uur service is eerder 72 uur service. Houden zich niet aan hun eigen voorwaarden. Nu al een week op reactie aan het wachten, maar helaas. Kies voor een andere provider, want hier is service niet iets waar men kaas van gegeten heeft.

    Jan kees15-03-2018

    Hallo daar, Mensen wees wijs, trap er niet in... canalonline.eu flixstore.eu livetvstore.eu zijn allemaal dezelfde pagina's. zelfde telefoonnummers. Internet staat vol met berichten dat het oplichters zijn. in de algemene voorwaarden staat het adres van het bedrijf, maar op dit adres is geen bedrijf gelokaliseerd. tevens als je een beetje kan lezen zijn hun algemene voorwaarden een kwestie geweest van copy/paste, want het staat vol fouten. Tevens trap niet in feedbacks van sommige mensen op deze pagina's, want het zijn schuilnamen en doen zich voor als tevreden klanten. opmerkingen zoals: "ik had alles binnen 24uur in huis" of "bij mij werkt het al maanden" ... totale leugenarij. 24uur gratis tv kijken ja.. dat werkt, en na betaling van een pakket ben je je geld kwijt en geven ze geen gehoor.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top service

    Jessica21-02-2018

    Heerlijk alles zien via ons live tv abonnement! Mijn man kan alle voetbal en F1 zien en ik alle films kanalen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Erg tevreden

    Leen Jansen21-02-2018

    Mijn vrouw en ik zochten voor een tv oplossing voor zowel bij ons thuis als voor in ons appartement in spanje. Hebben een box met jaarabonnement gekocht. Nemen die box mee naar spanje als we daarheen gaan en werkt top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Eerst zeer tevreden daarna niet meer

    Henkfryslan01-12-2017

    Was zeer tevreden tot 14 dagen geleden toen lagen de servers plat daarna een nieuwe link gekregen maar de kwaliteit is er op achter uit gegaan zenders weg en ook full hd opeens minder voor dit pakket heb ik niet betaald en nu al een tijdje met live tv store bezig om het netjes af te handelen maar dat gebeurt maar niet daardoor ook helaas restte mij niks anders dan stappen tegen ze te onder nemen. Ik raad aan hier niks te bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    4K Premium

    Nikki Verlinden13-11-2017

    Met de box kan ik gewoon alles zien, van mn cluppie NAC tot Formule 1 en alle films en series. Werkt erg goed. Bedankt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    makkelijk en goed product

    dhr Menten11-11-2017

    Als gepensioneerde kijk ik graag veel tv en films. Het kastje dat ik heb gekocht van liv tv store biedt uitkomst. Heb de box opgehaald in Maastricht. Hoefde hem thuis alleen maar aan te sluiten op internet en mijn tv en kan nu gewoon alles zien. Erg fijn!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Ziggo de deur uit gedaan!

    Gino Kardinaals03-11-2017

    Wij kijken alle voetbal uit Nederland en Spanje. Had daar extra abonnementen voor lopen bij Ziggo, maar heb deze nu op kunnen zeggen. De box werkt stabiel en was niet moeilijk te installeren. Ga zo door!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    prima

    A Oosterveen03-11-2017

    Het duurde een paar dagen langer dan verwacht maar daar werd ik gelukkig over ingelicht. Ze antwoorden snel op vragen en de Live TV Box werkt goed! Kijkt lekker weg zo.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    TV in buitenland

    Nadja Alberts03-11-2017

    Wij hebben een huisje in Duitsland en wilden graag een oplossing om toch Nederlandse TV te kunnen zien. Hebben bij Live TV Store besteld en gelijk de volgende dag gekregen. Het systeem was plug and play. Dus even verbinden met internet en het werkt! Ook vragen werden per mail binnen een paar uur verzonden. Top kastje!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top service

    Ralph Verbrugge03-11-2017

    Onlangs kocht ik bij LiveTVStore een Premium 4K box waarmee ik alle films en series kon kijken zonder abonnement. Daarnaast kan ik meer dan 5000 live tv kanalen van over de hele wereld zien. Binnen 2 dagen was het in huis! Super service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Bedrogen

    Vanderperre13-10-2017

    Had betaald uitgevoerd! Dan krijg je een automatische mail teruggestuurd! Na 4 dagen nog geen code ontvangen ! Hun telefoon is blijkbaar al afgesloten ! Dan maar naar de firma gebeld ! Daar prima geholpen ! 2 dagen later was het geld teruggestort onder druk van die firma , waarvoor dank !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    OPGEPAST NIETS BESTELLEN

    rudy gilaude07-09-2017

    heb begin augustus 2 tv boxen besteld
    heb deze nooit ontvangen, telefonisch niet te bereiken.
    na vele mailtjes en beloften ben ik 298 euro kwijt.
    zeker oppassen flicksstore livetvstore en canalonline zijn van dezelfde persoon (zelfde btw nummer}
    op 31/8 bij livetvstore een prepaid live tv abonnement besteld zelfde verhaal 119 euro kwijt
    niet meer te bereiken.
    laat dit een les zijn voor iedereen

    Ralph Verbeek11-09-2017

    Kan mij hier niet in vinden, kreeg super snel mijn bestellen en alles werkt!

    Jeanne Dullens11-09-2017

    Miss moet u even contact opnemen met de klantenservice. Ik had eerst ook mij code niet gekregen, toen bleek hij in mijn spam folder te zitten... Toen ik belde hebben ze me meteen geholpen en ik kijk nu al maanden zonden probleem!

    ann bollens24-09-2017

    let op met live tv store nu maandag 4 weken en nog geen box ontvangen maar wel 149 euro van mijn rekening

    Frank van Ham28-09-2017

    Wellicht een verkeerd aflever adres ingevoerd op de site? Ik had binnen 24 uur alles in huis! Top service

    Sabine timmermans02-01-2018

    Zeer slecht. Na 3 maanden pas box binnen gehad na vele berichten omdat je ze niet kan bellen.de box klopte niet na 5 dagen teruggestuurd aangetekend 20 nov. 2017zodat ik mn geld terug zou krijgen . 170 euro . Nog steeds geen geld terug of reactie. Nu naar advocaat tis bar slecht

    neijens09-02-2018

    heb ook gekocht via www.livetvstore.eu sinds begin van deze week hebben ze de boel geblokkeerd er staat stb neem conact op met proviber maar van livetvstore is niemand meer thuis heel raar via telefoon nooit bereikbaar en mails wordt ook niet meer op gereageerd zijn dit oplichters ?????????

    Giovanni14-03-2018

    OPGEPAST dit zijn OPLICHTERS

    Giovanni14-03-2018

    OPGEPAST dit zijn OPLICHTERS

    Jan Kees 15-03-2018

    Hallo daar, Mensen wees wijs, trap er niet in... canalonline.eu flixstore.eu livetvstore.eu zijn allemaal dezelfde pagina's. zelfde telefoonnummers. Internet staat vol met berichten dat het oplichters zijn. in de algemene voorwaarden staat het adres van het bedrijf, maar op dit adres is geen bedrijf gelokaliseerd. tevens als je een beetje kan lezen zijn hun algemene voorwaarden een kwestie geweest van copy/paste, want het staat vol fouten. Tevens trap niet in feedbacks van sommige mensen op deze pagina's, want het zijn schuilnamen en doen zich voor als tevreden klanten. opmerkingen zoals: "ik had alles binnen 24uur in huis" of "bij mij werkt het al maanden" ... totale leugenarij. 24uur gratis tv kijken ja.. dat werkt, en na betaling van een pakket ben je je geld kwijt en geven ze geen gehoor.

    Marielle29-06-2018

    Bij mij heeft “canalonline” de eerste maanden erg goed gewerkt. Sinds kort werkt de link niet meer en kan ik niet meer tv kijken. Geprobeerd contact op te nemen via de mail maar werkt niet..

    BV 10-07-2018

    Maanden prima gewerkt en ok service, sinds een week geen tv meer en ook geen reactie. Website is op zwart, dus wordt fluiten naar de rest van de abonnement.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Super slecht

    Pieters20-07-2017

    Via facebook kwam ik bij live tv store terecht, na lang twijfelen toch maar een box bestelt, na 1 week bog niks binnen gekregen, bellen kan ke niet na hun, dus maar via messenger contact gezocht, na eindelijk 2 weken de box thuis gekregen, maar niet die box wat ik besteld had, dus weer cantackt gezocht, na dagen eindelijk bericht twrig gekregen, ik heb al mijn vrienden en familie en l mijn colega's al in gelicht om daar niks te bestellen, je lan beter ergens anders gaan, en heb hun aan gerafen om bij tvbox pro te gaan,

    Lj Pipo18-08-2017

    Ben,uiters tevreden.mn fam en,kennisen hebben,ook hun,product .snelle levering en goede service

    Richard L28-09-2017

    Sluit ik me bij aan Pipo! Mn vrouw de kids en ik kunnen niet meer zonder!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    live box werkt niet

    fav fleuren18-05-2017

    Begin april een Live TV Box Plus aangeschaft de beloofde live tv werkt niet, 4-5 keer contact gehad en dat kan alleen via Messenger.
    Beloftes en afspraken komen ze niet na.
    Gelukkig betaald via creditcard en kan deze betaling terug draaien.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Tv-kijken was nog nooit zo makkelijk

    Anita Witse27-03-2017

    Sinds kort de beschikking over een Live TV Box van Live TV Store. Dit is een boks met meer dan 4000 kanalen. Ik kan nu lekker veel voetbal kijken en mijn vrouw kan lekker films kijken. Het bestellen is echt super eenvoudig, want je hebt al een box besteld in drie korte stappen. Grootste reden voor ons om de overstap te maken was dat we toch wel flink konden bezuinigen door een Live TV Box. De besparing ligt voor ons rond de 85 euro per maand. Het aansluiten van de box is overigens erg makkelijk en je hoeft er geen technische kennis voor te hebben. Je zit overigens ook niet aan een abonnement vast, want het is op basis van prepaid. Ben je niet tevreden? Dan kun je dus direct stoppen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Eindelijk een onbeperkt aanbod aan tv-zenders

    Wouter de Vries09-03-2017

    Sinds jaar en dag was ik eigenlijk al aangesloten bij een bedrijf voor wat betreft het kijken van televisie, maar daar ben ik een paar maanden geleden vanaf gestapt. Zelf heb ik nooit het idee gehad dat ik teveel betaalde, maar mijn vriendin had van haar collega gehoord over Live TV Store. Hier koop je een kastje met daarbij een abonnement. Het lijkt dus hetzelfde als een standaard televisie-abonnement bij een bedrijf, maar dat is het zeker niet. Je wordt hier niet beperkt voor wat betreft de zenders. Wij betalen rond de 90 euro per maand en hebben de beschikking over ongeveer 4000 zenders. We kunnen dus altijd kijken wat we zelf willen. Qua prijs verschilt het niet zo met wat we eerder hadden, maar het aanbod is gewoon veel groter en dat is een stuk prettiger.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Schrijf zelf een review over Live TV Store

    Uw beoordeling