GSMsale

6.9
5.7

Bestellen

6.6

Service

7.7

Prijs

7.7

Levering

71.4%

Zou hier weer kopen

GSMsale

Lees hier wat anderen over dit bedrijf zeggen! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze site.

Over gsmsale.nl

Al meer dan acht jaar is dit bedrijf de specialist op het gebied van telecom en de verkoper van abonnementen van de verschillende (eigenlijk alle) netwerken in ons land. Ze bieden een scherpe prijs en een uitstekende service. Ook kennen ze een snelle levering. Ze hebben een winkel in Rotterdam aan de lijnbaan 51. 
Het bedrij staat voor kwaliteit en ook voor service. Ze houden van lage prijzen en een hoge service met snelle levering. De nieuwsbrief biedt je de laatste buitenkansjes.  

Diensten van gsmsale.nl

Het is mogelijk om een telefoon abonnement en telefoon aan te schaffen op deze site of in de winkel in Rotterdam.  Je treft er de meest populaire smartphones aan met gegarandeerd de laagste prijs. Je hebt dus altijd de beste deal bij dit bedrijf.  Ze bestaan al meer dan 8 jaar en zijn dus geen eendagsvlieg. Hierdoor kunnen ze je ook een uitgebreid aanbod van abonnementen en smartphones aanbieden. 

Klachten, tips en complimenten over gsmsale.nl

Natuurlijk krijg je een goede garantie op de smartphones. Mogelijke reparaties worden kosteloos uitgevoerd. Er zijn wel een paar uitzonderingen. Denk aan waterschade of breukschade. Er is echter een uitstekende service.  
Mocht je ondanks dat toch klachten hebben dan kun je met de klantenservice contact opnemen om zo het probleem uit de wereld te helpen.  Je kunt ze onder andere bellen. Het ordernummer bij de hand hebben is dan trouwens wel slim. Klachten worden binnen 14 dagen afgewikkeld. Mocht het langer duren dan krijg je hier natuurlijk bericht van. 

Heb jij ervaring met gsmsale.nl? 

Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

 

Lees hier wat anderen vinden over GSMsale.nl. Goedkoop en toch goed. En zijn ze betrouwbaar? Lees hier ervaringen van klanten over GSMsale.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Anderen bekeken ook

close

GSMsale

Vergelijk reviews en bekijk GSMsale