Domeinmatch.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer3,6

U bent nu bij:

Totaal

3,6

Bestellen

4

Service

3,4

Prijs

3,8

Leveren

3,4
8 rating43 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

15-09-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Coen

Domeinmatch.nl - domeinmatch - oplichters

Ik heb mijn account opgezegd, maar ze bieden nog steeds mijn domeinen aan!!
Ze geven geen reactie na herhaaldelijke verzoeken en zijn niet bereikbaar.
Ze hebben nu ook alle domeinen geclaimed die lijken op die van mij.
Slecht volk - Niet aan beginnen!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-08-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Sjors

Domeinmatch.nl - Internetoplichting

Ik heb de afgelopen 2 jaar zo'n 20 domeinnamen verkocht via Domeinmatch.nl.
Dit verliep in eerste instantie prima, maar werd steeds slechter.

De laatste maanden is het een ramp.
Creditfacturen worden al maanden niet meer uit betaald, telefonisch zijn ze niet bereikbaar en op het contactformulier, email en Whatsapp wordt geen response gegeven.

Domeinnamen worden wel verhuisd naar een andere partij, maar uitbetaling van creditfacturen aan mij ontbreekt (De uiterste betaaldatum is maanden terug).

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Ebased31-08-2017

Heb precies het zelfde ik ga binnenkort langs met een stalenbuis eens kijken of ze dan nog niet betalen....

30-08-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Maakt niet uit!

Domeinmatch.nl - Slecht, geen zaken meedoen!

Verkoop je je domein krijg je geen geld van ze! Beunhazen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-07-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Sjors

Domeinmatch.nl - Totaal geen afhandeling

Transacties worden de eerste weken na betaling niet afgehandeld en contact opnemen heeft geen resultaat opgeleverd.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-12-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:JA
Door: E

Domeinmatch.nl - geen service

Ik vroeg een bepaalde domeinnaam op die ik wilde, daar konden ze niet aan beginnen. Totaal geen service bij deze gasten!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-11-2016
  • Bestellen

    4
  • Service

    8
  • Prijs

    4
  • Levering

    6
5,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rob Kruiper

Domeinmatch.nl - Groot aanbod aan domeinnamen

Voor mijn onderneming was ik nog op zoek naar de juiste domeinnaam en deze heb ik uiteindelijk gevonden bij Domeinmatch.nl. Reden dat ik hiervoor gekozen heb, is dat ik het kende via de Telegraaf en Nu.nl. Dit zijn voor mij bekende namen, waardoor het vertrouwd voelt om hier ook gebruik van te maken. De prijs is wat mij betreft aan de hoge kant, maar je krijgt er wel uitstekende service voor terug. Alles wordt voor je geregeld en de domeinnaam staat binnen de kortste keren op je naam. Zeker de moeite waar om gebruik van te maken.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-07-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    4
  • Levering

    8
6
Zou hier weer kopen:JA
Door: Fred Karels

Domeinmatch.nl - Juiste domeinnaam gevonden bij DomeinMatch.nl

Al geruime tijd was ik op zoek naar een toepasselijke domeinnaam voor mijn activiteiten. Ik kon maar niets bedenken en besloot om eens op zoek te gaan. Op een gegeven moment kwam ik bij DomeinMatch.nl terecht en heb hier de perfecte domeinnaam gekocht via een veiling.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Domeinmatch.nl

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Domeinmatch.nl?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Domeinmatch.nl

DOMEINEN KOPEN? DAT KAN VIA DOMEINMATCH

Domeinmatch Reviews
Hoe denken de consumenten over Domenmatch of hoe denkt u daarover? Wij als NederlandReview hebben reviews voor U verzamelt. Via hier kunt u lezen wat de consumenten van Domeinmatch vinden. Ook willen we graag uw mening en uw ervaring horen over de website Domeinmatch om zo andere consumenten te informeren of dit wel de juiste website is om domeinen te kopen. Hiermee kunnen we de beste service aanbieden voor de consumenten om te bepalen welke bedrijf je het beste geld aan uit kunt geven om een domein te kopen. Plaats een beoordeling over de website Domeinmatch en help de consumenten!

Over Domeinmatch
Op de website Domeinmatch.nl kunt u veilig domeinnamen kopen en ook zelfs doorverkopen. Domeinmatch.nl is te vergelijken met marktplaats waar u producten wilt verkopen, wilt kopen of zelfs wilt ruilen. Domeinmatch.nl is een escrow service die dus kopers en verkopers in staat stelt zaken met elkaar te doen via de marktplaats en het veiling systeem. Ze bieden een zeer krachtige marktplaats aan, waar kopers en verkopers met elkaar in contact worden gebracht. 

Domeinmatch is een groeiende website bedrijf waar je eenvoudig domeinnamen kunt gaan kopen voor als je een website nodig hebt voor jouw bedrijf, of voor jezelf. 

Via de zoekfuncties op de website kan je uitgebreid eenvoudig domeinnamen vinden waar je bij denkt, dit past bij mij. Meeste domeinnamen hebben een vaste prijs waar je het voor een bepaald bedrag kunt gaan kopen. Ook is er een systeem om een bod uit te brengen, de verkopen kan dan beslissen of jouw bod hoog genoeg is om het door te verkopen aan jou. 


Wat ga je met je domein doen? Zo bouw je een website!

Diensten
Zoals het werd aangegeven is Domeinmatch meer dan een domein kopen en verkopen. Zij beschrijven zichzelf als een krachtige marktplaats die voor iedereen toegankelijk is, ongeacht of je koper of verkoper bent. Er zit ook een handig veilingsysteem aangesloten op de marktplaats waar er dus binnen no-time een veilig georganiseerd kan worden.

Mocht de verkoper beslissen, dat de bod die jij hebt uitgebracht, hoog genoeg is dan kan en mag hij jouw bod accepteren en daarmee word de verkoop afgesloten. Is je bod niet hoog genoeg? Dan kan het zijn dat hij een tegenbod uitbrengt of hij kan dan gaan voor andere consumenten die een hogere bod uitbrachten.

Na de veiling of het direct kopen van een domein, zal de website de verkoper de verhuistoken aanvragen voor de domeinnaam aan te leveren. Nadat jij als koper de verhuistoken hebt ontvangen en de domeinnaam ter beschikking hebt laten stellen, zal de website overgaan tot betaling aan de verkoper. Als er iets tussenkomt waar de verkoop door een reden niet meer doorgaat, dan ontvang je je geld binnen 2 dagen terug. 

Klachten
Domeinmatch.nl heeft een contactformulier waar je je klachten of vragen kunt stellen. Domeinmatch neemt klachten erg serieus. Ook heeft de website een live chat waar je je vragen kunt stellen en je er direct antwoord op kunt krijgen. Werkt de live chat niet? Dan is het ook mogelijk om via Skype of via de telefoon contact te leggen. Heeft u ervaring met de contactformulier, telefonie en de live chat van de website? Laat een review achter op de reviews van NederlandReview!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!