Srprs.me

5

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Srprs.me

Heb jij al gehoord van srprs.me? Waarschijnlijk heb je vast wel van het reisbureau gehoord. Ze hebben namelijk een dienst voor alle avontuurlijke reizigers die je nergens anders kunt vinden. Je boekt bij srprs.me namelijk een vakantie, maar je bestemming blijft nog een verrassing. Je krijgt pas op het vliegveld te horen waar je heen gaat. Durf jij het aan? Of wil je eerst meer weten over de ervaringen van anderen die hun reis al gemaakt hebben? Op NederlandReview kun je dan de recensies lezen over srprs.me. Reizigers vertellen je over hun reis. Lees hun reviews en beoordelingen en misschien boek jij daarna wel een reis bij srprs.me. 


Het ontstaan van srprs.me

Hoe komt iemand op het idee om een reisorganisatie te beginnen waar je vakanties kunt boeken zonder dat je de bestemming weet? Voor de oprichter Stefan kwam het idee eigenlijk per toeval bij hem op. Hij was voor werk een aantal dagen in Barcelona en had het weekend nog geen plannen. Hij besloot zijn collega te bellen en vroeg hem om een reis te boeken. Stefan had geen idee waar zijn collega hem heen zou sturen en kwam uiteindelijk in Marrakesh aan. De vakantie werd een prachtige reis die hij nooit meer zal vergeten. Niet veel later richtte hij met een aantal vrienden srprs.me op.Boek jij je volgende reis bij srprs.me?


Hoe werkt het?

Het klinkt misschien heel simpel om een reis te boeken zonder bestemming, maar srprs.me wil wel zeker weten dat je kunt genieten van je reis en hebben daarom een aantal dingen van je nodig.


– Je wilt op reis met srprs.me, maar hoe werkt dat? Simpel, je stelt namelijk zelf je trip samen. Je maakt eerst de keuze of je met het vliegtuig of de auto wilt vertrekken.


Boek je reis: Kies de datum voor je reis en bekijk of de prijzen binnen jouw budget vallen. Je hebt nu nog de kans om aan te geven waar je echt niet heen wilt of waar je al geweest bent. Je betaalt hierna de reis en de reis is geboekt.


Deel je reis: srprs.me weet dat je familie thuis waarschijnlijk ook in spanning zit waar je reis heen zal gaan. Je kunt daarom je avontuur met iedereen delen, dan hoeft je moeder zich ook geen zorgen meer te maken.


Koffers pakken: De weersverwachtingen voor je bestemmingen worden naar je toegestuurd. Dan weet je wat je allemaal moet in je koffer moet stoppen.


– De kraskaart: Je krijgt een paar dagen voor vertrek de kraskaart waarmee je bestemming onthult zal worden.


– Geniet van een heerlijke en unique reis!


Contactgegevens srprs.me

Heb je vragen over de reizen? Of wil je een klacht melden? De klantenservice van srprs.me is bereikbaar via telefoon, LiveChat en e-mailadres. Op de website kun je alle contactgegevens van de klantenservice vinden. Ze zijn ook bereikbaar via Social Media. Je kunt srprs.me volgen op Facebook, Twitter en Instagram.


Schrijf een review over srprs.me!

Ben jij net terug van een geweldige reis? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met srprs.me. Kun je betrouwbaar en veilig een reis boeken? Laat het andere reizigers weten. Moeten zij hun volgende reis boeken bij srprs.me?


Boek een vakantie zonder de bestemming te weten, dat kan bij srprs.me. Wil je weten wat ervaringen zijn van andere reizigers? Lees hier hun reviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

cadeaubon

-zwaar teleurgesteld over afhandeling klacht en aanbod - mijn kinderen een cadeau bon gedaan van 100 euro. na boeking blijken ze 180 euro bij te moeten betalen voor ene hotel met kostprijs van 140 voor dezelfde nacht op booking .com dat is dus 14o euro betalen voor de dienstverlening van srpsme. dat lijkt mij buitensporig veel. Argument is dat zij boeken op wat er op dat moment voorradig is. lijkt mij dan dat er gezocht kan worden naar een goedkoper hotel.

G

Gea Hoving

21-03-2022

0

nooit meer!!

Helemaal geen surprise! Het weerbericht een week van te voren en op de dag zelf (12 uur) direct de plaats en locatie. Geen leuke weetjes/doe-tips over de omgeving. De locatie lag dichtbij 2 steden waar we hadden aangegeven niet naartoe te willen. "We hebben aan onze verplichting voldaan" zeggen ze (lees: je zat niet in de plaats zelf), maar ze hebben niet verder gekeken dan hun neus lang is. Al met al heel duur betaald voor een verassing die geen leuke verrassing was, en al helemaal niet persoonlijk zoals ze beweren te zijn. Ook de communicatie met kantoor verloopt slecht, veel standaard antwoorden en de houding "zoek het maar lekker zelf uit". Voor ons nóóit meer!!!!

E

Emma

28-09-2021

0