One2gethertravel

6.7
7.3

Bestellen

6.4

Service

6.3

Prijs

6.6

Levering

60%

Zou hier weer kopen

One2gethertravel

Lees hier, wat anderen van dit bedrijf zeggen! Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op NederlandReview.nl achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview. Lees echter eerst wat meer informatie over dit bedrijf op deze pagina.

Over One2gethertravel

Het bedrijf is een specialist in singel reizen en eenouder vakanties. Dit is het enige waar ze mee bezig zijn bij dit bedrijf. Het is een bedrijf welke reizen organiseert voor de gezellige en ook de bijzondere single of eenouder. Ze hebben een jarenlange ervaring en weten de juiste sfeer te bieden om jou een mooie vakantie te geven. Je kunt mee gaan op een stedentrip, een zonvakantie, skivakantie of bijvoorbeeld een cultuurreis. Je gaat niet alleen en samen met andere leuke mensen. 

Het bedrijf is de specialist. Je kunt trouwens kiezen voor een leeftijdstabel waarbinnen je mee wilt gaan. Je bent helemaal vrij om hierin te kiezen. Vrijheid is blijheid. Er zijn geen verplichtingen, zodat je optimaal kunt genieten. Een ideale mix van werkelijkheid en dromen, volop plezier en goed ontspannen. Voor eenouder vakanties telt natuurlijk het kind ook mee en is de vakantie afgestemd op het kind en de ouder. 
Het bedrijf heeft vakbekwaam personeel en helpt je 24 uur per dag om alles goed te regelen. Het is gediplomeerd personeel welke je helpt bij het verzekeringen, transfers en ook bij andere zaken. Het bedrijf is ook nog eens aangesloten bij het SGR (Stichting garantiefonds reisgelden). Iets wat ook wel prettig is.   


 

Diensten van One2gethertravel

Het bedrijf is de specialist in single reizen en ook one parent reizen. Het is natuurlijk heerlijk om op vakantie gelijk gestemde mensen te ontmoeten. Het maakt de vakantie zoveel meer mooier en leuker. 
Er is een ruim aanbod van sngle citytrips, single shortbreaks, single zon-strand vakanties, single cultuurreizen, actieve singlereizen en single wintersportreizen

Klachten, tips en complimenten over One2gethertravel

Wanneer je een klacht hebt kun je die bij de reisleider melden. Ook kun je achteraf per post, per mail of per telefoon je klacht kenbaar maken. Hierna zullen ze zoeken naar een passende oplossing. Wanneer je er samen niet uitkomt dan kun je natuurlijk ook nog naar de SGR gaan om daar je geschil voor te leggen. 

Heb jij ervaring met One2gethertravel? 

Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf op NederlandReview 

Lees hier de beoordelingen van echte klanten van One2gethertravel. Hoe hebben zij hun Singlereis, Eénoudervakantie of 50+-reis ervaren? Hebben ze reistips?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (20)

Anderen bekeken ook