Lufthansa

5.1
6.1

Bestellen

4.4

Service

5.1

Prijs

4.7

Levering

42.9%

Zou hier weer kopen

Lufthansa

Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Lufthansa is een bedrijf uit Duitsland wat een vliegmaatschappij is en vliegt op vele bestemmingen in heel de wereld. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over Lufthansa. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als Lufthansa. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over Lufthansa.  

Over Lufthansa

Lufthansa is in januari van 1926 opgericht na een fusie tussen de Deutsche Aero Lloyd en Junkers Luftverkehr. De naam was eerst Deutsche Luft Hansa Aktiengesellschaft. De naam Lufthansa is een combinatie van de woorden luft en Hansa. Het bedrijf is in 1951 gestopt. In 1953 is het weer opgericht welke de handelsnaam gekocht heeft.  In 1955 heeft de DDR de naam Deutsche Lufthansa gebruikt.   

Veel later werd Lufthansa een van de oprichters van Star Alliance, wat een zeer groot samenwerkingsverband is tussen luchtvaartmaatschappijen. Ze hebben nu 656 vliegtuigen en er werken 118.000 mensen bij Lufthansa. 

Diensten van Lufthansa

De diensten bestaan uit: 
•    Lufthansa Cargo
•    Lufthansa Catering, verzorgt het eten voor alle Lufthansa-vluchten
•    Lufthansa Technik, verzorgen het onderhoud van de vliegtuigen
•    Lufthansa Systems, produceren de IT-systemen voor deze luchtvaart
•    Lufthansa Regional, een samenwerking van de diverse regionale luchtvaartmaatschappijen
•    Lufthansa CityLine, een van de regionale luchtvaartmaatschappijen
•    Air Dolomiti, een luchtvaartmaatschappij uit Italië
•    Jade Cargo, een vrachtmaatschappij welke opgericht is door Lufthansa Cargo en Shenzhen Airlines.
•    Condor, een chartermaatschappij,
•    LSG Sky Chefs, de vliegtuigcateraar
•    Lufthansa Flight Training, verzorgt de opleidingen van de bemanningen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen
•    Delvag, een verzekeringsmaatschappij gespecialiseerd in de luchttransporten

Klachten, tips en complimenten over Lufthansa

Ben je ontevreden over Lufthansa? Het is goed om dan een klacht in te dien. Het is mogelijk om zo een oplossing te krijgen. Hierna kun je jouw mening over Lufthansa op NederlandReview achterlaten. 

Heb jij ervaring met Lufthansa?

Ben jij bekend met dit bedrijf? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 

Tickets makkelijk boeken en relaxed vliegen? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen. Lees ervaringen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (15)

Anderen bekeken ook