Werken bij Van Straaten Post

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Werken bij Van Straaten Post

Bij Van Straaten Post is er altijd werk te vinden. Ze zijn het hele jaar op zoek naar nieuwe werknemers die het team willen versterken. Ze zoeken nieuwe postbezorgers en postsorteerders, maar er zijn vaak ook andere vacatures te vinden. Op dit moment zoeken ze bijvoorbeeld ook een medewerker van HR en administratief medewerker. Heb jij een vacature gevonden op de website en wil je graag meer weten over de ervaringen van anderen? Lees dan hier hun reviews en beoordelingen. Kun je namelijk als werknemer altijd op Van Straaten Post vertrouwen? En krijg je eerlijk betaald voor je werk? Ontdek het allemaal hier op NederlandReview!


Over Van Straaten Post

De dienstverlening van het bedrijf richt zich op het totale post en pakket traject van hun klanten. Ze nemen het gehele proces van verzending en levering op zich. Het gaat hierbij niet alleen om de binnenlandse post, maar ook pakketten uit het buitenland en direct mailing valt onder de taken van het postbedrijf. Het is dan ook een snelgroeiende organisatie met meer dan 1.000 medewerkers. Het bedrijf hecht ook veel waarden aan de open bedrijfscultuur. Collegialiteit en een intieme samenwerking zijn het allerbelanrijkste voor het postbedrijf. Spreken deze kenmerken jou aan, neem dan een kijkje bij de vacatures op de website.Hoe ziet een werkdag bij Van Straaten Post eruit? Ontdek het in de video!


Werken bij Van Straaten Post

Het bedrijf heeft alle functies ingedeeld in drie verschillende afdelingen. Je kunt dus aan de slag gaan bij de afdeling sortering en transport, postbezorging of kantoor. Verder heeft werken bij Van Straaten Post veel voordelen. Van Straaten Post noemt zichzelf namelijk een top werkgever. De informele werkomgeving is daar zeker één van. Iedereen is onderdeel van het team en dat is het enige wat telt. Er zijn prima arbeidsvoorwaarden en er zijn ontwikkelmogelijkheden om door te groeien. Het snelgroeiende bedrijf is namelijk altijd op zoek naar nieuwe talenten. Verder kom je te werken in een team met enthousiaste collega’s en is Van Straaten Post in heel Nederland te vinden.


Neem contact op!

Wil je meer weten over de vacatures? Of wil het niet lukken om te reageren op een vacature? Neem dan contact op met de afdeling Recruitment van Van Straaten Post. Op de website is een LiveChat te vinden waarmee je eenvoudig contact op kunt nemen. Het kan zijn dat de chat offline is, maar dan is het nog altijd mogelijk om een bericht achter te laten. Het postbedrijf is echter ook te vinden op Facebook en het is verstandig om een kijkje te nemen op de LinkedIn-pagina.


Schrijf een review over Van Straaten Post!

Ben jij net aangenomen bij het postbedrijf? Of werk jij al langer op de sorteerafdeling? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met Van Straaten Post. Is het postbedrijf echt een top werkgever? Wat vind je van de arbeidsvoorwaarden? En werk je in een gezellig team? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten en vertel andere klanten wat zij van Van Straaten Post kunnen verwachten.


Heb je een vacature gevonden bij het postbedrijf? Wil je meer weten over ervaringen van andere werknemers? Lees hier reviews over Van Straaten Post.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)